ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
A zamislite da se mi kao na muzičkim stolcima mijenjamo pa sad je netko godinu dana, drugi je dvije godine, komentirala je Vesna Pusić ideju predstavnika Mosta
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Petrov nosi bijele carape. Donio ih iz Mostar-a.
2014-04-14
Daj Vili...pokvari ljudima dan odmah izjutra...
darth_vader-
2014-04-17
ako je za razumjet osvrt iz most-a, na ove istupe iz hns-a i laburista, oni (mostovci) smatraju da su se navedeni isključili iz daljnjih pregovora....u tom slučaju sdp-u most nije dovoljan za sastaviti vladu...
2015-08-08
Mostove ideje i jesu besmislene. Ako već imaju reforme, nek se priključe onima s kojima bi ih mogli bolje provoditi ili idemo na nove izbore.
slijedom ovih izjava iz tih dviju kvazi stranaka na vidjelo izlazi činjenica da sdp ima tek 40-tak mandata s kojima baš i ne mre puno napraviti, s obzirom da su se ovi kljaštravci samodiskvalificirali....
2015-08-08
meni se čini da neće biti ništa od novih izbora, nakon sinoćnjih izjava koje zvuče beskompromisno i utemeljene na proklamiranim nepremostivim ideološkim razlikama, a ustvari zbog zabrinutosti da će biti isključeni iz raspodjele kolača, most bi sada uz alibi koji mu je izgleda nenamjerno pružila lopinska kvazielita, mogao bez jebem ti odabrati stranu... uz malo kmečanja sa kvazi lijeve bande... ali podnošljivog kmečanja...
2015-08-08
HNS je moglo bi se reći jedan ekstremni dio koalicije Hrvatska raste,malo ih je ali su oni uvijek na čelu brigade.Oni uvijek zadnji prihvaćaju poraz(treba se sjetiti nekih stvari poput onoga kad je pokojni Račan gospodski priznao poraz ali ovi ne).Doduše,oni su veliki uteg SDP-u ali izgleda da SDP bez njih ne može.
vili40-
2015-08-02
sad bi upravo oni mogli doprinijeti porazu sdp-a... ako već nisu nakon ovog sinoć....
2015-08-08
indikativno je to(makar možda to puno i ne znači,vidjet ćemo)da danas na sastanak sa Mostom u Šibeniku možda dođe i Karamarko,a u Zagrebu Milanović sigurno neće doći nego šalje Sinišu Hajdaš Dončića i Grčića,onako reda radi.michaellcmacha wrote:sad bi upravo oni mogli doprinijeti porazu sdp-a... ako već nisu nakon ovog sinoć....
vili40-
2015-08-02
Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
nije to za Hrvate, to je nudila i debela klerofašistkinja, pa su je Hrvati sjebali...sjebat će i drugoga 'ko se usudi dirati na sveta izborna pravila
2014-04-15
izborni zakon je katastrofalanRegoč wrote:Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
vili40-
2015-08-02
što i nije čudo s obzirom na to tko ga je za sebe složiovili40 wrote:izborni zakon je katastrofalanRegoč wrote:Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
vili40-
2015-08-02
isto tako je potencijalna glavna tajnica lovačkog društva UNa išla i na debelu klerofašistkinju...tada je uživala velikih 1,14% podrške i ismijavala pokušaje snižavanja izbornog praga
sada je na tapeti MOST koji smeta njoj i svim njezinim glasačima u obavljanju časne dužnosti...
sada je na tapeti MOST koji smeta njoj i svim njezinim glasačima u obavljanju časne dužnosti...
2014-04-15
Zanimljivo, kako koji dan most naginje tako ovi drugi puštaju svoje pse na njih, isprva su bili udbaški plaćenici, mladi revolucionari, sad kad su mrvu bliži hadezeu s druge strane stižu optužbe za politički diletantizam, pubertetstvo i povezanost s privatizacijskim kriminalom. Ako im smeta Most neka se udbaši i kleptomani dogovore međusobno i tako izbjegnu ove kontrarevolucionare opasnih namera.
Rekoh ja da most,hdz i sdp kroje racun bez krcmara(hns,ids).....a najsmjesniji su mi oni laburisti i penzici..tj hrelja i ona rugoba tirelli...te dvije stranke dobiju zajedno 0,0001% glasova a ponasaju se u najmanju ruku kao da su al pari s mostom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zakon je solidan, kako bi ti preračunavao glasove, reci konkretno, a ono "treba biti pravedno".vili40 wrote:što i nije čudo s obzirom na to tko ga je za sebe složiovili40 wrote:izborni zakon je katastrofalanRegoč wrote:Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
recimo cijela država jedna izborna jedinica...Regoč wrote:Zakon je solidan, kako bi ti preračunavao glasove, reci konkretno, a ono "treba biti pravedno".vili40 wrote:što i nije čudo s obzirom na to tko ga je za sebe složiovili40 wrote:izborni zakon je katastrofalanRegoč wrote:Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
vili40-
2015-08-02
Dogovor HDZ-a i SDP-a, bez ikakvih drugih članovah koalicijah, dovoljan je za sastavljanje vlade. Nikakav njima krčmar ne treba. Jasno, to se neće dogoditi, ega su prejaka.vuksadinare wrote:Rekoh ja da most,hdz i sdp kroje racun bez krcmara(hns,ids)
Xvili40 wrote:recimo cijela država jedna izborna jedinica...Regoč wrote:Zakon je solidan, kako bi ti preračunavao glasove, reci konkretno, a ono "treba biti pravedno".vili40 wrote:što i nije čudo s obzirom na to tko ga je za sebe složiovili40 wrote:izborni zakon je katastrofalanRegoč wrote:Bilo bi liepo da se konstituira Sabor, izmieni izborni zakon tako da svaka stranka ide za sebe pa se raspišu izbori, imali bismo puno čišću situaciju.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hribar žestoko opleo po Hasanbegoviću:'On je mrk,zatvoren i pun mržnje'
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
» JE LI ŠEŠELJ BIO UMIJEŠAN U UBOJSTVO ZORANA ĐINĐIĆA? Član zemunskog klana u svome iskazu žestoko optužuju srpskog radikala
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Enver Colakovic zestoko opleo po Vili Matula:Lazete da je moj otac bio ustasa
» JE LI ŠEŠELJ BIO UMIJEŠAN U UBOJSTVO ZORANA ĐINĐIĆA? Član zemunskog klana u svome iskazu žestoko optužuju srpskog radikala
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
Page 2 of 4