Da remiziramo...
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Da remiziramo...
ovo anemično bešćutno, mlitavo i ljigavo stvorenje bi sad prvo pobjeglo iz hrvatske da može, ali ga je miris vlasti i procjena kako će se i dalje sve rješavati samo od sebe zadržalo na poziciji kojoj nije dorastao.vuksadinare wrote:...da imamo jednog orbana na vlasti ili kineza..da vidis..pljuca u celo i pitanje..o'š ili ne'š..biraj..
tika taka tika taka.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
ti si sluga režima, udba efendijo.Eroo wrote:Nisam ja nikome ni tata ni mama, nit teta u vrtiću. Tko je pismen razumije, za nepismene je druga ustanova.sitting_bull wrote:pazi kako udba efendija pokušava podvaliti tablicu sa podacima za sve zemlje od početka pandemije (veljača, 2020.) kako bi prikrio trenutačno stanje u kojemu je hrvatska među najgorima u eu.Eroo wrote:sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/capak-5-studenoga-djikiceve-procjene-o-1500-mrtvih-do-kraja-mjeseca-su-pretjerane/2233448.aspx
danas je broj umrlih dosegao broj od 1501.
danas je sveta kata, 25. studeni.
studeni ima 30 dana.
ako u zadnjih 5 dana mjeseca studenog nitko ne umre od korone, broj mrtvih biti će veći od 1500.
anemična varalica i stručnjak za covid-19 rugao se đikiću.
jebe se anemičaru, njegovi imaju osiguranu zdravstvenu skrb i nitko mu nije umro.
kad zagusti, ionako će zbrisati.
u najboljoj maniri anemičnog lažova udba efendija podmeće pandemijsku sarmu kao prosjek. svi znamo kako je zbog najoštrijeg lock-downa na početku pandemije hrvatska od pandemijske sarme imala samo kupus, a sada zbog totalne nesposobnosti kreiranja pravovremenog odgovora na širenje pandemije, nečinjenja i propuštanja donošenja kvalitetnih mjera anemičnog idiota i njegovih puzavaca iz stožera, a sve zbog političkih interesa anemičnog idiota koji sad ispred sebe gura svoje puzavace iz stožera (nema više: moja je vlada pobijedila koronu!) imamo samo pandemijsko meso, iliti prevedeno nalazimo se u samom vrhu po broju novozaraženih i mrtvih.
što drugo očekivati od udba efendije, sluge režima, i anemičnog idiota, nego nastavak laganja i muljanja i bježanja od odgovornosti.
tika taka tika taka.
dapače, vrlo odana sluga režima.
sitting_bull-
2015-09-28
inace...meni opce postojanje tog stozera besmisleno je...sve sto oni govore...moze rec ministar zdravstva ili nejgov pomocnik a broj zarazenih moze obrađivat ministarstvo zdravstva na drzavnom nivou a lokalno zdravtsvo na lokalnoj razini...drugo pomalo smjesno mi je kod nas a i vec kronicno(tako je bilo i u proljece) kao svi se slazu sa mjerama a kad ih treba donjeti ili budu donesu..onda imas hrpu protivnika mjera jer svatko iz svojih interesa govori da mjere štete ovom ili onom..cemu to?...na kraju s epokaze da nitko ne zeli da ga se okrznu mjere...i jedino su za mjere iskreno zdravstveni radnici...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace kaj ti stroze mjere vrijede kratkorocno recimo do bozica...ako ekipa opet nahrli u ducane,šoping centre i slicno..dovoljno je jedan ili vise njih da imaju virus i sve opet ispocetka...jedono lijek je rjesenje za suzbijanje...ili dugorocno strege mjere...ali to mogu samo one drzave koje imaju lovu i jako gospodarstvo...svi drugi molit boga a sto prije dođe lijek
2015-09-08
stožer je anemičareva poluga za kontrolu donošenja političkih odluka izmišljena da se izbjegne utjecaj sabora i predsjednika republike.vuksadinare wrote:inace...meni opce postojanje tog stozera besmisleno je...sve sto oni govore...moze rec ministar zdravstva ili nejgov pomocnik a broj zarazenih moze obrađivat ministarstvo zdravstva na drzavnom nivou a lokalno zdravtsvo na lokalnoj razini...drugo pomalo smjesno mi je kod nas a i vec kronicno(tako je bilo i u proljece) kao svi se slazu sa mjerama a kad ih treba donjeti ili budu donesu..onda imas hrpu protivnika mjera jer svatko iz svojih interesa govori da mjere štete ovom ili onom..cemu to?...na kraju s epokaze da nitko ne zeli da ga se okrznu mjere...i jedino su za mjere iskreno zdravstveni radnici...
u početku, dok je samo struka donosila mjere to je funkcioniralo, ali kad je anemičar preuzeo palicu i stožer počeo koristiti u predizborne svrhe stožer je izgubio svaku vjerodostojnost i smisao.
sve dobro što je stožer napravio na početku anemičar je prisvojio proglašavanjem pobjede nad koronom, a sada kao vrag od tamjana bježi od ikakvog povezivanja s odgovornošću za trenutačno stanje, za raspad zdravstvenog sustava i totalno izmicanje pandemije kontroli. sad smo svi krivi, a najviše pandemija. anemično govno nije ništa krivo.
sitting_bull-
2015-09-28
nemoj koristiti moje eufemizmesitting_bull wrote:ti si sluga režima, udba efendijo.Eroo wrote:Nisam ja nikome ni tata ni mama, nit teta u vrtiću. Tko je pismen razumije, za nepismene je druga ustanova.sitting_bull wrote:pazi kako udba efendija pokušava podvaliti tablicu sa podacima za sve zemlje od početka pandemije (veljača, 2020.) kako bi prikrio trenutačno stanje u kojemu je hrvatska među najgorima u eu.Eroo wrote:sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/capak-5-studenoga-djikiceve-procjene-o-1500-mrtvih-do-kraja-mjeseca-su-pretjerane/2233448.aspx
studeni ima 30 dana.
ako u zadnjih 5 dana mjeseca studenog nitko ne umre od korone, broj mrtvih biti će veći od 1500.
jebe se anemičaru, njegovi imaju osiguranu zdravstvenu skrb i nitko mu nije umro.
u najboljoj maniri anemičnog lažova udba efendija podmeće pandemijsku sarmu kao prosjek. svi znamo kako je zbog najoštrijeg lock-downa na početku pandemije hrvatska od pandemijske sarme imala samo kupus, a sada zbog totalne nesposobnosti kreiranja pravovremenog odgovora na širenje pandemije, nečinjenja i propuštanja donošenja kvalitetnih mjera anemičnog idiota i njegovih puzavaca iz stožera, a sve zbog političkih interesa anemičnog idiota koji sad ispred sebe gura svoje puzavace iz stožera (nema više: moja je vlada pobijedila koronu!) imamo samo pandemijsko meso, iliti prevedeno nalazimo se u samom vrhu po broju novozaraženih i mrtvih.
što drugo očekivati od udba efendije, sluge režima, i anemičnog idiota, nego nastavak laganja i muljanja i bježanja od odgovornosti.
tika taka tika taka.
dapače, vrlo odana sluga režima.
2014-12-30
Karantena do Božića
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/na-sjednici-vlade-raspravlja-se-o-situaciji-s-koronavirusom-i-novim-strozim-mjerama-uskoro-cemo-znati-kakav-nas-rezim-ocekuje-do-bozica-1060059
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/na-sjednici-vlade-raspravlja-se-o-situaciji-s-koronavirusom-i-novim-strozim-mjerama-uskoro-cemo-znati-kakav-nas-rezim-ocekuje-do-bozica-1060059
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....pogresno..funkcioniralo je dok si love imao...pa si mogao sa tim kupiti ljude da se drze mjera....sada vec malo teze...ista ekipa postavlja pitanje ko ce im namiriti stete od novih mjera...jer kad sve prođe moras imati perje da nastavis sa poslovanjem,platis ljude i slicno...i tu je kvaka glavna sto se tice mjera...danas se sastanci u vladi da se donesu neke mjere u svezi obestecenja gospodarstvenika...jer ne mo's donjeti jedne mjere a da ne mas drugu mjeru u suzbijanju steta od prvih mjera...ako nemas ove druge kad zavrsi ili se smiri epidemija a covjek nema od cega zivjeti,prezivjeti imat ces jednu drugu epidemiju mnogo opasniju...brdo socijalno i ekonomski ugrozenih koji ti mogu doci sa grabljama..zato mi se sviđa jedan komentar iz 24 sata...da plenki prvo pita marica da'l ima prostora za streg mjere ili nema a ne zdravstvene djelatnike ili znanstvenike...ako nema kuna nema ni strogih mjera vrlo jasna racunica..i jednostavna ko hoce razumjet...sitting_bull wrote:stožer je anemičareva poluga za kontrolu donošenja političkih odluka izmišljena da se izbjegne utjecaj sabora i predsjednika republike.vuksadinare wrote:inace...meni opce postojanje tog stozera besmisleno je...sve sto oni govore...moze rec ministar zdravstva ili nejgov pomocnik a broj zarazenih moze obrađivat ministarstvo zdravstva na drzavnom nivou a lokalno zdravtsvo na lokalnoj razini...drugo pomalo smjesno mi je kod nas a i vec kronicno(tako je bilo i u proljece) kao svi se slazu sa mjerama a kad ih treba donjeti ili budu donesu..onda imas hrpu protivnika mjera jer svatko iz svojih interesa govori da mjere štete ovom ili onom..cemu to?...na kraju s epokaze da nitko ne zeli da ga se okrznu mjere...i jedino su za mjere iskreno zdravstveni radnici...
u početku, dok je samo struka donosila mjere to je funkcioniralo, ali kad je anemičar preuzeo palicu i stožer počeo koristiti u predizborne svrhe stožer je izgubio svaku vjerodostojnost i smisao.
sve dobro što je stožer napravio na početku anemičar je prisvojio proglašavanjem pobjede nad koronom, a sada kao vrag od tamjana bježi od ikakvog povezivanja s odgovornošću za trenutačno stanje, za raspad zdravstvenog sustava i totalno izmicanje pandemije kontroli. sad smo svi krivi, a najviše pandemija. anemično govno nije ništa krivo.
2015-09-08
Zatvaraj sve.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/hrvoje-bujas-zelite-nas-zatvoriti-to-je-nesto-sto-ce-pomoci-drustvenom-zdravlju-u-redu-ali-onda-gospodo-platite-platite-posteno-1060070
Ne zanimaju me ni privatnici ni državni proračun.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/hrvoje-bujas-zelite-nas-zatvoriti-to-je-nesto-sto-ce-pomoci-drustvenom-zdravlju-u-redu-ali-onda-gospodo-platite-platite-posteno-1060070
Ne zanimaju me ni privatnici ni državni proračun.
2014-04-11
austrijska vlada je odrzala prije uvođenja lockdowna i strogih mjera ekonomsku sjednicu...da vide da li proracun moze izdrzati novi lockdown..vidjeli da imaju u buđetu debeli visak love i sutradan uveli lockdown...
2015-09-08
Ne zanima me koliko imaju love. Zatvaraj sve i točka. Digni kredit i gotovo.
2014-04-11
lova je samo dio problema, posebice jer je u početku psihoza straha bila dominantna i ljudi su se držali mjera, a predvidivi gubici u poslovanju koliko-toliko nadoknadivi po završetku pandemije.vuksadinare wrote:....pogresno..funkcioniralo je dok si love imao...pa si mogao sa tim kupiti ljude da se drze mjera....sada vec malo teze...ista ekipa postavlja pitanje ko ce im namiriti stete od novih mjera...jer kad sve prođe moras imati perje da nastavis sa poslovanjem,platis ljude i slicno...i tu je kvaka glavna sto se tice mjera...danas se sastanci u vladi da se donesu neke mjere u svezi obestecenja gospodarstvenika...jer ne mo's donjeti jedne mjere a da ne mas drugu mjeru u suzbijanju steta od prvih mjera...ako nemas ove druge kad zavrsi ili se smiri epidemija a covjek nema od cega zivjeti,prezivjeti imat ces jednu drugu epidemiju mnogo opasniju...brdo socijalno i ekonomski ugrozenih koji ti mogu doci sa grabljama..zato mi se sviđa jedan komentar iz 24 sata...da plenki prvo pita marica da'l ima prostora za streg mjere ili nema a ne zdravstvene djelatnike ili znanstvenike...ako nema kuna nema ni strogih mjera vrlo jasna racunica..i jednostavna ko hoce razumjet...sitting_bull wrote:stožer je anemičareva poluga za kontrolu donošenja političkih odluka izmišljena da se izbjegne utjecaj sabora i predsjednika republike.vuksadinare wrote:inace...meni opce postojanje tog stozera besmisleno je...sve sto oni govore...moze rec ministar zdravstva ili nejgov pomocnik a broj zarazenih moze obrađivat ministarstvo zdravstva na drzavnom nivou a lokalno zdravtsvo na lokalnoj razini...drugo pomalo smjesno mi je kod nas a i vec kronicno(tako je bilo i u proljece) kao svi se slazu sa mjerama a kad ih treba donjeti ili budu donesu..onda imas hrpu protivnika mjera jer svatko iz svojih interesa govori da mjere štete ovom ili onom..cemu to?...na kraju s epokaze da nitko ne zeli da ga se okrznu mjere...i jedino su za mjere iskreno zdravstveni radnici...
drugi je dio problema što su sve odluke stožera utužive obzirom da sabor nije potvrdio 2/3 većinom njihove odluke.
treći je dio problema što obećana lova iz eu za saniranje posljedica nastalih zbog pandemije ne stiže niti dinamikom niti u iznosu kako je anemični šarlatan obećao i što isplata nadoknada zbog lock-downa nije transparentna niti pravovremena.
ključno je što se u ovom valu nije imalo baš nikakvu strategiju pa posljedično tome nije bilo nikakvih mjera, nego samo neke neobavezne preporuke koje nitko nigdje nije jednoznačno objavio, nego je capak pričao jedno, beroš drugo, markotička treće, božinović četvrto, a svaki je medij još imao i svoju verziju za svaku objavu svakoga od njih.
potpuni raspašoj.
na žalost, sve ovo vodi upravo onome što si napisao: grabljama i vilama pod anemičareve prozore.
tika taka tika taka.
sitting_bull-
2015-09-28
Eroo wrote:Nisam ja nikome ni tata ni mama, nit teta u vrtiću. Tko je pismen razumije, za nepismene je druga ustanova.sitting_bull wrote:pazi kako udba efendija pokušava podvaliti tablicu sa podacima za sve zemlje od početka pandemije (veljača, 2020.) kako bi prikrio trenutačno stanje u kojemu je hrvatska među najgorima u eu.Eroo wrote:sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/capak-5-studenoga-djikiceve-procjene-o-1500-mrtvih-do-kraja-mjeseca-su-pretjerane/2233448.aspx
studeni ima 30 dana.
tika taka tika taka.
ja ne razumijem taj graf. odakle ti taj graf? link.
Guest- Guest
Baš mi je drago šta nema ništa ove godine od skijanja u Austriji
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/i-angela-merkel-trazi-zatvaranje-svih-skijalista-u-evropi-austrija-se-jos-odupire/201126054
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/i-angela-merkel-trazi-zatvaranje-svih-skijalista-u-evropi-austrija-se-jos-odupire/201126054
2014-04-11
gle..šiting..i hajduk bi bio prvak i imao dobre igrace i dobre planove napravio ali jebes to kad nemas planove sa cim tvrdim podkrijepiti...jedno su zelje drugo mogucnosti...tako i ovo...i onaj kavanđija bi odmah pristao na lockdown ako bi mu drzava obecala sigurnih recimo 100 000 kuna..mjesecno...da pokrije sve mjesecne troskove...cifru sam rekao napamet...ali kavanđija dize bunu jer nema to zagarantirano a mora platiti sve obveze...tako da prakticno samo s evrtis u krug i uvijek imas gro nezadovoljnih ili zbog ovog ili onog...sitting_bull wrote:lova je samo dio problema, posebice jer je u početku psihoza straha bila dominantna i ljudi su se držali mjera, a predvidivi gubici u poslovanju koliko-toliko nadoknadivi po završetku pandemije.vuksadinare wrote:....pogresno..funkcioniralo je dok si love imao...pa si mogao sa tim kupiti ljude da se drze mjera....sada vec malo teze...ista ekipa postavlja pitanje ko ce im namiriti stete od novih mjera...jer kad sve prođe moras imati perje da nastavis sa poslovanjem,platis ljude i slicno...i tu je kvaka glavna sto se tice mjera...danas se sastanci u vladi da se donesu neke mjere u svezi obestecenja gospodarstvenika...jer ne mo's donjeti jedne mjere a da ne mas drugu mjeru u suzbijanju steta od prvih mjera...ako nemas ove druge kad zavrsi ili se smiri epidemija a covjek nema od cega zivjeti,prezivjeti imat ces jednu drugu epidemiju mnogo opasniju...brdo socijalno i ekonomski ugrozenih koji ti mogu doci sa grabljama..zato mi se sviđa jedan komentar iz 24 sata...da plenki prvo pita marica da'l ima prostora za streg mjere ili nema a ne zdravstvene djelatnike ili znanstvenike...ako nema kuna nema ni strogih mjera vrlo jasna racunica..i jednostavna ko hoce razumjet...sitting_bull wrote:stožer je anemičareva poluga za kontrolu donošenja političkih odluka izmišljena da se izbjegne utjecaj sabora i predsjednika republike.vuksadinare wrote:inace...meni opce postojanje tog stozera besmisleno je...sve sto oni govore...moze rec ministar zdravstva ili nejgov pomocnik a broj zarazenih moze obrađivat ministarstvo zdravstva na drzavnom nivou a lokalno zdravtsvo na lokalnoj razini...drugo pomalo smjesno mi je kod nas a i vec kronicno(tako je bilo i u proljece) kao svi se slazu sa mjerama a kad ih treba donjeti ili budu donesu..onda imas hrpu protivnika mjera jer svatko iz svojih interesa govori da mjere štete ovom ili onom..cemu to?...na kraju s epokaze da nitko ne zeli da ga se okrznu mjere...i jedino su za mjere iskreno zdravstveni radnici...
drugi je dio problema što su sve odluke stožera utužive obzirom da sabor nije potvrdio 2/3 većinom njihove odluke.
treći je dio problema što obećana lova iz eu za saniranje posljedica nastalih zbog pandemije ne stiže niti dinamikom niti u iznosu kako je anemični šarlatan obećao i što isplata nadoknada zbog lock-downa nije transparentna niti pravovremena.
ključno je što se u ovom valu nije imalo baš nikakvu strategiju pa posljedično tome nije bilo nikakvih mjera, nego samo neke neobavezne preporuke koje nitko nigdje nije jednoznačno objavio, nego je capak pričao jedno, beroš drugo, markotička treće, božinović četvrto, a svaki je medij još imao i svoju verziju za svaku objavu svakoga od njih.
potpuni raspašoj.
na žalost, sve ovo vodi upravo onome što si napisao: grabljama i vilama pod anemičareve prozore.
tika taka tika taka.
2015-09-08
austrija s ensla u situaciji ko mi ljetos..ali ipak sa realno manjim problemom od nas...jer u buđetu imaju viska 30-tak milijardi eura...da pokriju recimo izgubljenu skijasku sezonu...RayMabus wrote:Baš mi je drago šta nema ništa ove godine od skijanja u Austriji
2015-09-08
ti uspoređuješ uređenu državu i njezinu vladu s hrvatskom i anemičarevom hdz-vladom?vuksadinare wrote:austrijska vlada je odrzala prije uvođenja lockdowna i strogih mjera ekonomsku sjednicu...da vide da li proracun moze izdrzati novi lockdown..vidjeli da imaju u buđetu debeli visak love i sutradan uveli lockdown...
u austriji niti jedan ministar kao oni koje je anemični govnar zdušno branio kad su uhvaćeni u kršenju etičkih normi ne bi bio ministar niti bi predsjednik vlade koji bi takve branio više bio predsjednik vlade.
druga je stvar što hrvatska ima samo i jedino turizam i upropaštenu industriju i poljoprivredu pa i ne treba nikakva ekonomska sjednica hrvatske vlade jer svi znaju kako novaca nema.
i treće: kad imaš takvu situaciju, onda ne možeš imati skoro 150 milijardi težak proračun, nego se prostireš koliko je pokrivač dug.
e, to anemičar neće jer bi onda morao krenuti s reformama, a to odmah znači izgubljene izbore (možda čak i prijevremene izbore), a njemu je njegov trenutak na vlasti i njegov imiđ najvažniji, tko jebe hrvatsku i njezine dugoročne interese.
sitting_bull-
2015-09-28
dobro jutro....i zato mu je ona pobjeda na izborima ljetos zapravo pirova pobjeda..ali aj objasni blentavcima...koji su se nakon toga poceli pouzdavati da ce ih opet posluziti sreca..ali sreca kuca na vrata samo jedanput mozda dva puta ne vise...i to tek sad na grub nacin spoznaju...sitting_bull wrote:ti uspoređuješ uređenu državu i njezinu vladu s hrvatskom i anemičarevom hdz-vladom?vuksadinare wrote:austrijska vlada je odrzala prije uvođenja lockdowna i strogih mjera ekonomsku sjednicu...da vide da li proracun moze izdrzati novi lockdown..vidjeli da imaju u buđetu debeli visak love i sutradan uveli lockdown...
u austriji niti jedan ministar kao oni koje je anemični govnar zdušno branio kad su uhvaćeni u kršenju etičkih normi ne bi bio ministar niti bi predsjednik vlade koji bi takve branio više bio predsjednik vlade.
druga je stvar što hrvatska ima samo i jedino turizam i upropaštenu industriju i poljoprivredu pa i ne treba nikakva ekonomska sjednica hrvatske vlade jer svi znaju kako novaca nema.
i treće: kad imaš takvu situaciju, onda ne možeš imati skoro 150 milijardi težak proračun, nego se prostireš koliko je pokrivač dug.
e, to anemičar neće jer bi onda morao krenuti s reformama, a to odmah znači izgubljene izbore (možda čak i prijevremene izbore), a njemu je njegov trenutak na vlasti i njegov imiđ najvažniji, tko jebe hrvatsku i njezine dugoročne interese.
2015-09-08
vuksadinare wrote:gle..šiting..i hajduk bi bio prvak i imao dobre igrace i dobre planove napravio ali jebes to kad nemas planove sa cim tvrdim podkrijepiti...jedno su zelje drugo mogucnosti...tako i ovo...i onaj kavanđija bi odmah pristao na lockdown ako bi mu drzava obecala sigurnih recimo 100 000 kuna..mjesecno...da pokrije sve mjesecne troskove...cifru sam rekao napamet...ali kavanđija dize bunu jer nema to zagarantirano a mora platiti sve obveze...tako da prakticno samo s evrtis u krug i uvijek imas gro nezadovoljnih ili zbog ovog ili onog...sitting_bull wrote:lova je samo dio problema, posebice jer je u početku psihoza straha bila dominantna i ljudi su se držali mjera, a predvidivi gubici u poslovanju koliko-toliko nadoknadivi po završetku pandemije.vuksadinare wrote:....pogresno..funkcioniralo je dok si love imao...pa si mogao sa tim kupiti ljude da se drze mjera....sada vec malo teze...ista ekipa postavlja pitanje ko ce im namiriti stete od novih mjera...jer kad sve prođe moras imati perje da nastavis sa poslovanjem,platis ljude i slicno...i tu je kvaka glavna sto se tice mjera...danas se sastanci u vladi da se donesu neke mjere u svezi obestecenja gospodarstvenika...jer ne mo's donjeti jedne mjere a da ne mas drugu mjeru u suzbijanju steta od prvih mjera...ako nemas ove druge kad zavrsi ili se smiri epidemija a covjek nema od cega zivjeti,prezivjeti imat ces jednu drugu epidemiju mnogo opasniju...brdo socijalno i ekonomski ugrozenih koji ti mogu doci sa grabljama..zato mi se sviđa jedan komentar iz 24 sata...da plenki prvo pita marica da'l ima prostora za streg mjere ili nema a ne zdravstvene djelatnike ili znanstvenike...ako nema kuna nema ni strogih mjera vrlo jasna racunica..i jednostavna ko hoce razumjet...sitting_bull wrote:stožer je anemičareva poluga za kontrolu donošenja političkih odluka izmišljena da se izbjegne utjecaj sabora i predsjednika republike.vuksadinare wrote:inace...meni opce postojanje tog stozera besmisleno je...sve sto oni govore...moze rec ministar zdravstva ili nejgov pomocnik a broj zarazenih moze obrađivat ministarstvo zdravstva na drzavnom nivou a lokalno zdravtsvo na lokalnoj razini...drugo pomalo smjesno mi je kod nas a i vec kronicno(tako je bilo i u proljece) kao svi se slazu sa mjerama a kad ih treba donjeti ili budu donesu..onda imas hrpu protivnika mjera jer svatko iz svojih interesa govori da mjere štete ovom ili onom..cemu to?...na kraju s epokaze da nitko ne zeli da ga se okrznu mjere...i jedino su za mjere iskreno zdravstveni radnici...
potpuni raspašoj.
tika taka tika taka.
ako anemični psihopata nema ili ne da novac za one oštećene mjerama protiv covid pandemije onda neka novac niti ne uzima raznim porezima, prirezima, razrezima, podrezima, nadrezima od tih istih oštećenih...
Guest- Guest
mislim da ne bi bilo neobicno da dans bi se plenki rado zamjenio npr.sa grbom,škorom ili nekim trecim...no problem je sto ni ovima se ne zuri u ovoj situaciji u vladajucu fotelju...vidimo po primjeru cacica,hrebaka kojima bas vise i nije milo da budu dio vladajuce koalicije u ovoj situaciji...ali nemaju kud...drugi im ne garantiraju da bi mogli biti dio neke nove vladajuce garniture...tako da smo sad u nekoj fazi status quea ne mo's ni ovamo ni tamo..
2015-09-08
ti to zajebavaš ili te korona posjetila?Gnječ wrote:Eroo wrote:Nisam ja nikome ni tata ni mama, nit teta u vrtiću. Tko je pismen razumije, za nepismene je druga ustanova.sitting_bull wrote:pazi kako udba efendija pokušava podvaliti tablicu sa podacima za sve zemlje od početka pandemije (veljača, 2020.) kako bi prikrio trenutačno stanje u kojemu je hrvatska među najgorima u eu.Eroo wrote:sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/capak-5-studenoga-djikiceve-procjene-o-1500-mrtvih-do-kraja-mjeseca-su-pretjerane/2233448.aspx
studeni ima 30 dana.
tika taka tika taka.
ja ne razumijem taj graf. odakle ti taj graf? link.
2014-12-30
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50