Da remiziramo...
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
toliko su zaslužili ti dobri ljudi koje si tu naveo, koji su umrli uglavnom zbog tih koje ne želiš spomenuti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:opet ću pitati ali onda više neću.... kome se obraćaš.... ja kad imam nekom nešto za reći ja mu to i kažem... pročitaj svoj upis... spominješ kučku, pa spomeni i džukeleMaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:pa kome se onda obraćaš... meni... kome... jebo te on, ja ako budem ošo dolje na brač delat, sterat ću ga u tri kurca kad se nađemo na cugi upravo zbog ovog njegovog idiotizma....sve mu može proći ali ovo je izvan svih tolerancija... i upravo to mu nećeš spočitati jer ste si dobri... u kurcu si ti samo takvom....MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:zašto se izravno ne obratiš yodi i mutavom... jel te sram ili strah...ili što...MaximusDecimusMiridije wrote:Umrlo mi dvoje susjeda od ovoga. Teta Gabrijela i barba Marko. On je umro prvi, onda 10 dana iza.
Sad bi netko rekao ovdje pogotovo...pada mi na pamet kucka ona sa svojim izjavama ali nebitno. Doslovno ispada...ko ih jebe bili su stari. Ali bili su to krasni ljudi. I Biđo je umro od ovoga...70 god. I barba Martin Šimović. Drugačije je kad poznaš ljude i kad si ih viđao stalno.
Šta mislite jel im familija dobila pare za to da kažu da su umrli od korone? Milu majku jebem svakome tko tvrdi takve stvari, stvarno se nadam tomu da će karma odraditi svoje u vašem slučaju. Govna iz nosa, dno dna.
Ovo su sve redom bili dobri ljudi, bolji od većine koju poznam, bolji i od mene. Za dio njih je jedini problem što su bili stari, neka krepaju dok god se slobode po pitanju odlaska u kafiće i promjene osobnih navika ne moraju mjenjati na par mjeseci? Pišam se na sve koji tako razmišljaju i zemlju ovakvu i one koji nemaju muda napraviti što bi trebalo.
Jel stvarno netko zaslužio umrijeti jer je bolestan? Star? Ima tumor? Ovakav je onakav...zato jer netko ne može prilagoditi ponašanje na par mjeseci dok se te skupine ne cijepe i dobiju barem bolju šansu? Stoka tko god nije sposoban za to...najgora stoka koja postoji.
Jer Yodu poznam. I znam da nije idiot unatoc tome sto pise kao idiot. On ima nesretnu potrebu da pronalazi idole u raznim sferama drustva. Od ekonomije,povijesti itd...da ne nabrajam dalje. I onda prihvaća mišljenja tih ljudi kao sveto pismo. Unatoč njegovog pisanju ne radi se o imbecilu niti o idiotu. Radi se o ok momku koji ima još dosta odrastanja ispred sebe. I ne želim ga vrijeđati radi takvih stavova jer mi je prijatelj. Jel to teško za razumjeti? I nije širio jebenu koronu, neovisno od toga što je pisao.
A kako znaš da mu nisam spočitao? Forum je forma u kojoj ljudi pišu stvari neovisno od toga što trenutno misle o nečemu ili nekome se individualno obraćaju ili ne obraćaju. Nemam namjeru utaživati ničije želje za dramom, ukoliko smatram da nekome trebam reći da je seronja a dobar sam generalno s tom osobom napravim to privatno. To što on i dalje nastavlja po svome je njegova stvar, moje mišljenje zna.
Jerbo se kod nje nisam nadao da je to što jest. Niti sam stekao dojam da ima potpuni manjak empatije prema ljudima ukoliko mora žrtvovati minimalno svoje navike. Nisam je pročitao i radi toga mi se zgadila. Za đukele odavno znam da su đukele, ali generalno bezopasne đukele pa me to ni ne jebe toliko.
Guest- Guest
pa što je s tobom... prijateljstva se i za manje razvrgavaju... da je normalan ispričao bi se sam sebi jer i on ima mater ili ćaču ili već nekog kom drži mač nad glavom...MaximusDecimusMiridije wrote:Uostalom zašto mislite da ga nema tu toliko? Jer ga je stid jebote, a ego mu ne dozvoljava da prizna da je pisao sranja. Naravno neće se taj složiti s time ali je to tako.
2015-08-08
od bivše je frend, krešo. da li da se odreknem njega?MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:i ja znam yodu, znam i mihu.MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:zašto se izravno ne obratiš yodi i mutavom... jel te sram ili strah...ili što...MaximusDecimusMiridije wrote:Umrlo mi dvoje susjeda od ovoga. Teta Gabrijela i barba Marko. On je umro prvi, onda 10 dana iza.
Sad bi netko rekao ovdje pogotovo...pada mi na pamet kucka ona sa svojim izjavama ali nebitno. Doslovno ispada...ko ih jebe bili su stari. Ali bili su to krasni ljudi. I Biđo je umro od ovoga...70 god. I barba Martin Šimović. Drugačije je kad poznaš ljude i kad si ih viđao stalno.
Šta mislite jel im familija dobila pare za to da kažu da su umrli od korone? Milu majku jebem svakome tko tvrdi takve stvari, stvarno se nadam tomu da će karma odraditi svoje u vašem slučaju. Govna iz nosa, dno dna.
Ovo su sve redom bili dobri ljudi, bolji od većine koju poznam, bolji i od mene. Za dio njih je jedini problem što su bili stari, neka krepaju dok god se slobode po pitanju odlaska u kafiće i promjene osobnih navika ne moraju mjenjati na par mjeseci? Pišam se na sve koji tako razmišljaju i zemlju ovakvu i one koji nemaju muda napraviti što bi trebalo.
Jel stvarno netko zaslužio umrijeti jer je bolestan? Star? Ima tumor? Ovakav je onakav...zato jer netko ne može prilagoditi ponašanje na par mjeseci dok se te skupine ne cijepe i dobiju barem bolju šansu? Stoka tko god nije sposoban za to...najgora stoka koja postoji.
Jer Yodu poznam. I znam da nije idiot unatoc tome sto pise kao idiot. On ima nesretnu potrebu da pronalazi idole u raznim sferama drustva. Od ekonomije,povijesti itd...da ne nabrajam dalje. I onda prihvaća mišljenja tih ljudi kao sveto pismo. Unatoč njegovog pisanju ne radi se o imbecilu niti o idiotu. Radi se o ok momku koji ima još dosta odrastanja ispred sebe. I ne želim ga vrijeđati radi takvih stavova jer mi je prijatelj. Jel to teško za razumjeti? I nije širio jebenu koronu, neovisno od toga što je pisao.
oba imaju mišljenje i oba mogu biti u pravu.
ali mihini upisi su nažalost točni.
I ja mislim da jesu, ali mi je ovaj seronja i dalje prijatelj. Šta da radim..da pucam u njega jebote?
ili popijemo kavu ministar i ja. da li da ga zaniječem?
2014-12-30
MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:zašto se izravno ne obratiš yodi i mutavom... jel te sram ili strah...ili što...MaximusDecimusMiridije wrote:Umrlo mi dvoje susjeda od ovoga. Teta Gabrijela i barba Marko. On je umro prvi, onda 10 dana iza.
x
zato i jesi bio pravi admin
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yoda upravlja državom iz podruma sprovodi Korona politiku, yoda određuje tko će živjeti tko neće u ovoj državi. Iz podruma. Yoda moćniji od Darth Sidiousa i George Sorosa i Plenkovica i Stožera.
Da vas ne yoda slušao prije ništa od ovoga se nebi dogodilo.
Ali nije sada kasno. Recite vi yodi što je potrebno napraviti i yoda će šapnuti Plenkiju u uvo
Da vas ne yoda slušao prije ništa od ovoga se nebi dogodilo.
Ali nije sada kasno. Recite vi yodi što je potrebno napraviti i yoda će šapnuti Plenkiju u uvo
pa ja bih sve dao da sam pogriješio i da se vi svi sad sa mnom sprdate i da mi govorite i pišete kak sam ispao glup u vezi projekcija... 100 puta bih se ispričao ali bih bio i sretan što sam pogriješio... jer bi to značilo manje mrtvih...
2015-08-08
ja se odjavljujem s foruma dok ne izađe cijepivo. aj guštajte...
Glede korone same, šejker je sve najbolje rekao....ja nisam toliko sudjelovao u diskusiji ali isto sam izvukao svoje mišljenje na toj liniji.
A ovo vaše nadjebavanje i ludilo, gdje prelazite na osobni nivo je samo znak deplasiranosti i nekih drugih motivacijskih struktura i emotivnih problema.
Što god mislili jedni ili drugi svima nam je u interesu da ovo što prije prođe.
A ovo vaše nadjebavanje i ludilo, gdje prelazite na osobni nivo je samo znak deplasiranosti i nekih drugih motivacijskih struktura i emotivnih problema.
2015-08-06
epikur37 wrote:Glede korone same, šejker je sve najbolje rekao....ja nisam toliko sudjelovao u diskusiji ali isto sam izvukao svoje mišljenje na toj liniji.
jepeta ti is tin zajedničkin interesima;
ako ti ovo ni otvorilo oči da ne postoji zajednički interes, nišće ne će
2014-04-16
ispričavam se za sve mrtve što sam ih pobio, komentirajući koronu na ovom forumu i upravljajući sa ovoga foruma iz podruma te sa laptopa kupljenog sa ebaya za 150€ ovom državom.
eto da vas yoda slušao, i dobro je sprovodio korona politiku u cijelom svijetu nebi bilo ovoliko mrtvih. u USA bi bilo spašeno 250 000 života za koje je kriv samo Trump i Yoda, za ove u RH je kriv samo Yoda, koji upravlja svijetom iz podruma a njegova zavjera je otkrivena na remote forumu koji prati 20 ljudi.
Drugo kada smo otkrili što je Yoda falio u upravljanju državom
1)što je yoda trebao napraviti prije današnjeg datuma
2)što yoda može napraviti sutra
eto da vas yoda slušao, i dobro je sprovodio korona politiku u cijelom svijetu nebi bilo ovoliko mrtvih. u USA bi bilo spašeno 250 000 života za koje je kriv samo Trump i Yoda, za ove u RH je kriv samo Yoda, koji upravlja svijetom iz podruma a njegova zavjera je otkrivena na remote forumu koji prati 20 ljudi.
2015-08-08
biljezim mastiljavom olovkom pljuc pljuc...soros jednom ukralo ni jednom , 25st. ljeta gospodnjeg 21.11. 2020
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
aben wrote:epikur37 wrote:Glede korone same, šejker je sve najbolje rekao....ja nisam toliko sudjelovao u diskusiji ali isto sam izvukao svoje mišljenje na toj liniji.
jepeta ti is tin zajedničkin interesima;
ako ti ovo ni otvorilo oči da ne postoji zajednički interes, nišće ne će
Upravo suprotno
jedino zajedno ovo možemo zaustaviti
2015-08-06
što je trebalo napraviti pod 1) što može se napraviti pod 2)AssadNaPodmornici wrote:ispričavam se za sve mrtve što sam ih pobio, komentirajući koronu na ovom forumu i upravljajući sa ovoga foruma iz podruma te sa laptopa kupljenog sa ebaya za 150€ ovom državom.
čekam odgovor
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Dok se pratio prvi virus i njegovi kontakti, sve se dalo poprilično dobro i jednostavno modelirati i matematičkimichaellcmacha wrote:pa ja bih sve dao da sam pogriješio i da se vi svi sad sa mnom sprdate i da mi govorite i pišete kak sam ispao glup u vezi projekcija... 100 puta bih se ispričao ali bih bio i sretan što sam pogriješio... jer bi to značilo manje mrtvih...
egzaktno predviđati razvoj epidemije na duži rok. Kad je virus ušao u populaciju i kad je počelo povuci-potegni
s poduzimanjem mjera, tada sve to pada u vodu. Danas možemo predviditi razvoj epidemije ne duže od 14 dana.
Pa ne za to što što se ne bi dalo sastaviti matematički model nego zato što nemamo jasnih rubnih uvjeta.
Ponašanje "ravnozemljaša" već neko vrijeme diktira tempo...zatvoriš noćni klub, oni tulumare privatno,
otvori-zatvori neki biznis, maske malo da-malo ne, distanca malo da-malo ne itd...
AssadNaPodmornici wrote:što je trebalo napraviti pod 1) što može se napraviti pod 2)AssadNaPodmornici wrote:ispričavam se za sve mrtve što sam ih pobio, komentirajući koronu na ovom forumu i upravljajući sa ovoga foruma iz podruma te sa laptopa kupljenog sa ebaya za 150€ ovom državom.
čekam odgovor
a ja ti lijepo kažem učlani se u HDZ i podržavaj politiku stožera kao i svaki zreo muškarac srednjih godina
+ oženi se i napravi nešto dičice
2015-08-06
jebo te šejker, on je rekao da će do kraja ove godine brojevi biti značajno smanjeni, da će cjepivo riješiti problem... alo trupino on je cjepivo spominjao u kontekstu riješavanja problema do kraja godine, ali da je spominjao i u kontekstu riješavanja do kraja iduće opet je pogriješio jer od toga nema ništa...epikur37 wrote:Glede korone same, šejker je sve najbolje rekao....ja nisam toliko sudjelovao u diskusiji ali isto sam izvukao svoje mišljenje na toj liniji.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jebo te šejker, on je rekao da će do kraja ove godine brojevi biti značajno smanjeni, da će cjepivo riješiti problem... alo trupino on je cjepivo spominjao u kontekstu riješavanja problema do kraja godine, ali da je spominjao i u kontekstu riješavanja do kraja iduće opet je pogriješio jer od toga nema ništa...epikur37 wrote:Glede korone same, šejker je sve najbolje rekao....ja nisam toliko sudjelovao u diskusiji ali isto sam izvukao svoje mišljenje na toj liniji.
mjesec gore mjesec dolje ali to okvir za rješenje
drugog nema
2015-08-06
kaj u adezeju dobiješ žemku.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:a ja ti lijepo kažem učlani se u HDZ i podržavaj politiku stožera kao i svaki zreo muškarac srednjih godina
sam radiš djecu ili ti oni naprave?
2014-12-30
veber wrote:kaj u adezeju dobiješ žemku.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:AssadNaPodmornici wrote:a ja ti lijepo kažem učlani se u HDZ i podržavaj politiku stožera kao i svaki zreo muškarac srednjih godina
sam radiš djecu ili ti oni naprave?
To se dogovorimo prilikom pristupanja.
2015-08-06
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50