Euro Playoff
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Euro Playoff
Gledam bracaline komentare, zena mu makedonka, navija za fyrom makedoniju u nogometu, apatican prema srbijanskoj reprezentaciji
Pa roditelji ce te se odreci,
Guest- Guest
Da je Srbija pokazala neku igru još bi se nešto i moglo reči a ovako ništa. Nemaš ništa tu za komentirat. Šuplje.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
U regularnom dijelu Srbi nisu igrali ništa, zalaganje nula, ko da im se ne ide na prvenstvo. U produžecima su bili bolji, ali kad se sve sabere, jadno je to.
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3566643/orlovi-osteceni-u-kljucnom-trenutku-mitrovicev-penal-trebao-da-bude-ponovljen-video
Kurir...hahaha...
Kurir...hahaha...
Umjesto da bude balkanski festival mrznje , biti će otoćki
Win-win za grupnu zanimljivost i potencijalne nerede
Win-win za grupnu zanimljivost i potencijalne nerede
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:U regularnom dijelu Srbi nisu igrali ništa, zalaganje nula, ko da im se ne ide na prvenstvo. U produžecima su bili bolji, ali kad se sve sabere, jadno je to.
Očajna taktika bila. Kad je prešao na 4-4-2, proigrali smo.
Guest- Guest
Praktički igramo u grupi dvije utakmice u gostima na EP. Mi i Česi. Mislim da je to presedan u povijesti EP.
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-je-pobijedila-u-najjacoj-skupini-kvalifikacija-za-euro-u-povijesti/2229974.aspx
svi osim Azerbajdžana prošli na Euro kek
Beef Supreme wrote:Gledam bracaline komentare, zena mu makedonka, navija za fyrom makedoniju u nogometu, apatican prema srbijanskoj reprezentaciji
Postoji debeli razlog zašto sam apatičan prema srpskoj reprezentaciji-negovanje najkriminalnije lige, interesni savez podešen po željama jednog kluba, polupismeni predsednik saveza i mi od njih očekujemo plasman na veliko takmičenje, a kamo li kompetitivno igranje na nekom od njih...
Guest- Guest
Zanimljiva su ova tri razloga koja si neveo kao razlog zašto si apatičan prema reprezentaciji.Brat Brale wrote:
Postoji debeli razlog zašto sam apatičan prema srpskoj reprezentaciji-negovanje najkriminalnije lige, interesni savez podešen po željama jednog kluba, polupismeni predsednik saveza i mi od njih očekujemo plasman na veliko takmičenje, a kamo li kompetitivno igranje na nekom od njih...
Uglavnom, sjeti se se ovih riječi kad se sljedeći put budeš rugao navijačima s juga Hrvatske (pa i ne samo juga) jer su tu totalno isti razlozi, jedino bi mogli raspravljati o tome koja je liga kriminalnija...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Zanimljiva su ova tri razloga koja si neveo kao razlog zašto si apatičan prema reprezentaciji.Brat Brale wrote:
Uglavnom, sjeti se se ovih riječi kad se sljedeći put budeš rugao navijačima s juga Hrvatske (pa i ne samo juga) jer su tu totalno isti razlozi, jedino bi mogli raspravljati o tome koja je liga kriminalnija...
Guest- Guest
Javila se dva dalmatinska forumska idiota i pokazala ono što smo svi znali ... Oni i srbi su isti kurac ...
Zeko-
2015-08-26
A englezi igraju sve 3 u Londonu ...Roland Deschain wrote:Praktički igramo u grupi dvije utakmice u gostima na EP. Mi i Česi. Mislim da je to presedan u povijesti EP.
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:Zanimljiva su ova tri razloga koja si neveo kao razlog zašto si apatičan prema reprezentaciji.Brat Brale wrote:
Uz bitnu razliku da hrvatska liga i klubski fudbal uživaju neuporedivo veću reputaciju i ugled od srpske lige, reprezentcija je aktuelni svetaki vicešampion i redovni učesnik velikih takmičenja. Navijači sa juga hrvatske više liče onima koji su sada zajahali fss jer su preduzimali slične akcije. Npr. crtanje svastike na terenu je slično divljanju delija i genovi i pokušaju ubistva golmana reprezentacije nakon prekida te utakmice. Pravljenje svastike telima je slično prekidu iste ekipe utakmice srbija-albanija u beogradu. Oba ispada su koštala reprezentaciju Srbije odlazaka na evropska prvenstva. Ti kompleksaši su napokon i preuzeli savez i uništili ono malo što valja, jer je za vreme toleta karadžića Srbija bila evropski i svetski prvak u juniorskim kategorijama, a sada ne mogu da se plasiraju ni na ta prvenstva. Sledstveno tome, eventualna promena vlasti u HNS-u koja bi odgovarala interesima kluba koji ispada od amatera sa malte, vrlo verovatno bi rezultovala potpunim urušavanjem hrvatskog fudbala kako klupskog, tako i reprezentativnog...
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 10