Euro Playoff
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Euro Playoff
Zamisli dali su gol u 88 i 92 minuti a Island u 11 minuti vodi 1:0
A ja baš govorin tamo pri kraju utakmice e da oće okrenit i ovi okrenili.
Aaaaauuuuuuuuu znaš nšta je ovo sad u Mađarskoj.
A ja baš govorin tamo pri kraju utakmice e da oće okrenit i ovi okrenili.
Aaaaauuuuuuuuu znaš nšta je ovo sad u Mađarskoj.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ispada da je odlične izmene Tumba napravio i da smo napokon proigrali kad smo prešli na 4-4-2
Guest- Guest
ne nego si ti glup ko kurac
valjda je očito da se škotska stisla majmune nakon gola u 90. minuti, vi cigani baš imate bujnu maštu
valjda je očito da se škotska stisla majmune nakon gola u 90. minuti, vi cigani baš imate bujnu maštu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zavisi. I meni je nešto govorilo da nije utakmica gotova i da bi Srbija mogla čak i uvalit neki gol pa produžeci no ovdje nema remija nego jedan ide dalje a drugi ispada tako da ovo sad mogu presudit i nekakve gluposti koje nemaju veze s ničim nego sreća il il neki penal il sudac nešto.Brat Brale wrote:Ispada da je odlične izmene Tumba napravio i da smo napokon proigrali kad smo prešli na 4-4-2
Opet stojim iza onoga šta sam rekao prije da mi je ovo s Mađarima zanimljivije a ovdje nek pobjedi bolji....il kome sudac presudi utakmicu.
Ajd ludilo se nastavlja u produžecima. Drama u Srbiji. Region na aparatima.
2014-04-11
End wrote:ne nego si ti glup ko kurac
Šta sad brane škoti, majmune ciganski, najgluplji na svetu? Penale?
Guest- Guest
idiote ciganski jesi ti svjestan da tvoji cigani nišu prešli centar 90 minuta
2015-08-25
Baš mi je drago šta su se Mađari kvalificirali na Euro. Al doslovno u zadnjim minutama se kvalificirali s dva gola nad Islandom koji je vodio 1:0 od 11 minute.
Sad ih čeka skupina s Njemačkom , Francuskom i Portugalom. Šanse su im nikakve al Viktoru je ovo bitno jer Mađarska je i domačin Eura. Baš mi je drago zbog njih.
Sad ih čeka skupina s Njemačkom , Francuskom i Portugalom. Šanse su im nikakve al Viktoru je ovo bitno jer Mađarska je i domačin Eura. Baš mi je drago zbog njih.
2014-04-11
Drama u Srbiji. Eto kao što sam napisao može skroz nešto treće igrat ovdje a ne kvalitet i struka a to su sad penali a to je ono jel.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/uzivo-drama-u-beogradu-jovic-u-90-minuti-spasio-srbiju-o-protivniku-hrvatske-odlucuju-jedanaesterci-15030997
Bosna na aparatima. Ako pobjedi Srbija slavlje u RS a tuga u Federaciji a ako bude obrnuto onda slavlje u Federaciji a tuga u RS.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/uzivo-drama-u-beogradu-jovic-u-90-minuti-spasio-srbiju-o-protivniku-hrvatske-odlucuju-jedanaesterci-15030997
Bosna na aparatima. Ako pobjedi Srbija slavlje u RS a tuga u Federaciji a ako bude obrnuto onda slavlje u Federaciji a tuga u RS.
2014-04-11
sve se vraća sve se plaća, pogotovo najvećim ciganšturama koje je svijet vidio
2015-08-25
to ti je zato jer si GKKBrat Brale wrote:Zasluženo... Nepravda bi bila da smo prošli.
kužiš
kužiš kurac
2015-08-25
Dakle Škotska , Engleska , Hrvatska i Češka.
Srbiji ostaje nacionalni stadion.
Srbiji ostaje nacionalni stadion.
2014-04-11
Po običaju, Srbi se usrali kad treba pokazat muda. Za nas bi bilo bolje da su Srbi prošli, njih bi riješili lako. Škote nikad nismo dobili, a još će igrat na domaćem terenu.
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 10