Euro Playoff
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Euro Playoff
Nepricamo ocmartizanu kljusinoBrat Brale wrote:FRANK wrote:Svi vi lipo mozete da mipopusite kurac skupa sa zemanom.
Forza Juve.
Uskoro se vracaju ukradene titule.
Daće bog-onda pored đubreta ima da stoji 0 TITULA!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pušite kurac, lopovi.
karlitovnačin wrote:2021 - 39
i onda jubilarna 2022 - 40
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Pušite kurac, lopovi.
Guest- Guest
38 naslova prvaka Italije.
Boze dragi svaki dan ucim koliko smo veliki
Boze dragi svaki dan ucim koliko smo veliki
2015-09-13
Hahahahaha, sada se FSS uz pomoć burek-novinara pere za debakl protiv škoCke i ispadanje u grupu C lige nacija. Dakle, prvo su objavili da je Kolarov odbio da igra protiv škoCke, pa su zaboravili da su to obajvili, pa je na kraju objavljena eKsKlUzIvNa InFoRmAcIjA kako je kolarov odbio da uđe u igru pred kraj produžetka. Svi su krivi osim Slaviše i Ljubiše...
Guest- Guest
Ja cuo da je sve ovo posljedica politike Tole KaradzicaBrat Brale wrote:Hahahahaha, sada se FSS uz pomoć burek-novinara pere za debakl protiv škoCke i ispadanje u grupu C lige nacija. Dakle, prvo su objavili da je Kolarov odbio da igra protiv škoCke, pa su zaboravili da su to obajvili, pa je na kraju objavljena eKsKlUzIvNa InFoRmAcIjA kako je kolarov odbio da uđe u igru pred kraj produžetka. Svi su krivi osim Slaviše i Ljubiše...
2015-09-13
FRANK wrote:Ja cuo da je sve ovo posljedica politike Tole KaradzicaBrat Brale wrote:Hahahahaha, sada se FSS uz pomoć burek-novinara pere za debakl protiv škoCke i ispadanje u grupu C lige nacija. Dakle, prvo su objavili da je Kolarov odbio da igra protiv škoCke, pa su zaboravili da su to obajvili, pa je na kraju objavljena eKsKlUzIvNa InFoRmAcIjA kako je kolarov odbio da uđe u igru pred kraj produžetka. Svi su krivi osim Slaviše i Ljubiše...
Srbijanski inception ti je to ..laz na laz ..pa preko toga jos pokoja laz
Guest- Guest
Srbi ko srbiBeef Supreme wrote:FRANK wrote:Ja cuo da je sve ovo posljedica politike Tole KaradzicaBrat Brale wrote:Hahahahaha, sada se FSS uz pomoć burek-novinara pere za debakl protiv škoCke i ispadanje u grupu C lige nacija. Dakle, prvo su objavili da je Kolarov odbio da igra protiv škoCke, pa su zaboravili da su to obajvili, pa je na kraju objavljena eKsKlUzIvNa InFoRmAcIjA kako je kolarov odbio da uđe u igru pred kraj produžetka. Svi su krivi osim Slaviše i Ljubiše...
Srbijanski inception ti je to ..laz na laz ..pa preko toga jos pokoja laz
2015-09-13
Veceras ce jedan hrvat inace meni drag covik navijati za portugal
2015-09-13
https://nova.rs/sport/fudbal/voda-navijaca-igracima-zvezde-drzao-govor/
vlažni čmarperovi snovi-sekta, na utakmici gde je zabranjeno prisustvo publike, prekida meč da bi održala pep talk svojim igračima...
vlažni čmarperovi snovi-sekta, na utakmici gde je zabranjeno prisustvo publike, prekida meč da bi održala pep talk svojim igračima...
Guest- Guest
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 10