Euro Playoff
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Euro Playoff
Tri stvari su jasne
Srbija je kurac od zemlje
Niche je peder
Hitler je velikan
Srbija je kurac od zemlje
Niche je peder
Hitler je velikan
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:Jebate, 50 država ide na Euro, a Srbija u dnevni boravak, prid TV...
Strava...
:D
Guest- Guest
Ja sam lepše pisao kada su nas učili latinicu pisana slova u drugom osnovne...
Guest- Guest
Ovo je teško susramlje, al teško...
Ovo je ‘prvi osnovne’ potpis...
Jel lik ima osnovnu završenu?
Guest- Guest
Dobro niche, pa nije ni predsjednik HNS-a oličenje pismenosti i inteligencije.fridrih_niche wrote:Ovo je teško susramlje, al teško...
Ovaj njihov je bar razumljivo napisa, makar to bilo prvi, drugi osnovne.
Moja mala od 3 godine ne bi mogla napisati slova od ovog njihovog Slaviše, ali bogami bez problema naškraba potpis brenda.
Guest- Guest
Nemoj me zezat...
Brend je glup ka kurac, al bar ima taj poslovni potpis...
Ovaj njihov je zapea s tim u predškolskoj dobi haha...
Guest- Guest
Nije ovo poslovni potpis, nego škrabotina.fridrih_niche wrote:Nemoj me zezat...
No dobro, to je manje bitno.
Btw. za ovog što uzdiže HNS, ovo gori je od potpisa ugovora za kamp Svetice koji je trebao biti nacionalni nogometni kamp. Uzeli od Uefe lovu, potrošili cca 14 milijuna kuna za prvu fazu i izgradili veliko NIŠTA.
Guest- Guest
Malo si pobrkao lončiće ... Na nijednog od ovih se ne odnosi moj upis ... Odnosi se isključivo na dva dalmatinska forumska idiota -mentora ničea i učenika mu ampera ... Pa pogledaj kaj je jedan napisao a drugi potvrdio prije ovog mog upisa ...FRANK wrote:U 20 dana su umrla dva dinamovca i dva dalmatinca.Zeko wrote:Javila se dva dalmatinska forumska idiota i pokazala ono što smo svi znali ... Oni i srbi su isti kurac ...
Malo kulture pokazi.
Ipak su dalmosi najbolji sportasi zagrebackih klubova
Ramljak
Zambata
Jerkovic
Rora
Modric
Cavar
Balic
Petrovic
Bukic
Da nije dalmosa zagrebacki klubovi bi bili kurac
Zeko-
2015-08-26
što dalje od svjetskog prvebstva u rusiji sve se bolje vidi kako je dalić veći mućak od pušnika i peteva zajedno!
uvjerljivo najveći blefer ikad među selektorima hrvatske kojeg samo još rezultat iz rusije drži.
ćorava koka pogodila zrno pa misli kako nije slijepa.
goni se u tri pičke lekarkine ti i tvoje vođenje reprezentacije.
odlazi, idiote!
uvjerljivo najveći blefer ikad među selektorima hrvatske kojeg samo još rezultat iz rusije drži.
odlazi, idiote!
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:što dalje od svjetskog prvebstva u rusiji sve se bolje vidi kako je dalić veći mućak od pušnika i peteva zajedno!
odlazi, idiote!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
mi dinamovci smo naučeni samo na trofeje što on nije isporučio
End- Posts : 21177
2015-08-25
I nevalja. Nije mu ovo saudijska arabija ili bahrein.fridrih_niche wrote:Sad ni Dalic ne valja?
Koji nezahvalnici!
:8)
U rusiji su ga spasavali subasic raketa mandjo
Sad kad ih nema vidi se kakav je coach.
Cisto sumnjam da ce sada i medjugorska gospa sacuvat poziciju.
Upravo bi mu se iz medjugorja mogla otvorit vrata pakla
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne dalic je vas jebo te onfridrih_niche wrote:Dalic vam je dinamovac...
:(
2015-09-13
Jedino rjesenje za posrnulu repkicu je utjelovljenje rinusa michelsa marcela lippia gio trappatonia i tomislava ivica u liku i djelu genija koji sjedi na klupi dinama
2015-09-13
Al tek za 4 i po godine...FRANK wrote:Jedino rjesenje za posrnulu repkicu je utjelovljenje rinusa michelsa marcela lippia gio trappatonia i tomislava ivica u liku i djelu genija koji sjedi na klupi dinama
Do tad nek mu Kruno čuva misto...
<3
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 10