ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 18 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 11/12/2020, 18:28

kic wrote:
svaki život je svet, pa i nerođeni, da bar krenemo i složimo se svi oko toga za početak..
wtf? po čemu je život svet?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 11/12/2020, 18:28

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
https://angelmillar.com/2020/12/10/the-warrior-and-homosexuality/
ne zun jel ovo common knowledge, ali većina otih pedera nisu pederi nego su na spektru musko ženskoga bliže ženami, pa je logično da in se svidjaju muški. njima bi primjerenini ipak bi nekakov balet, ritmika i sl. vjerojatno je baš maleni broj poremećaja di totalni muški voli muške, i takove ne tribo obrabrivati da vježbaju telo.

isto tako je is lezbačami, kakova korist bi bila one muskarače u karironima košuljami usmjeravati prema vezenju ili potteryju...

uh ne znam, seksualnost je valjda jedan od temeljnih i primarnih poriva-

vjerojatno tu dolazi lako do zabune da ako si malo feminiziran da to znači da te privlači vlastiti spol, a mislim da je to zabluda..

iako je čudno vidjeti blago-feminiziranog muškarca sa ženom? idk

ali, ako imoš izvanjski bijološkoga muškoga, ki ne voli nogomet, ac/dc, prolivanje krvi neprijatelja, zgrabiti seksualni plijen za vrat i izvršiti svoju seksualnu samovolju, a voli moje pjesme moji snovi, šetnje donjon rivon, nježne dodire i lako se ofendi- i sviđoju mu se muški, e pa to je u nojmanju ruku sumnjivo nazvati pederon.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 11/12/2020, 18:36

kic wrote:
Denkverbot - Page 18 Fb_im275
vrlo teško je odrediti univerzalnu kaznu;

ako su šoldi, niko ih jednoko ne cijeni ili imo,
ako su udarci bičen, niko nemo jednoki prag boli ili potribu da in se ne vidu ožiljci,
ako je zatvorsko vrime, niko ne cijeni svoje vrime isto, vucibatinama ne smeto ležati u pržunu...

zoto sun jo za restituciju, a ne kazne

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 11/12/2020, 18:40

ebenica wrote:
kic wrote:
svaki život je svet, pa i nerođeni, da bar krenemo i složimo se svi oko toga za početak..
wtf? po čemu je život svet?
bez da definiromo svetost, 

bi li podržo nedobrovoljno testiranje cjepiva na dužnicima, kriminalcima, bogatošima..?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2020, 21:56

aben wrote:bez da definiromo svetost, 

definiraj mi svetost, ti, kojemu je bacanje nuklearne bombe na hirošimu "spašavanje".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/12/2020, 22:03

aben wrote:

bi li podržo nedobrovoljno testiranje cjepiva na dužnicima, kriminalcima, bogatošima..?
ne bih, ali isto tako ne bih podržao da netko prisiljava žene da čuvaju trudnoću koju one ne žele.
i sad po treći put, tebi i kicu dok si samodopadno kimate glavama na sranja koja ovdje prospiate, definirajte mi svetost života.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 11/12/2020, 22:27

ebenica wrote:
aben wrote:bez da definiromo svetost, 

definiraj mi svetost, ti, kojemu je bacanje nuklearne bombe na hirošimu "spašavanje".
Pa, svetost na ku sun jo misli ka je kicinjo reko da je svaki život svet ni religijozna, nego jednostavno nemjerljivost vridnosti života pojedinca klasičnim mjernim instrumentima poput vage, metra i sl. 

To znoči da je čovik obćenito posjeduje jednu crtu zajedničku svin ljudima, bez obzira na to koliki je, kakov, koliko vridan i nesposoban, bogat ili siromah, zdrov ili narkoman, itd. zbog čega zaslužuje specijalni tretman u odnosu na sve ostale žive i nežive stvori.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 11/12/2020, 22:28

ebenica wrote:
aben wrote:

ne bih
 A zoč ne?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 11/12/2020, 22:45

svetost u smislu nepovredivosti..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 01:30

aben wrote: 

To znoči da je čovik obćenito posjeduje jednu crtu zajedničku svin ljudima, bez obzira na to koliki je, kakov, koliko vridan i nesposoban, bogat ili siromah, zdrov ili narkoman, itd. zbog čega zaslužuje specijalni tretman u odnosu na sve ostale žive i nežive stvori.
znači ti kažeš da je čovjek svet a ne život kao takav, ja i katolička crkva se ne slaemo s tom tvrdnjom, svetaca ima točno određeni broj, pa eto čak i na užas svih hrvata stepinac nije svet.
znači niti je čovjek svet niti je život svet, za katoličku crkvu su sveti samo neki isto kao što su im sveti samo određeni životi npr. mrtvorođeno dijete ne ide u raj jer nije primilo sakrament krštenja.
tebi japanci kao ljudi ni njihovi životi nemaju svetost jer imaju bambuse u rukama 10 milijardi kilometara od amerike.
aimo ponovo, kako je život svet?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 01:33

kic wrote:
svetost u smislu nepovredivosti..
sve što se ikad rodilo je umrlo ili će umrijeti, kažeš nepovredivost? što je na kraju svetost ili nepovredivost?
jel žena ima pravo na samoobranu? jel njen život nepovrediv ako uzmemo da je svaka trudnoća potencionalno opasna po život žene? čiji je život tada svetiji i nepovrediv? 
jesu žene k'o japanci, vidio sam jednom jednu sa bambusom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/12/2020, 07:59

kako si to sad složio ispada kao da je žena pod napadom i treba se braniti Denkverbot - Page 18 1f605
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 12/12/2020, 08:47

ebenica wrote:
aben wrote: 

znači ti kažeš da je čovjek svet a ne život kao takav, ja i katolička crkva se ne slaemo s tom tvrdnjom, svetaca ima točno određeni broj, pa eto čak i na užas svih hrvata stepinac nije svet.
znači niti je čovjek svet niti je život svet, za katoličku crkvu su sveti samo neki isto kao što su im sveti samo određeni životi npr. mrtvorođeno dijete ne ide u raj jer nije primilo sakrament krštenja.
tebi japanci kao ljudi ni njihovi životi nemaju svetost jer imaju bambuse u rukama 10 milijardi kilometara od amerike.
aimo ponovo, kako je život svet?

jo ne mislin da je život svet, jo mislin da je samo ljudski život svet. 
i to nemo veze is religijami. 
iako, mislin da grišiš i u tumačenju svetosti po crikvi; svet ni samo svatac, nego i bog, isus, duh, dan, neko mesto, sakrament, dinamo, rimsko carstvo...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 12/12/2020, 08:58

samo profanost je dozvoljena, po ebenici xD

salim se malo, ali mislim da je svetost ljudskog života bolja premisao za život, i da bi se ljudi bolje odnosili prema drugima, sve bi imalo više punine, smisla.. a i ljudi bi te pustili na miru više
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 12/12/2020, 09:23

ljudi se malo previšw žale u komentarima, meni je ovo super
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 12/12/2020, 09:25

kic wrote:
samo profanost je dozvoljena, po ebenici xD

salim se malo, ali mislim da je svetost ljudskog života bolja premisao za život, i da bi se ljudi bolje odnosili prema drugima, sve bi imalo više punine, smisla..  a i ljudi bi te pustili na miru više

to su posljedice prihvaćanja koncepta svetosti, ali jo mislin da ljudski život ni svet zbog dobrih konzekvenci takovoga gledanja, nego zbog svoje posebnosti.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 12/12/2020, 09:40

misteriozne i duboke oči, glava puna čudnih snova, jezik koji zna lijepo pripovijedati i pjevati, udovi koji znaju konstruktivno raditi... puno tog nas uzdiže..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 09:57

kic wrote:
kako si to sad složio ispada kao da je žena pod napadom i treba se braniti  Denkverbot - Page 18 1f605
na isti način na koji ste vi složili da je život svet. s tim da se moje bazira na činjenicama da su milijuni žena kroz povijest umrle na porodu i umiru i dalje.
život nije svet niti je poseban niti si ti tužan svaku sekundu kad netko umre negdje u svijetu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 10:00

aben wrote:
jo ne mislin da je život svet, jo mislin da je samo ljudski život svet. 
i to nemo veze is religijami. 
iako, mislin da grišiš i u tumačenju svetosti po crikvi; svet ni samo svatac, nego i bog, isus, duh, dan, neko mesto, sakrament, dinamo, rimsko carstvo...
ništa od boldanog nije sveto a pola od nabrojanog ne postoji. jesi čuo za sofijin izbor?
da ti se dogodi da moraš birati između svoje žene i nekog susjeda, stranca, mativke kako bi odlučio ti kojem je svaki život svet?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 12/12/2020, 10:06

pa ja i ne znam svakoga u svijetu, nit sam obaviješten o svakoj smrti..

ali znam da kad netko mi poznat ode, da je to nenadoknadiv gubitak, da je jedna zvijezda ugasla, mislim da to svi osjećamo..

znači žene trebaju prestati rađati?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 12/12/2020, 10:09

kic wrote:

ljudi se malo previšw žale u komentarima, meni je ovo super

jo ga isto ne bi obisi na zid, njegovi radovi- po kima je poznat- definitivno nisu okrenjeni estetiki. žena mi je kozala njegove portrete ka je imo 17 godin;  ka takovo nešto imoš normalno je da neš ostati ubistin okvirima celi život. 
ova slika ku je učini možda danas ni nešto, ali gljedajući je 1955 je siguro je something else.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top