Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
od unda je nesritan i nastoji nojti novu izabranicu za svoj pijedastal, u pauzama smišlja pokolje imigranata i sl..
aben- Posts : 35492
2014-04-16
I muči više silo nečista (tamo za šporetom).Noor wrote:tvoj odgovor ne demantira moj, znači u pravu samaben wrote:Noor wrote:Noor wrote:ki problijem? pa riješila sam ga jer sam shvatila da se ti buniš zbog nasilja države općenito, a ne selektivnoaben wrote:ok, vroti se ka rišiš ot problijem:)
u protivnom bi se buni i protiv vozačkih dozvola, ne samo građevinskih
ups, konstruktivno smisaona greška, jer sam bila u žurbi, tekst je trebao biti ovako, dakle:
ki problijem? pa riješila sam ga jer sam shvatila da se ti ne buniš protiv nasilja države općenito, nego selektivno
:)
to je kicov problijem seksa,
tvoj problijem je ča ne moreš argumentirati pa pišeš nebitne stvori.
buniš se selektivno, ne općenito
argument? ok
država te tjera svake godine da registriraš auto - ne buniš se
država te tjera da gradiš samo u građevinskom - buniš se
zaključak je, nemaš stav
al, ni važno...gren za špaher
Šta si stisla jadnika s tim vozačkim dozvolama i tehničkim pregledima.
Abend ima stav. On bi stavio zabranu državi da mu išta brani. Nije li to dovoljno čvrst stav?
Ostalima kako bude, bitno da je njemu potaman.
Zapravo treba pustiti da ljudi zidaju gdje žele, ali da si sami naprave pristupni put, vlastiti izvor električne energije i vode. Hoćeš slobodu, može, hoćeš zidati gdje ti paše, izvoli, ali nemoj tražiti infrastrukturu, jer to je državno pa je samim time puj i kaka
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
aeRa wrote:I muči više silo nečista (tamo za šporetom).Noor wrote:tvoj odgovor ne demantira moj, znači u pravu samaben wrote:Noor wrote:Noor wrote:ki problijem? pa riješila sam ga jer sam shvatila da se ti buniš zbog nasilja države općenito, a ne selektivnoaben wrote:ok, vroti se ka rišiš ot problijem:)
ups, konstruktivno smisaona greška, jer sam bila u žurbi, tekst je trebao biti ovako, dakle:
ki problijem? pa riješila sam ga jer sam shvatila da se ti ne buniš protiv nasilja države općenito, nego selektivno
:)
to je kicov problijem seksa,
tvoj problijem je ča ne moreš argumentirati pa pišeš nebitne stvori.
buniš se selektivno, ne općenito
argument? ok
država te tjera svake godine da registriraš auto - ne buniš se
država te tjera da gradiš samo u građevinskom - buniš se
zaključak je, nemaš stav
al, ni važno...gren za špaher
Šta si stisla jadnika s tim vozačkim dozvolama i tehničkim pregledima.
Abend ima stav. On bi stavio zabranu državi da mu išta brani. Nije li to dovoljno čvrst stav?
Ostalima kako bude, bitno da je njemu potaman.
Zapravo treba pustiti da ljudi zidaju gdje žele, ali da si sami naprave pristupni put, vlastiti izvor električne energije i vode. Hoćeš slobodu, može, hoćeš zidati gdje ti paše, izvoli, ali nemoj tražiti infrastrukturu, jer to je državno pa je samim time puj i kaka
ovo je nojdosadniji video ki si ikad posto
2014-04-16
#dosadni_video_o_financijskom_izvješću_auto_kompanijekic wrote:no tag? :(aben wrote:ovo je nojdosadniji video ki si ikad posto
2014-04-16
I, čini mi se da imun ocd, sve ča mi je ostalo od videa je to ča je reko da un voli neizravno obrotiti javnosti, a misli je neposredno :|
2014-04-16
svi moromo plotiti za svoje zločine, niko se ne će izvući...
2014-04-16
kic wrote:
J'espère
100 posto, po prirodnom zakonu what goes around, comes around
2014-04-16
kicinjo, jesi ti libertarijanac?
2014-04-16
aben wrote:kicinjo, jesi ti libertarijanac?
ja sam junac
a vjerojatno vise nego vecina, zoč?
kic wrote:aben wrote:kicinjo, jesi ti libertarijanac?
ja sam junac
razmišljo sun zoč su takove ideje ke mi imomo toliko neprobojne za druge ljude. nisu teške za razumiti, ne postoju kontraargumenti, pa ipak, retko ki ih usvoji. na stranicami https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3424229/ ispitivali su "tehničke" karakteristike, ča tribo imati da bi čovik bi naš, i opet nišće specijalno. unda sun se siti svoga first encountera s idejami slobode, jepeta not good. bi sun neprobojan unatoč svojoj urođenoj slobodoljubivosti i unatoč orjentiranosti prema argumentaciji. koliko se morin sititi, imo sun uobičajene glupe who-will-build-the-roads prigovore. mladić ki mi ih je prezentiro, ni sun ni bi uvjeren, više je koketiro s novin stvorima. ne sićun se ni ča me prvo okrenulo, ali sigur sun da je katalizator bi ka sun otvori obrt, i ka sun se suoči s idejami ko ča je porez na naziv obrta, komorski doprinos i sl. drugin riječima, neko me je fizički moro podbosti, da bi barijera probijena.
jednon probijeno, sve je selo na svoje mesto, tako effortlessly.
naši stavovi su čvrsto utkani u nami, ko narkomanski stav prema drogi. promjena stava je ko promjena stava narkomana o drogi, i to ne običnog narkomana ki se možda još sićo života prije droge, nego rođenog. zoto je pokušavan pristupiti problijemu ko ča bi pristupi i narkomanu; oni zapravo znaju da je droga "nezdrava", ali nezdravost jednostavno nije dovoljno dobar razlog za prestanak drogiranja. zoto jo od epikura, primjerice, ne očekivun da prestane krasti i parazitirati, nego samo da prizno kako je to "nezdravo".
postati libertarijanac moreš tako da te neko siluje ko mene, ili da isprva samo teoretski prihvatiš ideje, ohrabren neobaveznošću teoretskih stavova i potpunom izvjesnošću da se za naših života ote ideje ne će ostvoriti.
kako si ti obavi tranziciju?
2014-04-16
2014-04-16
i ja mislim da se prave posljedice po ekonomiju tek kotrljaju, i kako su npr Trumpu prilijepili da je fašist i rasist, iako se cijeli život druži s crncima i latinoamerima, tako će i ovo sve prilijepiti koroni i neoliberalnim neodrzivim strukturama, iako su direktno odluka državnih tijela zaustavljale gospodarstvo i život..
kad takve laži prolaze, zašto se više čuditi Njemackoj 30ih ili Solzenicinu?
aben wrote:kic wrote:aben wrote:kicinjo, jesi ti libertarijanac?
ja sam junac
razmišljo sun zoč su takove ideje ke mi imomo toliko neprobojne za druge ljude. nisu teške za razumiti, ne postoju kontraargumenti, pa ipak, retko ki ih usvoji. na stranicami https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3424229/ ispitivali su "tehničke" karakteristike, ča tribo imati da bi čovik bi naš, i opet nišće specijalno. unda sun se siti svoga first encountera s idejami slobode, jepeta not good. bi sun neprobojan unatoč svojoj urođenoj slobodoljubivosti i unatoč orjentiranosti prema argumentaciji. koliko se morin sititi, imo sun uobičajene glupe who-will-build-the-roads prigovore. mladić ki mi ih je prezentiro, ni sun ni bi uvjeren, više je koketiro s novin stvorima. ne sićun se ni ča me prvo okrenulo, ali sigur sun da je katalizator bi ka sun otvori obrt, i ka sun se suoči s idejami ko ča je porez na naziv obrta, komorski doprinos i sl. drugin riječima, neko me je fizički moro podbosti, da bi barijera probijena.
jednon probijeno, sve je selo na svoje mesto, tako effortlessly.
naši stavovi su čvrsto utkani u nami, ko narkomanski stav prema drogi. promjena stava je ko promjena stava narkomana o drogi, i to ne običnog narkomana ki se možda još sićo života prije droge, nego rođenog. zoto je pokušavan pristupiti problijemu ko ča bi pristupi i narkomanu; oni zapravo znaju da je droga "nezdrava", ali nezdravost jednostavno nije dovoljno dobar razlog za prestanak drogiranja. zoto jo od epikura, primjerice, ne očekivun da prestane krasti i parazitirati, nego samo da prizno kako je to "nezdravo".
postati libertarijanac moreš tako da te neko siluje ko mene, ili da isprva samo teoretski prihvatiš ideje, ohrabren neobaveznošću teoretskih stavova i potpunom izvjesnošću da se za naših života ote ideje ne će ostvoriti.
kako si ti obavi tranziciju?
ja se uvijek sjetim Trinity, pametna zenska, stavio sam je zato i za admina tu, ali ovdje se svađala na ovim temama s nama ali nebitno.. fastforward par godina naprijed evo je otvara teme s liberala i citira Miltona.. dogodilo se da je sama pokrenula svoj posao.. i probudila se.
tako da ne znam, to mi se cini kao dobra skola, dat im jednu godinu da pokrenu svoj posao u stvarnom svijetu ponude i potraznje..
ja nisam nikad imao svoj posao, neki pokusaji su bili, ali sam veci radni vijek kod privatnika, i cak ste me jednom poklopili ovdje kad sam rekao da sam potplacen kod svog gazde, no dobro..
ja sam taj teoretski tip onda valjda, trazim disciplinu koja ce mom asketskom zivotu dati sudbinu..
kic wrote:
ja se uvijek sjetim Trinity, pametna zenska, stavio sam je zato i za admina tu, ali ovdje se svađala na ovim temama s nama ali nebitno.. fastforward par godina naprijed evo je otvara teme s liberala i citira Miltona.. dogodilo se da je sama pokrenula svoj posao.. i probudila se.
tako da ne znam, to mi se cini kao dobra skola, dat im jednu godinu da pokrenu svoj posao u stvarnom svijetu ponude i potraznje..
ja nisam nikad imao svoj posao, neki pokusaji su bili, ali sam veci radni vijek kod privatnika, i cak ste me jednom poklopili ovdje kad sam rekao da sam potplacen kod svog gazde, no dobro..
ja sam taj teoretski tip onda valjda, trazim disciplinu koja ce mom asketskom zivotu dati sudbinu..
O, bravo za Triny!
Vidjeh nekidan da je ulogirana.
A to što govoriš za sebe samog, nije mi jasno zašto se ograničavaš, tagiraš ili stavljaš u ladice..(teoretski, asket..) to si sam sebi odredio isto ko što možeš i prestati to biti što si izabrao.
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50