Denkverbot
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Ja sam išla pročitati originale da vidim zašto su neki bili onako usplahireni. Bome si bio propisno ljut na sve hrvače . Pretpostavljam da s tim imaju vezu i nelojalni ukućani, jer ti nikad ne koristiš velika slova. :)Gnječ wrote:
sad kad čitam ove moje poslanice wrestlerima bolje zvuče i imaju veći impact na engleskom jeziku nego na wrestlerskom odnosno rvackom. to mi je drago jer sad znam da me cijeli svijet razumije što pišem osim naravno panjeva, ojebina and odrona rvackih.
Odvalila mi se vilica na onaj post gdje si se sjetio križa "crvljivog hrasta". Blentoveee nisam ga ubacila u prevoditelja da mi se ruka ne osuši.
Mislim da je samo neponovljivi Strižić iz Blata na Cetini imao žešće psovke od tebe.
Ono, košulju Sv. Petra, nalakirane nokte Sv. Anđe, gromobran glavnog tornja... i sve tako...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ero?Gnječ wrote:Ra wrote:Sretan vam Božić. :)
itebi ćerce. meni moš čestitat petak ja još idem putevima AVNOJ-a.
Čestitat će ti u petak Anka partizanka.
2020-06-01
Ra wrote:Ero?Gnječ wrote:Ra wrote:Sretan vam Božić. :)
ma kakav Ero totije ono što Ero zove "transmisija" čito on neku knjigu jednog meričkog psihijatra koji je prolupao zbog transmisije i otišo uzgajat kiwi na New Zealand. reko je da će ti poslat knjigu na p.p. neznam da li ti je poslao.
Guest- Guest
Ma poslao mi je sigurno, ali poštar nije mogao ući u moj pp jer je zaključan.Gnječ wrote:Ra wrote:Ero?Gnječ wrote:Ra wrote:Sretan vam Božić. :)
ma kakav Ero totije ono što Ero zove "transmisija" čito on neku knjigu jednog meričkog psihijatra koji je prolupao zbog transmisije i otišo uzgajat kiwi na New Zealand. reko je da će ti poslat knjigu na p.p. neznam da li ti je poslao.
A lozinka je broj transmisija na mom šleperu
2020-06-01
ne ću književnost u svoju butigukic wrote:
https://newcriterion.com/issues/2007/9/another-side-of-paradise
2014-04-16
možda i je, ali nis nišće razumi od pustih poveznica na meni nepoznate stvori:)kic wrote:
ali Dalrymple, dobro je iznapadal Kerouaca .
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=44418
2014-04-16
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50