Da remiziramo...
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
Jebala te pasja kakica, čopor i stabilna veza i copy paste..
E sad..Ćukowa doma imas,javna tajna..jel,a pasja kakica je svakodnevna realnost,okju ne mosh negirati..kakve tu ima lazi??..
stabilna veza..eeee,Kayo moja..ne bih niti ja reko,kad sam imao 20-30 godina tako nesh..sloboda i neodgovornost first...no dosle 40te,pa je stabilna veza fakat sjedala ko guzica u recaro sjedalo..
Pes ti nije rjesenje..ili jeste,tvoj izbor..kakogod..no osjeti se usamljenost,nezadovoljstvo i ostalo negativno kod tebea...opet,tvoj bed..ne bi se stel mesat..
imale smo kaya i ja fightova, ali nikad, baš NIKAD nisam išla tako nisko
bile smo "u ratu" , al o pesima nikad...i ja imam 3 i skupljam dreke, pa kaj???
i imam muž i dva sina... i nisam usamljena i nezadovoljna, pa jel pesa imati dokaz za nešto? što?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
darth_vader likes this post
Čuj..budaletino, ja uopće nemam psa..Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
E sad..Ćukowa doma imas,javna tajna..jel,a pasja kakica je svakodnevna realnost,okju ne mosh negirati..kakve tu ima lazi??..
stabilna veza..eeee,Kayo moja..ne bih niti ja reko,kad sam imao 20-30 godina tako nesh..sloboda i neodgovornost first...no dosle 40te,pa je stabilna veza fakat sjedala ko guzica u recaro sjedalo..
Pes ti nije rjesenje..ili jeste,tvoj izbor..kakogod..no osjeti se usamljenost,nezadovoljstvo i ostalo negativno kod tebea...opet,tvoj bed..ne bi se stel mesat..
I nisam se nadala da si u nikakvom zagrebu nego sam ti rekla da pišeš iz štale od doma.
I drugo kod mene ne možeš osjetiti nezadovoljstvo nego da mi ideš nakurac s lažima. To možeš osjetiti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daj pusti budaletinu u kurac, valjda zvjerka po mom facu pa je zaključio da je pas moj...Noor wrote:dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
i imam muž i dva sina... i nisam usamljena i nezadovoljna, pa jel pesa imati dokaz za nešto? što?
2015-08-15
al ne kužim kaj im znači to pljuvanje po ljudima koji imaju pese...i to koristiti kao dokaz nečemukaya wrote:Daj pusti budaletinu u kurac, valjda zvjerka po mom facu pa je zaključio da je pas moj...Noor wrote:dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
Je to je dokaz, to je ultimativni dokaz nečega uvrnutoga valjda ljudima jer treba imati tradicionalan pristup životu. Generalno po pravilima koja drugi propišu. Po meni čitav život seru zbog toga od kad sam dijete bio. Nije me nikada to previše diralo. Ne treba se oko toga sekirati, ako netko to smatra uvredom...na volju mu bilo.
Guest- Guest
Do 65-te ako imaš psa..onda si poremećen
moje mišljenje
Koje dijele: Trump, Dodik, Putin, Či-ming, Fosao, Čović i osztali
moje mišljenje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor dislikes this post
epikur37 wrote:Do 65-te ako imaš psa..onda si poremećen
moje mišljenje
ti si na spisku za deportaciju ubosnu. ozbiljno ti kažem.
Guest- Guest
Je, mayke mi.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Do 65-te ako imaš psa..onda si poremećen
moje mišljenje
2015-08-15
Ja pse obožavam, i svi mi ih dovedu na čuvanje, i imala sam ih uvijek. Trenutno nemam, par njih mi je obećalo donjeti psa al malo odgađam. Jer to je ljubav i briga do kraja njihovog života. Sad ako netko uleti sa psom ide naravno odmah u krevet , neću reći ne hvala jer ne mogu. Al da bar ne još do nove godine..
2015-08-15
Zaspao sam nakon ručka pa sam usnio čudan horor. Neki virus je zahvatio ljude pa su se pretvarali u zombie a mi se zabarakidali u kuću s puškama i tako se držali podalje od njih. Al bila neka žena s malom od nekih šest godina starosti i ona je bila polu zombi a mala je isto bila tj kuže al izgledaju ko da imaju virus al kao da su ga prebolile i ostale zombi al um im je donekle ostao ljudski. I provale kroz prozor u kuću a dogovor je bio da moraju ostat vani a da ih nećemo dirat. Al vidjeli puno hrane na stolu i izvanka provukli ruke i otvorili prozor. Ja uzeo pušku da ću ih obje llikvidirat a mater da nemoj.
I tu je drama. Moraš je ubit radi vlastite sigurnosti a možda i ne al sam joj rekao da ću joj ubiti dijete i vidim joj u očima da ako ih pustim žive da neću moć mirno spavati ako su oni oko kuće.
Drama.
I tu je drama. Moraš je ubit radi vlastite sigurnosti a možda i ne al sam joj rekao da ću joj ubiti dijete i vidim joj u očima da ako ih pustim žive da neću moć mirno spavati ako su oni oko kuće.
Drama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaya wrote:Je, mayke mi.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Do 65-te ako imaš psa..onda si poremećen
moje mišljenje
vidiš da bolid izbosne lupa budalaštine i frca od ruralne arogancije.
Guest- Guest
Tokyo Shibuya Halloween 2020
kako japanci uspjevaju držati covid pod kontrolom? samo grad Tokyo ima 37 milijuna stanovnika znači 10X više stanovnika nego cijela ova prčija od države rvacke.
Guest- Guest
Koja drama. Onda sam se probudio jer sam vrtio razne situacije šta ću jer sam došao u situaciju da ih moram ubiti jer su provalile u kuću i prekršile dogovor.RayMabus wrote:Zaspao sam nakon ručka pa sam usnio čudan horor. Neki virus je zahvatio ljude pa su se pretvarali u zombie a mi se zabarakidali u kuću s puškama i tako se držali podalje od njih. Al bila neka žena s malom od nekih šest godina starosti i ona je bila polu zombi a mala je isto bila tj kuže al izgledaju ko da imaju virus al kao da su ga prebolile i ostale zombi al um im je donekle ostao ljudski. I provale kroz prozor u kuću a dogovor je bio da moraju ostat vani a da ih nećemo dirat. Al vidjeli puno hrane na stolu i izvanka provukli ruke i otvorili prozor. Ja uzeo pušku da ću ih obje llikvidirat a mater da nemoj.
Drama.
Postaješ zombie ako se zaraziš virusom dakle dovoljan je samo kontakt. Ne umireš fizički nego postaneš zombi i nemaš više um. Gladni su a jedni druge ne jedu jer jedni drugima smrde.
2014-04-11
Prosvjednici na Trgu skandiraju "Lopovi, lopovi".
"Smrtnost je 1 posto. Moj sin je izgubio posao, zbog tih istih mjera mom najboljem prijatelju je smanjena plaća. Sin i ja smo preko noći ostali bez prihoda", govori treća po redu govornica. Dokle će nam puniti glavu informacije koje su van svake pameti i zdravog razuma, dokle će nam ispirati mozak? Ovo što nam rade je čisto zlostavljanje, porobljavanje. Mi želimo život i ropstvo", nastavlja.
Cijepit će nas otrovom, nećete moći nigdje bez tog cjepiva. Ako nećete imati posao, nećete ga dobiti. Ako ga imate, izgubit ćete ga. Nećete moći u nijednu banku, nijednu trgovinu ako ne primite to vražje cjepivo. Oduzimat će vam djecu ako se ne cjepite, ako se ne budete pokoravali toj novoj vrsti fašizma", govori još uvijek isti govornik
"Kad netko umre plate mu veliki novac da napišu da je umro od korone. Hvala onima koji ih raskrikvaju da znamo da je i ta mafija, korona-mafija", kaže.
Isti govornik nastavlja kako je cilj s koronavirusom pokoriti Zapadni svijet. "Odbacujemo njihovu agendu!", kaže.
"Taj virus je toliko sličan gripi, pa i prehladi. Ja sam nešto prehlađen pa se bojim uzeti maramicu da netko ne kaže da sam koronaš", nastavlja govornik.
"Virus je ubačen iz Kine i umjetno proizveden", kaže.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-prosvjed-u-zagrebu-daje-se-velik-novac-da-se-umrlima-pise-smrt-od-korone/2228627.aspx
HDZ-ov stozer je u kurcu no ovi govornici izazivaju susramlje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sjeverna padino Majevice, nisi li neki dan napisao da razmišljaš o nabavci psa?epikur37 wrote:Do 65-te ako imaš psa..onda si poremećen
moje mišljenje
moj savjet ti je...nemoj, nemaš mu što pružiti
Koja hororčina. Ona je u osnovi mlađa ženska osoba od 30 godina , crne kose , mršava i izgleda ko bolest na dopustu jer ju je virus izobličio u licu donekle a kako žive vani nemaju hranu a mala je smeđe kose malo bolje uhranjena jer mater daje hranu njoj više nego sebi. Mala i priča i ne priča i iizgleda bolje tako da vidiš da ima posljedice virusa al se bolje fizički drži no dite je i ne znaš šta misli i ne znaš jesu li zarazne.
U suštini se i one skrivaju od zombija iako ih oni malo slabije čuju po mirisu jer su i one zakačene virusom pošto su ga imale al nisu postale i umno zombi. Valjda genetik pošto se radi i o majci i o kćeri.
Dakle s majkom možeš pričat iako na momente kad priča priča usporeno ko kao kad netko ima moždani pa mu je jedna polovica ostala oduzeta.
Ona se skrivala i od nas al smo je uočili i skužili da nisu čisti zombi pa bi im tu i tamo ostavili hranu van kuće al dogoovr je bio da ne smiju ulaziti unutra tj da se drže vanka dalje od nas jer ne znamo jesu li zarazne.
I ova provalila kroz prozor , provukla ruke i ispetljala žice da dođe do hrane koja je bila na stolu do prozora.
I sad drama.
U suštini se i one skrivaju od zombija iako ih oni malo slabije čuju po mirisu jer su i one zakačene virusom pošto su ga imale al nisu postale i umno zombi. Valjda genetik pošto se radi i o majci i o kćeri.
Dakle s majkom možeš pričat iako na momente kad priča priča usporeno ko kao kad netko ima moždani pa mu je jedna polovica ostala oduzeta.
Ona se skrivala i od nas al smo je uočili i skužili da nisu čisti zombi pa bi im tu i tamo ostavili hranu van kuće al dogoovr je bio da ne smiju ulaziti unutra tj da se drže vanka dalje od nas jer ne znamo jesu li zarazne.
I ova provalila kroz prozor , provukla ruke i ispetljala žice da dođe do hrane koja je bila na stolu do prozora.
I sad drama.
2014-04-11
I sad scena , ja pušku i držim ih na nišanu. Ne smin im dat da uđu u kuću ( stoje na prozoru , ušle su al su na prozoru ). Vičem ovoj da ću joj ubit dijete ako se to još jednom ponovi. Ova me čudno gleda jer dijete joj je sve. Ako je pustiš a zna provalit u kuću tko će spavat po noći jer može uzeti i nož i ubit te na spavanju jer još uvijek ima ljudski um tj nije čisti za zombi koji je izgubio um. Ne znaš jel hrana zaražena sad. Mater viče nemoj je ubiti. Vrtimi se u sekundi pesto opcija. Prst je na obaračun a cijev uperena ovoj u glavu. Ima kuća do , jedino da ih tu zatvorimo pa da su pod ključem. Ne mogu je pustit više slobodno jer je prekršila dogovor. Ne vjerujem joj. Il da joj pucam u glavu i to završim. Ako pucam krv će se razletit okolo a možda je zaražena pa ćemo se svi zaraziti jer je već ušla u kuću prostorno.
Probudio se u znoju. Jebem ti.
Probudio se u znoju. Jebem ti.
Last edited by RayMabus on 8/11/2020, 17:16; edited 1 time in total
2014-04-11
kliknula sam ti GSKK, znaš kaj to znači?epikur37 wrote:Do 65-te ako imaš psa..onda si poremećen
moje mišljenje
Noor wrote:dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
Ja imam jebenu mačku, ne da mi živit doslovce, non-stop se lipi za mene, ne da se odlipit, evo i sad visi na meni...jesan li ja usidjelica onda ili ih tribam cili čopor nabaviti?
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
remijer Andrej Kenwood Kenon održao je presicu nakon sastanka s članovima Stožera na kojem su, između ostalih, sudjelovali Krunoslav Capak, Alemka Markotić i ministar zdravstva Vili Beroš.
Kenwood Kenon je rekao kako razmatraju stože mjere u borbi protiv koronavirusa te da će o tome razgovarati s ministrom obrazovanja Radovanom Fuhsom i ministrom rada Aladrovićem.
“Temeljna ograničenja koja postoje od sutra u ponoć nastavljat će se primjenjivati do daljnjega. Situacija je ozbiljan”, rekao je premijer nakon sastanka. ”Stožer je najavio da će sutra produljiti sve postojeće mjere, a razmatrat će se nove mjere”, dodao je premijer.
premijer najavio kako će Stožer opet redovito održavati presice, ponedjeljkom, srijedom i petkom.
nakon ostrih mjera pranja ruku stozer se baca na nove stroge mjere redovne presice stozera za ispiranje mozga
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasambrend wrote:Noor wrote:dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
Ja imam jebenu mačku, ne da mi živit doslovce, non-stop se lipi za mene, ne da se odlipit, evo i sad visi na meni...jesan li ja usidjelica onda ili ih tribam cili čopor nabaviti?
a šta sam ja s tri pasa od 50+ kg?
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50