Da remiziramo...
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Da remiziramo...
Gnječo, nedo Bog da ti trebalo, ali ni u kom slučaju ne idi na respirator.Gnječ wrote:
eto sad nek im na respiratorima rade kumice sa placa ili zamorci. može i blic prekvalifikacija nije to raketna tehnika svi to mogu pogotovo što nebi oni zamorci sa kamenjara koji kad se rode sa njima iz pičke izađe i dvajspet diploma tako da nemojmo se zajebavat da nema anesteziologa zamorci sa dinare su rođeni anesteziolozi uspavali su narod koji se tek nakratko probudio iz tisućljetnog sna.
Susjed kamenjarac ima onu pumpu za gume od bicikla.
Ima dugogodišnje iskustvo, zamoliga da ti upumpaava zrak i problem riješen.
PS:
Anesteziolog koji radi na respiratoru svaki dan kaže javno na TV da nikoga svoga ne bi dao na respirator.
Veli da su to velike muke, a mali broj koji prežive su odreda teški invalidi.. u glavi i ostalim unutrašnjim organima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
moja(varaždinska)županija ide za krdom i to onako muški.Dugo su ljudi bili disciplinirani ali vidjeli da to nije napredno i moderno.Sad više nitko stožer i ne spominje kad mjera ionako nema a stožer i vlada smotani ko sajle pa ih i ismijavaju i sprdaju se sa njma.Što bude bude ali ja sam siguran da će plenki i mister karijes opet pobijediti koronu,mrtvi bi ionako umrli.
vili40-
2015-08-02
darth_vader likes this post
vili40 wrote:moja(varaždinska)županija ide za krdom i to onako muški.Dugo su ljudi bili disciplinirani ali vidjeli da to nije napredno i moderno.Sad više nitko stožer i ne spominje kad mjera ionako nema a stožer i vlada smotani ko sajle pa ih i ismijavaju i sprdaju se sa njma.Što bude bude ali ja sam siguran da će plenki i mister karijes opet pobijediti koronu,mrtvi bi ionako umrli.
vodje..svabi opletu po džepu pa se pravi pametan..
Guest- Guest
robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
2015-08-08
ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
Guest- Guest
Eroo wrote:Gnječo, nedo Bog da ti trebalo, ali ni u kom slučaju ne idi na respirator.Gnječ wrote:
eto sad nek im na respiratorima rade kumice sa placa ili zamorci. može i blic prekvalifikacija nije to raketna tehnika svi to mogu pogotovo što nebi oni zamorci sa kamenjara koji kad se rode sa njima iz pičke izađe i dvajspet diploma tako da nemojmo se zajebavat da nema anesteziologa zamorci sa dinare su rođeni anesteziolozi uspavali su narod koji se tek nakratko probudio iz tisućljetnog sna.
Susjed kamenjarac ima onu pumpu za gume od bicikla.
Ima dugogodišnje iskustvo, zamoliga da ti upumpaava zrak i problem riješen.
PS:
Anesteziolog koji radi na respiratoru svaki dan kaže javno na TV da nikoga svoga ne bi dao na respirator.
Veli da su to velike muke, a mali broj koji prežive su odreda teški invalidi.. u glavi i ostalim unutrašnjim organima.
hvala, ne treba mi tvoj susjed kamenjarac imam doma kompresor za zrak.
Guest- Guest
Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
tvoje mijakukanje počelo je i mene živcirat isto kao i abenov arhaični ugljanski čakavski iz prahistorije.
Guest- Guest
pa bez veze, svi tu normalno komuniciramo, ajd ja tu i tamo operem onog sroljavca epikurca, ali jebalo te to tvoje tepanje, pa svak će ti reći da to nije primjereno tvom uzrastu... osim ako nisi još u modu po posebnom programu...Gnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
tvoje mijakukanje počelo je i mene živcirat isto kao i abenov arhaični ugljanski čakavski iz prahistorije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
al svetozar glumi i tepa si, izmišlja riječi, tako sigurno nigdje ne govori (sebea, tebea, menea, moškije, jojca, pifo, jusa, kajufland), a aben stvarno ne glumi, on doma tako i govoriGnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
nedavno je na denk stavio video gdje toči mlado vino iz bačve i obraća se epikuru...i priča baš kako i piše :)
Noor wrote:al svetozar glumi i tepa si, izmišlja riječi, tako sigurno nigdje ne govori (sebea, tebea, menea, moškije, jojca, pifo, jusa, kajufland), a aben stvarno ne glumi, on doma tako i govoriGnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
nedavno je na denk stavio video gdje toči mlado vino iz bačve i obraća se epikuru...i priča baš kako i piše :)
Robi piše izvrnute riječi da ne uđe u algoritmove
Aben ziher tako doma ne govori, izvrće i on, pa ja sam bodulka, za gospu blaženu, to niko tamo ne govori tako..
Guest- Guest
venus wrote:Noor wrote:al svetozar glumi i tepa si, izmišlja riječi, tako sigurno nigdje ne govori (sebea, tebea, menea, moškije, jojca, pifo, jusa, kajufland), a aben stvarno ne glumi, on doma tako i govoriGnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
Aben ziher tako doma ne govori, izvrće i on, pa ja sam bodulka, za gospu blaženu, to niko tamo ne govori tako..
aben je dižgrocija čuda riči je sun fabriko da mu se ti njigov ugljanski pari deboto kot klingonski.
Guest- Guest
a kriste krolju?venus wrote:Noor wrote:al svetozar glumi i tepa si, izmišlja riječi, tako sigurno nigdje ne govori (sebea, tebea, menea, moškije, jojca, pifo, jusa, kajufland), a aben stvarno ne glumi, on doma tako i govoriGnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
Možda boduli ne govuru nako, ali Stomišćani da...ionako pravi boduli smatraju Ugljance i Pašmance vlasima, a nisu ni falili puno...: )
darth_vader-
2014-04-17
ma jesi ga čuo na videu?jasambrend wrote:Možda boduli ne govuru nako, ali Stomišćani da...ionako pravi boduli smatraju Ugljance i Pašmance vlasima, a nisu ni falili puno...: )
nije to gluma, ne ne
Gnječ wrote:venus wrote:Noor wrote:al svetozar glumi i tepa si, izmišlja riječi, tako sigurno nigdje ne govori (sebea, tebea, menea, moškije, jojca, pifo, jusa, kajufland), a aben stvarno ne glumi, on doma tako i govoriGnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
aben je dižgrocija čuda riči je sun fabriko da mu se ti njigov ugljanski pari deboto kot klingonski.
Aben je demižana-revolucionar, pa je i jazik takov!
Guest- Guest
Noor wrote:ma jesi ga čuo na videu?jasambrend wrote:Možda boduli ne govuru nako, ali Stomišćani da...ionako pravi boduli smatraju Ugljance i Pašmance vlasima, a nisu ni falili puno...: )
nije to gluma, ne ne
A di je taj video, da čujem..
Guest- Guest
venus wrote:Noor wrote:ma jesi ga čuo na videu?jasambrend wrote:Možda boduli ne govuru nako, ali Stomišćani da...ionako pravi boduli smatraju Ugljance i Pašmance vlasima, a nisu ni falili puno...: )
nije to gluma, ne ne
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43312p60-lockdown-pisanje-po-graanima#1744734
Noor wrote:venus wrote:Noor wrote:ma jesi ga čuo na videu?jasambrend wrote:Možda boduli ne govuru nako, ali Stomišćani da...ionako pravi boduli smatraju Ugljance i Pašmance vlasima, a nisu ni falili puno...: )
nije to gluma, ne ne
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43312p60-lockdown-pisanje-po-graanima#1744734
da predikatno vino... mativka je prstićima gnječila bobice. to je libertarjunsko vino.
Guest- Guest
venus wrote:Noor wrote:al svetozar glumi i tepa si, izmišlja riječi, tako sigurno nigdje ne govori (sebea, tebea, menea, moškije, jojca, pifo, jusa, kajufland), a aben stvarno ne glumi, on doma tako i govoriGnječ wrote:Legendovich wrote:ajdu kuratz..podsjeti me na predobru knjigu...1984...novogovor..michaellcmacha wrote:robi koji kurac sereš ti i taj tvoj novogovor... de pričaj ko sav normalan svijet... jebale te švabi do jojcov u prknov...
jo u životu nis ču da neko zo se reče "bodulka",
ili nisi bodulica, ili si izdola svoj norod
2014-04-16
da :)venus wrote::D..vino mu super izgLJeda!
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50