Da remiziramo...
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Da remiziramo...
Na masovne oprečne informacije stožer i Vlada teško mogu utjecati.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Ponašajte se odgovorno i to je sasvim dovoljno. Svi i ne samo ti.debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:ne koristite svakakve dezinficijense, osobito dijeca. dobar dio toga kroz kožu ulazi u tijelo...debotoijusto wrote:
zajebite grafikone & analize , ne ocekujte nista od drzave , nosite masku i perite ruke
sapun za dicu, odrasli sapun, alkohol oralno i za vanjsku upotrebu.
poludio bi od razmisljanja tako da ne idem toliko daleko , imam neki u malenu bocicu gel sto stane u djep i trljam , po prodajnim mjestima ne diram njhova skropila masku stavim u zatvoreno a to gotovo nikad ne idem , ne druzim se vise s ljudima i bezkontaktno poslujem u okvirima mojih mogucnosti
realno zivot mi se okrenuo naopako
Više od toga ne se ne da činiti.
Mi (na moje mislim) živimo normalno i ne mislimo da se više od toga može učiniti.
Posjete, na primjer, nismo ograničili...osim one koje su nepotrebne.
Neki dan sam trebao ići na teren, u područje gdje praktično svaki drugi zaražen.
S ekipom smo to do daljnjeg preložili na bolja vremena. Razumno i odgovorno.
nije to postivanje HDZ stozera nego zdrav razum i osnove virusa za 5 razred osnovne skole
i zakurac to sve kad imas brdo ovih sto ne vjeruju a ako vjeruju ne nose/peru i jos imaju tehnolosku mogucnost sirit agendu u doba masovnih oprecnih informacija
Ne mogu zabraniti precjedniku da javno kaže kako je covid kao karijes.
A tu su onda mediji (ubij Bože), svaki sa svojim "poznatim stručnjakom" Bakićem.
Da sad ne spominjem ravnozemljaše, koji niječu da se "Bergamo" dogodio.
Valjda je i to izmišljeno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma stigne...michaellcmacha wrote:Ero malo sporije kopča, al bude... s vremenom...kaya wrote:Stožer ne može ništa, on je tijelo vlade. Doktore ne slušaju i ne smiju, provode odluke vlade. A odluka je da su nas pustili niz vodu.. ako nisi primjetio...Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
zajebite grafikone & analize , ne ocekujte nista od drzave , nosite masku i perite ruke
Imate genijalan stožer (ekipa 15 stručnjaka) plus Plenki.
Da ne povjeruješ kako se vam to sve sretno poklopilo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2.399 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.330 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 2.399 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 15.542. Među njima je 1.330 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 128 pacijenta. U protekla 24 sata oporavilo se 2.389 osoba, a testirano je njih 8.624.
06.11.2020. 10:50
Umrlo +35.
ti si ovdje izgleda jedina učila i naučila kako bi zaradila tu svoju diplomu.... ovi ostali sve tezgari, al sve i jedan.... :)kaya wrote:Reci družemichaellcmacha wrote:Kayo!
u svakom slučaju respektiram... nek se zna...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti si ovdje izgleda jedina učila i naučila kako bi zaradila tu svoju diplomu.... ovi ostali sve tezgari, al sve i jedan.... :)kaya wrote:Reci družemichaellcmacha wrote:Kayo!
Ja sam štreberica...bila
2015-08-15
15 stručnih ljudi je u savjetodavnom tijelu vlade.kaya wrote:Stožer ne može ništa, on je tijelo vlade. Doktore ne slušaju i ne smiju, provode odluke vlade. A odluka je da su nas pustili niz vodu.. ako nisi primjetio...Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
4 imate u stožeru, posloženhi prema području s kojim se i inače bave.
Vlada se uključuje tamo gdje se mjere tiču proizvodnje novca.
To da imate onda sijaset "poznatih" koji vam truju medijski prostor
za to nije kriva Vlada, pobogu.
Stožer komunicira javnost i da smjernice, ostalo je do vas.
Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
vili40-
2015-08-02
Ja svoju kupio na buvljaku. Šverceri su mi bili preskupi,jebiga.michaellcmacha wrote:ti si ovdje izgleda jedina učila i naučila kako bi zaradila tu svoju diplomu.... ovi ostali sve tezgari, al sve i jedan.... :)kaya wrote:Reci družemichaellcmacha wrote:Kayo!
pa to ti je frend po rezonu već mjesecimavili40 wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ero ne zajebavaj. Stožer daje smjernice koje mu vlada dozvoli. A dozvolila mu je pranje ruku i pazi na sebe. Nije da oni ne bi druge nego ne smiju. I skrivaju da u bolnici imaju bergamo scenarij.Eroo wrote:15 stručnih ljudi je u savjetodavnom tijelu vlade.kaya wrote:Stožer ne može ništa, on je tijelo vlade. Doktore ne slušaju i ne smiju, provode odluke vlade. A odluka je da su nas pustili niz vodu.. ako nisi primjetio...Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
2015-08-15
Ne razumijem kinenski.vili40 wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
Ispravljam gore: 4 u stožeru, a 15 je savjetodavno tijelo Vlade. Je sad jasnije?
Odlučuje vlada i kod toga joj pomaže savjetodavno tijelo od 15 stručnjaka.kaya wrote:Ero ne zajebavaj. Stožer daje smjernice koje mu vlada dozvoli. A dozvolila mu je pranje ruku i pazi na sebe. Nije da oni ne bi druge nego ne smiju. I skrivaju da u bolnici imaju bergamo scenarij.Eroo wrote:15 stručnih ljudi je u savjetodavnom tijelu vlade.kaya wrote:Stožer ne može ništa, on je tijelo vlade. Doktore ne slušaju i ne smiju, provode odluke vlade. A odluka je da su nas pustili niz vodu.. ako nisi primjetio...Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
Nije samo epidemija u pitanju, nego i gospodarstvo.
Genijalna je ideja bila otvoriti državu turizmu, na primjer.
Inače bi vi sad imali stvarni Bergamo i ne rekla-kazala.
Kayo, nije teško izračunati koliko ćete imati umrlih kroz 7 ili 14 dana.
Na taj broj ne možete utjecati, jer je već u procesu....i ne da se oko toga mutiti.
Ali možete utjecati na broj zaraženih...barem onih sa ozbilnijim siptomima.
One asimptomatiče, koliko vidim, nije uspjela ni Slovačka.
ako nisi glupa lako ćeš skužit...kaya wrote:A u saobraćaju..aha, dobro. Bože ja bi isto voljela da ne znam neke ljude pa da budem ovak glupa ko k...i ne čujem ništa...mutava baštarda wrote:je je veća je šansa da ću strstradati u saobraćaju nego imati komplikaciju od korone.kaya wrote:A ti si baš siguran da ćeš dobro podnjeti koronu i nećeš znati da si bolestan?mutava baštarda wrote:ravnozemljaši neće da se cijepe protiv prehlade, što je i očekivano. zašto se cijepiti protiv nečega što te trzne manje od gripe i protiv nečega za što ne znaš da si bolesan dok ti ne gurnu štapić u nos.michaellcmacha wrote:kako masovna, kad je 60% anketiranih (uzorak 10 000) odbilo svaku mogućnost cijepljenja bilo sa SPUTNJIK-om V, bilo sa ilo ojim drugim cjepivom)mutava baštarda wrote:Masovna vakcinacija, vakcinom „Sputnjik V“, protiv virusa korona u Moskvi i Moskovskoj oblasti počeće za dve nedelje, saopštio je direktor Nacionalnog istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju „Gamaleja“ Aleksandar Ginzburg.„Mislim da se u naredne dve nedelje može očekivati da u Moskvi i Moskovskoj oblasti krene vakcinacija, ne prema proizvodnom, već prema teritorijalnom principu.
direktor Aco, laže kao najveće mučko đubre...
cijepivo je za stare i bolesne kojima može biti fatalno da vrebac sleti na njih.
Ja ne bi baš bila na tvom mjestu, pa ni na svom ..
Ah da to je zato što dane provodiš u svom podrumu s vinom i nemaš pojma da njima tamo leže i ljudi od 40 godina na cjevčici koji su bili zdravi
neću zbog toga neizlaziti iz konobe cili dan.
imunitet krda se ne dobiva strahom...
Jadan bih ja bio kad bih ovdje tražio frende.michaellcmacha wrote:pa to ti je frend po rezonu već mjesecimavili40 wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
S Vilijem se ponekad slažemo, a ponekad i ne slažemo. Ideološki smo si vjerojatno na suprotnim obalama,
ali to ne bi trebao biti razlogom za neuljudnu komunikaciju.Valjda to ima veze s kućnim odgojem i nešto manje s naobrazbom.
I da skratim, s Vilijem ponekad razmjenimo mišljenja i to je sve. Tome i služi forum.
koliko ćemo imati mrtvih do kraja mjeseca studenog... ajde da vidimo što će naš stručnjak blebnuti... MOJA PRSTIĆ PROCJENA JE DA ĆEMO NA DAN 01.PROSINCA 2020 IMATI UKUPNO EVIDENTIRANO SMRTNIH ISHODA IZRAVNO U SVEZI SA COVID19 CCA 1650 SA ODSTUPANJEM +- 10
2015-08-08
Eroo wrote:Jadan bih ja bio kad bih ovdje tražio frende.michaellcmacha wrote:pa to ti je frend po rezonu već mjesecimavili40 wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
S Vilijem se ponekad slažemo, a ponekad i ne slažemo. Ideološki smo si vjerojatno na suprotnim obalama,
ali to ne bi trebao biti razlogom za neuljudnu komunikaciju.Valjda to ima veze s kućnim odgojem i nešto manje s naobrazbom.
I da skratim, s Vilijem ponekad razmjenimo mišljenja i to je sve. Tome i služi forum.
Čudim se boldanom.
Jel to znači da ti misliš da ljudi koji na forumu sklope prijateljstva da su jadni, asocijalni ili nesposobni da u rl stvore prijateljstva?
Ili si se samo nezgodno izrazio ili tvoj alter ego misli da je ovdje bolji od drugih pa želi prosvjetljivati vezano uz tematiku pandemije.
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
TI SI JADAN JER SI PREPOTENTAN.... sory na povišenom tonu zaboravio ugasiti cl, A JA SAM NPR JADAN JER SAM NABUSIT, OSORAN.... meni je isprika jer ste vas nekolicina toliko prepotentni i samodopadni i usput lažljivci, da je to već toliko bezobrazno da se ne mre durati.... e sad mene zanima koja je vama isprika... osim genetikeEroo wrote:Jadan bih ja bio kad bih ovdje tražio frende.michaellcmacha wrote:pa to ti je frend po rezonu već mjesecimavili40 wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
2015-08-08
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
genijalni stozer kao mjeru ima pranje ruku ?
to me mater naucila prije kahlice a vrtic nabacio rutinu
prije čega?
izdokle si ti deboto i jušto?
2014-04-16
Nisam tako ni napisao, ne znam kako si došla do toga zaključka?venus wrote:Eroo wrote:Jadan bih ja bio kad bih ovdje tražio frende.michaellcmacha wrote:pa to ti je frend po rezonu već mjesecimavili40 wrote:Eroo wrote:Država si i ti, nesrićo.debotoijusto wrote:
Čudim se boldanom.
Jel to znači da ti misliš da ljudi koji na forumu sklope prijateljstva da su jadni, asocijalni ili nesposobni da u rl stvore prijateljstva?
Ili si se samo nezgodno izrazio ili tvoj alter ego misli da je ovdje bolji od drugih pa želi prosvjetljivati vezano uz tematiku pandemije.
Znam za nekoga s ovog foruma tko se oženio s forumašicom i danas imaju sretan brak s dvoje djece.
No, to su ipak izuzetci.
Ostalo ti ne želim komentirati, da te ne uvrijedim.
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50