Da remiziramo...
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Da remiziramo...
čačić i ovaj iz hsls-a bi sad maglu...kritiziraju a do jucer mu drzali vodu...sto cacic nije tako pricao npr.preko ljeta da s eplenki ne zajebava svi su znali sto nas ocekuju..ko i ovaj iz hsls-a...sad kad voda ulazi u grlo...ti si plenki krivac mi nemamo veze..mi smo upozoravali..upozoravao si kurac moj...nego tipican sindrom..kad zagusti vataj maglu peri se od odgovornosti bje'z od padajuceg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
turnem ti zadak od hlapa u dagnju. nemaš pojma.jasambrend wrote:veber wrote:znači kulen?jasambrend wrote:veber wrote:da ti dođe zadnja ura.jasambrend wrote:Ja sam Marsovac...zatražiti ću da mi to stave u jebene dokumente...
i moraš birat.
što bi radije.
kulenovu seku ili kulen?
Ne bi sigurno kobasicu bira, jebo ga ti...
jesi vidio promjer nafilane mesnate smjese s paprikom u ovitku debelog crijeva svinje?
babo i ja napravili desetak kila.
mi smo ti gej frendli mesari.
Pa i to je kobasica...ako može tamo gori pršut bit šunka, onda je i kulen kobasica...neš ti...:)
šunka ima profinjenu teksturu mesa i odiše svježinom.
pršut je nastao tako da je dalmoš radio šunku i onda malo piva ispod masline da je neobrana, pa se nakon tri godine sitija da mu komad mesa visi između neobrane masline i neobranog grožđa.
vukovi su pojeli one niže i tako je nasta pršut, a e?
2014-12-30
Ja ne znam za konkretno pljuckanje ali ja sam za izvanredno stanje i da ih prisilno mobilizira da budu medicinske sestre u kbc dubrava jer ove navodno bježe.michaellcmacha wrote:i kad ja kažem da one koji su opasni po okolinu treba zašvasati, i oneogućiti da uokolo odaju i pljuckaju po zdravim ljudima onda sam ja ekstrem... jebote a yoda se tu doslovno hvalio kako je par tjedana imao "prehladicu" i kako je sve uokolo sebe popljuckao sa svojim bezazlenim virusićima...kaya wrote:Vlada je skužila da tu ima pun k debila kojima korona ne postoji ili postoji ali nije ništa ozbiljno i ne žele loše vijesti nego lijepe.
Sada se ponašaju sukladno tome, pričaju da je sve ok, stabilno i svaki dan odvezu jedan razred u mrtvačnicu od 30 ak ljudi.
Fino zvuči a ne košta ih ništa.
Tražili ste gledajte.
Međutim to su naše tlapnje, što se tiče vlasti situacija je stabilna, stožer to mora izgovoriti, mjere su vrhunske i daju rezultate, ovi u drugim zemljama nemaju pojma koliko su dobre zapravo i sustav funkcionira.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
caru ostaje samo da nesto iskemija za sebe osobno da sto bezbolnije iz svega izađe...da svali sto vise odgovornosti na uguznicare oko sebe...a on fuckajuci sa rukama na leđima uhvati sigurnu i mirniju luku
2015-09-08
veber wrote:turnem ti zadak od hlapa u dagnju. nemaš pojma.jasambrend wrote:veber wrote:znači kulen?jasambrend wrote:veber wrote:da ti dođe zadnja ura.jasambrend wrote:Ja sam Marsovac...zatražiti ću da mi to stave u jebene dokumente...
i moraš birat.
što bi radije.
kulenovu seku ili kulen?
Ne bi sigurno kobasicu bira, jebo ga ti...
jesi vidio promjer nafilane mesnate smjese s paprikom u ovitku debelog crijeva svinje?
babo i ja napravili desetak kila.
mi smo ti gej frendli mesari.
Pa i to je kobasica...ako može tamo gori pršut bit šunka, onda je i kulen kobasica...neš ti...:)
šunka ima profinjenu teksturu mesa i odiše svježinom.
pršut je nastao tako da je dalmoš radio šunku i onda malo piva ispod masline da je neobrana, pa se nakon tri godine sitija da mu komad mesa visi između neobrane masline i neobranog grožđa.
vukovi su pojeli one niže i tako je nasta pršut, a e?
Moguće...ponekad stvari najbolje i ispadnu kad se previše ne čačka po istima...Mislim dobra je šunka i te kobas...kako ih sve ne zovete, ali pršut je kralj sušenog, a ipak pričamo i o butinama, gej izn't okej tu mi...
darth_vader-
2014-04-17
Ma nema on kamo izaći i gledati ćeš ga 4 godine.vuksadinare wrote:caru ostaje samo da nesto iskemija za sebe osobno da sto bezbolnije iz svega izađe...da svali sto vise odgovornosti na uguznicare oko sebe...a on fuckajuci sa rukama na leđima uhvati sigurnu i mirniju luku
2015-08-15
ima bar on ima...za ove oko njega ne znam...oni su u tezoj gabuli..njih nema ko uzet...kaya wrote:Ma nema on kamo izaći i gledati ćeš ga 4 godine.vuksadinare wrote:caru ostaje samo da nesto iskemija za sebe osobno da sto bezbolnije iz svega izađe...da svali sto vise odgovornosti na uguznicare oko sebe...a on fuckajuci sa rukama na leđima uhvati sigurnu i mirniju luku
2015-09-08
Malo si naporan s tim Škorom. Vlast je stabilna.vuksadinare wrote:ima bar on ima...za ove oko njega ne znam...oni su u tezoj gabuli..njih nema ko uzet...kaya wrote:Ma nema on kamo izaći i gledati ćeš ga 4 godine.vuksadinare wrote:caru ostaje samo da nesto iskemija za sebe osobno da sto bezbolnije iz svega izađe...da svali sto vise odgovornosti na uguznicare oko sebe...a on fuckajuci sa rukama na leđima uhvati sigurnu i mirniju luku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
svi su losi al eto bandic je najbolji..on jedini ima ispravne ekonomske planove za boljitak hrvatske
2015-09-08
o evo kameleona..koliko ti boja promjenis u danu...RayMabus wrote:Malo si naporan s tim Škorom. Vlast je stabilna.vuksadinare wrote:ima bar on ima...za ove oko njega ne znam...oni su u tezoj gabuli..njih nema ko uzet...kaya wrote:Ma nema on kamo izaći i gledati ćeš ga 4 godine.vuksadinare wrote:caru ostaje samo da nesto iskemija za sebe osobno da sto bezbolnije iz svega izađe...da svali sto vise odgovornosti na uguznicare oko sebe...a on fuckajuci sa rukama na leđima uhvati sigurnu i mirniju luku
2015-09-08
ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
2015-09-08
Vidi jednu stvar : Škoro neće doći na vlast. Točka.vuksadinare wrote:ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidi jednu stvar : Škoro neće doći na vlast. Točka.vuksadinare wrote:ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
2015-08-15
ne bi između dva pršuta uglavio jedan kulen?jasambrend wrote:veber wrote:jasambrend wrote:veber wrote:jasambrend wrote:veber wrote:jasambrend wrote:Moguće...ponekad stvari najbolje i ispadnu kad se previše ne čačka po istima...Mislim dobra je šunka i te kobas...kako ih sve ne zovete, ali pršut je kralj sušenog, a ipak pričamo i o butinama, gej izn't okej tu mi...
2014-12-30
pa i ne mora..niti bi ja htio...koga bi ti htio hdzovac..sdpovac..mostovac..trumpovac..bajdenovac..covicevac..bakirovacRayMabus wrote:Vidi jednu stvar : Škoro neće doći na vlast. Točka.vuksadinare wrote:ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
2015-09-08
ti si kao bolji?vuksadinare wrote:svi su losi al eto bandic je najbolji..on jedini ima ispravne ekonomske planove za boljitak hrvatske
ko i safet.
za njega da nije korone došlo bi do loop-a
on-carica u prvom krugu
ti-škoro ne u prvom, odmah.
safetu se pojavila korona pa može nastaviti.
2014-12-30
vuksadinare wrote:pa i ne mora..niti bi ja htio...koga bi ti htio hdzovac..sdpovac..mostovac..trumpovac..bajdenovac..covicevac..bakirovacRayMabus wrote:Vidi jednu stvar : Škoro neće doći na vlast. Točka.vuksadinare wrote:ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
Neka se nose svi zajedno u tri vražje materine. Svi skupa milu im majku jebem.
Guest- Guest
Pa eto meni je baš lipo gledat Plenkovica kako se znoji a nema na koga prebaciti krivnju. Neka ga tamo.vuksadinare wrote:pa i ne mora..niti bi ja htio...koga bi ti htio hdzovac..sdpovac..mostovac..trumpovac..bajdenovac..covicevac..bakirovacRayMabus wrote:Vidi jednu stvar : Škoro neće doći na vlast. Točka.vuksadinare wrote:ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
2014-04-11
ne boj se centurione..ne znoji se on..znoje se oni oko njega...on se lijepo ravana po onoj seseljevoj kad je porucio onim krajinskim budalasima..'ja znam gde cu?a gde cete vi?gde cete vi?'..RayMabus wrote:Pa eto meni je baš lipo gledat Plenkovica kako se znoji a nema na koga prebaciti krivnju. Neka ga tamo.vuksadinare wrote:pa i ne mora..niti bi ja htio...koga bi ti htio hdzovac..sdpovac..mostovac..trumpovac..bajdenovac..covicevac..bakirovacRayMabus wrote:Vidi jednu stvar : Škoro neće doći na vlast. Točka.vuksadinare wrote:ovaj ray...pet minuta bruji kontra trumpa..pa za njega..pa je za bidena pa za minutu protiv njega govori...pa plenki fuj pa plenki ok..lik cini mi se da ti imas fobiju svidjeti se svima pa kud mujo i turci tud i ti..i obrnuto
2015-09-08
Pa nek se znoje ti oko njega. Šta ću im ja ? Nisam im ja kriv šta podržavaju Pupovca.
2014-04-11
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50