Da remiziramo...
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ma tutlek nagađa što bi u stvari tu bila kvaka... A konkretno u slučaju ove bolesti respirator su tu da raspodjele umrle na veći broj dana... Ako se tko ipak kojim čudom izvuče dobro dođe.... Radi se o instrumentacija kojeg se koristi u upravljanju zdravstvenom krizom... I to je to...Gnječ wrote:Eroo wrote:Prestanite s tim respiratorima!kaya wrote:Da, nas par normalnih na brodu luđaka.Gnječ wrote:kaya wrote:Ne trepću jer im plenki priča što žele čuti, da je situacija stabilna...shvatio da oni to vjeruju pa sere...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Ali prije ljeta smo i GNJEČ i ja upozoravali da će ovo biti jako jebena boleština koja će nam drastično zakomplicirati život, a mnogima ga i uzeti... ali jbga mi pičke , plačljivci, kukavice, glupani (pogotovo ja) koji znamo samo na prste brojati...
ljudi će početi shvaćati ozbiljnost situacije tek i samo onda kad dnevno bude 100.000 do 200.000 smrtnih slučajeva od COVID-19 ili oko 20 do 50 milijuna ljudi umrlih od COVID-19, posebno u Americi i zemljama Europe, a također i određenim zemljama jugoistočne Azije a za sada ih boli kurac a nisu svjesni da tim svojim neodgovornim iracionalnim infantilnim ponašanjem upravo stvaraju tu pogibeljnu budućnost. osim toga na postu iznad u članku piše da je taj novi mutirani virus iz Danske stigao u Hrvatsku što bi trebalo zvoniti na uzbunu sve alarme svuda ali vidim nitko ni da trepne.
pa zar smo samo nas nekoliko normalnih na ovom brodu luđaka kojim upravlja kapetan Anemio??? i usmjerio je brod drito u neku klisurinu i ogromnu santu leda a svi rvati veslaju kao da je santa leda ustvari eldorado i brod neće potonuti kao kamen nego ćemo bit svi bogati puni zlata ko brod..
Evo ja sam sumnjala da je katastrofa i pisala tu par dana, danas sam i dobila potvrdu . Ono, bergamo , biraju tko će na respirator a tko doma.
Ove boli k...sretni jer je stabilno i mjere- pranje ruku daju rezultata. Strahota.
Samo jedno od istraživanja The Journal of the American Medical Association koje se baziralo na New York pokazuje da je 76,4% osoba koje su bile na respiratoru u dobi od 18 do 65 godina preminulo, a čak 97,2% osoba starijih od 65 godina izgubilo je život. S druge strane smrtnost osoba koje nisu bile na respiratoru je mnogo manja.
koliko je to % ? nemoj mi reći da su si dali truda i vremena za izračunati postotak umrlih na respiratoru a nisu imali vremena za izračunati % smrtnosti onih koji nisu bili na respiratoru???
jel ti to nama posredno kao podružnica HDZ na forumu želiš poručiti da respiratori ustvari ne trebaju nego ćemo pacijente poslagat kao sardine po obali i to je to? čisti zrak, šum mora ako rikneš odnese te plima...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ti i logika... :)))Eroo wrote:Prvi lockdown je bio OK i ti to dobro zaš. Zbog mnogo nepoznanica doduše bio je isiljen.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Situacija je komplicirana i za najbogatije države:kaya wrote:E pa, to ti kažem. Kada dođu do faze da ne mogu više stave ih. Naravno da su tada u stanju 50:50. A da ih ne stave mrtvi su.Eroo wrote:Znam ja to, i jedan spašen život je vrijedan truda i novca.kaya wrote:Ero...ne stavlja njih nitko na respiratore od dosade. Oni tamo idu kada pluća više ne mogu disati, već su polumrtvi. Možeš ih jedino pustiti da umru ili probati s ovim
Nema lijeka, nema još vakcine, a nema se ni love više.
S lockdownom bi se otišlo u područje bezdana iz kojeg ne bi bilo izlaza
Najveći problkem su vam, kao i drugdje po svijetu...ravnozemljaši.
Drugu si ti pjesmu pjevao ne tako davno po pitanju lockdowna. Ne mora ti mišljenje biti striktno u liniji političara kojima se diviš baš oko svega. Svako ima idole i heroje, ali ako ti je jedan supermen ipak ćeš stati kad dođeš do ruba na krovu zgrade.
Za prvog ste našli lovu, a bi li i za drugog? Umirali bi po ulicama, a ne na respiratoru.
Malo logike, 'bem mu miša.
2015-08-08
Aj odi da ti puknem šamar da se vrneš iz te svoje autohipnoze... Ili odi na gdje na autoputa i prošeći...red wolf wrote:Što ste više fokusirani na taj virus, toliko dugo će biti dio vas. Kad o njemu ne budete toliko razmišljali, on će jednostavno nestati....
2015-08-08
Primijetio sam da ti fali palijaner.... :))))MaximusDecimusMiridije wrote:Dabogdo vas baniralo i jednoga i drugoga. Joj da smo na starome forumu...letjeli biste oba na tri dana....tri puta bi svršio samo od toga.
2015-08-08
Svi ćete se dobro sjetiti kako su se na početku 1. vala epidemije police s hranom (i s WC papirom ) u trenutku ispraznile. Samo zamislite da je to potrajalo. To se uvijek može dogoditi kad nastane panika. Nema tu razuma, postoji samo panična reakcija, koja nije racionalna. Epidemija je bila nepoznanica i znanstvenicima, a di ne laicima. Ni danas ne znamo previše o njoj, osim što praćenjem zaključujemo o načinu širenja i o mjerama koje eventualno smanjuju širenje.
U početnim trenucima je trebalo paziti na svaku izgovorenu ili napisanu riječ. Da, zašto ne reći i to, trebalo je i koju lažnu tvrdnju iznijeti u cilju izbjegavanja panike.
Danas se kao društvo susrećemo s novim fenomenom, a to je psihički zamor skupa s egzistencijalnim strahom, koji (slično kao panika) izaziva neracionalne reakcije. Strahova ima različitih; strah da se sami ne zarazimo, strah i strepnja da se ne zarazi netko od nama dragih, strah da ostanemo bez posla i sredstava za život - mi ili netko od nama dragih...itd. Zasvojeni s opijatima imaju strah da iz različitih razloga neće moći doći do njih. Najbanalnija od svega je nespremnost (prije svega mlađa populacija) na promjenu načina života i pribjegavaju različitim forama kako izbjeći mjere koje ih ograničavaju. Protiv istih se pokušavaju boriti i nasiljem (udruženi u veće skupine).
Zbog svega navedenog i dalje smatram da treba paziti na svaku izrečenu ili napisanu riječ. Posebno to moraju činiti oni koji su odgovorni za harmonizirano funkcioniranje društva. Sad je najbolje ljudima prestaviti činjenice o posljedicama neodgovornog ponašanja. U tom smislu se najčešće poslužujem "slučaja Bergamo". Možda ima još ovakvih slučaja, ali nam je ovaj najbliži i koliko-toliko poznat po posljedicima. Ne radi se više o širenju straha, nego o širenju činjenica, što nije isto.
Možda ste primijetili da se neke kolege nakostriješe kad se spomene "slučaj Bergamo", tu riječ bi oni najrađe izbrisali. Obično se isprse sa "slučajem Švedska", kao dokaz za svoj pravo. Neću ih poimence spominjati, prepoznat će se oni.
U početnim trenucima je trebalo paziti na svaku izgovorenu ili napisanu riječ. Da, zašto ne reći i to, trebalo je i koju lažnu tvrdnju iznijeti u cilju izbjegavanja panike.
Danas se kao društvo susrećemo s novim fenomenom, a to je psihički zamor skupa s egzistencijalnim strahom, koji (slično kao panika) izaziva neracionalne reakcije. Strahova ima različitih; strah da se sami ne zarazimo, strah i strepnja da se ne zarazi netko od nama dragih, strah da ostanemo bez posla i sredstava za život - mi ili netko od nama dragih...itd. Zasvojeni s opijatima imaju strah da iz različitih razloga neće moći doći do njih. Najbanalnija od svega je nespremnost (prije svega mlađa populacija) na promjenu načina života i pribjegavaju različitim forama kako izbjeći mjere koje ih ograničavaju. Protiv istih se pokušavaju boriti i nasiljem (udruženi u veće skupine).
Zbog svega navedenog i dalje smatram da treba paziti na svaku izrečenu ili napisanu riječ. Posebno to moraju činiti oni koji su odgovorni za harmonizirano funkcioniranje društva. Sad je najbolje ljudima prestaviti činjenice o posljedicama neodgovornog ponašanja. U tom smislu se najčešće poslužujem "slučaja Bergamo". Možda ima još ovakvih slučaja, ali nam je ovaj najbliži i koliko-toliko poznat po posljedicima. Ne radi se više o širenju straha, nego o širenju činjenica, što nije isto.
Možda ste primijetili da se neke kolege nakostriješe kad se spomene "slučaj Bergamo", tu riječ bi oni najrađe izbrisali. Obično se isprse sa "slučajem Švedska", kao dokaz za svoj pravo. Neću ih poimence spominjati, prepoznat će se oni.
Ero, sereš da boli... Ukratko
2015-08-08
Hvala, nije trebalo, ali svejedno hvala. Prostoprošireno.michaellcmacha wrote:Ero, sereš da boli... Ukratko
najbolje ukratko jer je zamorno elaborirati debilane koje prosipaš sekvencionalno i po potrebi za dati trenutak...Eroo wrote:Hvala, nije trebalo, ali svejedno hvala. Prostoprošireno.michaellcmacha wrote:Ero, sereš da boli... Ukratko
2015-08-08
2014-04-14
Za dati trenutak, nego kako? I vidjeti moraš dalje i šire u odnosu na lokalno.michaellcmacha wrote:najbolje ukratko jer je zamorno elaborirati debilane koje prosipaš sekvencionalno i po potrebi za dati trenutak...Eroo wrote:Hvala, nije trebalo, ali svejedno hvala. Prostoprošireno.michaellcmacha wrote:Ero, sereš da boli... Ukratko
A ne kao slijepa kokoš, pa šta ispadne.
Inače, debilane se jednostavno preskoči...mada ni ja, kao što vidiš, ne činim to baš uvijek.
Masovna vakcinacija, vakcinom „Sputnjik V“, protiv virusa korona u Moskvi i Moskovskoj oblasti počeće za dve nedelje, saopštio je direktor Nacionalnog istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju „Gamaleja“ Aleksandar Ginzburg.
„Mislim da se u naredne dve nedelje može očekivati da u Moskvi i Moskovskoj oblasti krene vakcinacija, ne prema proizvodnom, već prema teritorijalnom principu.
na debilane se ukazuje a ti debiliziraš kontinuirano od početka ove zdravstvene krize... do sada si svaki puta, nebrojeno sveukupno, bildao malo lijevom malo desnom, tipično balkanjeroški, da ne kažem martološki.... upravo si ti taj koji ne vidi dalje od vrha đozli koje ti sjede na korijenu nosa... ali po običaju samodopadno u teškom umišljaju projiciraš sebe na druge... naravno sa dovoljnim vremenskim otklonom kako bi u hodu uspio ukrast tuđu misao, tezu ili tvrdnju... aj sad odjebi u troskoku, i imaj na umu da sam obziran jer mi je jasno da kod tebe živčane stanice ubrzano odumiru... inače bih te poslao malo dalje i malo dubljeEroo wrote:Za dati trenutak, nego kako? I vidjeti moraš dalje i šire u odnosu na lokalno.michaellcmacha wrote:najbolje ukratko jer je zamorno elaborirati debilane koje prosipaš sekvencionalno i po potrebi za dati trenutak...Eroo wrote:Hvala, nije trebalo, ali svejedno hvala. Prostoprošireno.michaellcmacha wrote:Ero, sereš da boli... Ukratko
Inače, debilane se jednostavno preskoči...mada ni ja, kao što vidiš, ne činim to baš uvijek.
2015-08-08
kako masovna, kad je 60% anketiranih (uzorak 10 000) odbilo svaku mogućnost cijepljenja bilo sa SPUTNJIK-om V, bilo sa ilo ojim drugim cjepivom)mutava baštarda wrote:Masovna vakcinacija, vakcinom „Sputnjik V“, protiv virusa korona u Moskvi i Moskovskoj oblasti počeće za dve nedelje, saopštio je direktor Nacionalnog istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju „Gamaleja“ Aleksandar Ginzburg.„Mislim da se u naredne dve nedelje može očekivati da u Moskvi i Moskovskoj oblasti krene vakcinacija, ne prema proizvodnom, već prema teritorijalnom principu.
direktor Aco, laže kao najveće mučko đubre...
2015-08-08
Ipak si razumio. Čestitam!michaellcmacha wrote:na debilane se ukazuje a ti debiliziraš kontinuirano od početka ove zdravstvene krize... do sada si svaki puta, nebrojeno sveukupno, bildao malo lijevom malo desnom, tipično balkanjeroški, da ne kažem martološki.... upravo si ti taj koji ne vidi dalje od vrha đozli koje ti sjede na korijenu nosa... ali po običaju samodopadno u teškom umišljaju projiciraš sebe na druge... naravno sa dovoljnim vremenskim otklonom kako bi u hodu uspio ukrast tuđu misao, tezu ili tvrdnju... aj sad odjebi u troskoku, i imaj na umu da sam obziran jer mi je jasno da kod tebe živčane stanice ubrzano odumiru... inače bih te poslao malo dalje i malo dubljeEroo wrote:Za dati trenutak, nego kako? I vidjeti moraš dalje i šire u odnosu na lokalno.michaellcmacha wrote:najbolje ukratko jer je zamorno elaborirati debilane koje prosipaš sekvencionalno i po potrebi za dati trenutak...Eroo wrote:Hvala, nije trebalo, ali svejedno hvala. Prostoprošireno.michaellcmacha wrote:Ero, sereš da boli... Ukratko
čudi me kako ste svi zaboravili kad je yoda tu sa još dvoje troje, kad sam ja rekao (još tamo na početku) da će problemi nastupit kad se mnogoljudne zemlje počnu zaražavati u velikim brojevima), ustvrdio kako je to malo vjerojatno jer oni sami po sebi imaju prirodni viši imuno odgovor na sve virusne ugroze, pa i covid ugrozu... naravno te dilajle sa očito kupljenim ili poklonjenim diplomama bi rado da mi koji brojimo na prste usput imamo i loše pamćenje...vili40 wrote:i nemojte moli vas više naš model uspoređivati sa švedskim kad smo mi sad u indijskom modelu,plenki i njegove ofce prešaltale
2015-08-08
Tarabići.michaellcmacha wrote:čudi me kako ste svi zaboravili kad je yoda tu sa još dvoje troje, kad sam ja rekao (još tamo na početku) da će problemi nastupit kad se mnogoljudne zemlje počnu zaražavati u velikim brojevima), ustvrdio kako je to malo vjerojatno jer oni sami po sebi imaju prirodni viši imuno odgovor na sve virusne ugroze, pa i covid ugrozu... naravno te dilajle sa očito kupljenim ili poklonjenim diplomama bi rado da mi koji brojimo na prste usput imamo i loše pamćenje...vili40 wrote:i nemojte moli vas više naš model uspoređivati sa švedskim kad smo mi sad u indijskom modelu,plenki i njegove ofce prešaltale
isti kurac kao i ona kretenčina epikurko, on likuje u vezi trumpa, govori da je stvar zaključena.... ja ukažem na problem fulton gdje je ogromna razlika u korist bidena ali nije još ukalkulirana i upravo ta razlika trumpu odnosi georgiju, također pokažem da je problem u Nevadi i u RENOu i LVu gdje isto biden ima veliku prednost koja još nije ukalkulirana.... naravno bik se veseli ko malo dijete, i onda skuži da se popišo po cipelama, i onda uzme maramicu kojom briše surlu i obriše cipele.... eto taj ste vi kalibar... ;)... i no doubt da ste diplome nabavili ispod tezge
2015-08-08
U Ljubljani ih prodaju na buvljaku.michaellcmacha wrote:isti kurac kao i ona kretenčina epikurko, on likuje u vezi trumpa, govori da je stvar zaključena.... ja ukažem na problem fulton gdje je ogromna razlika u korist bidena ali nije još ukalkulirana i upravo ta razlika trumpu odnosi georgiju, također pokažem da je problem u Nevadi i u RENOu i LVu gdje isto biden ima veliku prednost koja još nije ukalkulirana.... naravno bik se veseli ko malo dijete, i onda skuži da se popišo po cipelama, i onda uzme maramicu kojom briše surlu i obriše cipele.... eto taj ste vi kalibar... ;)... i no doubt da ste diplome nabavili ispod tezge
ravnozemljaši neće da se cijepe protiv prehlade, što je i očekivano. zašto se cijepiti protiv nečega što te trzne manje od gripe i protiv nečega za što ne znaš da si bolesan dok ti ne gurnu štapić u nos.michaellcmacha wrote:kako masovna, kad je 60% anketiranih (uzorak 10 000) odbilo svaku mogućnost cijepljenja bilo sa SPUTNJIK-om V, bilo sa ilo ojim drugim cjepivom)mutava baštarda wrote:Masovna vakcinacija, vakcinom „Sputnjik V“, protiv virusa korona u Moskvi i Moskovskoj oblasti počeće za dve nedelje, saopštio je direktor Nacionalnog istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju „Gamaleja“ Aleksandar Ginzburg.„Mislim da se u naredne dve nedelje može očekivati da u Moskvi i Moskovskoj oblasti krene vakcinacija, ne prema proizvodnom, već prema teritorijalnom principu.
direktor Aco, laže kao najveće mučko đubre...
cijepivo je za stare i bolesne kojima može biti fatalno da vrebac sleti na njih.
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50