Da remiziramo...
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Da remiziramo...
kaya wrote:Dobro tvoj škoro je rekao odmah da su mjere bezveze tako da, što mu ne odgovara sada ovo?vuksadinare wrote:....i onda plen ki mun lazno kaze da on i oni kontroliraju situaciju a njegovi podcinjeni vec se bune...i preznojavaju i ne zele vise da ih ljudi napadaju i davati lazne nade i lagati...mozes lagati do određenog trenutka ali dalje od toga vise ne pogotovo sto vise nemas i sto lagati..jednostavno sa svih strana curi a grablje se sve vise dizu...ako nisi sposoban vise kontrolirati situaciju ako nemas rjesenja aj bok...brigo moja prijeđi na drugoga...beroš se sad nemušto brani u stilu..ako pukne ja cu dati ostavku ..ma mojme sad bi paljadu napravio kad je sve procurilo...no nije beroš kriv kriv je onaj koji ga drzi a koji ne vidi dalje od svoje trepavice i koji zivi kao hippy u svijetu..'sve je lijepo sve lijepo miriše sunce sja bar oko moje glave'
Istina...tu se po meni najviše zakopa...sve da se i radilo o "bezazlenom" virusiću, ignorirati nešto što je globalni problem može samo netko...a jebat ga, ali jebeno kratkovidan...kradeze je iskoristija ponuđenu nišu i taman pred izbore su odigrali na kartu "spasitelja"...to što im se u međuvremenu eugeničarski gen probudija, a jebi ga...iste grablje, narod glup ko kurac...nastavi niz...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
evo nakon dansnjeg uhicenja jos jednog cede u negoslavcima za ovcaru pupi se ozbiljno naljutio kao i onaj nacelnik negoslavaca caln sdss-a..te nesto prijete..jer situacija sa ovim uhicenjem propitkuje daljnju suradnju..nisu rekli sa kim ali nije tesko zakljuciti na koga s eodnosilo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako se ono veli?Pustili su nas niz vodu?No još ćemo vidjeti kako će se sve ovo završiti.Plenki nek i dalje sere ko grlica ali sve manje ljudi ga doživljava,visoko leti ali mogao bi jako nisko pasti.
vili40-
2015-08-02
...sve mi se cini da se ulazi u fazu starteskog izvlacenja bez puno bolnih grimasa...
2015-09-08
...a ovaj put nigdje žetončiča na vidiku..je'l ovo je vec opasna situacija a guza je guza..ipak jedna i najmilija
2015-09-08
ona tvoja Krišto ga je danas dobrano zasvinjila,napokon nešto konstruktivnovuksadinare wrote:...sve mi se cini da se ulazi u fazu starteskog izvlacenja bez puno bolnih grimasa...
vili40-
2015-08-02
Da. Sad ovi namjerno neće mjere jer ovi to jedva čekaju da mogu radit prosvjede i onda fino pustio a uvodi neke polumjere čisto da mu se ne kaže da nije i pere ruke od svega a ovi laju sad da uvede mjere kako bi oni mogli izvest narod na ulice protiv Plenkovica.jasambrend wrote:kaya wrote:Dobro tvoj škoro je rekao odmah da su mjere bezveze tako da, što mu ne odgovara sada ovo?vuksadinare wrote:....i onda plen ki mun lazno kaze da on i oni kontroliraju situaciju a njegovi podcinjeni vec se bune...i preznojavaju i ne zele vise da ih ljudi napadaju i davati lazne nade i lagati...mozes lagati do određenog trenutka ali dalje od toga vise ne pogotovo sto vise nemas i sto lagati..jednostavno sa svih strana curi a grablje se sve vise dizu...ako nisi sposoban vise kontrolirati situaciju ako nemas rjesenja aj bok...brigo moja prijeđi na drugoga...beroš se sad nemušto brani u stilu..ako pukne ja cu dati ostavku ..ma mojme sad bi paljadu napravio kad je sve procurilo...no nije beroš kriv kriv je onaj koji ga drzi a koji ne vidi dalje od svoje trepavice i koji zivi kao hippy u svijetu..'sve je lijepo sve lijepo miriše sunce sja bar oko moje glave'
Istina...tu se po meni najviše zakopa...sve da se i radilo o "bezazlenom" virusiću, ignorirati nešto što je globalni problem može samo netko...a jebat ga, ali jebeno kratkovidan...kradeze je iskoristija ponuđenu nišu i taman pred izbore su odigrali na kartu "spasitelja"...to što im se u međuvremenu eugeničarski gen probudija, a jebi ga...iste grablje, narod glup ko kurac...nastavi niz...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da ti dođe zadnja ura.jasambrend wrote:Ja sam Marsovac...zatražiti ću da mi to stave u jebene dokumente...
i moraš birat.
što bi radije.
kulenovu seku ili kulen?
2014-12-30
simptomi osobe koji vise nema ideje i realizacije i koji ako vec slijece neka to bude u njegovom stiluvili40 wrote:kako se ono veli?Pustili su nas niz vodu?No još ćemo vidjeti kako će se sve ovo završiti.Plenki nek i dalje sere ko grlica ali sve manje ljudi ga doživljava,visoko leti ali mogao bi jako nisko pasti.
2015-09-08
i kao sto bi rekao vrli kolega ero 'sjebali ste najboljeg premijera u povijesti'
2015-09-08
i kad ja kažem da one koji su opasni po okolinu treba zašvasati, i oneogućiti da uokolo odaju i pljuckaju po zdravim ljudima onda sam ja ekstrem... jebote a yoda se tu doslovno hvalio kako je par tjedana imao "prehladicu" i kako je sve uokolo sebe popljuckao sa svojim bezazlenim virusićima...kaya wrote:Vlada je skužila da tu ima pun k debila kojima korona ne postoji ili postoji ali nije ništa ozbiljno i ne žele loše vijesti nego lijepe.
Sada se ponašaju sukladno tome, pričaju da je sve ok, stabilno i svaki dan odvezu jedan razred u mrtvačnicu od 30 ak ljudi.
Fino zvuči a ne košta ih ništa.
Tražili ste gledajte.
2015-08-08
kaj nije bio sanader najbolji? ne da mi se čeprkat po backupovima od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:i kao sto bi rekao vrli kolega ero 'sjebali ste najboljeg premijera u povijesti'
2014-12-30
veber wrote:da ti dođe zadnja ura.jasambrend wrote:Ja sam Marsovac...zatražiti ću da mi to stave u jebene dokumente...
i moraš birat.
što bi radije.
kulenovu seku ili kulen?
Ne bi sigurno kobasicu bira, jebo ga ti...
darth_vader-
2014-04-17
hahaha sad upravo čačić riba središnjicu...da mu nisu ni dozvolili da skrati radno vrijeme ugostiteljstva na 20 sati a kamoli da zatvori.Gori vatra,moja varaždinska županija ima povećanje oboljelih 100% a vezane su nam ruke.Veli da respiratori i ležajevi sa kisikom mogu izdržati još najviše 7 dana a resursi su negdje sakriveni.Bit će tu sve većih pizdarija.
vili40-
2015-08-02
koji koalicijski partneri... kurac a ne koalicijski partneri...vuksadinare wrote:ne buni se škoro..ali bune se koalicijski partneri pa i clanovi hdz-a...zasto bi se škoro bunio..nek sad bune ovi koji su uletili u plenkijevo kolo i nek ga rostiljaju..kaya wrote:Dobro tvoj škoro je rekao odmah da su mjere bezveze tako da, što mu ne odgovara sada ovo?vuksadinare wrote:....i onda plen ki mun lazno kaze da on i oni kontroliraju situaciju a njegovi podcinjeni vec se bune...i preznojavaju i ne zele vise da ih ljudi napadaju i davati lazne nade i lagati...mozes lagati do određenog trenutka ali dalje od toga vise ne pogotovo sto vise nemas i sto lagati..jednostavno sa svih strana curi a grablje se sve vise dizu...ako nisi sposoban vise kontrolirati situaciju ako nemas rjesenja aj bok...brigo moja prijeđi na drugoga...beroš se sad nemušto brani u stilu..ako pukne ja cu dati ostavku ..ma mojme sad bi paljadu napravio kad je sve procurilo...no nije beroš kriv kriv je onaj koji ga drzi a koji ne vidi dalje od svoje trepavice i koji zivi kao hippy u svijetu..'sve je lijepo sve lijepo miriše sunce sja bar oko moje glave'
2015-08-08
pa sad kad sve sagledamo sanader, tj džepar je u stvari bio najbolji...veber wrote:kaj nije bio sanader najbolji? ne da mi se čeprkat po backupovima od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:i kao sto bi rekao vrli kolega ero 'sjebali ste najboljeg premijera u povijesti'
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
znači kulen?jasambrend wrote:veber wrote:da ti dođe zadnja ura.jasambrend wrote:Ja sam Marsovac...zatražiti ću da mi to stave u jebene dokumente...
i moraš birat.
što bi radije.
kulenovu seku ili kulen?
jesi vidio promjer nafilane mesnate smjese s paprikom u ovitku debelog crijeva svinje?
babo i ja napravili desetak kila.
mi smo ti gej frendli mesari.
2014-12-30
veber wrote:znači kulen?jasambrend wrote:veber wrote:da ti dođe zadnja ura.jasambrend wrote:Ja sam Marsovac...zatražiti ću da mi to stave u jebene dokumente...
i moraš birat.
što bi radije.
kulenovu seku ili kulen?
jesi vidio promjer nafilane mesnate smjese s paprikom u ovitku debelog crijeva svinje?
babo i ja napravili desetak kila.
mi smo ti gej frendli mesari.
Pa i to je kobasica...ako može tamo gori pršut bit šunka, onda je i kulen kobasica...neš ti...:)
darth_vader-
2014-04-17
pa jesu pizde..i tu ti drzim vodu...ne bi oni tako da plenki ima osigurane zetoncice ali nema..situacija je takva da niko ne zeli imati odgovornost..pa bi ovi sad laganini izvlacenje sa sto bezbolnijim posljedicama a ti premijeru...jebiga tak je kak jemichaellcmacha wrote:koji koalicijski partneri... kurac a ne koalicijski partneri...vuksadinare wrote:ne buni se škoro..ali bune se koalicijski partneri pa i clanovi hdz-a...zasto bi se škoro bunio..nek sad bune ovi koji su uletili u plenkijevo kolo i nek ga rostiljaju..kaya wrote:Dobro tvoj škoro je rekao odmah da su mjere bezveze tako da, što mu ne odgovara sada ovo?vuksadinare wrote:....i onda plen ki mun lazno kaze da on i oni kontroliraju situaciju a njegovi podcinjeni vec se bune...i preznojavaju i ne zele vise da ih ljudi napadaju i davati lazne nade i lagati...mozes lagati do određenog trenutka ali dalje od toga vise ne pogotovo sto vise nemas i sto lagati..jednostavno sa svih strana curi a grablje se sve vise dizu...ako nisi sposoban vise kontrolirati situaciju ako nemas rjesenja aj bok...brigo moja prijeđi na drugoga...beroš se sad nemušto brani u stilu..ako pukne ja cu dati ostavku ..ma mojme sad bi paljadu napravio kad je sve procurilo...no nije beroš kriv kriv je onaj koji ga drzi a koji ne vidi dalje od svoje trepavice i koji zivi kao hippy u svijetu..'sve je lijepo sve lijepo miriše sunce sja bar oko moje glave'
2015-09-08
ako ćemo realno, onda je valentić.michaellcmacha wrote:pa sad kad sve sagledamo sanader, tj džepar je u stvari bio najbolji...veber wrote:kaj nije bio sanader najbolji? ne da mi se čeprkat po backupovima od stoljeća sedmog.vuksadinare wrote:i kao sto bi rekao vrli kolega ero 'sjebali ste najboljeg premijera u povijesti'
2014-12-30
čačić i ovaj iz hsls-a bi sad maglu...kritiziraju a do jucer mu drzali vodu...sto cacic nije tako pricao npr.preko ljeta da s eplenki ne zajebava svi su znali sto nas ocekuju..ko i ovaj iz hsls-a...sad kad voda ulazi u grlo...ti si plenki krivac mi nemamo veze..mi smo upozoravali..upozoravao si kurac moj...nego tipican sindrom..kad zagusti vataj maglu peri se od odgovornosti bje'z od padajuceg
2015-09-08
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50