Caffe Venus :P
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Meštreeee....vidim na fejsu da skita po brdima, dolinama, planinama. Bilo bi super da svrati.
Klerkos isto, di je taj čovjek?
Klerkos isto, di je taj čovjek?
Guest- Guest
S Meštrom se ja cujen svaki dan...
I s Fakinom, al ne znan jel njega znate s Nogometa...
Od muških mi fali Klis najviše, a od žena Maria...
:D
I s Fakinom, al ne znan jel njega znate s Nogometa...
Od muških mi fali Klis najviše, a od žena Maria...
Guest- Guest
Na srecu, imam lose pamcenje. ,-&^
Mene uvijek odusevljavate vi koji se svega sjecate..onda uzivam s vama pricat ;-D
Vi trebate u ove soe, poe ;-@
Vi trebate u ove soe, poe ;-@
Jel ti meni virujes da se bolje sican perioda od 95. do 05., nego svega iza 2010.-e...
:^O
Guest- Guest
Naravno da jesam. Kazu da je to normalno.
Ja se ne sjecam nicega. To je abnormalno. ;-^^
Ja se ne sjecam nicega. To je abnormalno. ;-^^
fridrih_niche wrote:Slažen se!Tanja wrote:fridrih_niche wrote:A svi znamo bit tvrdoglavi, šta ćeš...
;)
Jesan, iz Splita san...
<3
Najljepši grad na svijetu
Jedna od najboljih prija mi iz St... želja mi je tamo se preseliti.
Neki će rec i primitivan i lud, al sve je to draž te unikatne sredine...
<3
Šteta je šta sad živin u Dubrovniku, pa rjeđe skoknen do Splita...
Al svaki put kad oden, to bude spektakl...
Ja odem makar jednom godišnje..prije sam češće isla.
A ta prija ona je rodom iz DU,tamo joj je jos tata...medjutim nikad nas pit nije odveo tamo dok sam ja kod nje..iako sam ja jednom bila...davne 97 haha
Tanja-
2014-10-22
Moja je na godišnjem...kao da smo u drugoj firmiAlfaOmega wrote:Srića moj je sujeviran, ne dolazi na posa taj dan.Tanja wrote:Meni kad je šefica u smjeni svaki dan je kao petak 13
Tanja-
2014-10-22
venus wrote:Atlana wrote:To je moja majka starka voljela slusatifridrih_niche wrote:Koja moćna pisma!venus wrote:Jedan prigodni klasik povodom Kićinog odlaska s ove kaotične razine među zvijezde..
Fala ti, Kico...
<3
Posebna priča je iza te pjesme. Nisu se odlučili biti zajedno, al su se voljeli cijeli život. Kićo je napisao pjesmu na povratku iz USA gdje je Mirjana živjela. Kićo je bio poseban, upoznala sam ga.
A ta Mirjana očito lovila samo pjevače.. Miroslav Ilic joj napravio dijete i nikad priznao..
Tanja-
2014-10-22
Ja se pola ne sjećam... ali nasla sam neki dan na laptopu moje stareeee avatare sa iskona,avatarod Era,onog Maximiliusa Kak li se vec zove .,crno bijela i jos neke...otkud mi to nemam pojma hahahahhafridrih_niche wrote:2005.-a ka da je jučer bila...
Imam slike od Aorte,Petre ooo i jos nekih kad smo se nalazili u Zg,pa jos jedno nalaženje sa ekipom sa nogometa,samo toga se bas ne sjećam,a ne vjerujem da sam pila tad
Na fejsu imam Brisala,Praktičara i Hall-a,imam vjerovatno jos neke samo se ne mogu sjetiti godine čine svoje
Tanja-
2014-10-22
Super!Tanja wrote:fridrih_niche wrote:Slažen se!Tanja wrote:fridrih_niche wrote:A svi znamo bit tvrdoglavi, šta ćeš...
;)
Jesan, iz Splita san...
<3
Najljepši grad na svijetu
Jedna od najboljih prija mi iz St... želja mi je tamo se preseliti.
Neki će rec i primitivan i lud, al sve je to draž te unikatne sredine...
<3
Šteta je šta sad živin u Dubrovniku, pa rjeđe skoknen do Splita...
Al svaki put kad oden, to bude spektakl...
Ja odem makar jednom godišnje..prije sam češće isla.
A ta prija ona je rodom iz DU,tamo joj je jos tata...medjutim nikad nas pit nije odveo tamo dok sam ja kod nje..iako sam ja jednom bila...davne 97 haha
Dubrovnik je lip za vidit, al je stvarno van ruke, put vas nikako ne može tu navest...
;)
Guest- Guest
Godine i jointi čine svoje!Tanja wrote:Ja se pola ne sjećam... ali nasla sam neki dan na laptopu moje stareeee avatare sa iskona,avatarod Era,onog Maximiliusa Kak li se vec zove .,crno bijela i jos neke...otkud mi to nemam pojma hahahahhafridrih_niche wrote:2005.-a ka da je jučer bila...
Imam slike od Aorte,Petre ooo i jos nekih kad smo se nalazili u Zg,pa jos jedno nalaženje sa ekipom sa nogometa,samo toga se bas ne sjećam,a ne vjerujem da sam pila tad
Na fejsu imam Brisala,Praktičara i Hall-a,imam vjerovatno jos neke samo se ne mogu sjetiti godine čine svoje
Guest- Guest
A ne znam... išli smo na Korčulu,u Sarajevo,Mostar,Makarska...svuda...samo eto DU nikako...a želja mi je otici opet... prije sam po mjesec dana bila u St imala sam vremena...sad necu vise imat toliko vremena haha
Ja joint i ostala sranja ne konzumiram,niti sam
Ja joint i ostala sranja ne konzumiram,niti sam
Tanja-
2014-10-22
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50