Caffe Venus :P
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Caffe Venus :P
ᴍᴏxʏ wrote:Bit ce i toga,sve u svoje vrijeme
Moja ekipa i ja kad se opraštamo imamo običaj raditi famiry hug (namjerno ovako..:D)..grlimo se, a onda netko ko drži mobitel pusti neku blesavu pjesmu i pojača stisak da se ne možemo izvuć iz zagrljaja, suze vrcaju.. ..
Guest- Guest
Znas da si ti jedini decko s foruma za kojeg su mi vrata uvijek otvorena...fridrih_niche wrote:Eto me!Atlana wrote:Pecem pizzu
Sama napnapravila tijesto, umak... Divna ce biti
:D
Guest- Guest
Koja moćna pisma!venus wrote:Jedan prigodni klasik povodom Kićinog odlaska s ove kaotične razine među zvijezde..
Fala ti, Kico...
<3
Guest- Guest
<3Atlana wrote:Znas da si ti jedini decko s foruma za kojeg su mi vrata uvijek otvorena...fridrih_niche wrote:Eto me!Atlana wrote:Pecem pizzu
Sama napnapravila tijesto, umak... Divna ce biti
:D
Guest- Guest
To je moja majka starka voljela slusatifridrih_niche wrote:Koja moćna pisma!venus wrote:Jedan prigodni klasik povodom Kićinog odlaska s ove kaotične razine među zvijezde..
Fala ti, Kico...
<3
Guest- Guest
Samo da mahnem ekipi pozitivnog predznaka na pdf-u Ljubav&sex.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Hej Moxi...ᴍᴏxʏ wrote:Hey Ra
Jesi li se oporavila od onih pucnjeva u gradu?
Vidim da su ovi dečki maženi i paženi (zaslužuju svakako) i da nema nekih izgreda i izgrednika, pa ću morati na VIP... da barem malo uprljam čizme. :D
2020-06-01
Hahaha bas volis prljavo ha!?
Ja bila na godišnjem tako da me mimoislo,srecom....
Guest- Guest
A ti ne voliš?ᴍᴏxʏ wrote:Hahaha bas volis prljavo ha!?
Nabavila sam nove gumene čizme, da vidim kako podnose kaljužu
Bome, ja sam bila blizu (Karlsplatz), ali sam se na vrijeme pokupila. Samo što smo došli doma puklo je...
2020-06-01
Loše su mi čizme. Nisu izdržljive kao što sam se nadala.Ra wrote:A ti ne voliš?ᴍᴏxʏ wrote:Hahaha bas volis prljavo ha!?
Bome, ja sam bila blizu (Karlsplatz), ali sam se na vrijeme pokupila. Samo što smo došli doma puklo je...
Ništa. Stojte mi dobro... do pisanja.
2020-06-01
svrati i na denk, abendu treba pojasniti dosta toga, ja nemrem višeRa wrote:Hej Moxi...ᴍᴏxʏ wrote:Hey Ra
Vidim da su ovi dečki maženi i paženi (zaslužuju svakako) i da nema nekih izgreda i izgrednika, pa ću morati na VIP... da barem malo uprljam čizme. :D
Atlana wrote:To je moja majka starka voljela slusatifridrih_niche wrote:Koja moćna pisma!venus wrote:Jedan prigodni klasik povodom Kićinog odlaska s ove kaotične razine među zvijezde..
Fala ti, Kico...
<3
Posebna priča je iza te pjesme. Nisu se odlučili biti zajedno, al su se voljeli cijeli život. Kićo je napisao pjesmu na povratku iz USA gdje je Mirjana živjela. Kićo je bio poseban, upoznala sam ga.
Guest- Guest
Ra wrote:Samo da mahnem ekipi pozitivnog predznaka na pdf-u Ljubav&sex.
Oooo..pa ukazalo nam se egipatsko božanstvo sunca
Guest- Guest
Ra wrote:Loše su mi čizme. Nisu izdržljive kao što sam se nadala.Ra wrote:A ti ne voliš?ᴍᴏxʏ wrote:Hahaha bas volis prljavo ha!?
Ništa. Stojte mi dobro... do pisanja.
Tvoje čizme su sasvim ok, nego u neke ulice je bolje odlučiti ne ulaziti i ugovnit si čizme..p-oops!
Svrati češće.
Guest- Guest
Noor wrote:svrati i na denk, abendu treba pojasniti dosta toga, ja nemrem višeRa wrote:Hej Moxi...ᴍᴏxʏ wrote:Hey Ra
Njemu ništa ne treba objašnjavat, on naprosto sve zno.
Guest- Guest
Idem popit kavu i refreshat miris u stanu, neko od susjeda od sabajle peče svinjetinu. Pasmaters.
Guest- Guest
Meni i otac i mater obozavaju Kicu...Atlana wrote:To je moja majka starka voljela slusatifridrih_niche wrote:Koja moćna pisma!venus wrote:Jedan prigodni klasik povodom Kićinog odlaska s ove kaotične razine među zvijezde..
Fala ti, Kico...
<3
<3
Guest- Guest
Lipo vas je vidit sve na okupu...
<3
Zamislite da se vrati cila stara ekipa sa starog foruma...
:^O
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Lipo vas je vidit sve na okupu...
<3
Guest- Guest
Meštreeee....vidim na fejsu da skita po brdima, dolinama, planinama. Bilo bi super da svrati.
Klerkos isto, di je taj čovjek?
Klerkos isto, di je taj čovjek?
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50