Caffe Venus :P
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Samo zrelo u glaviMaggie19 wrote:
https://zena.rtl.hr/clanak/ostalo/kolumna_jedne_singl_zene_mlade_je_slade_ali_tesko_pada_na_zeludac/37280
Aj, cure, da vas cujem ;-~~
Guest- Guest
jasambrend wrote:venus wrote:jasambrend wrote:venus wrote:Atlana wrote:Ma zezam ga. :)venus wrote:Atlana wrote:Di si ti starkane
Što bi bio star, sad je tek uzrijao, a ti bi ga već u otpis/kalo/lom.
Taman je sad u najboljoj forci!
Samo ti njega zezaj, moj nos meni kaže da je on opako zgodan :D (nisam ga nikad vidjela, časna piJonirska!)
Ja sam s druge strane uvjeren da ste vi sve prezgodne i što ćemo sad?
Sve opcije su u igri :P
Samo da nije...
Jok, samo hedonizam!
Guest- Guest
Maggie19 wrote:
https://zena.rtl.hr/clanak/ostalo/kolumna_jedne_singl_zene_mlade_je_slade_ali_tesko_pada_na_zeludac/37280
S pilić frayerima sam super frendica, oni su stvarno drugačije odgojeni, fini su, paze na sebe. Meni je to cool.
Al' da bi mi bio dečko, jok, not my cup of tea
Guest- Guest
Zato sam i glasa za ovu mlađu finiju damu ^^fridrih_niche wrote:Tuka bi ih obojicu i ne bi im da plakat...
Stare prdonje žele vladat svitom...
Samo napalm!
:D
Maggie19 wrote:
O Boze!
Guest- Guest
Sto je, zagice..pogodila u zivac ;-P
Nista "mlađe je slađe" ;-Dvenus wrote:Maggie19 wrote:
S pilić frayerima sam super frendica, oni su stvarno drugačije odgojeni, fini su, paze na sebe. Meni je to cool.
Maggie19 wrote:Sto je, zagice..pogodila u zivac ;-P
Nije valjda bacila oko na nekog pilić milića
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Nista "mlađe je slađe" ;-Dvenus wrote:Maggie19 wrote:
Ne, ni slučajno. Ja brižna brzo bi upala u mama mod a onda bi se kinjila zbog tog.
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Sto je, zagice..pogodila u zivac ;-P
Njen opis mi je urnebesan
Uzeti mladje i ustajati sat ranije da se sredim da ne misli da je spavao s materom?
Hvala ali ne hvala,ne patim od tih kompleksa
Zbilja nemam problem sa starenjem
Guest- Guest
Sad sam u fazi da su mi starije napetije...Atlana wrote:Niche sta je tebi bolje mladje ili starije
Guest- Guest
ᴍᴏxʏ wrote:Ma nula interesa ja imam za mlađe.... volim 40+ sa prosijedom bradom
Guest- Guest
Jebigafridrih_niche wrote:Sad sam u fazi da su mi starije napetije...Atlana wrote:Niche sta je tebi bolje mladje ili starije
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Možda san ja lud, al meni se čiji da je Biden lošiji izbor...
;)
S onim mamlazom barem si zna da neće dvista novih ratova pokrenit...
darth_vader-
2014-04-17
Atlana wrote:Da imate samo 1 rijec da opisete ovu godinu, koja bi to rijec bila?
Jebena..Upoznao sam jednu moldavku Irina..Doshla je kod mene u klub na satove tenisa..Kakvo dupe ,,,i sise sunce ti jebem zareno..a tek temperament..ziva koketa..saginje se ispred mene u onoj suknjici da si veze fol pertle na tenisicama..Pravim se blesav da nishta ne vidim ..ignoriram je..e to je onda jebeno..jer se nechiji ego uzjoguni...pa si postavlja pitanja...je l' on corav...pa se sluzi drugim tehnikama primjecivanja..Kada i to ne upali onda ti se obraca imenom i pita odakle si ..Ja velim iz EU..onda potpitanje iz koje zemlje..Zar je to vazno velim ovdje ste doshli na sat tenisa..dobro me placate ..duznost mi je da odradim svoj posao profesionalno..Ali kuratz..zenska sujeta je zajebata..mashto sam i rachunao..Htjedoh joj reci,,znash ti onaj vic o dvije kokoshi?Ajde trchi josh jedan krug pizda ti materina da ne pomislim da si...kukukuu:::))
Zato sam napisao jebena..treba se moci i znati oduprijeti tim sisamama i guzovima a da ne govorim o ochima plavim kao jadransko more..i kosi koja seze do bokova..Ruskinja,,iz Moldavije ..sa jebenim sexi naglaskom i temperamentom koga se bojim jer ako se ushaltam ode sve u pizdu materinu..No dobro je shto se znam kontrolirati i susprezati..Ali dobra je ko vruc lebatz iz pekare..Budem vidil koliki sam karakter..::))
mentalitet- Posts : 5259
2020-07-05
fridrih_niche wrote:Sad sam u fazi da su mi starije napetije...Atlana wrote:Niche sta je tebi bolje mladje ili starije
Opuštene & sexy & dobrodržeće & hedonistice & iskusnjare..kuš bolje!
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50