Caffe Venus :P
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Kakvog bena??fridrih_niche wrote:Evo da odgovorim na pitanje...venus wrote:Atlana wrote:Staza za trcanje usred zime na kojoj sam bila uvjerena da nece biti trkaca....venus wrote:Atlana wrote:Koje je najlude mjesto na kom ste vodili ljubav?
A što nisi ti prva rekla za sebe :D
Barem ne dok jja klecim
Unutar šuplje stijene u morskom plićaku..
Na Marjanu, u mrklom mraku, blizu Bena...
Sve se stopilo u taj mrak, ka amorfna pulsirajuća masa...
:D
Guest- Guest
Je li bio sretan zavrsetak?fridrih_niche wrote:Evo da odgovorim na pitanje...venus wrote:Atlana wrote:Staza za trcanje usred zime na kojoj sam bila uvjerena da nece biti trkaca....venus wrote:Atlana wrote:Koje je najlude mjesto na kom ste vodili ljubav?
Barem ne dok jja klecim
Guest- Guest
Presritan!Atlana wrote:Je li bio sretan zavrsetak?fridrih_niche wrote:Evo da odgovorim na pitanje...venus wrote:Atlana wrote:Staza za trcanje usred zime na kojoj sam bila uvjerena da nece biti trkaca....venus wrote:Atlana wrote:Koje je najlude mjesto na kom ste vodili ljubav?
Barem ne dok jja klecim
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I ja...ᴍᴏxʏ wrote:Sutra bih se vratila zivjet u split <3
<3
Ja ću ponovo živit na moru, kad-tad..
Guest- Guest
Jeste li ikad osjetili snažnu zaljubljenost, ono baš ko grom iz vedra neba i da ste istovremeno bili razumski svjesni da vam osoba baš po ničemu ne odgovara...
tajne ljubavi...
tajne ljubavi...
Guest- Guest
venus wrote:Jeste li ikad osjetili snažnu zaljubljenost, ono baš ko grom iz vedra neba i da ste istovremeno bili razumski svjesni da vam osoba baš po ničemu ne odgovara...
tajne ljubavi...
To ne,ali prepoznajem obrazac izbacivanja kandži kad mislim da me netko ne cijeni dovoljno,i to ne iz podsvijesti,nego iz ovog zivota.....nedostatak povjerenja .... u zadnje vrijeme se samo povucem,iako u svakoj relaciji je jako bitna osoba sa druge strane i njena reakcija ...
Guest- Guest
To ti je dio rute di vozim malenu...ᴍᴏxʏ wrote:Predivno niče!
I uvik zaspe kad dodjemo odi...
<3
Guest- Guest
Ali sam dozivjela silinu osjecaja iako se u tom trenutku cinilo beznadno,prekomplicirano,i krajnje rizicno.....ali ta sila me nije pustala,sto se na kraju pokazao kao pravi izbor,sto se moje duse tice.....ucim vjerovati intuiciji
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To ti je dio rute di vozim malenu...ᴍᴏxʏ wrote:Predivno niče!
<3
Planiram posjetit Dubrovnik,stoji mi na listi
Guest- Guest
Isplati se...ᴍᴏxʏ wrote:fridrih_niche wrote:To ti je dio rute di vozim malenu...ᴍᴏxʏ wrote:Predivno niče!
<3
Planiram posjetit Dubrovnik,stoji mi na listi
Grad je stvarno prekrasan...
;)
Guest- Guest
Stari dio je super...Atlana wrote:A mene nije nista posebno ocarao :D
Zidine se moraju proc...
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50