Caffe Venus :P
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Caffe Venus :P
ma to se vidi iz aviona ;)Atlana wrote:Mislila sam na dijete u glavi :DNoor wrote:nikad nisam imala mlađeg dečka, to mi je bilo...ne, ne i ne.Atlana wrote:Drage zene... Nemojte nikadnikada pristati na djecaka....niti na to da nekome budete drudrugi izbor.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
fridrih_niche wrote:Nisu normalni...
:D
Al Svetac/Barun Munchausen je posebna priča...
Hahahah momci maskirani u cure ga napadaju hahahahaha...
:^O
ViP je prebolestan...
:p
Fali mu ljubav & sex
Guest- Guest
ᴍᴏxʏ wrote:
Ja sam zapravo niche,oli se ne vidi?
Niche, imaš dobre noge...!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pročitaj tu knjigu...
<3
Obožavam Ljubav u doba kolere, iako mi je veća ljubav Sto godina samoće nakon nje teško mi je reći da je nešto Marquezovo bolje.
Ono kad inspiracija uz više sile naprave masterpiece...
Guest- Guest
Sto godina je i meni bolja...
Al je veći mindfuck...
Ova je čista romantika...
Al je veći mindfuck...
Guest- Guest
I meni se tesko odlucit, ali, kako sam romanticna i fatalisticna, mala prednost Florentinu i Fermini ;-Dvenus wrote:fridrih_niche wrote:Pročitaj tu knjigu...
<3
Obožavam Ljubav u doba kolere, iako mi je veća ljubav Sto godina samoće nakon nje teško mi je reći da je nešto Marquezovo bolje.
fridrih_niche wrote:Sto godina je i meni bolja...
Al je veći mindfuck...
Guest- Guest
Maggie19 wrote:I meni se tesko odlucit, ali, kako sam romanticna i fatalisticna, mala prednost Florentinu i Fermini ;-Dvenus wrote:fridrih_niche wrote:Pročitaj tu knjigu...
<3
Više puta sam je čitala. I neobično, svaki put bi me Florentino podsjećao na jednog dragog muškarca koji me je ludo, ludo volio...
Ostali smo si baš dobri u životu, živi u inozemstvu, čak je doveo svoju obitelj u Zagreb da se družimo, to je bilo baš super iskustvo.
Naše poimanje ljubavi je zapravo prilično zatvoreno u nekakve forme i ograničenja..
Guest- Guest
Ne tako kao on mene..imala sam paničan strah od veza kad sam bila curetak, zgodna i potpuno nedostupna.
Guest- Guest
Atlana wrote:A radi cega se taj strah javio?
Nisu mi se baš sviđale ni veze ni brakovi oko mene, nije bilo individualne slobode u njima, ni rasta nego zarobljenost...tako sam ja to tada vidjela:)
Guest- Guest
I ja...venus wrote:Atlana wrote:A radi cega se taj strah javio?
Nisu mi se baš sviđale ni veze ni brakovi oko mene, nije bilo individualne slobode u njima, ni rasta nego zarobljenost...tako sam ja to tada vidjela:)
Kada sam bila u mladim dvadesetim...
Guest- Guest
Atlana wrote:I ja...venus wrote:Atlana wrote:A radi cega se taj strah javio?
Osobna sloboda mi je iznad svega i iznad svih, ne podnosim nametanje moći, agresivnost, kontrolu leta iznad svoje glave. To smatram nepoštovanjem i u stanju sam se odmaknuti od takve osobe, ma da mi je najrođeniji. A prije su takvi odnosi sa puno nesreće bili normalni, danas je ipak malo drugačije, raspali su se u međuvremenu mnogi loši brakovi.
Guest- Guest
Slazem se.venus wrote:Atlana wrote:I ja...venus wrote:Atlana wrote:A radi cega se taj strah javio?
Osobna sloboda mi je iznad svega i iznad svih, ne podnosim nametanje moći, agresivnost, kontrolu leta iznad svoje glave. To smatram nepoštovanjem i u stanju sam se odmaknuti od takve osobe, ma da mi je najrođeniji. A prije su takvi odnosi sa puno nesreće bili normalni, danas je ipak malo drugačije, raspali su se u međuvremenu mnogi loši brakovi.
Bilo kakvo ogranicavanje partnera pa i prijatelja me gusi.
Odmaknula sam se i od rodbine radi toga.
Zivot je tren. Ne znam koliko mi je jos vremena ostalo...iz toga razloga sam jednostavno odlucila pazljivo birati na koga cu i kako trositi energiju, a na ovom trenutku gdje sjedim na kaucu, ispijam kavicu, na tom trenu sam zahvalna do neba.
Treba ziviti zivot kao da ti je zadnji dan na ovim prostorima. Ne u strahu, vec punim plucima.
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50