Caffe Venus :P
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Caffe Venus :P
A ja san seksi Bečanka!ᴍᴏxʏ wrote:
Ja sam zapravo niche,oli se ne vidi?
<3
:^O
Guest- Guest
Atlana wrote:Da imate samo 1 rijec da opisete ovu godinu, koja bi to rijec bila?
Ljubav u doba kolere
Skupi u jednu
Guest- Guest
Marquez!ᴍᴏxʏ wrote:Atlana wrote:Da imate samo 1 rijec da opisete ovu godinu, koja bi to rijec bila?
Ljubav u doba kolere
Skupi u jednu
Eto, jedna ric...
:D
Guest- Guest
Divna knjiga!fridrih_niche wrote:Marquez!ᴍᴏxʏ wrote:Atlana wrote:Da imate samo 1 rijec da opisete ovu godinu, koja bi to rijec bila?
Ljubav u doba kolere
Skupi u jednu
Eto, jedna ric...
Guest- Guest
Procitaj.fridrih_niche wrote:Pročitaj tu knjigu...
<3
Mislim da je ta knjiga bas po njenom ukusu
Guest- Guest
Hej lady,pogledala brimstone.....dobar je,ima scena gdje mi se zeludac digao,al dobar......
Guest- Guest
Ajme jedan od najboljih filmova (meni) svih vremena. Ljubav, patnja, borba... Ahhhᴍᴏxʏ wrote:Morat cu i Painted Veil opet pogledst.....obozavsm taj film....
Guest- Guest
Genijalna izjava!ᴍᴏxʏ wrote:Kaze mi sin upravo,mama,sta ako je 2020 samo trailer za 2021
Ne daj Boze da je u pravu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Genijalna izjava!ᴍᴏxʏ wrote:Kaze mi sin upravo,mama,sta ako je 2020 samo trailer za 2021
Ne daj Boze da je u pravu...
Da,i da
Guest- Guest
ma to se vidi iz aviona ;)Atlana wrote:Mislila sam na dijete u glavi :DNoor wrote:nikad nisam imala mlađeg dečka, to mi je bilo...ne, ne i ne.Atlana wrote:Drage zene... Nemojte nikadnikada pristati na djecaka....niti na to da nekome budete drudrugi izbor.
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50