Caffe Venus :P
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Slazem se.venus wrote:Atlana wrote:I ja...venus wrote:Atlana wrote:A radi cega se taj strah javio?
Nisu mi se baš sviđale ni veze ni brakovi oko mene, nije bilo individualne slobode u njima, ni rasta nego zarobljenost...tako sam ja to tada vidjela:)
Kada sam bila u mladim dvadesetim...
Osobna sloboda mi je iznad svega i iznad svih, ne podnosim nametanje moći, agresivnost, kontrolu leta iznad svoje glave. To smatram nepoštovanjem i u stanju sam se odmaknuti od takve osobe, ma da mi je najrođeniji. A prije su takvi odnosi sa puno nesreće bili normalni, danas je ipak malo drugačije, raspali su se u međuvremenu mnogi loši brakovi.
Bilo kakvo ogranicavanje partnera pa i prijatelja me gusi.
Odmaknula sam se i od rodbine radi toga.
Zivot je tren. Ne znam koliko mi je jos vremena ostalo...iz toga razloga sam jednostavno odlucila pazljivo birati na koga cu i kako trositi energiju, a na ovom trenutku gdje sjedim na kaucu, ispijam kavicu, na tom trenu sam zahvalna do neba.
Treba ziviti zivot kao da ti je zadnji dan na ovim prostorima. Ne u strahu, vec punim plucima.
Guest- Guest
venus wrote:Atlana wrote:I ja...venus wrote:Atlana wrote:A radi cega se taj strah javio?
Nisu mi se baš sviđale ni veze ni brakovi oko mene, nije bilo individualne slobode u njima, ni rasta nego zarobljenost...tako sam ja to tada vidjela:)
Kada sam bila u mladim dvadesetim...
Osobna sloboda mi je iznad svega i iznad svih, ne podnosim nametanje moći, agresivnost, kontrolu leta iznad svoje glave. To smatram nepoštovanjem i u stanju sam se odmaknuti od takve osobe, ma da mi je najrođeniji. A prije su takvi odnosi sa puno nesreće bili normalni, danas je ipak malo drugačije, raspali su se u međuvremenu mnogi loši brakovi.
Nazalost u Slavoniji jos uvijek redovita pojava....nebitno star ili mlad,moj vlastiti brat.....boli me to,a toliko je zelio zenu i porodicu....
Medjutim ta njegova zena svjesno bira da bude zrtva,iz straha,jer nije npr tako da nema opcije ni načina kao što mnogo žena nema,i opterecuje me jer se istrese cemer i jad na mene a nije se spremno raditi na tome,pokusala sam joj objasniti koliko losu sliku djeci svojoj daje ulogom zrtve,koliko je djeci bolje bez oca nego sa ocem koji samo vice na njih i misli ako im kupi dovoljno da je sve ok ... vrijeme prolazi a kucna atmosfera je tamo sve gora... :(
Guest- Guest
Svuda nadjes takvu dramu...
Srica, neman toga u obitelji...
Al vidin oko sebe šta se dogadja...
;)
Srica, neman toga u obitelji...
Al vidin oko sebe šta se dogadja...
;)
Guest- Guest
Ovi iznad mene se uvijek jako svadaju.
A jucer su se toliko jako valjda seksali... Jer je on glasno uzisao, vikao aaaa...
A jucer su se toliko jako valjda seksali... Jer je on glasno uzisao, vikao aaaa...
Guest- Guest
A kaj znaš šta mu je radila pa je jadna morao vikat aaaa...
AlfaOmega wrote:A kaj znaš šta mu je radila pa je jadna morao vikat aaaa...
hahhahha...fakat..jadan čoek!
Guest- Guest
Ugrizom za usnu, usnu resicu, uzdisajima, tihim stenjanjem, crvstim dodirom...ᴍᴏxʏ wrote:Kako izrazavas zadovoljstvo lady?
Guest- Guest
Samo da mi on ne vristi i nasaduje se u mene kao da je sudnji dan.
Ostalo je sve ok.
Ostalo je sve ok.
Guest- Guest
Isto obozavam zatiti nokte,ugristi,stegnuti koljenima.....ali nekad se moram i usutkati jastukom kad postane jednostavno pre intenzivno ...
Guest- Guest
Atlana wrote:Samo da mi on ne vristi i nasaduje se u mene kao da je sudnji dan.
Ostalo je sve ok.
O Bože!
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50