Caffe Venus :P
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Caffe Venus :P
AlfaOmega wrote:Ja sam na proljeće previše predatorski nastrojen, a to ni dobro. U jesen sam mirnije duševenus wrote:AlfaOmega wrote:Jesen mi je inače najdraže godišnje doba. Što zbog lipšeg sna, što zbog Halloweena, što zbog čari prirode.
Meni je proljeće najdraže, kad se sve budi, i diže..
To tako i treba biti u proliće...neko je lovac, a neko lovina..
Guest- Guest
venus wrote:ᴍᴏxʏ wrote:A ne znam,ne mozes zivjeti pod staklenim zvonom,al zivjeti mmoras,zivjeti,ne prezivljavati.....ne mislim samo na matmaterijalno i egzistenciju, nego i na zivot u strahu,zivot unutar ograde koju smo si sami postavili.....vecinom su nam roditelji pomogli u postavljanju te ograde jer ni sami ne znaju bolje ....
Onaj Video sinoc ispred hardrock cafea me toliko uzdrmao,onaj decko je neciji sin,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. ...
Sve vise sam sigurna da cu ici van grada,ili ovako ostati na samom rubu periferije.....
Mi ljudi smo malo selektivni, kad su drugi u opasnosti gledamo to ko neki film, a kad se opasnost nalazi blizu nas onda više razmišljamo o životu. Neke duše se naprosto pojave da bi druge grubo budili iz lažne uspavane sigurnosti. Sigurnosti nema, ni u gradu, ni na periferiji.
Pogle Zagreb što je sve strefilo zadnjih 6 mjeseci...ja ne bi otišla iz njega zbog opasnosti od poplave ili potresa. Al bi otišla bez beda zbog ljubavi prema partneru, ako je to dobro za svih. Važno mi je da mi motivacija za odlazak nije strah nego ljubav i unutarnji osjećaj da idem na bolje.
Upravo tako
Guest- Guest
Cause I like (Uh)
Guys with big lips that treat me like shit
That only want my hips when it's convenient for them
People I can fix that leave when they're good again
I keep falling for boys and mistaking 'em for men
Guys with big lips that treat me like shit
That only want my hips when it's convenient for them
People I can fix that leave when they're good again
I keep falling for boys and mistaking 'em for men
Guest- Guest
Drage zene... Nemojte nikadnikada pristati na djecaka....niti na to da nekome budete drudrugi izbor.
Guest- Guest
Dobila sam opet cijelu kosaru domaceg nespricanog povrca od jednog starijeg covjeka.
Inace je divna divna dusa
Inace je divna divna dusa
Guest- Guest
Ja vama pricam, a tu sam najmlada...Atlana wrote:Drage zene... Nemojte nikadnikada pristati na djecaka....niti na to da nekome budete drudrugi izbor.
Haha
Guest- Guest
Laura...Atlana wrote:Da imate samo 1 rijec da opisete ovu godinu, koja bi to rijec bila?
<3
Guest- Guest
Radije ne bih reka, pustit ću je da u miru prođe
Atlana wrote:Da imate samo 1 rijec da opisete ovu godinu, koja bi to rijec bila?
Izazovna.
Guest- Guest
Nisu normalni...
:D
Al Svetac/Barun Munchausen je posebna priča...
Hahahah momci maskirani u cure ga napadaju hahahahaha...
:^O
ViP je prebolestan...
:p
Guest- Guest
nikad nisam imala mlađeg dečka, to mi je bilo...ne, ne i ne.Atlana wrote:Drage zene... Nemojte nikadnikada pristati na djecaka....niti na to da nekome budete drudrugi izbor.
Mislila sam na dijete u glavi :DNoor wrote:nikad nisam imala mlađeg dečka, to mi je bilo...ne, ne i ne.Atlana wrote:Drage zene... Nemojte nikadnikada pristati na djecaka....niti na to da nekome budete drudrugi izbor.
Guest- Guest
A ja san seksi Bečanka!ᴍᴏxʏ wrote:
Ja sam zapravo niche,oli se ne vidi?
<3
:^O
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50