Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
Hrvatski porezni obveznici neće platiti ni kunu izravnih sredstava ni za tu autocestu, ni za D-403, ni za obnovu Zagreba, ni za nizinsku prugu...
...niti bi mi nešto tako mogli ili trebali platiti, usprkos što smo u petak zadržali investicijski kreditni rejting (S&P, čini mi se, ali prokleti HDZ i Andrej...).
Neka sad Suljo proba otvoriti više kilometara autocesta od nas. :)
...niti bi mi nešto tako mogli ili trebali platiti, usprkos što smo u petak zadržali investicijski kreditni rejting (S&P, čini mi se, ali prokleti HDZ i Andrej...).
Guest- Guest
Re: Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
I o koncesiji ne odlučujemo samo mi (formalno odlučujemo), ali pita se i onoga koji to sve skupa plaća. Bruxelles je znao tko će graditi Pelješki most prije nego što im je stigao prvi ZNS, jer su radovi bili u tijeku.
Umara ovaj trgovački rat, nemam još snage za ispratiti i to. Kad budu tukli Kineze inovacijama i tehnologijom, neka svakako nazovu, ali u međuvremenu Apple izbacuje reciklirani šrot, a Huawei tehnologiju iz Roswella jbt.
Umara ovaj trgovački rat, nemam još snage za ispratiti i to. Kad budu tukli Kineze inovacijama i tehnologijom, neka svakako nazovu, ali u međuvremenu Apple izbacuje reciklirani šrot, a Huawei tehnologiju iz Roswella jbt.
Guest- Guest
Šteta se uopće vozit tako skupom cestom...
Bolje je pokazivat turistima i naplaćivat ulaznice...
Bolje je pokazivat turistima i naplaćivat ulaznice...
marcellus wrote:mislim da nekako možda nije trenutak
Mene više nije ni briga potpuno iskren da budem.
Guest- Guest
Brisel s €22.5 milijardi, a Ameri s donacijom u vojnoj tehnici od nekoliko stotina milijuna dolara.vuksadinare wrote:...da li smo im most i to je previse..pa vec zbog toga primamo briselske i americke packe...kod nas jedino štrabag moze raditi autocestemarcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
više bi se isplatilo dat kinezima da to grade, jeftinije bi bilo
Ti vjerojatno ni sam sebi više ne vjerušeš u to što laprdaš.
s obzirom da Dubrovnik svake godine preko turizma uplati ogromne količine para u državnu kasu, da je sva lova od PDVa ostala u DU, mogli su izgraditi 5 takvih autcesta.. ali bog te jebo pljačke u naslovu.. nesmijemo HDZovcima i naših domaćim firmama dati da grade, napraviti međunarodni natječaj i dati Kinezima.. našima zabraniti da išta rade.. radit će 40godina i popljačkat će se sve.. i koštat će 3x više čak i od ove cijene. .država godišnje od turizma pokupi 10milijardi € , neka Kinezi puknu cifru i to je to.. isplatiti im cash na ruke i neka grade..MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:mislim da nekako možda nije trenutak
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Noor dislikes this post
Koji kurac će autoput do Dubrovnika. Dubrovnik je na kraju svijeta i tamo ak ideš ideš avionom. Jebeni Kinezi dolaze brodom svi ostali koji su sjevernije od Splita Dubrovnik gledaju na razglednicama ili odu avionom. Nepotreban i neisplativ projekt.
A u Dubrovnik autom dođe 1% turista. Ako uključimo autobuse možda 2-3%. Ostali dođu brodom ili avionom. Autoput će zjapit prazan.AssadNaPodmornici wrote:s obzirom da Dubrovnik svake godine preko turizma uplati ogromne količine para u državnu kasu, da je sva lova od PDVa ostala u DU, mogli su izgraditi 5 takvih autcesta.. ali bog te jebo pljačke u naslovu.. nesmijemo HDZovcima i naših domaćim firmama dati da grade, napraviti međunarodni natječaj i dati Kinezima.. našima zabraniti da išta rade.. radit će 40godina i popljačkat će se sve.. i koštat će 3x više čak i od ove cijene. .država godišnje od turizma pokupi 10milijardi € , neka Kinezi puknu cifru i to je to.. isplatiti im cash na ruke i neka grade..MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:mislim da nekako možda nije trenutak
ako ga građani toga dijela RH žele - treba im ga dovesti - s obzirom koliko para uplate.. jel tko od vas ikada bio u DU? grad je pun ogromnih hotela od 4* i 5*, gdje noćenja koštaju od 200-500€ , i sve na to ide 25% PDVa. i puni su ko šipak.. a gdje je ostali dio turizma..danni1 wrote:A u Dubrovnik autom dođe 1% turista. Ako uključimo autobuse možda 2-3%. Ostali dođu brodom ili avionom. Autoput će zjapit prazan.AssadNaPodmornici wrote:s obzirom da Dubrovnik svake godine preko turizma uplati ogromne količine para u državnu kasu, da je sva lova od PDVa ostala u DU, mogli su izgraditi 5 takvih autcesta.. ali bog te jebo pljačke u naslovu.. nesmijemo HDZovcima i naših domaćim firmama dati da grade, napraviti međunarodni natječaj i dati Kinezima.. našima zabraniti da išta rade.. radit će 40godina i popljačkat će se sve.. i koštat će 3x više čak i od ove cijene. .država godišnje od turizma pokupi 10milijardi € , neka Kinezi puknu cifru i to je to.. isplatiti im cash na ruke i neka grade..MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:mislim da nekako možda nije trenutak
samo ti hoteli dnevno uplate milijune € poreza dnevno u sezoni.. DU je za RH ekonomiju tvornica para, od DU sigurno stotinjak tisuća domoljuba na državnoj sisi živi lijepo.. zato ako oni žele dole i bazu na mjesecu - treba im to izgraditi koliko su para uplatili u ovaj državni proračun. a bogami vozio sam se dosta puta ljeti do duborvnika, ima prometa i te kako.. zašto da se gužvam na onim rizičnim i uskim cestama gdje ljudi ginu svako malo, i prolazimo kroz bosnu , da bi došao do najbogatijeg dijela republike Hrvatske koji ima infrastrukturu na razini 80tih
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mobiu$ wrote:Hrvatski porezni obveznici neće platiti ni kunu izravnih sredstava ni za tu autocestu, ni za D-403, ni za obnovu Zagreba, ni za nizinsku prugu...
???
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
danni1 wrote:A u Dubrovnik autom dođe 1% turista. Ako uključimo autobuse možda 2-3%. Ostali dođu brodom ili avionom. Autoput će zjapit prazan.AssadNaPodmornici wrote:s obzirom da Dubrovnik svake godine preko turizma uplati ogromne količine para u državnu kasu, da je sva lova od PDVa ostala u DU, mogli su izgraditi 5 takvih autcesta.. ali bog te jebo pljačke u naslovu.. nesmijemo HDZovcima i naših domaćim firmama dati da grade, napraviti međunarodni natječaj i dati Kinezima.. našima zabraniti da išta rade.. radit će 40godina i popljačkat će se sve.. i koštat će 3x više čak i od ove cijene. .država godišnje od turizma pokupi 10milijardi € , neka Kinezi puknu cifru i to je to.. isplatiti im cash na ruke i neka grade..MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:mislim da nekako možda nije trenutak
80% dode autom u Du i okolicu. Ovih koji ostanu koji dan jel :)
I ono najbitnije treba i stanovnicima. Preduvjet svakog razvoja je zdrava cestovna povezanost.
Guest- Guest
...danni1 wrote:Koji kurac će autoput do Dubrovnika. Dubrovnik je na kraju svijeta i tamo ak ideš ideš avionom. Jebeni Kinezi dolaze brodom svi ostali koji su sjevernije od Splita Dubrovnik gledaju na razglednicama ili odu avionom. Nepotreban i neisplativ projekt.
Čitava županija ima cca 120.000 stanovnika...
Magistrala do dubrovnika je odlična, uz more, s puno pravaca, nije preopterećena ni u sezoni, stiže se za čas...
Autocesta od zagvozda prema jugu je mrtva...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Zadnjih par godina ni nemas nesto americkih donacija prdoslave..Eroo wrote:Brisel s €22.5 milijardi, a Ameri s donacijom u vojnoj tehnici od nekoliko stotina milijuna dolara.vuksadinare wrote:...da li smo im most i to je previse..pa vec zbog toga primamo briselske i americke packe...kod nas jedino štrabag moze raditi autocestemarcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
više bi se isplatilo dat kinezima da to grade, jeftinije bi bilo
Ti vjerojatno ni sam sebi više ne vjerušeš u to što laprdaš.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mobiu$ wrote:Hrvatski porezni obveznici neće platiti ni kunu izravnih sredstava ni za tu autocestu, ni za D-403, ni za obnovu Zagreba, ni za nizinsku prugu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mada stvarno što reće toten. Magistrala je sada stvarno više-manje jako dobra. Možda na par mjesta još trebaju nešto doraditi (Ima jedan Bože sačuvaj zavoj). A autoput...nitko nije protiv.
Mislim da je to ionako prešlo točku hoće li se graditi ili ne. Hoće. Pa pristupne već odradjuju. A ako ispadne da ce lova doci iz fondova jos bolje...neka bude 8 traka sto se mene tice.
Mislim da je to ionako prešlo točku hoće li se graditi ili ne. Hoće. Pa pristupne već odradjuju. A ako ispadne da ce lova doci iz fondova jos bolje...neka bude 8 traka sto se mene tice.
Guest- Guest
marcellus wrote:ta autocesta je dio šireg europskog koridora, tako da će se gradit, što košta da košta... pitanje je cijene i ko će to platit. Trenutno, uz kolaps ekonomije, obnovu zagreba o trošku poreznih obveznika (fuj), koronu... mislim da nekako možda nije trenutak
BiH ne želi ovu varijantu, varijanta preko Ravnog je znatno jeftinija, i BiH će za izdvojenih 20 milijardi od EU, kandidirat upravo autocestu Čapljina-Stolac-Ravno-Trebinje-Nikšić-Podgorica.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:ta autocesta je dio šireg europskog koridora, tako da će se gradit, što košta da košta... pitanje je cijene i ko će to platit. Trenutno, uz kolaps ekonomije, obnovu zagreba o trošku poreznih obveznika (fuj), koronu... mislim da nekako možda nije trenutak
BiH ne želi ovu varijantu, varijanta preko Ravnog je znatno jeftinija, i BiH će za EU sredstva kandidirat upravo autocestu Čapljina-Stolac-Ravno-Trebinje-Nikšić-Podgorica.
Totalno nebitno. Ako mi napravimo ovaj nas ti ludjaci ce jos reci da smo njima u inat tako.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:
Apple je consumer electronics, Huawei je network technologies... za njih su mobiteli tek točka na i.
2018-04-10
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:
BiH ne želi ovu varijantu, varijanta preko Ravnog je znatno jeftinija, i BiH će za EU sredstva kandidirat upravo autocestu Čapljina-Stolac-Ravno-Trebinje-Nikšić-Podgorica.
Totalno nebitno. Ako mi napravimo ovaj nas ti ludjaci ce jos reci da smo njima u inat tako.
Pa EU je izdvojila 20 milijardi sredstava da se povežu svi glavni gradovi u regiji, BiH ima očajnu vezu sa Podgoricom. Ovaj put niti Dodik neće dati veto kao za Palješki, jer je i njemu u interesu autocesta do Trebinja, a Bošnjacima do Stolca.
2018-04-10
Ovo želi i Sarajevo i nova vlast u CG i Srbija.
2018-04-10
2018-04-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Autocesta do Dubrovnika: Novih 50 kilometara od Ploča preko Pelješca za 800 milijuna eura
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
Page 2 of 4