Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
http://www.vecernji.hr/vijesti/autocesta-do-dubrovnika-bit-ce-najskuplja-u-hrvatskoj-kilometar-ce-kostati-cak-193-milijuna-kuna-1441164
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
treba kinezima platit izgradnju peljeskoga..sa ce to nama ekspert ero pojasniti kako je ta cijena od 'starteskog' interesa
2015-09-08
Re: Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
više bi se isplatilo dat kinezima da to grade, jeftinije bi bilo
...da li smo im most i to je previse..pa vec zbog toga primamo briselske i americke packe...kod nas jedino štrabag moze raditi autocestemarcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
2015-09-08
kinezi sto su gradili gradili su
2015-09-08
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
Ako budu aplicirali za lovu za to moglo bi biti pitanja ako opet se odabere kineze za veliki projekt. Pogotovo s obzirom na krizu itd...
Inace jebenije dionice od ove nema za izgraditi.
Guest- Guest
Most preko delte Neretve od 3km... zar nigdje na užem dijelu rijeke ruta ne može proći ili je cila dolina močvarno područje pa bi svejedno treba toliki most?
darth_vader-
2014-04-17
..tesko ce kineze opet izabrati jer kad je bio ovdje pompeo otvoreno je uputio kritiku zasto smo kinezima dali da most grade a i brisel je imao neke prigovore...sumnjam da ce im se plenki ici opet zamjerati davanjem vecih infrastrukturnih projekata...ne tvrdim da nece ali poznavajuci ga da je osjetljiv na kritike napose sa zapada ne vjerujem da ce opet uci u takvo sto...tu je uvijek opcija-štrabag ili grciMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pa isplati se. Infrastruktura se uvijek isplati.
Ako budu aplicirali za lovu za to moglo bi biti pitanja ako opet se odabere kineze za veliki projekt. Pogotovo s obzirom na krizu itd...
Inace jebenije dionice od ove nema za izgraditi.
2015-09-08
Ovo malo pred lokalne izbore pumpaju vijest. Ma. Nek izgrade prvo most i te pristupne ceste pa će se onda gledat ostalo. Nije to tema za 2020vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/autocesta-do-dubrovnika-bit-ce-najskuplja-u-hrvatskoj-kilometar-ce-kostati-cak-193-milijuna-kuna-1441164
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ka'k nema u zadnje vrijeme cro barometar anketa?..do prije mjesec dana skoro svaki tjedan..nesto ne stima..zadnja anketa je pokazala da je hdz sa 32,9% pao na 30%...RayMabus wrote:Ovo malo pred lokalne izbore pumpaju vijest. Ma. Nek izgrade prvo most i te pristupne ceste pa će se onda gledat ostalo. Nije to tema za 2020vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/autocesta-do-dubrovnika-bit-ce-najskuplja-u-hrvatskoj-kilometar-ce-kostati-cak-193-milijuna-kuna-1441164
2015-09-08
Ma ok al prvo ide ovo a onda moraš gledat promet a taj promet ne možeš gledat na osnovu jedne godine nego dvi tri i više da bi ti napravio studio pa da s njom ideš po eu novce. Rekoh o tom potom. Prvo ovo sad a onda to dalje su prvo analiza prometa.
2014-04-11
Magistrala će se proširivat i stavljat signalizacija di je naseljeno. To je 100%.
Kod autoceste ....vidi moraš prvo rješit čvor zapadni Dubrovnik jer autocesta nema smisla da je gradiš a nemaš unaprijed čvor Dubrovnik koji možda i sam po sebi dovoljan da rastereti gužve na ulazu u grad u ljetnim mjesecima.
Ono nema smisla autocesta pa onda dođeš do Dubrovnika a tamo čep na ulazu u grad. Kužiš ?
Kod autoceste ....vidi moraš prvo rješit čvor zapadni Dubrovnik jer autocesta nema smisla da je gradiš a nemaš unaprijed čvor Dubrovnik koji možda i sam po sebi dovoljan da rastereti gužve na ulazu u grad u ljetnim mjesecima.
Ono nema smisla autocesta pa onda dođeš do Dubrovnika a tamo čep na ulazu u grad. Kužiš ?
2014-04-11
Ne može Kinezima ...
Mi smo u NATO, to su nam neprijatelji
PA šta bi nam naši Zaaaapadni prijatelji i saveznici rekli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..pa sad...nije decidirano da ne moze...ali kritike nikad nisu dobre...nije dobro za ambicijeRingo10 wrote:Ne može Kinezima ...
2015-09-08
Samo serite .... ak vam JA krenem farbati crte po kolniku plaćali bute to do 2537.
E.
E.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Most preko delte Neretve od 3km... zar nigdje na užem dijelu rijeke ruta ne može proći ili je cila dolina močvarno područje pa bi svejedno treba toliki most?
Cijela dolina je močvarno područje. Ili zemlja...nema čvrstoga tla baš. A i problem je ceste same na poziciji na kojoj dolazi...ne može se opet toliko vijugati. Na bilo kojem mjestu da ga rade tlo je da ne može biti gore za most raditi. Još je to mila majka, da vidiš ti terena kad se iz doline izađe brdo na brdo, mislim realno da neće moći kilometar napraviti a da ne bude ili viadukt ili bušenja nasipavanja i slično. Jebeno će biti, ali kad bude jednom napravljeno to je to
Guest- Guest
RayMabus wrote:Magistrala će se proširivat i stavljat signalizacija di je naseljeno. To je 100%.
Magistralu se teško gdje više može posebno širiti. A i ovo što su do sada napravili iza Dola, na izlazu iz Slanoga recimo i sada što šire Zaton, uz još neke korekcije recimo kod Orašca i to je skroz solidna cesta. U datim uvjetima najbolje što su mogli su već napravili.
Guest- Guest
ta autocesta je dio šireg europskog koridora, tako da će se gradit, što košta da košta... pitanje je cijene i ko će to platit. Trenutno, uz kolaps ekonomije, obnovu zagreba o trošku poreznih obveznika (fuj), koronu... mislim da nekako možda nije trenutak
Hrvatski porezni obveznici neće platiti ni kunu izravnih sredstava ni za tu autocestu, ni za D-403, ni za obnovu Zagreba, ni za nizinsku prugu...
...niti bi mi nešto tako mogli ili trebali platiti, usprkos što smo u petak zadržali investicijski kreditni rejting (S&P, čini mi se, ali prokleti HDZ i Andrej...).
Neka sad Suljo proba otvoriti više kilometara autocesta od nas. :)
...niti bi mi nešto tako mogli ili trebali platiti, usprkos što smo u petak zadržali investicijski kreditni rejting (S&P, čini mi se, ali prokleti HDZ i Andrej...).
Neka sad Suljo proba otvoriti više kilometara autocesta od nas. :)
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Autocesta do Dubrovnika: Novih 50 kilometara od Ploča preko Pelješca za 800 milijuna eura
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
Page 1 of 4