"Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
Page 1 of 1
"Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
BIVŠI premijer Ivo Sanader danas je, nakon četiri godine suđenja, nepravomoćno osuđen na 4 i pol godine zatvora zbog optužbi da je primio 17 milijuna kuna mita nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja, na čijem je čelu bio Petar Čobanković, 2009. kupilo zgradu u Planinskoj ulici od tvrtke bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika i vlasnika mesnica Stjepana Fiolića.
Kako je osuđen na kaznu manju od pet godina Sanader neće u zatvor dok presuda ne postane pravomoćna. TSanader mora vratiti 17,4 mil kn u proračun u roku od 15 dana od pravomoćnosti presude.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/presuda-za-planinsku-bivsem-premijeru-45-godine-zatvora-mora-vratiti-174-milijuna-kuna-/961986.aspx
Kako je osuđen na kaznu manju od pet godina Sanader neće u zatvor dok presuda ne postane pravomoćna. TSanader mora vratiti 17,4 mil kn u proračun u roku od 15 dana od pravomoćnosti presude.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/presuda-za-planinsku-bivsem-premijeru-45-godine-zatvora-mora-vratiti-174-milijuna-kuna-/961986.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
dakle,rasprodati sve sto ima Iffo,Obitelj Mu..i naplatiti sve mogutje,naravno,involvirane baciti na ulicu,a ne one koji ne plati 3 tv pretplate..
Guest- Guest
Hrvatska porezna će mu konfiscirati apartman u New Yorku, he-he ;P I offshore bankovne račune. Isto ko i gušteru Todi. Mislim, ono :Dpismejker wrote:dakle,rasprodati sve sto ima Iffo,Obitelj Mu..i naplatiti sve mogutje,naravno,involvirane baciti na ulicu,a ne one koji ne plati 3 tv pretplate..
Nije DrIvo ništa drugo nego ostali učinio (što naravno nije nikakvo opravdanje), ali zbog drugih se grijeha njemu sudi, a ne zbog pljačke društvene imovine.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Jea...bitno da nama Pečalbarima,MUP uz odjavu trazi sve podatke o boravištu i zaposlenju u drugim drzavama..Oh_Femder wrote:Hrvatska porezna će mu konfiscirati apartman u New Yorku, he-he ;P I offshore bankovne račune. Isto ko i gušteru Todi. Mislim, ono :Dpismejker wrote:dakle,rasprodati sve sto ima Iffo,Obitelj Mu..i naplatiti sve mogutje,naravno,involvirane baciti na ulicu,a ne one koji ne plati 3 tv pretplate..
Nije DrIvo ništa drugo nego ostali učinio (što naravno nije nikakvo opravdanje), ali zbog drugih se grijeha njemu sudi, a ne zbog pljačke društvene imovine.
Guest- Guest
A kaj će ti hrvatsko državljanstvo? Vrati im ga u pičku materinu :Ppismejker wrote:Jea...bitno da nama Pečalbarima,MUP uz odjavu trazi sve podatke o boravištu i zaposlenju u drugim drzavama..Oh_Femder wrote:Hrvatska porezna će mu konfiscirati apartman u New Yorku, he-he ;P I offshore bankovne račune. Isto ko i gušteru Todi. Mislim, ono :Dpismejker wrote:dakle,rasprodati sve sto ima Iffo,Obitelj Mu..i naplatiti sve mogutje,naravno,involvirane baciti na ulicu,a ne one koji ne plati 3 tv pretplate..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pokrenuo pa stopirao,dok ne rjesim neke stvari,kakogod,jos se konzultiram sa odvjetnicima,rad idavanja privatnih podataka.nece ici da se mene odjavljuje i time mi se ukidaju neke stvari,a ja im za nagradu dajem sve moje podatke,koji ih se ne ticu..Oh_Femder wrote:A kaj će ti hrvatsko državljanstvo? Vrati im ga u pičku materinu :Ppismejker wrote:Jea...bitno da nama Pečalbarima,MUP uz odjavu trazi sve podatke o boravištu i zaposlenju u drugim drzavama..Oh_Femder wrote:Hrvatska porezna će mu konfiscirati apartman u New Yorku, he-he ;P I offshore bankovne račune. Isto ko i gušteru Todi. Mislim, ono :Dpismejker wrote:dakle,rasprodati sve sto ima Iffo,Obitelj Mu..i naplatiti sve mogutje,naravno,involvirane baciti na ulicu,a ne one koji ne plati 3 tv pretplate..
Nisam niti spomenuo hrpu formulara za popunu koje zahtijeva Porezna,no kod njih ne budem navratil..nek si hebu malter,kako Longi kaze..
Guest- Guest
Similar topics
» hdz-i-sanader-krivi-sanaderu-8-godina-zatvora-hdz-mora-vratiti-milijune
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» osuđen na tri godine zatvora vratit lovu ne mora
» Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
» Javni dug: Oreškovićeva Vlada mora vratiti 120 milijardi kuna
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» osuđen na tri godine zatvora vratit lovu ne mora
» Ćaća se vratio!Autocesta do Dubrovnika bit će najskuplja u Hrvatskoj.Kilometar će koštati čak 193 milijuna kuna
» Javni dug: Oreškovićeva Vlada mora vratiti 120 milijardi kuna
Page 1 of 1