ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 42 Empty Re: Da remiziramo...

Post by debotoijusto 31/10/2020, 20:49

Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:U Franjevačkom samostanu u Sinju zaraženo osam fratara: ‘Bili smo pomalo neodgovorni...‘
U samostanu imamo osam fratara zaraženih koronavirusom i trojicu koji moraju ponoviti testiranje - navodi se u priopćenju gvardijana

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-franjevackom-samostanu-u-sinju-zarazeno-osam-fratara-bili-smo-pomalo-neodgovorni-15029020

Svi smo mi Mutavi! :D
faljen isus, smrt fašizmu
amen
eo, saće krdo u sinju
da vam nema nas Dinarskih bili bi država metiljavaca... 
svaka čast dinarskima, al ti mi pariš ka da nisi kraj njih ni prošeta :W
a stas , momak...  :D

VIŠE od milijun Slovaka u subotu se testiralo na koronavirus, u sklopu goleme logističke operacije testiranja većine populacije tijekom vikenda u nastojanju da se obuzda pandemiju.
Vlasti ističu da je ambiciozan plan da se testira većinu građana starijih od 10 godina od 5,5 milijuna stanovnika prvi u nekoj zemlji te veličine.
Prate ga druge zemlje koje razmatraju kako usporiti širenje virusa i izbjeći velike zdravstvene troškove.
Više od 40.000 liječnika, vojnika, policajaca, administrativnih radnika i dobrovoljaca provodi testiranja na oko 5000 lokacija.
Do podneva je testirano 828.518 ljudi od kojih je 7947 bilo pozitivno, rekao je ministar obrane Jaroslav Nad na konferenciji za novinare.

amo provat zamislit da HDZ beros i ona baba organiziraju ovakvo nesto a nakon tog zamisljaja okusajmo se zamislit da skoro penava i oni treci vode drzavu
propali smo ako se ne ukaze neka nenadana srecica da nas pomazi

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 20:50

Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:U Franjevačkom samostanu u Sinju zaraženo osam fratara: ‘Bili smo pomalo neodgovorni...‘
U samostanu imamo osam fratara zaraženih koronavirusom i trojicu koji moraju ponoviti testiranje - navodi se u priopćenju gvardijana

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-franjevackom-samostanu-u-sinju-zarazeno-osam-fratara-bili-smo-pomalo-neodgovorni-15029020

amen
eo, saće krdo u sinju

tako ti o alkarima i njihovim momcima
al je mutavi momak?
nisam htio ulaziti u to društvo vitezova švedskog stola
nemaš baš vrlo mišljenje o njima ili?
pok. ćaća mi je bio u društvu. ja nisam htio ulaziti niti sam imao ljubav prema konjima kao on.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Noor 31/10/2020, 20:55

debotoijusto wrote:

VIŠE od milijun Slovaka u subotu se testiralo na koronavirus, u sklopu goleme logističke operacije testiranja većine populacije tijekom vikenda u nastojanju da se obuzda pandemiju.
Vlasti ističu da je ambiciozan plan da se testira većinu građana starijih od 10 godina od 5,5 milijuna stanovnika prvi u nekoj zemlji te veličine.
Prate ga druge zemlje koje razmatraju kako usporiti širenje virusa i izbjeći velike zdravstvene troškove.
Više od 40.000 liječnika, vojnika, policajaca, administrativnih radnika i dobrovoljaca provodi testiranja na oko 5000 lokacija.
Do podneva je testirano 828.518 ljudi od kojih je 7947 bilo pozitivno, rekao je ministar obrane Jaroslav Nad na konferenciji za novinare.

amo provat zamislit da HDZ beros i ona baba organiziraju ovakvo nesto a nakon tog zamisljaja okusajmo se zamislit da skoro penava i oni treci vode drzavu
propali smo ako se ne ukaze neka nenadana srecica da nas pomazi

Testiranje je besplatno i dobrovoljno, ali vlada će propisati karantenu onima koji se ne odazovu, uključujući zabranu odlaska na posao. Antigen test daje rezultate u samo 15 minuta do pola sata, ali je manje točan od PCR testa.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 31/10/2020, 20:56

mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:

amen
eo, saće krdo u sinju

al je mutavi momak?
pok. ćaća mi je bio u društvu. ja nisam htio ulaziti niti sam imao ljubav prema konjima kao on.
el vidiš kako sam osjetila da nisi dinarski kako pričaš :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 21:03

Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:

amen
eo, saće krdo u sinju

al je mutavi momak?
el vidiš kako sam osjetila da nisi dinarski kako pričaš :)
:jodl

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/10/2020, 21:13

Da remiziramo... - Page 42 Evedsk10

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 31/10/2020, 21:19

AssadNaPodmornici wrote:Da remiziramo... - Page 42 Evedsk10

- Švedska će do 10. svibnja stvoriti "imunitet krda i to uz malu cijenu", tvrdi Anders Tegnell (20.04.2020.) :facepalm

https://www.startnews.hr/news/-svedska-ce-do-10-svibnja-stvoriti-imunutet-krda-tvrdi-anders-tegnell-svedski-krunoslav-capak-kojeg-su-prozvali-i-james-bondom-u-borbi-protiv-covid-19/

aha, oće, oće :rasta

2017-10-06

Dar likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/10/2020, 21:31

pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..
p.s ja sam protiv švedskog i hrvatskog modela, ja sam kao ero za kineski model, sve doma zaključati u podrum na 3 tjedna i tko preživi preživi. .tko umre od korone i gladi , ide na drugi svijet. pobijmo sve , a bog će prepoznati svoje
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 31/10/2020, 21:42

AssadNaPodmornici wrote:pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..

šta je stvorila? o čemu ti opet lupaš?
pa ima 2700 novozaraženih

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 21:43

Nije covjek pametan sto napraviti.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 31/10/2020, 21:44

Da moram sudjelovat na alki, najradije bih bio konj.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 21:45

AssadNaPodmornici wrote:Da remiziramo... - Page 42 Evedsk10
Da remiziramo... - Page 42 Img_2093
Da remiziramo... - Page 42 Img_2092

Da remiziramo... - Page 42 Img_2091

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 21:47

crvenkasti wrote:Da moram sudjelovat na alki, najradije bih bio konj.
Ti da ćutiš... :bash
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 31/10/2020, 21:49

dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
ja ne mogu shvatiti da to ne možete shvatiti, naučiti...što god
o bokte koji tudumi :facepalm

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/10/2020, 21:50

Noor wrote:
AssadNaPodmornici wrote:pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..

2700 ljudi sa prehladom tako tvrdi mutavi ,ja se ne slažem

koliko imaju mrtvih? sada ima umire 3-4 dnevno u prosjeku često i nula, a tamo kada su stvarali imunitet krda umiralo im je 100 injak dnevno u prosjeku. tako tvrde šveđani ja se neslažem, ja mislim da ih oni kako je ero rekao, skrivaju mrtve, i zakapaju ih u šumi van grada, a prijete obiteljima da ne pričaju kako su im članovi familije umrli

pošto smo mi u Švedskom modelu, i nas to čeka , umrianje na kvadrat, zato sam ja se zaključa u podrum dok traje ovo sranje, i prodajem bitcoine.. evo skočila mu cijena lijepo, sada ću moći živjeti 2-3 godine od toga i to lagodno.. u podrumu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 21:51

Noor wrote:dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 31/10/2020, 21:52

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:

koliko imaju mrtvih? sada ima umire 3-4 dnevno u prosjeku često i nula, a tamo kada su stvarali imunitet krda umiralo im je 100 injak dnevno u prosjeku. tako tvrde šveđani ja se neslažem, ja mislim da ih oni kako je ero rekao, skrivaju mrtve, i zakapaju ih u šumi van grada, a prijete obiteljima da ne pričaju kako su im članovi familije umrli

pošto smo mi u Švedskom modelu, i nas to čeka , umrianje na kvadrat, zato sam ja se zaključa u podrum dok traje ovo sranje, i prodajem bitcoine.. evo skočila mu cijena lijepo, sada ću moći živjeti 2-3 godine od toga i to lagodno.. u podrumu

Da remiziramo... - Page 42 Images?q=tbn%3AANd9GcRIDGH_y5xF5iADJ4zhyafFuMjTyvpXAEQbmw&usqp=CAU

Last edited by Noor on 31/10/2020, 21:54; edited 1 time in total

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/10/2020, 21:53

Noor wrote:dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
pa znam da nema ja sam jedan od vas

objasni ti to ovima iz HDZa koji provode tu taktiku, u švedskom modelu su  još od prije prvog maja, i dalje izbjegavaju totalno zaključavanje države. trebamo kao u Wuhanu ili kao ja i ero se zaključati u podrum na 3 mjeseca i tko živ tko mrtav, ali ćemo eliminirati virus.  

to što RH država nema više para, pa odbijaju zaključati, to nije izlika. sve jedno treba vojska uvesti vojni sat, tko je na ulici pucaj, a ljudi će onda sami se zaključati.. svatko će se snaći, jedna konzerva dnevno, tko nema umire od gladi, ali eliminirat ćemo virus koji ubija 10% ljudi ..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 21:56

AssadNaPodmornici wrote:
Noor wrote:

pičko ostavio si me samog s ovim fanaticima  :D
i još otkrivaš tajnu da se Šveđani kriomice rješavaju mrtvih...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 21:57

pa i vojsku treba platiti..moraju zivjeti i jesti..jel.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 22:00

AssadNaPodmornici wrote:
pa znam da nema ja sam jedan od vas

objasni ti to ovima iz HDZa koji provode tu taktiku, u švedskom modelu su  još od prije prvog maja, i dalje izbjegavaju totalno zaključavanje države. trebamo kao u Wuhanu ili kao ja i ero se zaključati u podrum na 3 mjeseca i tko živ tko mrtav, ali ćemo eliminirati virus.  

to što RH država nema više para, pa odbijaju zaključati, to nije izlika. sve jedno treba vojska uvesti vojni sat, tko je na ulici pucaj, a ljudi će onda sami se zaključati.. svatko će se snaći, jedna konzerva dnevno, tko nema umire od gladi, ali eliminirat ćemo virus koji ubija 10% ljudi ..
nakon prvih pedesetak upucanih svi će se pridržavati naputaka stožera, a maske će nositi i na tuširanje...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics