Da remiziramo...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
a stas , momak...Noor wrote:svaka čast dinarskima, al ti mi pariš ka da nisi kraj njih ni prošetamutava baštarda wrote:da vam nema nas Dinarskih bili bi država metiljavaca...Noor wrote:eo, saće krdo u sinjumutava baštarda wrote:faljen isus, smrt fašizmuEroo wrote:U Franjevačkom samostanu u Sinju zaraženo osam fratara: ‘Bili smo pomalo neodgovorni...‘
U samostanu imamo osam fratara zaraženih koronavirusom i trojicu koji moraju ponoviti testiranje - navodi se u priopćenju gvardijana
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-franjevackom-samostanu-u-sinju-zarazeno-osam-fratara-bili-smo-pomalo-neodgovorni-15029020
Svi smo mi Mutavi!
amen
VIŠE od milijun Slovaka u subotu se testiralo na koronavirus, u sklopu goleme logističke operacije testiranja većine populacije tijekom vikenda u nastojanju da se obuzda pandemiju.
Vlasti ističu da je ambiciozan plan da se testira većinu građana starijih od 10 godina od 5,5 milijuna stanovnika prvi u nekoj zemlji te veličine.
Prate ga druge zemlje koje razmatraju kako usporiti širenje virusa i izbjeći velike zdravstvene troškove.
Više od 40.000 liječnika, vojnika, policajaca, administrativnih radnika i dobrovoljaca provodi testiranja na oko 5000 lokacija.
Do podneva je testirano 828.518 ljudi od kojih je 7947 bilo pozitivno, rekao je ministar obrane Jaroslav Nad na konferenciji za novinare.
amo provat zamislit da HDZ beros i ona baba organiziraju ovakvo nesto a nakon tog zamisljaja okusajmo se zamislit da skoro penava i oni treci vode drzavu
propali smo ako se ne ukaze neka nenadana srecica da nas pomazi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pok. ćaća mi je bio u društvu. ja nisam htio ulaziti niti sam imao ljubav prema konjima kao on.Noor wrote:nemaš baš vrlo mišljenje o njima ili?mutava baštarda wrote:nisam htio ulaziti u to društvo vitezova švedskog stolaNoor wrote:al je mutavi momak?debotoijusto wrote:Noor wrote:eo, saće krdo u sinjumutava baštarda wrote:faljen isus, smrt fašizmuEroo wrote:U Franjevačkom samostanu u Sinju zaraženo osam fratara: ‘Bili smo pomalo neodgovorni...‘
U samostanu imamo osam fratara zaraženih koronavirusom i trojicu koji moraju ponoviti testiranje - navodi se u priopćenju gvardijana
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-franjevackom-samostanu-u-sinju-zarazeno-osam-fratara-bili-smo-pomalo-neodgovorni-15029020
Svi smo mi Mutavi!
amen
tako ti o alkarima i njihovim momcima
debotoijusto wrote:VIŠE od milijun Slovaka u subotu se testiralo na koronavirus, u sklopu goleme logističke operacije testiranja većine populacije tijekom vikenda u nastojanju da se obuzda pandemiju.
Vlasti ističu da je ambiciozan plan da se testira većinu građana starijih od 10 godina od 5,5 milijuna stanovnika prvi u nekoj zemlji te veličine.
Prate ga druge zemlje koje razmatraju kako usporiti širenje virusa i izbjeći velike zdravstvene troškove.
Više od 40.000 liječnika, vojnika, policajaca, administrativnih radnika i dobrovoljaca provodi testiranja na oko 5000 lokacija.
Do podneva je testirano 828.518 ljudi od kojih je 7947 bilo pozitivno, rekao je ministar obrane Jaroslav Nad na konferenciji za novinare.
amo provat zamislit da HDZ beros i ona baba organiziraju ovakvo nesto a nakon tog zamisljaja okusajmo se zamislit da skoro penava i oni treci vode drzavu
propali smo ako se ne ukaze neka nenadana srecica da nas pomazi
Testiranje je besplatno i dobrovoljno, ali vlada će propisati karantenu onima koji se ne odazovu, uključujući zabranu odlaska na posao. Antigen test daje rezultate u samo 15 minuta do pola sata, ali je manje točan od PCR testa.
el vidiš kako sam osjetila da nisi dinarski kako pričaš :)mutava baštarda wrote:pok. ćaća mi je bio u društvu. ja nisam htio ulaziti niti sam imao ljubav prema konjima kao on.Noor wrote:nemaš baš vrlo mišljenje o njima ili?mutava baštarda wrote:nisam htio ulaziti u to društvo vitezova švedskog stolaNoor wrote:al je mutavi momak?debotoijusto wrote:Noor wrote:eo, saće krdo u sinjumutava baštarda wrote:faljen isus, smrt fašizmuEroo wrote:U Franjevačkom samostanu u Sinju zaraženo osam fratara: ‘Bili smo pomalo neodgovorni...‘
Svi smo mi Mutavi!
amen
Noor wrote:el vidiš kako sam osjetila da nisi dinarski kako pričaš :)mutava baštarda wrote:pok. ćaća mi je bio u društvu. ja nisam htio ulaziti niti sam imao ljubav prema konjima kao on.Noor wrote:nemaš baš vrlo mišljenje o njima ili?mutava baštarda wrote:nisam htio ulaziti u to društvo vitezova švedskog stolaNoor wrote:al je mutavi momak?debotoijusto wrote:Noor wrote:eo, saće krdo u sinjumutava baštarda wrote:faljen isus, smrt fašizmuEroo wrote:U Franjevačkom samostanu u Sinju zaraženo osam fratara: ‘Bili smo pomalo neodgovorni...‘
Svi smo mi Mutavi!
amen
AssadNaPodmornici- Posts : 22274
2018-06-14
- Švedska će do 10. svibnja stvoriti "imunitet krda i to uz malu cijenu", tvrdi Anders Tegnell (20.04.2020.)
https://www.startnews.hr/news/-svedska-ce-do-10-svibnja-stvoriti-imunutet-krda-tvrdi-anders-tegnell-svedski-krunoslav-capak-kojeg-su-prozvali-i-james-bondom-u-borbi-protiv-covid-19/
aha, oće, oće
Dar likes this post
pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..
p.s ja sam protiv švedskog i hrvatskog modela, ja sam kao ero za kineski model, sve doma zaključati u podrum na 3 tjedna i tko preživi preživi. .tko umre od korone i gladi , ide na drugi svijet. pobijmo sve , a bog će prepoznati svoje
p.s ja sam protiv švedskog i hrvatskog modela, ja sam kao ero za kineski model, sve doma zaključati u podrum na 3 tjedna i tko preživi preživi. .tko umre od korone i gladi , ide na drugi svijet. pobijmo sve , a bog će prepoznati svoje
AssadNaPodmornici- Posts : 22274
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..
šta je stvorila? o čemu ti opet lupaš?
pa ima 2700 novozaraženih
Da moram sudjelovat na alki, najradije bih bio konj.
crvenkasti-
2014-04-17
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ti da ćutiš...crvenkasti wrote:Da moram sudjelovat na alki, najradije bih bio konj.
Guest- Guest
dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
ja ne mogu shvatiti da to ne možete shvatiti, naučiti...što god
o bokte koji tudumi
o bokte koji tudumi
2700 ljudi sa prehladom tako tvrdi mutavi ,ja se ne slažemNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..
koliko imaju mrtvih? sada ima umire 3-4 dnevno u prosjeku često i nula, a tamo kada su stvarali imunitet krda umiralo im je 100 injak dnevno u prosjeku. tako tvrde šveđani ja se neslažem, ja mislim da ih oni kako je ero rekao, skrivaju mrtve, i zakapaju ih u šumi van grada, a prijete obiteljima da ne pričaju kako su im članovi familije umrli
pošto smo mi u Švedskom modelu, i nas to čeka , umrianje na kvadrat, zato sam ja se zaključa u podrum dok traje ovo sranje, i prodajem bitcoine.. evo skočila mu cijena lijepo, sada ću moći živjeti 2-3 godine od toga i to lagodno.. u podrumu
Noor wrote:dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
o bokte koji tudumi
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:2700 ljudi sa prehladom tako tvrdi mutavi ,ja se ne slažemNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..
koliko imaju mrtvih? sada ima umire 3-4 dnevno u prosjeku često i nula, a tamo kada su stvarali imunitet krda umiralo im je 100 injak dnevno u prosjeku. tako tvrde šveđani ja se neslažem, ja mislim da ih oni kako je ero rekao, skrivaju mrtve, i zakapaju ih u šumi van grada, a prijete obiteljima da ne pričaju kako su im članovi familije umrli
pošto smo mi u Švedskom modelu, i nas to čeka , umrianje na kvadrat, zato sam ja se zaključa u podrum dok traje ovo sranje, i prodajem bitcoine.. evo skočila mu cijena lijepo, sada ću moći živjeti 2-3 godine od toga i to lagodno.. u podrumu
Last edited by Noor on 31/10/2020, 21:54; edited 1 time in total
pa znam da nema ja sam jedan od vasNoor wrote:dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
o bokte koji tudumi
objasni ti to ovima iz HDZa koji provode tu taktiku, u švedskom modelu su još od prije prvog maja, i dalje izbjegavaju totalno zaključavanje države. trebamo kao u Wuhanu ili kao ja i ero se zaključati u podrum na 3 mjeseca i tko živ tko mrtav, ali ćemo eliminirati virus.
to što RH država nema više para, pa odbijaju zaključati, to nije izlika. sve jedno treba vojska uvesti vojni sat, tko je na ulici pucaj, a ljudi će onda sami se zaključati.. svatko će se snaći, jedna konzerva dnevno, tko nema umire od gladi, ali eliminirat ćemo virus koji ubija 10% ljudi ..
pičko ostavio si me samog s ovim fanaticimaAssadNaPodmornici wrote:2700 ljudi sa prehladom tako tvrdi mutavi ,ja se ne slažemNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ono.. stvorila je.. cijena je bila koju čemo i mi platiti uskoro..
i još otkrivaš tajnu da se Šveđani kriomice rješavaju mrtvih...
nakon prvih pedesetak upucanih svi će se pridržavati naputaka stožera, a maske će nositi i na tuširanje...AssadNaPodmornici wrote:pa znam da nema ja sam jedan od vasNoor wrote:dibidusi s propuhom u glavi, yoda i mutavi...nema imunitet krda, jebalo vas krdo, onaj tko ima manje mrtvih, nego onaj koji više nema zaraženih
o bokte koji tudumi
objasni ti to ovima iz HDZa koji provode tu taktiku, u švedskom modelu su još od prije prvog maja, i dalje izbjegavaju totalno zaključavanje države. trebamo kao u Wuhanu ili kao ja i ero se zaključati u podrum na 3 mjeseca i tko živ tko mrtav, ali ćemo eliminirati virus.
to što RH država nema više para, pa odbijaju zaključati, to nije izlika. sve jedno treba vojska uvesti vojni sat, tko je na ulici pucaj, a ljudi će onda sami se zaključati.. svatko će se snaći, jedna konzerva dnevno, tko nema umire od gladi, ali eliminirat ćemo virus koji ubija 10% ljudi ..
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50