Da remiziramo...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Da remiziramo...
...ti bar imas osigurane lijekove...mi imamo ako nista lišajeve u šumi bar protiv temeperatureEroo wrote:Pozitivni optimizam je u ovakvim stvarima ključan, znam to iz osobnog iskustva.MaximusDecimusMiridije wrote:Ne znam šta bih ti rekao. U toplicama je još. Ruka je totala...ono čak i uz vježbe. Noge isto jako loše uz vježbe. Tješi nas žena da je to proces ali i otvoreno je rekla da je najteži im pacijent trenutno šta imaju. Ima nekih malih pomaka...može se sam uspraviti na krevetu i to, i ta ruka koja funkcionira je snage dobio dosta. Dobili smo kolica za njega koja kao se pokreću samo jednom rukom itd...
Nadam se svemu i svačemu, ali kad racionalni dio uma preuzme kontrolu i poklopi me sve u kojem je to stanju...ne znam majkemi. Barem lijekove uzima sad. Trudi se barem, nije potonuo i to. Prijateljima nekima je priznao da je sam si za ovo kriv itd...u glavi ja ne mogu vjerovati koliko udar taj promjeni čovjeka. U nekim stvarima je puno okrutniji, previše oko nekih totalnih pizdarija se veže i slično. Ovaj prijatelj koji je nedavno prebolio koronu on ga će sada češće posjećivati i obavljati sve što treba dok ovo traje.
Sve onda nekako lakše podnosiš...veseliš se i najmanjeg pomaka.
Promjene osobnosti su prateće i to trebaš prihvatiti kao normalno.
Moja gospođa, doduše iz drugih razloga, ima također probleme u pokretljivosti.
Evo je već drugi put od u kupovinu...gura kolica ispred sebe i dobro je...a nije mogla ni na WC sama.
Strplivo iž korak po korak do "novog normalnog".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sam svoj "majstor". Imam takvu u kući, gore sam ti je spomenuo.MaximusDecimusMiridije wrote:Najgori dio tu je što se ovo možebitno oko staroga moglo spriječiti. Dakle kad je imao tu emboliju (12 mj lani). Jedva glavu živo izvukao i dobio lijekove razne, detektirali mu suženje žila u nozi. I dobio je lijekove te za razgradnju krvi. I kad je imao moždani sad ovaj mislim kurac sad...u 8-om jel. Kad smo čistili sve i to stara pronađe dakle kutiju neotvorenu tih tableta koje razrijeđuju krv gdje je 60 tableta a 2 dnevno se uzimaju...i kasnije priznao prijatelju svom jednom da je sam nekako protumačio da će to više po potrebi uzimati...
Da mi ju je uspjelo pravovremeno uvjeriti u drugo danas joj ne bi trebala kolica kao pomoć u kretanju.
U jednom momentu sam pozvao djecu i rekao im da ja ne mogu više...izgubio sam 10 kg u mjesec dana.
Tada je počelo mukotrpno ispitivanje ...i evo, sad je zdravija od mene. Troši više nego ikad prije.
plenki i vlada pozivaju na motiviranost naroda u borbi protiv korone u suprotnom kaze-najebali smo
2015-09-08
.....motiviranost se mora i necim izazvati a ne samo - motivirajte se..
2015-09-08
lik je čudo...ne znam u kojoj vrsti oblaka zivi ali da zivi među njima zivi...
2015-09-08
Vidio. Od toga u ZG 10.michaellcmacha wrote:jes vidio... ;)Eroo wrote:1.563 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 661 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 1.563 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 7.380. Među njima je 661 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 46 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 6.874 osoba.
22.10.2020. 10:00
Umrlih: 13
RayMabus wrote:Sad će Škoro udarit kontru Plenkovicu.
Ova dva ko Šajeta i Božinović u mlađim danima
Guest- Guest
veli mojoj ženi jedna sestra sa nove zarazne tamo pred početak ljeta... "ma nije to tak strašno"... a jučer joj veli "ma ne znam što bih ti rekla, razmišljam da odem na bolovanje"... očito su se okolnosti promijenile na zaraznoj, ili se žena umorila...Eroo wrote:Vidio. Od toga u ZG 10.michaellcmacha wrote:jes vidio... ;)Eroo wrote:1.563 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 661 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 1.563 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 7.380. Među njima je 661 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 46 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 6.874 osoba.
2015-08-08
Pratim ponašanje krajnje desnice po Europi i svugdje ista taktika i protiv uvođenja mjera i kontra zaključavanju a u osnovi namjerno rade kaos tako da ovi na vlasti imaju šta više problema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
no mi smo i u ovom iznimka..zapravo kod nas je kaos stvorila-vlast..pa ni desnica ovdje i da hoce ne moze ga stvoritiRayMabus wrote:Pratim ponašanje krajnje desnice po Europi i svugdje ista taktika i protiv uvođenja mjera i kontra zaključavanju a u osnovi namjerno rade kaos tako da ovi na vlasti imaju šta više problema.
2015-09-08
Nismo iznimka. Teška kopija te situacije kao i drugdje okolo.vuksadinare wrote:no mi smo i u ovom iznimka..zapravo kod nas je kaos stvorila-vlast..pa ni desnica ovdje i da hoce ne moze ga stvoritiRayMabus wrote:Pratim ponašanje krajnje desnice po Europi i svugdje ista taktika i protiv uvođenja mjera i kontra zaključavanju a u osnovi namjerno rade kaos tako da ovi na vlasti imaju šta više problema.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
BiH : preminulo 20
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bosni-i-hercegovini-999-novozarazenih-preminulo-20-osoba/201022064
Sad će to potamanit sve.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bosni-i-hercegovini-999-novozarazenih-preminulo-20-osoba/201022064
Sad će to potamanit sve.
2014-04-11
nismo..jer u susjedstvu imamo bosnu i srbiju pa se mozemo tjesiti....odlucno-mozda...mozda necu mozda hocu mozda necu mozda i necu i hocuRayMabus wrote:Nismo iznimka. Teška kopija te situacije kao i drugdje okolo.vuksadinare wrote:no mi smo i u ovom iznimka..zapravo kod nas je kaos stvorila-vlast..pa ni desnica ovdje i da hoce ne moze ga stvoritiRayMabus wrote:Pratim ponašanje krajnje desnice po Europi i svugdje ista taktika i protiv uvođenja mjera i kontra zaključavanju a u osnovi namjerno rade kaos tako da ovi na vlasti imaju šta više problema.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:veli mojoj ženi jedna sestra sa nove zarazne tamo pred početak ljeta... "ma nije to tak strašno"... a jučer joj veli "ma ne znam što bih ti rekla, razmišljam da odem na bolovanje"... očito su se okolnosti promijenile na zaraznoj, ili se žena umorila...Eroo wrote:Vidio. Od toga u ZG 10.michaellcmacha wrote:jes vidio... ;)Eroo wrote:1.563 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 661 osoba
Teško je sve ovo vrijeme nositi onaj skafander i spašavati ljudske živote,
a s druge strane mlatimudani blebeću o karijesima i slično. To obeshrabruje zdravstven osoblje.
Last edited by Eroo on 22/10/2020, 12:42; edited 1 time in total
ero prpa,a?....nikad te nije ni napustilaEroo wrote:michaellcmacha wrote:veli mojoj ženi jedna sestra sa nove zarazne tamo pred početak ljeta... "ma nije to tak strašno"... a jučer joj veli "ma ne znam što bih ti rekla, razmišljam da odem na bolovanje"... očito su se okolnosti promijenile na zaraznoj, ili se žena umorila...Eroo wrote:Vidio. Od toga u ZG 10.michaellcmacha wrote:jes vidio... ;)Eroo wrote:1.563 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 661 osoba
Teško je sve ovo vrijeme nositi onaj skafander i spašavati ljudske živote,
a s druge strane mlatimudani blebeću o karijesima i slično. To obeshrabruje zdravstvenosoblje.
2015-09-08
Vučino, dobro bi bilo da se i ti testiraš, ali ne na koronu.
ti ovako krsni hercegovac ko od vranice odvaljen...bojis se svega...
2015-09-08
Eroo wrote:Vučino, dobro bi bilo da se i ti testiraš, ali ne na koronu. ..
2015-09-08
Nemam vremena za tvoje laprdanje. Uozbilji se!vuksadinare wrote:ti ovako krsni hercegovac ko od vranice odvaljen...bojis se svega...
Ende.
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50