Da remiziramo...
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Da remiziramo...
- Trenutačna epidemiološka situacija na području Imotske krajine je jako loša! U zadnjih pet dana, imamo gotovo sto novooboljelih na području Krajine. U petak smo tako imali šezdesetak ljudi testiranih na koronu. U subotu su došli rezultati i imali smo trideset zaraženih. U ponedjeljak smo također testirali šezdeset ljudi i u utorak stigli rezultati - dvadeset i sedam pozitivnih. No jučer su uzeli sedamdeset briseva i danas dobivamo rezultat od trideset i osam pozitivnih, znači skoro 60 posto - pojašnjava dr. Maras za Slobodnu Dalmaciju.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:'Kompanija malo vrijedi bez dobrih radnika. Odlučili smo pomoći našim djelatnicima da se riješe dužničkog zagrljaja banaka sve kako bi mogli normalno živjeti i posvetiti se poslu. Većinom se radi o ljudima koji su digli kredite dok su radili u drugim firmama. Program je obuhvatio oko 20 radnika, ali ćemo ga nastaviti. Dosad nas je koštao 250.000 kuna. Pozivam i druge hrvatske tvrtke da slijede naš primjer', rekao je za tportal Horvat.
Međimurski poduzetnik poznati je zagovornik takozvanog moralnog kapitalizma. Uvijek ističe kako su mu na prvom mjestu radnici i pravedan odnos prema njima. U njegovoj tvrtki trenutno radi oko 450 ljudi, a prosječna plaća im je, kaže, 1200 eura.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/medimurskom-poduzetniku-nije-dosta-to-sto-radnike-placa-1200-eura-spasava-ih-i-od-duznickog-ropstva-foto-20180528Za Đuru Horvata i njegovu tvrtku Tehnix 2020. uopće nije loša godina. Upravo suprotno: porastao je izvoz, otvorena je deseta tvornica, zaposleno 65 novih radnika i potražnja za tvrtkinim proizvodima stalno raste, posebno u inozemstvu. Izvoz je povećan za 18 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, a proizvodnja je porasla za 16 posto.
https://www.lider.media/poslovna-scena/hrvatska/tehnix-u-prvom-polugodistu-izvezeno-robe-u-vrijednosti-od-25-milijuna-eura-132917Direktor Tehnixa, Đuro Horvat, za naš je portal kratko komentirao aktualnu situaciju.
Zdravlje nikad nije imalo veću cijenu nego danas i uz sve mjere propisane od epidemiologa, za naše radnike provest ćemo i dodatne procedure kako bi ih što bolje zaštitili od bolesti. I u ovim teškim vremenima postoji veliki interes za naše proizvode, posebice za korona kabine. Uz brojne narudžbi iz cijele Hrvatske, bilježimo i veliki interes iz Švicarske, Luksemburga i drugih europskih zemalja. Zbog toga nastojimo da proces proizvodnje održimo na punom kapacitetu pri čemu je najvažnije zdravlje naših zaposlenika, rekao je Horvat.
Kao što se vidi iz dopisa, Tehnix je uveo i jednu novinu.
- Na katu našeg hotela Kralj u Donjem Kraljevcu osigurali smo smještajne kapacitete za naše djelatnike kojima je određena samoizolacija. U tom prostoru osigurana im je i prehrana kao i telefonski kontakt s obiteljima s kojima mogu komunicirati i na druge načine, koje dozvole epidemiolozi. Na taj način i njih i njihove obitelji, kao i radne kolege, želimo zaštititi od razvijanja simptoma i širenja bolesti, ako u pojedinom slučaju do nje i dođe, opisuje Horvat novu proceduru koja će se početi primjenjivati od sutra, 28. listopada.
https://emedjimurje.net.hr/vijesti/koronavirus/3913738/djuro-horvat-zdravlje-nikad-nije-imalo-vecu-cijenu-i-motivirat-cemo-odgovorno-ponasanje/
vise djura a manje HDZ isprdaka sto se poduzetnicima zvase
lik hvali samoga sebe. ne moraš se kurčiti u medijima jer to rade jedino narcisoidni freakovi.
Guest- Guest
odes na proslavu torcide ili velika crkvena okupljanja pa objesis na FB ili stavljas objave da virus izmisljen i zemlja ravna ploca , recimoGnječ wrote:debotoijusto wrote:
kako to on misli "svojom nepažnjom" ???
sumnjam da pored priprostih gradjana HR ima potrebe za uslugama detektivske agencije sova
da mjera zakaci i ponekog opreznog... a jebiga takav je zivot
2014-04-12
i nosi naocale znaci pedercinaGnječ wrote:debotoijusto wrote:'Kompanija malo vrijedi bez dobrih radnika. Odlučili smo pomoći našim djelatnicima da se riješe dužničkog zagrljaja banaka sve kako bi mogli normalno živjeti i posvetiti se poslu. Većinom se radi o ljudima koji su digli kredite dok su radili u drugim firmama. Program je obuhvatio oko 20 radnika, ali ćemo ga nastaviti. Dosad nas je koštao 250.000 kuna. Pozivam i druge hrvatske tvrtke da slijede naš primjer', rekao je za tportal Horvat.
Međimurski poduzetnik poznati je zagovornik takozvanog moralnog kapitalizma. Uvijek ističe kako su mu na prvom mjestu radnici i pravedan odnos prema njima. U njegovoj tvrtki trenutno radi oko 450 ljudi, a prosječna plaća im je, kaže, 1200 eura.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/medimurskom-poduzetniku-nije-dosta-to-sto-radnike-placa-1200-eura-spasava-ih-i-od-duznickog-ropstva-foto-20180528Za Đuru Horvata i njegovu tvrtku Tehnix 2020. uopće nije loša godina. Upravo suprotno: porastao je izvoz, otvorena je deseta tvornica, zaposleno 65 novih radnika i potražnja za tvrtkinim proizvodima stalno raste, posebno u inozemstvu. Izvoz je povećan za 18 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, a proizvodnja je porasla za 16 posto.
https://www.lider.media/poslovna-scena/hrvatska/tehnix-u-prvom-polugodistu-izvezeno-robe-u-vrijednosti-od-25-milijuna-eura-132917Direktor Tehnixa, Đuro Horvat, za naš je portal kratko komentirao aktualnu situaciju.
Zdravlje nikad nije imalo veću cijenu nego danas i uz sve mjere propisane od epidemiologa, za naše radnike provest ćemo i dodatne procedure kako bi ih što bolje zaštitili od bolesti. I u ovim teškim vremenima postoji veliki interes za naše proizvode, posebice za korona kabine. Uz brojne narudžbi iz cijele Hrvatske, bilježimo i veliki interes iz Švicarske, Luksemburga i drugih europskih zemalja. Zbog toga nastojimo da proces proizvodnje održimo na punom kapacitetu pri čemu je najvažnije zdravlje naših zaposlenika, rekao je Horvat.
- Na katu našeg hotela Kralj u Donjem Kraljevcu osigurali smo smještajne kapacitete za naše djelatnike kojima je određena samoizolacija. U tom prostoru osigurana im je i prehrana kao i telefonski kontakt s obiteljima s kojima mogu komunicirati i na druge načine, koje dozvole epidemiolozi. Na taj način i njih i njihove obitelji, kao i radne kolege, želimo zaštititi od razvijanja simptoma i širenja bolesti, ako u pojedinom slučaju do nje i dođe, opisuje Horvat novu proceduru koja će se početi primjenjivati od sutra, 28. listopada.
https://emedjimurje.net.hr/vijesti/koronavirus/3913738/djuro-horvat-zdravlje-nikad-nije-imalo-vecu-cijenu-i-motivirat-cemo-odgovorno-ponasanje/
lik hvali samoga sebe. ne moraš se kurčiti u medijima jer to rade jedino narcisoidni freakovi.
2014-04-12
"Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", poručio je šef Domovinskog pokreta na Facebooku.
2014-04-12
dojma sam da od sutle do ohrida odlucili su se na švecki model pa šta bude..cak i jedan suljo se vise ne razmece izjavama 'pobedicemo koronu ko zvezda bajern'..'pomoci ce brat si'...jedino jos janezi ne odustaju oni bi kao nesto...lockdown..stroge mjere i tako to
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
debotoijusto wrote:i nosi naocale znaci pedercinaGnječ wrote:debotoijusto wrote:'Kompanija malo vrijedi bez dobrih radnika. Odlučili smo pomoći našim djelatnicima da se riješe dužničkog zagrljaja banaka sve kako bi mogli normalno živjeti i posvetiti se poslu. Većinom se radi o ljudima koji su digli kredite dok su radili u drugim firmama. Program je obuhvatio oko 20 radnika, ali ćemo ga nastaviti. Dosad nas je koštao 250.000 kuna. Pozivam i druge hrvatske tvrtke da slijede naš primjer', rekao je za tportal Horvat.
pederčina je i bez da nosi naočale. usput je i horvat znači dupla pederčina.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:"Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", poručio je šef Domovinskog pokreta na Facebooku.
dajte ban debotu samo trola temu.
Guest- Guest
na ravno da ne, ali nisam se borio ni za to da kreten izmišlja idiotske stegovne mjere koje će ga bez ikakvih dvojbi skupo koštati...debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:pošto je on najodgovorniji njemu treba oduzeti firmu...Gnječ wrote:debotoijusto wrote:U emisiji je gostovao i Đuro Horvat, vlasnik tvrtke Tehnix iz Donjeg Kraljevca u Međimurju, koja je danas svim zaposlenicima uputila dopis da će ih kažnjavati ukoliko završe u samoizolaciji
- Poštovani djelatnici! S obzirom da je svaki dan situacija s Covid-19 sve gora, obavještavam vas da će kompanija Tehnix uvesti vlastite kapacitete za boravak u samoizolaciji, tako da će svi koji se svojom nepažnjom dovedu u takvo stanje biti izolirani u hotelu Kralj. Osoba koja će biti u samoizolaciji bit će destimulirana u iznosu od 10 posto na plaću. Moramo biti svjesni da svojim ponašanjem van firme ne ugrožavate samo sebe i svoje ukućane, već i radne kolege te se time dovodi u opasnost stabilnost kompanije Tehnix i zadržavanje radnih mjesta. Vaš direktor: Đuro Horvat - stoji u dopisu uspješnog poduzetnika.
Horvat je svoje stavove pokušao pojasniti u televizijskoj emisiji.
- Mi smo donijeli mjeru da destimuliramo ljude koji su u takvom odnosu prema vlastitom zdravlju i prema kompaniji jer 20 ljudi nedostaje. Istovremeno taj novac usmjeravamo na one djelatnike i menadžere koji su zdravi i koji se odgovorno ponašaju, želimo mikroorganizaciju svesti na vlastitu odgovornost. Svi se moramo uključiti, svaka lokalna zajednica, kompanija", rekao je Đuro Horvat u emisiji HRT-a.
Potvrdio je kako njegova kompanija s 10 posto od plaće kažnjava one djelatnike koji završe u samoizolaciji.
- Nedavno smo im skinuli od plaće. Smatramo da je to plod neozbiljnosti, neodgovornog ponašanja. Ako čovjek ide iz radnog mjesta prema kući, ako ide od kafića do kafića, ako prouzrokuje sam taj dio nezdravog života, onda mora snositi jedan dio odgovornosti. Istovremeno, to ne ostaje kompaniji, nego onim djelatnicima koji su neodgovorni - rekao je Horvat.
djuro imas +[/quote
a što se dešava ako Đuro Horvat završi u samoizolaciji?
ae za to si se borio
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja bi mu radije dao ban jer je počeo ustašovati ko i zoki mu precjednikGnječ wrote:debotoijusto wrote:"Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", poručio je šef Domovinskog pokreta na Facebooku.
dajte ban debotu samo trola temu.
2015-08-08
obojici po 10%debotoijusto wrote:"Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", poručio je šef Domovinskog pokreta na Facebooku.
2015-08-08
Imaju puno manje zaraženih od nas na 2.5x više stanovnika?Eroo wrote:
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Njemačka idući tjedan u karanteni. znači eto karantene i kod nas...mutava baštarda wrote:42 mrtva naspram preko 300 u travnju? bit će lažu kao Šveđani i skrivaju mrtve. treba uvesti policijski sat dok broj mrtvih ne padne ispod 1vili40 wrote:eto i u Njemačkoj problemi ali ide se žestoko a po glavi imaju puno manje oboljelih od nas.
[size=50]NJEMAČKA ima novi dnevni rekord novozaraženih koronavirusom. Danas su prijavili 14.964 novozaraženih, prema podacima s Instituta Robert Koch. [/size]
[size=50]Prema podacima istog instituta u roku od 24 sata je preminulo 85 osoba. [/size][size=32]Merkel želi strože mjere, sastaje se s premijerima[/size]
[size=50]Kao što smo ranije izvijestili, njemačka kancelarka, Angela Merkel, danas se sastaje s premijerima saveznih država, a na stolu su nove stroge mjere.[/size]
[size=50]Njemački mediji javljaju kako Merkel želi zatvoriti kafiće, restorane, škole, teretane, muzeje i kina. [/size]
[size=50]Radili bi vrtići, škole i trgovine. Sastanak bi trebao početi u 13 sati, pa bi se u popodnevnim satima moglo znati ide li Njemačka u nove mjere.[/size]
Bez brige, mi za karantenu nemamo love. Tako da ćemo i dalje imati najliberalnije mjere u europi i praviti se šveđani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A ako ih zatvore bez love prolupati će, ako krenu brojke od 50 mrtvih dnevno prolupati će jer nema mjera. Tako da..nije im lako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mi smo izgubljen slučajkaya wrote:Bez brige, mi za karantenu nemamo love. Tako da ćemo i dalje imati najliberalnije mjere u europi i praviti se šveđani.
vili40-
2015-08-02
eto nastavljaju ljude nasmijavati i dalje,veli Capak da im je policijski sat na raspolagaju...i da,valjda će povećati porez na šećer
vili40-
2015-08-02
T. wrote:Imaju puno manje zaraženih od nas na 2.5x više stanovnika?Eroo wrote:
I 12.5x više umrlih.
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50