"Samo sam vas malo zajebavao"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Samo sam vas malo zajebavao"
pa i ti si na usmrđenom kokainu kojeg je patentira dalmoš ,,,,,, trumbićvuksadinare wrote:סמאל wrote:Sjebali ste Jugoslaviju,koja je bila pojam čovjekoljublja i brige kako za pojedinca,tako i za kolektiv.
Taj doseg nećete nikad postić,zato i zagovarate to lažno čovjekoljublje i isprazne bajke koje bi navodno trebale nagraditi čovjeka tek nakon njegove smrti.
Guest- Guest
obala razuma wrote:pa i ti si na usmrđenom kokainu kojeg je patentira dalmoš ,,,,,, trumbićvuksadinare wrote:סמאל wrote:Sjebali ste Jugoslaviju,koja je bila pojam čovjekoljublja i brige kako za pojedinca,tako i za kolektiv.
Taj doseg nećete nikad postić,zato i zagovarate to lažno čovjekoljublje i isprazne bajke koje bi navodno trebale nagraditi čovjeka tek nakon njegove smrti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:svaki put kad se mislim popisati na HDZ/plenkovica sjetim se da alternativa skoristi
tako nam bog pomogao
vidim da si SDP otpisao... inače takvi škoristi su na vlasti u Poljskoj, koja je danas spram nas Amerika a bili su crna socrealistička sirotinja, Mađarskoj koja nas je prepišala da nije humano, Češkoj, Slovačkoj...
Ne.
Na vlasti tamo nisu “škoristi”, škoristi su nakupina izbornih luzera bez programa osim lustracije i legaliziranje ZDS, tamo su racionalni ljudi koji koriste benefite što su im zemlje 10 godina dulje u EU od Hrvatske, i za to vrijeme, ali i danas, bile obilato tuširane omotnicama.
Inače, depopulacija je gadno načela Poljsku, Mađarska je godinama imala najgoru demografsku sliku u Europi. Treba raditi, privlačiti i kvalitetno alocirati sredstva, reforma uprave i pravosuđa nastupa u proljeće, s eurom kao valutom i investicijskim rejtingom to će biti olakšanje.
A olakšanje će biti i kad sve one koji ne prihvaćaju demokratska pravila igre i dijalog, a ne sukob i progon, smjestimo gdje im je mjesto.
Škoristi su se prije svega zanimali kako "očerupati" javna poduzeća i resurse. Nešto ko ekipa u Srbiji, kakva Poljska.
mislim da si ih pobrkao s HDZ-om.
javna poduzeća treba, naravno, privatizirati.
ovi su poludjeli....ociti znak da ce ih plenki ostavitimarcellus wrote:Hektorović wrote:mobiu$ wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:svaki put kad se mislim popisati na HDZ/plenkovica sjetim se da alternativa skoristi
tako nam bog pomogao
vidim da si SDP otpisao... inače takvi škoristi su na vlasti u Poljskoj, koja je danas spram nas Amerika a bili su crna socrealistička sirotinja, Mađarskoj koja nas je prepišala da nije humano, Češkoj, Slovačkoj...
Ne.
Na vlasti tamo nisu “škoristi”, škoristi su nakupina izbornih luzera bez programa osim lustracije i legaliziranje ZDS, tamo su racionalni ljudi koji koriste benefite što su im zemlje 10 godina dulje u EU od Hrvatske, i za to vrijeme, ali i danas, bile obilato tuširane omotnicama.
Inače, depopulacija je gadno načela Poljsku, Mađarska je godinama imala najgoru demografsku sliku u Europi. Treba raditi, privlačiti i kvalitetno alocirati sredstva, reforma uprave i pravosuđa nastupa u proljeće, s eurom kao valutom i investicijskim rejtingom to će biti olakšanje.
A olakšanje će biti i kad sve one koji ne prihvaćaju demokratska pravila igre i dijalog, a ne sukob i progon, smjestimo gdje im je mjesto.
Škoristi su se prije svega zanimali kako "očerupati" javna poduzeća i resurse. Nešto ko ekipa u Srbiji, kakva Poljska.
mislim da si ih pobrkao s HDZ-om.
javna poduzeća treba, naravno, privatizirati.
2015-09-08
..ono kad ovan napusti stado ovaca pa ove bezglavo zuje svuda i zabijaju se u zid
2015-09-08
Pretpostavljam kako ćeš to mantrati i naredne 4 god.vuksadinare wrote:ovi su poludjeli....ociti znak da ce ih plenki ostaviti
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
...ne....nego rekoh uopce me to ne bi iznenadilo..kako kaze šiting...trebas ici na posao sa pomislju i strahom svaki dan hoce li te netko upucati,napasti...סמאל wrote:Pretpostavljam kako ćeš to mantrati i naredne 4 god.vuksadinare wrote:ovi su poludjeli....ociti znak da ce ih plenki ostaviti
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
Page 5 of 5