"Samo sam vas malo zajebavao"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Samo sam vas malo zajebavao"
aj nabroj te zadnje ,,,ja sam ti ih imenovao a kažeš da ih poštuješ kad ti ih evropa da ,,, štosi glupסמאל wrote:Ne vidim niti jedan suvisli argument,zašto bih poštivao bilo što od navedenog.Poštujem demokraciju,ljudska prava i vladavinu zakona,te pravne stečevine Europske Unije.obala razuma wrote:kud si sad nagrno sa židovima ,, pa nije ovo judenfraj srbija pizdamumaterinaסמאל wrote:Aha,znači ti si na strani povijesnog revizionizma,pretpostavljam da osporavaš i brojku stradalih Židova u holokaustu.obala razuma wrote:okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
aupičkumaterinu ,,,čućeme ,,, moram tiho
u hrvatskoj nikad nitko nije skino židovski simbol ,,, a zemljotres obori križ na katedrali
zar ti zbilja misliš da hrvat ne cijeni svaki puk ko sebe ,,,,da nije tako ja bi prvi napušća ono šta se zove hrvatska nacija
ti tvrdiš da si rasista komunistički a tražiš komunikaciju ,,,nemore ,,,postaješ legitimni cilj sa rasizmom u habitusu ,,, ne poštiješ naciju religiju ideologiju ,,, a sve je to sekularno ,,,a propagiraš bolesnu maniju komunizma
POSTAJEŠ LEGITIMNI CILJ
Guest- Guest
Nije baš da sam nešto pratio što si pisao,ali ne vidim što si ti to dao,za što se zalažeš,kakvo društvo želiš,izuzev što stalno pljuckaš po antifašizmu.obala razuma wrote:aj nabroj te zadnje ,,,ja sam ti ih imenovao a kažeš da ih poštuješ kad ti ih evropa da ,,, štosi glupסמאל wrote:Ne vidim niti jedan suvisli argument,zašto bih poštivao bilo što od navedenog.Poštujem demokraciju,ljudska prava i vladavinu zakona,te pravne stečevine Europske Unije.obala razuma wrote:kud si sad nagrno sa židovima ,, pa nije ovo judenfraj srbija pizdamumaterinaסמאל wrote:Aha,znači ti si na strani povijesnog revizionizma,pretpostavljam da osporavaš i brojku stradalih Židova u holokaustu.obala razuma wrote:okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
aupičkumaterinu ,,,čućeme ,,, moram tiho
u hrvatskoj nikad nitko nije skino židovski simbol ,,, a zemljotres obori križ na katedrali
zar ti zbilja misliš da hrvat ne cijeni svaki puk ko sebe ,,,,da nije tako ja bi prvi napušća ono šta se zove hrvatska nacija
ti tvrdiš da si rasista komunistički a tražiš komunikaciju ,,,nemore ,,,postaješ legitimni cilj sa rasizmom u habitusu ,,, ne poštiješ naciju religiju ideologiju ,,, a sve je to sekularno ,,,a propagiraš bolesnu maniju komunizma
POSTAJEŠ LEGITIMNI CILJ
Da i ti nisi jedan iz Longijeve Galaktičke Federacije ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
svi fašisti su socijalisti ,,,kako da ne poštujen antifašizam
ti si totalna gnjida napucana čirevima od gladomora razuma koje ti je napuco socijalizam
boktejebo blasfemična
ti si totalna gnjida napucana čirevima od gladomora razuma koje ti je napuco socijalizam
boktejebo blasfemična
Guest- Guest
e to ti je drug iz rova on ti je tvoj socijalista a navodno katolik
onaj epikur
al brate grdno gledat da se kurčite pogovnim
skloni to povratiću
onaj epikur
al brate grdno gledat da se kurčite pogovnim
skloni to povratiću
Guest- Guest
tvoj idol je na samrti posta religiozan ,,,,, a i ti ćeš nebojse
barem je tako bilo sa svim socijalistima a osobito sa onima koji su zastranili u komunizam
barem je tako bilo sa svim socijalistima a osobito sa onima koji su zastranili u komunizam
Guest- Guest
krivo..moja transformacija išla je u dijametralnom smjeru,a tko ti kaže da i sada nisam na neki način religiozan,misliš da su abrahamska sranja jedini vid duhovnosti ?obala razuma wrote:tvoj idol je na samrti posta religiozan ,,,,, a i ti ćeš nebojse
2015-07-23
nebitno je što ja il ti mislimo , to svakako nije naša umnost
racionalnost koju u pojedincu napravi nešto se vidi po uspijehu sredine koja se naziva domovinom datog slučaja
na svakom pojedincu je da izvaga što valja
ne vidim na kojem primjeru ti sebi vidiš dobro kroz ideologije koje slijediš
racionalnost koju u pojedincu napravi nešto se vidi po uspijehu sredine koja se naziva domovinom datog slučaja
na svakom pojedincu je da izvaga što valja
ne vidim na kojem primjeru ti sebi vidiš dobro kroz ideologije koje slijediš
Guest- Guest
Sjebali ste Jugoslaviju,koja je bila pojam čovjekoljublja i brige kako za pojedinca,tako i za kolektiv.
Taj doseg nećete nikad postić,zato i zagovarate to lažno čovjekoljublje i isprazne bajke koje bi navodno trebale nagraditi čovjeka tek nakon njegove smrti.
Taj doseg nećete nikad postić,zato i zagovarate to lažno čovjekoljublje i isprazne bajke koje bi navodno trebale nagraditi čovjeka tek nakon njegove smrti.
2015-07-23
juga, nikad nijedan artikl na realnom tržištu nije imala
juga je okotila najveći planetarni kriminalni klan,,,nesvrstane
jugoslovenstvo je najveći rasizam , isto kao treći rajh hitlerov
ostani u filmu u kojem jesi ,,, ja nemogu pokrenut planetu ni tvoj razum
al znadni
evolucija je napravila samo jednu jedinu stvar koja ima smisao
naciju
budi nacije koje želiš ,,nije bitno , bitno je da te tad nitko neće moći uzeti u svoje igre
ne slijedi ideologije , ne slijedi religije , budi religiozan il ideologijom nadgrađen ,,,a rob, mentalni rob ideologije il religije je smrt
i to je to
juga je okotila najveći planetarni kriminalni klan,,,nesvrstane
jugoslovenstvo je najveći rasizam , isto kao treći rajh hitlerov
ostani u filmu u kojem jesi ,,, ja nemogu pokrenut planetu ni tvoj razum
al znadni
evolucija je napravila samo jednu jedinu stvar koja ima smisao
naciju
budi nacije koje želiš ,,nije bitno , bitno je da te tad nitko neće moći uzeti u svoje igre
ne slijedi ideologije , ne slijedi religije , budi religiozan il ideologijom nadgrađen ,,,a rob, mentalni rob ideologije il religije je smrt
i to je to
Guest- Guest
odgovoriću tebiepikur37 wrote:lako se praviti budala...odgovori kolegi!obala razuma wrote:sa tim ti ja neman veze nit me zanima ,סמאל wrote:Jeli te bar malo sram zbog genocida nad 750 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu ?obala razuma wrote:čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
aj vamo ,,,,,,,u ring
Guest- Guest
nebi bio problem ,,,
niti je soccijalizam problem
samo moraju biti sekularni i unutarnja nadgradnja u osobi
a tvoje kurčenje izdrkotinama je zakurac i ubija ti razum
Guest- Guest
סמאל wrote:Sjebali ste Jugoslaviju,koja je bila pojam čovjekoljublja i brige kako za pojedinca,tako i za kolektiv.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebeš moju religiju , a i ne pričan ti o njoj , niti će ikada biti tema na ovakvom nivou
problem je religija socijalizma,,,,, kako ti veliš da je rekligija ,,,ja to nisam znao
stavi svoju religiju uu sekularno krdo pa si čovik
a ti nosaš politički kalašnjikov i tijabi da ja sa tobon pričan viceve
nije četrespeta a ni šetresprva kad su vladali tvoji socijalisti sa u il zvizdon ,,,oladi
problem je religija socijalizma,,,,, kako ti veliš da je rekligija ,,,ja to nisam znao
stavi svoju religiju uu sekularno krdo pa si čovik
a ti nosaš politički kalašnjikov i tijabi da ja sa tobon pričan viceve
nije četrespeta a ni šetresprva kad su vladali tvoji socijalisti sa u il zvizdon ,,,oladi
Guest- Guest
pa i ti si na usmrđenom kokainu kojeg je patentira dalmoš ,,,,,, trumbićvuksadinare wrote:סמאל wrote:Sjebali ste Jugoslaviju,koja je bila pojam čovjekoljublja i brige kako za pojedinca,tako i za kolektiv.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
Page 4 of 5