ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Samo sam vas malo zajebavao"

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

"Samo sam vas malo zajebavao" Empty "Samo sam vas malo zajebavao"

Post by marcellus 18/10/2020, 12:05

"Samo sam vas malo zajebavao" Andrej10

2014-04-16

Back to top Go down

"Samo sam vas malo zajebavao" Empty Re: "Samo sam vas malo zajebavao"

Post by sitting_bull 18/10/2020, 12:20

marcellus wrote:"Samo sam vas malo zajebavao" Andrej10

šarlatanska mamina mimozica iznenađena i uvrijeđena što mu zajebancija više ne prolazi?

ne.
samo je ustrašen do srži za svoju guzicu i bijesan jer po svemu sudeći više neće biti sve kako on to zamišlja.

nije sad lako strahopezdecu i zgubidanu izaći iz osiguranih prostora kad u podsvijesti nosi vlastitu glavu u torbi.
naći će kukavica način da pobjegne iz hrvatske, makar mama morala pisati novu dijagnozu..
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 12:41

ja nemogu razumit ovi svit 

prije izbora si proziva anemičnog , ne za istinsku problematiku ,,al eto prozivao si ga 

izbore je izgubila tvoja strana , nepošteno , aj dobro , al izgubila , 

a ti opet promašuješ cilj u anemiji gdje treba napasti ideologiju anemije a ne njegov kriminal 

razlog je samo jedan i ti si socijalista isto onoliko koliko i anemija ,,, ti si ujeba navodnu desnu stranu ti i takvi 

a najveći ATENTATOR izbora je ljubić sa osiječke i tomson 

ima ih još mnogo kao politički kvisling prkačin ,,,al oni su minorni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 18/10/2020, 12:52

ako si se referirao na moj upis, onda kratak komentar:

prije izbora sam pisao o anemičaru kao bahatom liku nesposobnom da pošteno i kvalitetno odradi posao predsjednika vlade, o liku koji si umišlja da je uvijek u pravu i o liku koji laže i mulja kako bi opstao na vlasti bez ikakve stvarne brige za građane i njihove interese.

sada pišem o kukavici koji se usrao u gaće i koji bi sada sve političke i ine suparnike najradije razapeo jer je na vidjelo izašao njegov urođeni kukavičluk i navika da se skriva iza drugih i da bude pošteđen ikakve odgovornosti i neugodnosti.

nije lako anemičaru kad se javno mora suočiti sam sa sobom, a nema neke argumente koji mu idu u prilog.
gadno se precijenio, ali da je uspio obmanuti birače - je.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 13:00

sitting_bull wrote:ako si se referirao na moj upis, onda kratak komentar:

prije izbora sam pisao o anemičaru kao bahatom liku nesposobnom da pošteno i kvalitetno odradi posao predsjednika vlade, o liku koji si umišlja da je uvijek u pravu i o liku koji laže i mulja kako bi opstao na vlasti bez ikakve stvarne brige za građane i njihove interese.

sada pišem o kukavici koji se usrao u gaće i koji bi sada sve političke i ine suparnike najradije razapeo jer je na vidjelo izašao njegov urođeni kukavičluk i navika da se skriva iza drugih i da bude pošteđen ikakve odgovornosti i neugodnosti.

nije lako anemičaru kad se javno mora suočiti sam sa sobom, a nema neke argumente koji mu idu u prilog.
gadno se precijenio, ali da je uspio obmanuti birače - je.
tebe neznan 
anemični će držati puk u ludilu onoliko dugo koliko nas ovakvi ka marcel budu držali u maniji crtanja neprijatelja 

a neprijatelj je samo jedan hrvatski socijalistički geni kojima je i marcel debelo zaražen , to i nije problem problem je bižanje od te istine i nesučeljavanje sa elitnim socijalističkim rasistima na desnici kao ljubić , tomson prkačin sunić hitrec ,,svi socijalistički proljećari itd 

a jadni marcel muči , stid ga
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/10/2020, 13:03

svaki put kad se mislim popisati na HDZ/plenkovica sjetim se da alternativa skoristi
tako nam bog pomogao
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

IL Risorto likes this post

Back to top Go down

Post by IL Risorto 18/10/2020, 15:24

debotoijusto wrote:svaki put kad se mislim popisati na HDZ/plenkovica sjetim se da alternativa skoristi
tako nam bog pomogao
Pored onih smušenih i nespretnih zgubidana iz SDP-a,te retardiranih Škorista i katolibana iz Mosta,nažalost Plenkovic i HDZ zbilja jesu najmanje zlo.
Nadam se kako će ,,Možemo'' ojačati u Zagrebu,te poslije u ostatku zemlje i konsolidirat ljevo-liberalnu građansku opciju koju je SDP razjebao.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 16:34

סמאל wrote:
debotoijusto wrote:svaki put kad se mislim popisati na HDZ/plenkovica sjetim se da alternativa skoristi
tako nam bog pomogao
Pored onih smušenih i nespretnih zgubidana iz SDP-a,te retardiranih Škorista i katolibana iz Mosta,nažalost Plenkovic i HDZ zbilja jesu najmanje zlo.
Nadam se kako će ,,Možemo'' ojačati u Zagrebu,te poslije u ostatku zemlje i konsolidirat ljevo-liberalnu građansku opciju koju je SDP razjebao.
evoti diteta epikur 
majketi isusove kojaste vi vamilija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 18/10/2020, 16:49

tako nam bog pomogao

vidim da si SDP otpisao... inače takvi škoristi su na vlasti u Poljskoj, koja je danas spram nas Amerika a bili su crna socrealistička sirotinja, Mađarskoj koja nas je prepišala da nije humano, Češkoj, Slovačkoj...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/10/2020, 17:06

obala razuma wrote:
סמאל wrote:
tako nam bog pomogao
evoti diteta epikur 

:D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 18/10/2020, 17:14

marcellus wrote:
tako nam bog pomogao

vidim da si SDP otpisao... inače takvi škoristi su na vlasti u Poljskoj, koja je danas spram nas Amerika a bili su crna socrealistička sirotinja, Mađarskoj koja nas je prepišala da nije humano, Češkoj, Slovačkoj...
Da, al im zato LGTB zajednica nije sretna kao kod nas.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 17:14

marcellus wrote:
tako nam bog pomogao

Ne.

Na vlasti tamo nisu “škoristi”, škoristi su nakupina izbornih luzera bez programa osim lustracije i legaliziranje ZDS, tamo su racionalni ljudi koji koriste benefite što su im zemlje 10 godina dulje u EU od Hrvatske, i za to vrijeme, ali i danas, bile obilato tuširane omotnicama.

Inače, depopulacija je gadno načela Poljsku, Mađarska je godinama imala najgoru demografsku sliku u Europi. Treba raditi, privlačiti i kvalitetno alocirati sredstva, reforma uprave i pravosuđa nastupa u proljeće, s eurom kao valutom i investicijskim rejtingom to će biti olakšanje.

A olakšanje će biti i kad sve one koji ne prihvaćaju demokratska pravila igre i dijalog, a ne sukob i progon, smjestimo gdje im je mjesto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 17:18

mobiu$ wrote:
marcellus wrote:
tako nam bog pomogao

Ne.

Na vlasti tamo nisu “škoristi”, škoristi su nakupina izbornih luzera bez programa osim lustracije i legaliziranje ZDS, tamo su racionalni ljudi koji koriste benefite što su im zemlje 10 godina dulje u EU od Hrvatske, i za to vrijeme, ali i danas, bile obilato tuširane omotnicama.

Inače, depopulacija je gadno načela Poljsku, Mađarska je godinama imala najgoru demografsku sliku u Europi. Treba raditi, privlačiti i kvalitetno alocirati sredstva, reforma uprave i pravosuđa nastupa u proljeće, s eurom kao valutom i investicijskim rejtingom to će biti olakšanje.

A olakšanje će biti i kad sve one koji ne prihvaćaju demokratska pravila igre i dijalog, a ne sukob i progon, smjestimo gdje im je mjesto.

ti samo šta nisi svršija ,,, a ispade janaf 

nebitno ,,,aj nastavi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 17:18

I moram priznati da mi tema nije jasna. Nakon 20 godina na forumu otvaraš temu bez linka.

Da, u Hrvatskoj je bilo istraživano 13 ministara, svi su listom podnijeli ostavke, a sve je skupa rezultiralo 1 (jednom) kaznenom prijavom protiv Lovre Kuščevića.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 18/10/2020, 17:23

mobiu$ wrote:
marcellus wrote:
tako nam bog pomogao

Ne.

Škoristi su se prije svega zanimali kako "očerupati" javna poduzeća i resurse. Nešto ko ekipa u Srbiji, kakva Poljska.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 17:34

Hektorović wrote:

Škoristi su se prije svega zanimali kako "očerupati" javna poduzeća i resurse. Nešto ko ekipa u Srbiji, kakva Poljska.

Htjeli su voditi HDZ, i preko HDZ-a Hrvatsku bez izbora. I zato ih Andrej toliko svrbi, i neka ih svrbi i dalje, skroz do totalnog ludilo.

Govoreći o precjenjivanju - DP i Restart koalicija skupa nisu osvojili mandata koliko HDZ (za koji su, navodno, glasovali samo uhljebi - onda za dotične nije glasovala ni njihova obitelj).

Ne, birači su vidjeli da su u pitanju ljudi koji niti znaju kako niti ih zanima, upravljanje zemljom. I jedni i drugi su htjeli fotelje (koje su si i prije izbora podijelili) i vlast.

Pa su im birači uzeli mjeru.

I to je sve što se desilo. Treba to reći, svaki dan, dok ne sjedne u svačiju tikvu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 18/10/2020, 17:44

Dakle ne vjerujte svojim ochima vech meni, ponavljam  meni sto vam kazem. Daklem Shkoristi htjeli ocherupati javna poduzecha?????? Yanaf afera, adz/sdp, lijevi novinari, kurvice (ko fol) iz Srbije, nachelnik stozhera kojeg imenuje ministrar i jope adz , hns i sl. Nitko od Shkorista, Mostovaca, Mozemovaca iliti RF-tovaca. Bi oni svi ali eto ne da im Plenki. Da se vrnemo na aferu INA..... Ili na ono gdje je krmchich zglajzao..... Sve , apsolutno sve afere su na adresi adz/sdp i hns alie eto shkoristi bi htjeli do korita a eto mi im ne damo.. Muhahahahhahaaaa Da i Shkoro i Most , chitaj Raspudichi su krajnja desnica???????????? Dobro je vama , josh jako dobro. Muhahahahaha Kila mozga.....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 18/10/2020, 19:06

marcellus wrote:
tako nam bog pomogao

SDP sam otpisao jos 2002-3 kad nisu imali hrabrosti s vjetrom u ledja...no nebitno
madjarska i poljska mi nisu primjeri dobra puta za HR
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 18/10/2020, 19:17

Hektorović wrote:

neznan kako bi čerupali kad nemaju pristup slovenskoj ,,koji je ono broj u slovenskoj

ma jebeš škoriće 

oćeteli mećat ona četri c il s oko šaovnice ,,ipak je to veza koju triba ozvaničit i insigijama
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 18/10/2020, 19:20

obala razuma wrote:
סמאל wrote:
tako nam bog pomogao
evoti diteta epikur 

Tog malog smo izveli na pravi put a bio je u raljama pravašije i nihilizma
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next