"Samo sam vas malo zajebavao"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Samo sam vas malo zajebavao"
obala razuma wrote:isusati,,,jel te sramotaepikur37 wrote:obala razuma wrote:pozivan epikura da ovo pročitaסמאל wrote:Pa to uopće nije uporedivo.Da sam ostao tek obični ustaša,bio bi ograničen antagonizirat tek par milijuna ljudi,ovako mi se otvara mogućnost za antagonizaciju nekoliko milijardi.obala razuma wrote:socijalistički humanizam na razini saučešća u zločinuסמאל wrote:To nije istina.Svako društvo gdje je izražen socijalizam,svojevrsno je utopijsko društvo gdje se njeguje humanizam i jednakopravnost.obala razuma wrote:סמאל wrote:Tko ne cijeni i poštuje pozitivne stečevine antifašizma,slobodno može put Irske ili Njemačke.
zvijeri zapišaju teritorij
al što vi socijalistički rasisti userete teritorij
nijemi jasno
jednakopravnost imate samo na tekovinama katoličkih dostignuća kazana zdravstva socijale
al ga brte kradete upičkumaterinu ,,dobro to je nebitno
tugo naša ,,,kopirali ste religiju al ste zaboravili oprost , katarzu, ljubav
postao si rasista nečeg šta mu je kvaliteta vidna u sj.koreji
pa manjibi zločin bija da si osta obični rasista , recimo ustaša il četalj il samo jugonacista
eee ima i jugonacista koji nisu socijalisti,,,ima jedan endem
Ljudska prava i jednakopravnost treba omogućiti svima,ali tek pod uvjetom da prihvate socijalizam kao jedinu istinsku religiju a Marxa kao jedinog pravog božijeg poslanika.
Pročitao sam.
ne razumijem
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne žalin naglit , tako su mi rekli da triba sa rizičnim skupinamaסמאל wrote:Zašto baš njega a ne recimo marcelusa ? Nije on to napisao...obala razuma wrote:isusati,,,jel te sramotaepikur37 wrote:obala razuma wrote:pozivan epikura da ovo pročitaסמאל wrote:Pa to uopće nije uporedivo.Da sam ostao tek obični ustaša,bio bi ograničen antagonizirat tek par milijuna ljudi,ovako mi se otvara mogućnost za antagonizaciju nekoliko milijardi.obala razuma wrote:socijalistički humanizam na razini saučešća u zločinuסמאל wrote:To nije istina.Svako društvo gdje je izražen socijalizam,svojevrsno je utopijsko društvo gdje se njeguje humanizam i jednakopravnost.obala razuma wrote:סמאל wrote:Tko ne cijeni i poštuje pozitivne stečevine antifašizma,slobodno može put Irske ili Njemačke.
zvijeri zapišaju teritorij
al što vi socijalistički rasisti userete teritorij
nijemi jasno
jednakopravnost imate samo na tekovinama katoličkih dostignuća kazana zdravstva socijale
al ga brte kradete upičkumaterinu ,,dobro to je nebitno
tugo naša ,,,kopirali ste religiju al ste zaboravili oprost , katarzu, ljubav
postao si rasista nečeg šta mu je kvaliteta vidna u sj.koreji
pa manjibi zločin bija da si osta obični rasista , recimo ustaša il četalj il samo jugonacista
eee ima i jugonacista koji nisu socijalisti,,,ima jedan endem
Ljudska prava i jednakopravnost treba omogućiti svima,ali tek pod uvjetom da prihvate socijalizam kao jedinu istinsku religiju a Marxa kao jedinog pravog božijeg poslanika.
Pročitao sam.
marceljus ima zadaću sa desničarskin socijslistin ,,ipak si ti hdz okot , to je malo dulja priča ,za to je epikur zadužen
dite jadno ,,pokojti razumu ,,,dićeš ti ukrotit svit , pa ni krdo ukućana ti nije na postrojavanju uredno
jamićete ,,, jebaćete ka popi dicu šta jebu u socijalističkoj religiji ,,,,marame vam meću crvene da se bolje napale
prikrsti se ti ,,,to ti je moj savjet
Guest- Guest
A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
Guest- Guest
Jeli te bar malo sram zbog genocida nad 750 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu ?obala razuma wrote:čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
2015-07-23
sa tim ti ja neman veze nit me zanima , tvrdi se da lažeš , al nebi o tomסמאל wrote:Jeli te bar malo sram zbog genocida nad 750 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu ?obala razuma wrote:čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
ustaše su socijalisti , vrijeđa li te ta činjenica
tvoja su rodbina po religiji socijslizma ,,,ja sa tim neman ništa
Guest- Guest
lako se praviti budala...odgovori kolegi!obala razuma wrote:sa tim ti ja neman veze nit me zanima ,סמאל wrote:Jeli te bar malo sram zbog genocida nad 750 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu ?obala razuma wrote:čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro,onda s čim ti uopće imaš veze,koja je tvoja svrha,jesi li ti islamist ?obala razuma wrote:sa tim ti ja neman veze nit me zanima , tvrdi se da lažeš , al nebi o tomסמאל wrote:Jeli te bar malo sram zbog genocida nad 750 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu ?obala razuma wrote:čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
2015-07-23
okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
aupičkumaterinu ,,,čućeme ,,, moram tiho
Guest- Guest
Jel jazavac danas sto rekao, a smrkavac, mozda on?
Prekrasni su:)
Prekrasni su:)
dijagram-
2015-08-09
Aha,znači ti si na strani povijesnog revizionizma,pretpostavljam da osporavaš i brojku stradalih Židova u holokaustu.obala razuma wrote:okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
2015-07-23
ti ne viruješ da ima onih koji nemaju kineski virusסמאל wrote:Dobro,onda s čim ti uopće imaš veze,koja je tvoja svrha,jesi li ti islamist ?obala razuma wrote:sa tim ti ja neman veze nit me zanima , tvrdi se da lažeš , al nebi o tomסמאל wrote:Jeli te bar malo sram zbog genocida nad 750 000 nedužne srpske nejači poubijane u Jasenovcu ?obala razuma wrote:čegaסמאל wrote:A sad da i ja tebe pitam,jeli tebe bar malo sramota ?
pitaj
il neviruješ da virus postoji
ja san ti tu puka granice i pucan na legitimne ciljeve
onaj ko miša viru religiju auta njive rodbinu partiju diplome ideologiju ,,,nevalja ,,,taj ti je govno ,,, ništa se nesmi mišat , a u tebe je drugovačije i u epikura sve uvezano za popizdit , izmišano ,,, i jadni neznate diste
sve ima svoje misto i samo takvo vridi
al što je opako
baci to
ne ko epikur da čuvaš tandžaru ,,ustaštvo socijalizam popa podmitljivca , jer drugi ga nebi krstija
nevaljati ni ustaštvo ni socijalizam ni jugoslovenstvo
ja ti velin
Guest- Guest
Samo budaleštine
Najviše kriv ovaj tzv obala razuma
Ajd da mu dam neki naziv :
Socijalističko pljuckalo po svom repu
Ili
Anti socijalistički dizenterijski proljevač
Ili
Plameni jazavac usrao se na, socijalizam
Itd itd
Najviše kriv ovaj tzv obala razuma
Ajd da mu dam neki naziv :
Socijalističko pljuckalo po svom repu
Ili
Anti socijalistički dizenterijski proljevač
Ili
Plameni jazavac usrao se na, socijalizam
Itd itd
A jeli valja apsulutizam i monarhija ?
2015-07-23
kud si sad nagrno sa židovima ,, pa nije ovo judenfraj srbija pizdamumaterinaסמאל wrote:Aha,znači ti si na strani povijesnog revizionizma,pretpostavljam da osporavaš i brojku stradalih Židova u holokaustu.obala razuma wrote:okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
u hrvatskoj nikad nitko nije skino židovski simbol ,,, a zemljotres obori križ na katedrali
zar ti zbilja misliš da hrvat ne cijeni svaki puk ko sebe ,,,,da nije tako ja bi prvi napušća ono šta se zove hrvatska nacija
ti tvrdiš da si rasista komunistički a tražiš komunikaciju ,,,nemore ,,,postaješ legitimni cilj sa rasizmom u habitusu ,,, ne poštiješ naciju religiju ideologiju ,,, a sve je to sekularno ,,,a propagiraš bolesnu maniju komunizma
POSTAJEŠ LEGITIMNI CILJ
Guest- Guest
Ja tebi obalo savjetujem liječenje
Imaš ti simptome više boleština
OKP
TOURETTOV SINDROM
LOGOREJU
NIŽI KOEFICIJENT
ASPERGER
BJPOLARNI POREMEĆAJ
Treba te žaliti
OKP
TOURETTOV SINDROM
LOGOREJU
NIŽI KOEFICIJENT
ASPERGER
BJPOLARNI POREMEĆAJ
Treba te žaliti
aj okSora wrote:Ja tebi obalo savjetujem liječenje
OKP
TOURETTOV SINDROM
LOGOREJU
NIŽI KOEFICIJENT
ASPERGER
BJPOLARNI POREMEĆAJ
Treba te žaliti
kopiraš šta su ti napisali , nema to veze
aj ti reci di te pogodilo
šta su desničari socijalisti,,,pa ti se socijalizam sad gadi
nijemi jasno
Guest- Guest
Ne vidim niti jedan suvisli argument,zašto bih poštivao bilo što od navedenog.Poštujem demokraciju,ljudska prava i vladavinu zakona,te pravne stečevine Europske Unije.obala razuma wrote:kud si sad nagrno sa židovima ,, pa nije ovo judenfraj srbija pizdamumaterinaסמאל wrote:Aha,znači ti si na strani povijesnog revizionizma,pretpostavljam da osporavaš i brojku stradalih Židova u holokaustu.obala razuma wrote:okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
u hrvatskoj nikad nitko nije skino židovski simbol ,,, a zemljotres obori križ na katedrali
zar ti zbilja misliš da hrvat ne cijeni svaki puk ko sebe ,,,,da nije tako ja bi prvi napušća ono šta se zove hrvatska nacija
ti tvrdiš da si rasista komunistički a tražiš komunikaciju ,,,nemore ,,,postaješ legitimni cilj sa rasizmom u habitusu ,,, ne poštiješ naciju religiju ideologiju ,,, a sve je to sekularno ,,,a propagiraš bolesnu maniju komunizma
POSTAJEŠ LEGITIMNI CILJ
2015-07-23
סמאל wrote:A jeli valja apsulutizam i monarhija ?
Generalno ne, ali ono malo da se čovjek povremeno odmori, mozak na pašu ono...ne smiješ ništa reći jer se glava gubi i tako to
Guest- Guest
to san proba razumit,,,nisan uspio ,,,izgleda da su to gora bagra od komnunjara i ustaša zajedno pa na kvadratסמאל wrote:A jeli valja apsulutizam i monarhija ?
Guest- Guest
aj nabroj te zadnje ,,,ja sam ti ih imenovao a kažeš da ih poštuješ kad ti ih evropa da ,,, štosi glupסמאל wrote:Ne vidim niti jedan suvisli argument,zašto bih poštivao bilo što od navedenog.Poštujem demokraciju,ljudska prava i vladavinu zakona,te pravne stečevine Europske Unije.obala razuma wrote:kud si sad nagrno sa židovima ,, pa nije ovo judenfraj srbija pizdamumaterinaסמאל wrote:Aha,znači ti si na strani povijesnog revizionizma,pretpostavljam da osporavaš i brojku stradalih Židova u holokaustu.obala razuma wrote:okle sad ovi 50iljada ,,vazda su lagali da je samo 700iljada
POSTAJEŠ LEGITIMNI CILJ
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
Page 3 of 5