Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
Kolega novinar će nam pojasniti kako živjet od turizma u doba Korone.
2014-12-30
Re: Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
idem pronjuškat po njemačkim stranicama o bdp-u i postotku turizma u istom.
ono 165%
ono 165%
2014-12-30
austrija u kurcu, 6,5% bdp
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ako je istinit ovaj moj "optimizam" vezano za neke teorije o coroni, ako se to dokaže točnim onda možda i uhvatimo pola ili 40 % sezone, taman dovoljno da ne budemo gladni, barem da se Dalmacija ne pretvori u Slavoniju.. Ako ne onda smo jebali jeŽa
jebali ste jezaAssadNaPodmornici wrote:Ako je istinit ovaj moj "optimizam" vezano za neke teorije o coroni, ako se to dokaže točnim onda možda i uhvatimo pola ili 40 % sezone, taman dovoljno da ne budemo gladni, barem da se Dalmacija ne pretvori u Slavoniju.. Ako ne onda smo jebali jeŽa
ljudi su se istrosili i mislim da ce ogroman broj potencijalnih turista biti sretan da ode izvan grada za vikend prosetat u oblizjem selu
nece bit love za odmore
pisi propalo ovu godinu
Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Sjeci drva ako imaš šumu,sadi vrt ili što već,radi oko blaga...
Očekivati masovan dolazak u Hrvatsku stranaca,bilo bi pomalo neodgovorno i suludo bi se bilo tome veseliti.
Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Sjeci drva ako imaš šumu,sadi vrt ili što već,radi oko blaga...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
prizivali ste vremena kad ce turizam propast i pomest uhljebe zagrebacke
sad dosla a vapite za turistima...daj se dogovorite
sad dosla a vapite za turistima...daj se dogovorite
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
je, veber, industriji ide isto super... točno ko i turizmu
samo je hladni pogon u turizmu jeftiniji nego gasit tvornicu na neodređeno
samo je hladni pogon u turizmu jeftiniji nego gasit tvornicu na neodređeno
trenutno posluju samo trgovački lanci koji prodaju hranu, a sve ostalo je trolanje, turizma nema, nema ni prodaje auta, nema ni prodaje namještaja, nema prodaje bilo čega industrijski proizvedenog, jednostavno sve stoji.
ne vidim u čemu je problem s turizmom. Kad krene sve ostalo krenut će i turizam.
ne vidim u čemu je problem s turizmom. Kad krene sve ostalo krenut će i turizam.
AssadNaPodmornici wrote:Ako je istinit ovaj moj "optimizam" vezano za neke teorije o coroni, ako se to dokaže točnim onda možda i uhvatimo pola ili 40 % sezone, taman dovoljno da ne budemo gladni, barem da se Dalmacija ne pretvori u Slavoniju.. Ako ne onda smo jebali jeŽa
Pa najviše ovisi o tome hoće li se otvoriti granice u Europi i hoće li do ljeta, odnosno, najkasnije do kolovoza stvar biti gotova.
Ako bude onda bi i mogli dobiti dio gostiju iz EU i uz sav oprez, po mojoj procjeni možemo računati na trećinu prošlogodišnjeg prihoda od sezone.
Ako se granice ne otvore, onda ostaje domaće tržište i nekih 10-15 %.
A i da posve ode jedna sezona...šta onda?! Pa nećemo propasti, iskoristiti vrijeme da se odmorimo ipak je turizam teško marvenje i pripremimo za jaki povratak slčjedeće godine.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:trenutno posluju samo trgovački lanci koji prodaju hranu, a sve ostalo je trolanje, turizma nema, nema ni prodaje auta, nema ni prodaje namještaja, nema prodaje bilo čega industrijski proizvedenog, jednostavno sve stoji.
i to je to.
2015-08-06
turizma nema veli veber
a bauštela radi ono sve u 16 jebate
a bauštela radi ono sve u 16 jebate
do 16.04. zatvorene vanjske granice EU,nesh procitah neki dan,postoji mogucvnost da se zalockaju do kraja ljeta..time bi sprijecili ulazak kojekavog smeca iz kozojebija i afrike,au isto vrijeme dali predah EU drzavam,mozda cak i otvorene unutarnje granice...ima logike..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ako je istinit ovaj moj "optimizam" vezano za neke teorije o coroni, ako se to dokaže točnim onda možda i uhvatimo pola ili 40 % sezone, taman dovoljno da ne budemo gladni, barem da se Dalmacija ne pretvori u Slavoniju.. Ako ne onda smo jebali jeŽa
Pa najviše ovisi o tome hoće li se otvoriti granice u Europi i hoće li do ljeta, odnosno, najkasnije do kolovoza stvar biti gotova.
Ako bude onda bi i mogli dobiti dio gostiju iz EU i uz sav oprez, po mojoj procjeni možemo računati na trećinu prošlogodišnjeg prihoda od sezone.
A i da posve ode jedna sezona...šta onda?! Pa nećemo propasti, iskoristiti vrijeme da se odmorimo ipak je turizam teško marvenje i pripremimo za jaki povratak slčjedeće godine.
Guest- Guest
svejedno,situacija je takva da cisto sumnjam da ce gradjani ići hitati u turizam,bilo gdje..
Primarno je..sacuvati radna mjesta(firma te moze pozvati u svako doba,dok si na ovom urlaubu),sacuvati kesovinu i visak love za nepredvidjene dogadjaje,i napose,treba i nadalje nastaviti placati kredite i ostalo...u toj shemi se bas neki fancy turizam ne uklapa..
Primarno je..sacuvati radna mjesta(firma te moze pozvati u svako doba,dok si na ovom urlaubu),sacuvati kesovinu i visak love za nepredvidjene dogadjaje,i napose,treba i nadalje nastaviti placati kredite i ostalo...u toj shemi se bas neki fancy turizam ne uklapa..
Guest- Guest
Legendovich wrote:do 16.04. zatvorene vanjske granice EU,nesh procitah neki dan,postoji mogucvnost da se zalockaju do kraja ljeta..time bi sprijecili ulazak kojekavog smeca iz kozojebija i afrike,au isto vrijeme dali predah EU drzavam,mozda cak i otvorene unutarnje granice...ima logike..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ako je istinit ovaj moj "optimizam" vezano za neke teorije o coroni, ako se to dokaže točnim onda možda i uhvatimo pola ili 40 % sezone, taman dovoljno da ne budemo gladni, barem da se Dalmacija ne pretvori u Slavoniju.. Ako ne onda smo jebali jeŽa
Da nešto je bilo kao Macronov prijedlog, mislim da dosta toga ovisi o razvoju situacije u narednih par tjedana. Ima znakova da epidemija jenjava, mislim da će kroz narednih par tjedana a sigurno do kraja svibnja stavri biti na čistac.
2015-08-06
I necemo vam doci,jer je Kaya nama Kužnima priprijetila pooškom i metkovima..uvrijedjeni smo i ljutimo se-necemo vam doci..
Guest- Guest
Legendovich wrote:I necemo vam doci,jer je Kaya nama Kužnima priprijetila pooškom i metkovima..uvrijedjeni smo i ljutimo se-necemo vam doci..
Barem priobalje ima niz školjića koji su služili kao lazareti za kužne..:)
2015-08-06
i josh detalj koji ste propustili..od petka sada 10.04. na snazi je Mandatory carantene za sVAKOG tko ulazi u svabiju..dakle,ne volunterska karantena,nego posebna izolacija organizirana od strane drzave...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Majka predsjednice KGK:"Rijeka ionako malo glasa za nju"
» Ostojić : U SD županiji možemo i u suradnju s Mostom samo da maknemo HDZ
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» "Samo sam vas malo zajebavao"
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Ostojić : U SD županiji možemo i u suradnju s Mostom samo da maknemo HDZ
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» "Samo sam vas malo zajebavao"
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
Page 1 of 3