Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
End wrote:VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
Po čemo,po kojem kriteriju? Po običaju pišeš totalne gluposti.Brat Brale wrote:Upravo suprotno, ko kaže da je to nešto najjače na svetu se nije makao iz te sektaške prćije...Andreas Goldberger wrote:Tip se vata za glavu zbog ribe na roštilju? I onda još poentira ko ne voli da se nije maka iz svog kraja.
O okusima i jelima možemo raspravljati, 100 ljudi može voliti različito, no činjenica je da ribu na roštilju ne vole samo dalmatinci kako ti navodiš. Pa ja znam purgere kojima je to omiljeno jelo, kojima se riba na gradele ne može usporediti s ničim.
Koliko turista iz cile Europe pa i svita dolazi u Dalmaciju i uživaju u toj deliciji?
Upravo ti pokazuješ da se nisi maknuo iz svog sela s takvim razmišljanjem (jer tebi može spomenuto biti bez veze, no postavljanje stvari ti je totalno krivo, a i btw. siguran sam da nikad nisi probao bar ne kvalitetno i friško spremljeno). Evo ja sam prošao razne restorane po Europi, od kineskih, japanskih preko indijskih, volim probati različite kuhinje i da. Riba na gradele, friška riba s domaćim maslinovim uljem se ne može usporediti s bilo čim što sam probao.
Guest- Guest
orada na roštilju, pomfrit i namazat kruh s margom i češnjakom
2015-08-25
zbog čega ne sektašiću, treba se i nečega najesti
jel moguće da si tolko glup
jel moguće da si tolko glup
2015-08-25
End wrote:End wrote:VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
2015-08-25
Nutella i slanci iz pekare, jebena kombinacija. Bolje od bilo koje ribe.
A kad pocnu bajke o pasticadi ...ajme kao da nigdje na svijetu nema mesnog umaka
Guest- Guest
Triba javiti baki da ne dolazi na forum neko vrime, jer ako vidi ova sranja u vezi spize dobit će srčani...
Guest- Guest
Puši kurac!Dybala wrote:A kad pocnu bajke o pasticadi ...ajme kao da nigdje na svijetu nema mesnog umaka
Pašticada nije za one iznad Sv. Roka...
To je religija...
Kako san udara po njoj ovaj vikend, majko mila...
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Po čemo,po kojem kriteriju? Po običaju pišeš totalne gluposti.Brat Brale wrote:Upravo suprotno, ko kaže da je to nešto najjače na svetu se nije makao iz te sektaške prćije...Andreas Goldberger wrote:Tip se vata za glavu zbog ribe na roštilju? I onda još poentira ko ne voli da se nije maka iz svog kraja.
O okusima i jelima možemo raspravljati, 100 ljudi može voliti različito, no činjenica je da ribu na roštilju ne vole samo dalmatinci kako ti navodiš. Pa ja znam purgere kojima je to omiljeno jelo, kojima se riba na gradele ne može usporediti s ničim.
Koliko turista iz cile Europe pa i svita dolazi u Dalmaciju i uživaju u toj deliciji?
Upravo ti pokazuješ da se nisi maknuo iz svog sela s takvim razmišljanjem (jer tebi može spomenuto biti bez veze, no postavljanje stvari ti je totalno krivo, a i btw. siguran sam da nikad nisi probao bar ne kvalitetno i friško spremljeno). Evo ja sam prošao razne restorane po Europi, od kineskih, japanskih preko indijskih, volim probati različite kuhinje i da. Riba na gradele, friška riba s domaćim maslinovim uljem se ne može usporediti s bilo čim što sam probao.
Ako baš treba da ti crtam...
Guest- Guest
Ribu jedem samo kada treba da se ispostim. Ovako mi nije ni u top5 jela, a pogotovo ne ona na skari...
Guest- Guest
Da, samo onda nacrtaj i što si napisao prije tog posta niche-e...Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Po čemo,po kojem kriteriju? Po običaju pišeš totalne gluposti.Brat Brale wrote:Upravo suprotno, ko kaže da je to nešto najjače na svetu se nije makao iz te sektaške prćije...Andreas Goldberger wrote:Tip se vata za glavu zbog ribe na roštilju? I onda još poentira ko ne voli da se nije maka iz svog kraja.
Ako baš treba da ti crtam...
Njegovo odgovor je ipak samo odgovor na tvoju glupost. A da je riba s gradela cijenjena među mnogim ljudima i van Dalmacije, to je činjenica.
Guest- Guest
Dybala wrote:A kad pocnu bajke o pasticadi ...ajme kao da nigdje na svijetu nema mesnog umaka
To kao neki gulaš, samo su ga dalmatinci drugačije krstili?
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50