Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
Hajduk pa doveo turcina.
Andrijica Simic se u grebu okrice
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bio bi ti draži Hajduk da dovodi srbe ko tvoja prčija, ali jbg...Roland Deschain wrote:Hajduk doveo nekog Turčina iz Bešiktaša koji je za njih igrao samo na treningu.
Btw:
Jaki ovi neki treninzi u Turskoj, pun stadion, a treniraš protiv rivala.
Guest- Guest
bolje turčine nego srbe ko GNK Lopov. Nije bija dosta jedan prošlo lito, sletija ovo drugi... To be continued...FRANK wrote:Hajduk pa doveo turcina.
Guest- Guest
Jel potpisao Turčin? Bit će super tandem s Grkom.
To si kopira od bojsića i ubacija Hajduk.karlitovnačin wrote:mama volim te al ne više od hajduka iz splita
Mi smo malo domišljatiji i orginalniji od tih plagijatora.
"O mama, mama,mama. O mama,mama,mama. Znaj da ne volim te više ja. Ja volim samo jedno, ja volim splitske bijele. Hej mama, ja volim Hajduka"
Guest- Guest
očekivao si da sektaški raki govnari vonjaju?End wrote:briši ovu smrdljivu temu cijeli forum smrdi po ribarima
vonjaju, ali grubo.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa dobro, nije sve tako crno. Rasturila ih Gorica na Poljudu, ali to nije iznenađenje, Gorica je bolja ekipa od Hajduka.
Tužno je gledati kad ih malteški ribari i dokeri demoliraju u zadnjim sekundama.
Nema smisla smijati se, da je drukčije završilo, bilo bi iznenađenje.
Mili Bože, kad ih slijedeće sezone Opatija rokne posred Poljuda u 2. HNL...
Tužno je gledati kad ih malteški ribari i dokeri demoliraju u zadnjim sekundama.
Nema smisla smijati se, da je drukčije završilo, bilo bi iznenađenje.
Mili Bože, kad ih slijedeće sezone Opatija rokne posred Poljuda u 2. HNL...
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/hajduk-spustio-rampu-na-transfer-napadaca-u-dinamo-poznato-koliko-su-splicani-mogli-zaraditi-15023418
kurvinski potez dinama!
unose nemir u svlačionicu hajduka prije teške utakmice protiv graničara u županji.
kurvinski potez dinama!
unose nemir u svlačionicu hajduka prije teške utakmice protiv graničara u županji.
sitting_bull-
2015-09-28
tovari našli sebi ravnopravnog protivnika
fuj kakvo đubre od kluba
fuj kakvo đubre od kluba
End- Posts : 21177
2015-08-25
Da je Hajduk uložija u cilu ekipu onoliko koliko je Pep Prevara samo u obranu, Hajduk bi već dvi Lige prvaka osvojia...
Puši kurac, Ende!
Puši kurac, Ende!
Guest- Guest
Mocni hajduk je ostvario veliku pobjedu i u kupu..cestitamo
Nazalost pobjeda ce ostati u sjeni divljasta gostujucih navijaca koji su usli u sukob sa policijom jer se nisu socijalno distancirali po uputama.
Nazalost pobjeda ce ostati u sjeni divljasta gostujucih navijaca koji su usli u sukob sa policijom jer se nisu socijalno distancirali po uputama.
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50