Da remiziramo...
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Da remiziramo...
Razumijem. To je zato što si unutra pa ti oni izvana djeluju nenormalno.Legendovich wrote:Moothavi i Yoda su mi normalni likovi....koju god stranu zastupali..Eroo wrote:Misliš na Mutavog i Yodu?Legendovich wrote:Pa koga plasi?'..samo par opskurnih likova na forumu,koji ne mogu prestati tresti se od straha za svoju guzicu
Vrata su vam otvorena, zašto skačete preko ograde?
Eroo- Posts : 78961
2016-07-22
Nenormalno mi je praviti od malo kriticnije situacije fobiju,koja se reflektira na cijelo drustvo negativno...smatram da kuga,koga mora pobiti,pobit ce-nema tu sto da se itko boji i trese tog fakta,osim patetičari(tu bash ne mislim na tebea,ti ovo pratis onako,neki vlastiti interes)koji su ionako prozivjeli dobar dio zivota,ali su hga prigrlili,kao da bi zivjeli 1000 godina..Eroo wrote:Razumijem. To je zato što si unutra pa ti oni izvana djeluju nenormalno.Legendovich wrote:Moothavi i Yoda su mi normalni likovi....koju god stranu zastupali..Eroo wrote:Misliš na Mutavog i Yodu?Legendovich wrote:Pa koga plasi?'..samo par opskurnih likova na forumu,koji ne mogu prestati tresti se od straha za svoju guzicu
Vrata su vam otvorena, zašto skačete preko ograde?
Guest- Guest
ak krepem,krepem...ko ga yebe..ali dotad cu zivjeti opusteno i bez stresa,ne tresti se i praviti paniku,ko neki usranci..
Guest- Guest
Upravo taj način govora mi kaže da se treseš, kao i Mutavi i Yoda.Legendovich wrote:ak krepem,krepem...ko ga yebe..ali dotad cu zivjeti opusteno i bez stresa,ne tresti se i praviti paniku,ko neki usranci..
Umjesto da promijenite način života, koji nije ništa lošiji od onoga
kojeg sam ja živio kad sam bio vaših godina. Hoćete i dalje ići u lajf
u vrijeme kad smo se mi vraćali doma. U čemu je problem?
Evo su se, bez moje sugestije, moj srednji princ i njegova izabaranica
odrekli teretane i improvizirali je doma, uz neznatna sredstva.
Starija princeza in njen izabranik su 3x tjedno u planinama.
Prije par dana su posjetili i vrh Triglava...Uživaju.
Inače, ja nemam razloga za tresti se za sebe, ali sam zabrinut za mlade.
Pa i ne baš. Mislim da to čak ni mlai od mene ne slušaju. Cajke da, koliko čujem. :(
Eto,lose ti tvoj filing govori..doista me ne yebe ovo sa Koronom..zabrinutost glede ekonomije,je pak vec nesh ozbiljno...naime,vrlo postaje izgledan pad u sve dublju recesiju,ako se ova Korona-fobija nastavi..treba se ponasati kao da nicega nema..Korona moze pobiti izvjesan broj ljudi,no recesija sve moze baciti u kameno doba..dobro..broncano..gleči si Jemeriku kako je tamo..Eroo wrote:Upravo taj način govora mi kaže da se treseš, kao i Mutavi i Yoda.Legendovich wrote:ak krepem,krepem...ko ga yebe..ali dotad cu zivjeti opusteno i bez stresa,ne tresti se i praviti paniku,ko neki usranci..
Umjesto da promijenite način života, koji nije ništa lošiji od onoga
kojeg sam ja živio kad sam bio vaših godina. Hoćete i dalje ići u lajf
u vrijeme kad smo se mi vraćali doma. U čemu je problem?
Evo su se, bez moje sugestije, moj srednji princ i njegova izabEto,lose ti tvoj filing govori..doista me ne yebe ovo sa Koronom..zabrinutost glede ekonomije,je pak vec nesh ozbiljnoaranica
odrekli teretane i improvizirali je doma, uz neznatna sredstva.
Starija princeza in njen izabranik su 3x tjedno u planinama.
Prije par dana su posjetili i vrh Triglava...Uživaju.
Inače, ja nemam razloga za tresti se za sebe, ali sam zabrinut za mlade.
Guest- Guest
748 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 441 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 748 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 3.210. Među njima je 441 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 27 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 6.448 osoba.
14.10.2020. 10:00
Moj današnji izračun za HR : 740 (prosječni 507) i za SLO 655(prosječni 505).
Prosječni znači 7 dnevni prosjek 7 dnevnog kumlativnog prosjeka! Komplicirano? Ni malo.
U SLO još nisu (tek u 11h) objavili rezultat. Kladio bih se da će biti tu negdje.
Prosječni znači 7 dnevni prosjek 7 dnevnog kumlativnog prosjeka! Komplicirano? Ni malo.
U SLO još nisu (tek u 11h) objavili rezultat. Kladio bih se da će biti tu negdje.
idemo polako na tisuću dnevnooboljelih a to će biti čisto dovoljno da se popune bolnički kapaciteti a tek je 10.mjesec
vili40-
2015-08-02
Eroo wrote:Moj današnji izračun za HR : 740 (prosječni 507) i za SLO 655(prosječni 505).
SLO: 707
Majko mila, kud ovo vodi. :(
Da.vili40 wrote:idemo polako na tisuću dnevnooboljelih a to će biti čisto dovoljno da se popune bolnički kapaciteti a tek je 10.mjesec
Legendovich wrote:ak krepem,krepem...ko ga yebe..ali dotad cu zivjeti opusteno i bez stresa,ne tresti se i praviti paniku,ko neki usranci..
Okej. Ali zbog cega je sramote priznati da je nekoga strah nečega? Evo mene je strah.
Doduše meni je ova godina...
- U prvom stari se oporavljao od embolije plucne jedva ziv ostao.
- Malo iza toga spontani...nista od djeteta
- Malo iza toga korona..meni to taman sjelo na vec niz razvijenih psihickih poteskoca.
- Malo iza ostao bez posla.
- Malo iza stari opet...ovaj put trostruki mozdani. Noge sjebane,ruka sjebana, u glavi dzumbus...
Ja sam ovu godinu napola uvjeren da ce me ubiti. Jednostavno se slazu tako stvari i to je to. Izgubio sam sve zadovoljstvp,nadanja i sretnije misli po pitanju i zivotA i buducnosti. Zadnjih par mjeseci mi je zivot...malo citanja vijesti,knjiga....i jako puno alkohola (a nikad nisam pio) i antidepresiva. Svi znani i neznani su me odjebali. Ja jedino sto imam sto me tjesi je da ako dode do nekakvog kriticnog dogadaja da cu zadrzati bar kontroĺu nad...hm izlazom. Eto...bljeh.
Guest- Guest
Koliko vidim sad javljaju da su u Sloveniji imali više od 600 slučajeva il tako nešto u posljednja 24 sata. A ništa , nema druge nego ključ i gotovo.
Ja i ne izlazim iz kuće. Nisan u ovi zadnji misec dana uopće iziša iz kuće. Tri puta do dućana , jedan put neka drva kod prijatelja dofura sebi da iman šta ložit i to je to. Ne dan nikome ni da mi dolazi i jednostavno ja i ćaća doma i gotovo.
Štaš ti ovo , pa vidiš šta se dešava , 750 novo zaraženi u samo jednom danu. To se otelo kontroli odavno a nema vanjskih simpotoma ako se netko negdi zarazija prvih nekoliko dana a poprilično lako prenosiv virus zrakom.
Playstation. Uzeja san Playstation nakon lita pa igran igrice doma.
Ja i ne izlazim iz kuće. Nisan u ovi zadnji misec dana uopće iziša iz kuće. Tri puta do dućana , jedan put neka drva kod prijatelja dofura sebi da iman šta ložit i to je to. Ne dan nikome ni da mi dolazi i jednostavno ja i ćaća doma i gotovo.
Štaš ti ovo , pa vidiš šta se dešava , 750 novo zaraženi u samo jednom danu. To se otelo kontroli odavno a nema vanjskih simpotoma ako se netko negdi zarazija prvih nekoliko dana a poprilično lako prenosiv virus zrakom.
Playstation. Uzeja san Playstation nakon lita pa igran igrice doma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A napravi drugo. Nisi jedini koji je ima spontani. To je dio života.MaximusDecimusMiridije wrote:Legendovich wrote:ak krepem,krepem...ko ga yebe..ali dotad cu zivjeti opusteno i bez stresa,ne tresti se i praviti paniku,ko neki usranci..
Okej. Ali zbog cega je sramote priznati da je nekoga strah nečega? Evo mene je strah.
- Malo iza toga korona..meni to taman sjelo na vec niz razvijenih psihickih poteskoca.
- Malo iza stari opet...ovaj put trostruki mozdani. Noge sjebane,ruka sjebana, u glavi dzumbus...
Ja sam ovu godinu napola uvjeren da ce me ubiti. Jednostavno se slazu tako stvari i to je to. Izgubio sam sve zadovoljstvp,nadanja i sretnije misli po pitanju i zivotA i buducnosti. Zadnjih par mjeseci mi je zivot...malo citanja vijesti,knjiga....i jako puno alkohola (a nikad nisam pio) i antidepresiva. Svi znani i neznani su me odjebali. Ja jedino sto imam sto me tjesi je da ako dode do nekakvog kriticnog dogadaja da cu zadrzati bar kontroĺu nad...hm izlazom. Eto...bljeh.
2014-04-11
Evo , u Sloveniji 707 novih slučajeva
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2221761
Ajde moj čovik zatvori sve na 15 dana ( dva tjedna ) da broj zaraženi padne i gotovo. Nema se tu šta raspravljat oču neću. Tko neće kazna i tko ti jepe mater.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2221761
Ajde moj čovik zatvori sve na 15 dana ( dva tjedna ) da broj zaraženi padne i gotovo. Nema se tu šta raspravljat oču neću. Tko neće kazna i tko ti jepe mater.
2014-04-11
Glavu gore, stari, uvijek postoji izlaz, samo treba biti strpljiv.MaximusDecimusMiridije wrote:Legendovich wrote:ak krepem,krepem...ko ga yebe..ali dotad cu zivjeti opusteno i bez stresa,ne tresti se i praviti paniku,ko neki usranci..
Meni je ova situacija još više otvorila spoznaju kako je život nevjerojatno lijep.
Dio smo toga svega što vidiš oko sebe, u tome pokušaj uživati.
Alkohol ti nije prijatelj, on ti samo produbljuje probleme.
I još jednu stvar moraš znati: pored fizičkog tijela, koje treba vodu, hranu i kisik,
mi smo i duhovno tijelo i treba mu duhovna hrana. Kladio bih se da si ovo zadnje totalno
zapostavio. Probleme sa zdravstvenim stanjem starog su ti možda poruka?
Poziv na promjenu? Imaš priliku, barem pokušaj.
I još jednom: ostavi se alkohola i bilo kojeg drugog opijata!
Svako dobro.
Broj aktivnih se povećao za 30%, a hospitaliziranih tek samo 3.8%, što je za zdravstveni sustav itekako važan podatak.Eroo wrote:748 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 441 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 748 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 3.210. Među njima je 441 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 27 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 6.448 osoba.
14.10.2020. 10:00
Broj osoba na respiratoru je ostao isti: 27. Ovo je još jedan podatak koji se pozorno prati.
Meni su odavno sve lađe potonile kad san skužija da živim u emanicipaciji. Odavno san odusta od svega i prominija ploču.
Ja san veseli pesimista. Sve mi paše. Šta je ovdje na ovoj planeti gore to je meni bolje.
Jedna vesela za druga Maxa :......jer nitko nije ružan....
Ja san veseli pesimista. Sve mi paše. Šta je ovdje na ovoj planeti gore to je meni bolje.
Jedna vesela za druga Maxa :......jer nitko nije ružan....
2014-04-11
Na neki način je većini ljudi gora psihoza oko cijele stvari, nego vlastiti rizik od zaraze.... eh, da nismo suodgovorni za možebitne posljedice naspram drugog i to bi bile puno jednostavnije dileme...međutim, bez obzira na sve mjere, virus je izgleda odlučio procirkulirati, mjere su većinom jalove, proizvoljne i čine od ljudi u zadnje vrijeme debile, a što stvara kontraefekt...još kad se nadoda kontradiktornost toga svega da ih se najmanje pridržavaju oni koji ih propisuju, nemaju uopće moralno pravo ljudima puno srati i docirati... tko je shvatio opasnost, shvatio je, tko nije, taj neće da kompletan stožer danima na glavi počne dubiti...
darth_vader-
2014-04-17
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50