Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
Koje igrice igraš longi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma sad samo jednu san igra. Nisan igrice 15 godina. Nisan ja od toga toliko nego ako ima neka koja mi se sviđa onda to igran dok ne padnen s nogu. To sad san tri dana krevet Playstation dok je nisan uavršija. Tako ti ja igran igrice. Kad nešto uvatin onda nema puštanja đoistika dok je ne prođen.AssadNaPodmornici wrote:Koje igrice igraš longi
Sad ću malo odmorit pa vidit šta ima a da mi je zanimljivo. Ne igran ti ja to baš. To san sad radi korone nabavlja pa ću sad do idučeg liita to nek stoji u sobi pa ćemo vrtit igrice dok ne nađen nešto šta mi je napeto.
Sad san igra red dead redeption 1
.
Sad ću ga spojit na internet pa ima multiplayer s drugima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A to. Meni su konzole sranje, najbolje igrice su mi na PCu iako I ja slabo igram zadnje vrijeme
Taj svijet igara se dosta razvio u zadnjih 20 godina. Sićan se kad san radija u Italiji pa bi na kiosku kupova časopise pa san igra Resident Evil , a to je bilo prije 20 i 15 godina i onda nisan nikako i evo sad ova korona , doma stojiš pa uzeja Playstation i plazmu i stavija u sobu pa neka ga , skupilog se igrica u ovi 15 godina , taman do idućeg lita da igran dok ne nađu cjepivo.
2014-04-11
A vjerojatno samo šta neman sad kad mi je crka laptop ništa nego mobitel da mogu na internet tako da odavno komojutere ne koristit nego laptop a sad kad neman laptop onda mi dovoljan i ovi mobitel.AssadNaPodmornici wrote:A to. Meni su konzole sranje, najbolje igrice su mi na PCu iako I ja slabo igram zadnje vrijeme
Nemam uopće kompjuter u kući čak ni laptop. Ne triba mi. PC je više za programe a laptop je zgodan jer je prenosan no s ovim mobitelima s kojima moš na intenet laptop je već malo stara tehnologija.
2014-04-11
Radije bih da su žene ekonomski samostalnije od muških, ali nježnije i iskrenije prema muškima nego ovisno gladne ko´ Ukrajinke pa da pristaju na brak i na sve samo zbog love ili kao Dalmatinke, jezičave sponzoruše ili kao Hercegovke, koja je još gora verzija Dalmatinki jer su uz to još uronjene i u plemenski rodijački mentalitet. Doduše, ni sjeverne kontinentalke nisu nešto naročito dobre, one nisu takve sponzoruše, jesu nešto hladnije, ali su šutljivije, neiskrene, ovisne o mišljenju matere i prijateljica i uglavnom pasivne i pomirene sa sudbinom. Drvene Marije kad su muškarci u pitanju, što bi se reklo.
U stvari, što se mindseta tiče, još su najbolje Riječanke i Goranke iz Delnica. Slavonke su radišne ali tulave.
U stvari, što se mindseta tiče, još su najbolje Riječanke i Goranke iz Delnica. Slavonke su radišne ali tulave.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako već hoćeš igrat igrice na kompjutoru, nabavi PC s velikim ekranom, što većim to boljim. Jebote laptop. Uzmi ekrančinu, velike zvučnike/slušalice, zavali se u fotelju, zamrači prostoriju, navuci rolete, i opleti.RayMabus wrote:A vjerojatno samo šta neman sad kad mi je crka laptop ništa nego mobitel da mogu na internet tako da odavno komojutere ne koristit nego laptop a sad kad neman laptop onda mi dovoljan i ovi mobitel.AssadNaPodmornici wrote:A to. Meni su konzole sranje, najbolje igrice su mi na PCu iako I ja slabo igram zadnje vrijeme
Nemam uopće kompjuter u kući čak ni laptop. Ne triba mi. PC je više za programe a laptop je zgodan jer je prenosan no s ovim mobitelima s kojima moš na intenet laptop je već malo stara tehnologija.
2015-08-09
A uzeja san veliku ekrančinu. To će sad tv bit u sobi jer nasuprot kreveta. Ko kino.
Ma neću uzimati PC , koji če mi k. Ovo mi je samo do idućeg lita da ne slušam vijesti o koroni. Puna mi je kapa koliko tifusara svaki dan ima.
Čekan da se vrati u normalu da počnu normalne geopolitičke vijesti.
Pratimo trenutno nogomet. Hajduk još nije primija gol od Galatasaraya.
Lokomotivu izbužalo u Malmou.
Ma neću uzimati PC , koji če mi k. Ovo mi je samo do idućeg lita da ne slušam vijesti o koroni. Puna mi je kapa koliko tifusara svaki dan ima.
Čekan da se vrati u normalu da počnu normalne geopolitičke vijesti.
Pratimo trenutno nogomet. Hajduk još nije primija gol od Galatasaraya.
Lokomotivu izbužalo u Malmou.
2014-04-11
Ja sam igrao igrice na PC-u prije 10-15 godina, nešto malo na Playstationu, ali volio bih isprobati VR naočale. 3D iskustvo. Nisu čak ni skupe, ali iskreno, bojim se ponovno baciti na igrice jer su u međuvremenu toliko napredovale da bih postao totalni ovisnik.
Makar, najluđe tehnološko iskustvo koje sam ikad doživio, i svakako preporučam, je 4D kino, u Gardalandu. Ajme.
Makar, najluđe tehnološko iskustvo koje sam ikad doživio, i svakako preporučam, je 4D kino, u Gardalandu. Ajme.
2015-08-09
Kad ti sjedalo podivlja i počne te bacat, pa te počne špricat voda po licu, pa osjetiš povjetarac u kosi, pa se šišmiši zalete u tebe i osjetiš blagi udarac u lice kao da te udario s krilima...pa osjetiš iznenadni nalet topline ili hladnoće...genijalnomelkior wrote:
2015-08-09
To je u Francuskoj prava vaspitna danas. Nekad se cinija francuski poljubac, danas francuska vaspitna.RayMabus wrote:Pogledaj sliku. Dobila je šaku u oko svom snagom.AssadNaPodmornici wrote:Dobila dvi tri odgojne vaspitavne mjere
Neće još ništa biti, preživjeti će
Puntalo je.
Panika u Parizu
https://www.geopolitika.news/vijesti/top-vijest-panika-u-parizu-zbog-prijetnje-rusenjem-eifelovog-tornja-policija-blokirala-srediste-grada/
Ma samo trpaj brate Nostradamus
https://www.geopolitika.news/vijesti/top-vijest-panika-u-parizu-zbog-prijetnje-rusenjem-eifelovog-tornja-policija-blokirala-srediste-grada/
Ma samo trpaj brate Nostradamus
2014-04-11
Pa taj Eifel i jest dizajnira neki kršćanin. Tak da ne bu to još dugo trajalo.
Muslimani vs feminizam 1:0
AssadNaPodmornici wrote:A to. Meni su konzole sranje, najbolje igrice su mi na PCu iako I ja slabo igram zadnje vrijeme
PC master race
catabbath-
2015-08-22
da mi plate ne bi tamo ušlamelkior wrote:Kad ti sjedalo podivlja i počne te bacat, pa te počne špricat voda po licu, pa osjetiš povjetarac u kosi, pa se šišmiši zalete u tebe i osjetiš blagi udarac u lice kao da te udario s krilima...pa osjetiš iznenadni nalet topline ili hladnoće...genijalnomelkior wrote:
šišmiši....
2014-04-11
Pozivam te da dojdes i u svabiju gdje se muslimani jako pristojno ponosaju u trenu,pa ih pokusas izjuriti..aludiram na Turčadiju..melkior wrote:Muslimane u Europi treba protjerat ili pobit, tko tvrdi suprotno je pička. Jesu li suvremeni muškarci doista postali takve pičke?
reala i percepcija pisanja iz RH je nebo i zemlja..
Guest- Guest
Pa pristojno se ponašaju dok su u manjini.....
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Njemački nacionalisti su izgubili tri svjetska rata , prvi , drugi i treći koji još nije počeo al već su ga izgubili zbog demografije.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
» Nisam hteo da joj dizem suknju.Ja sam porodicni covek!
» Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
» Nosila ti Drina sto muđahedina ,...svaki dan.
» Hartmann u Prijedoru: U kafiću su odbili da me usluže jer sam nosila bijelu traku
» Nisam hteo da joj dizem suknju.Ja sam porodicni covek!
» Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
» Nosila ti Drina sto muđahedina ,...svaki dan.
» Hartmann u Prijedoru: U kafiću su odbili da me usluže jer sam nosila bijelu traku
Page 4 of 5