Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
Page 1 of 1
Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=966686
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
...tja...nekidan covjek mi tamo rekao 'ako izgrade park gdje ce moji psi setat i kakat'
2015-09-08
Re: Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
dakle vazniji je psece govno nego uredjen okolis...toliko
2015-09-08
..i od djece....uzmite rukavice i vrecice i skupljajte govna bestije
2015-09-08
čekaj sad da te kaja dohvativuksadinare wrote:dakle vazniji je psece govno nego uredjen okolis...toliko
vili40-
2015-08-02
..nije to..cista ljenost...tesko skupit pseci drek..ili misle o sramoti...pa bolje nek seru na livadi a djeca nek se odu igrat na cestu...vili40 wrote:čekaj sad da te kaja dohvativuksadinare wrote:dakle vazniji je psece govno nego uredjen okolis...toliko
2015-09-08
to ti je čista igra brojeva,od deset vlasnika psa,devet ih je normalno i dosta je samo jedan da napravi sranjevuksadinare wrote:..nije to..cista ljenost...tesko skupit pseci drek..ili misle o sramoti...pa bolje nek seru na livadi a djeca nek se odu igrat na cestu...vili40 wrote:čekaj sad da te kaja dohvativuksadinare wrote:dakle vazniji je psece govno nego uredjen okolis...toliko
vili40-
2015-08-02
Ovisi i ovo od deset da je devet normalno. Ljudi znaju biti jebeno čudni. Ima gamadi neviđeno neodgovorne radi kojih onda normalni ljudi dođu na loš glas. Ako je pravilo da čistiš za psom,da mora biti na povodcu i mora imati brnjicu i slično. Ovisno od mjesta...onda nemaš šta govoriti "neće on" i slično. Pravila su ista za sve. Ali uvijek ima budala jedna radi koje onda 10 drugih jede govna. Kazne moraju biti brutalne i konstantne. Vidiš tipa da ne čisti za psom u parku. Naplatiš mu kaznu onda kojom je mogao financirati izgradnju wc-a....pa da vidiš kako čisti drugi put.
Guest- Guest
neke problematične koje susrećem ja ne bi disciplinirao ni zatvor,a i tko bi to sve kontrolirao?MaximusDecimusMiridije wrote:Ovisi i ovo od deset da je devet normalno. Ljudi znaju biti jebeno čudni. Ima gamadi neviđeno neodgovorne radi kojih onda normalni ljudi dođu na loš glas. Ako je pravilo da čistiš za psom,da mora biti na povodcu i mora imati brnjicu i slično. Ovisno od mjesta...onda nemaš šta govoriti "neće on" i slično. Pravila su ista za sve. Ali uvijek ima budala jedna radi koje onda 10 drugih jede govna. Kazne moraju biti brutalne i konstantne. Vidiš tipa da ne čisti za psom u parku. Naplatiš mu kaznu onda kojom je mogao financirati izgradnju wc-a....pa da vidiš kako čisti drugi put.
vili40-
2015-08-02
sada kada uređuju park naprave i pseći odjel. big deal. koliko vidim kod mene ima tri pseća parka i ljudi to poštuju.
2014-12-30
vili40 wrote:neke problematične koje susrećem ja ne bi disciplinirao ni zatvor,a i tko bi to sve kontrolirao?MaximusDecimusMiridije wrote:Ovisi i ovo od deset da je devet normalno. Ljudi znaju biti jebeno čudni. Ima gamadi neviđeno neodgovorne radi kojih onda normalni ljudi dođu na loš glas. Ako je pravilo da čistiš za psom,da mora biti na povodcu i mora imati brnjicu i slično. Ovisno od mjesta...onda nemaš šta govoriti "neće on" i slično. Pravila su ista za sve. Ali uvijek ima budala jedna radi koje onda 10 drugih jede govna. Kazne moraju biti brutalne i konstantne. Vidiš tipa da ne čisti za psom u parku. Naplatiš mu kaznu onda kojom je mogao financirati izgradnju wc-a....pa da vidiš kako čisti drugi put.
Sta ja znam ja imam pse čitav život. Nije to toliko teško kontrolirati realno. Prije svega najčešće popizde sami ljudi u parku s pravom. Ali opališ par kazni i pridržavati se počnu ljudi, generalno to funkcionira. Jedno je voljeti životinje drugo je nametati drugima vlastiti komod a najčešće se radi upravo o tome. Park je javna površina i nema razloga tražiti od ljudi da se prilagođavaju vlasnicima pasa zaboga. To je apsurd samo po sebi. A čišćenje za psom bi trebala biti nekakva osnova vlastite odgovornosti i kulture...ali kao što rekoh ima svakakve stoke.
Guest- Guest
vili40 wrote:to ti je čista igra brojeva,od deset vlasnika psa,devet ih je normalno
Ako pod normalnim podrazumjevaš da čiste nered iza svojih pasa, prije bih rekao da je obrnuto. Od 10 ih 9 ne čisti.
Guest- Guest
Similar topics
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
» MAMIĆEVA ŠOGORICA MASNO ĆE ZARADITI: Za gradnju parka Bandiću treba njezino zemljište – kojemu je drastično skočila cijena
» Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
» Tuča birača na Novom Beogradu: Udario muškarca pesnicom u glavu
» Taksist u Dubrovniku napao uberovca, udario ga šakom
» MAMIĆEVA ŠOGORICA MASNO ĆE ZARADITI: Za gradnju parka Bandiću treba njezino zemljište – kojemu je drastično skočila cijena
» Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
» Tuča birača na Novom Beogradu: Udario muškarca pesnicom u glavu
Page 1 of 1