Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
Imaju oni već genocid u Europi.melkior wrote:Ne diraj lava dok spava...ups, probudio se. Genocid.
Ime mu je bijela kuga. Emancipacija je genocid. Nisu muslimani od jučer.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kome nama? Gdi si ti? Ovde govorimo o Francuskoj. Kaj ti imaš progašavati masni rat zbog njih?melkior wrote:Što njega briga što žena nosi na ulici? Nit mu je žena niti kćer, nek´ ju jebe il´ nek´ se makne. Ne treba nam moralna ni vjerska policija na europskim ulicama, vrijeme je za jedan masni rat.
RayMabus likes this post
Pobijte sve koji su muslimani! Pobijte sve koji nisu muslimani ali se protive tome da se pobiju muslimani!
Zapad je predugo bio bolestan i trom od svojih ljudskih prava i sulude političke korektnosti.
Zapad je predugo bio bolestan i trom od svojih ljudskih prava i sulude političke korektnosti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
necujen Deus Vult, Sranjo se jos tipka sa SPC oko Stepinca i pere noge ovim finim ljudima
2014-04-15
Možda je trebala odmah tome - vidi kurvu u suknji reći: - što je svinjo muslimanska, jebo ti alah mater, pljunuti ga i onda vrištati da ju teroristi napadaju prije nego ju taknu dok ih ne uhite.
Ovak imam osjećaj da se nije snašla i učinila im zgodnom kao žrtva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Možda je trebala odmah tome - vidi kurvu u suknji reći: - što je svinjo muslimanska, jebo ti alah mater, pljunuti ga i onda vrištati da ju teroristi napadaju prije nego ju taknu dok ih ne uhite.
dobila bi 20 godina robije zbog rasizma
Jednostavno stvar izbora. Turska je nekad bila kršćanski poluotok, došli Seldžuci osnovali Osmansko carstvo, razjebali Kršćanstvo i to je to. Tak i ovdi, dolaze Muslići, prave dicu, bilci pak ganjaju karijeru i zaradu dok ne ostare i ne umru, i logično, ostaju ovi sa dicom. E sad, pošto dica od ovih imaju islamske percepcije žene, na manjinama je da to respektira i tome se prilagodi.RayMabus wrote:Vjerska policija je neimovnost.melkior wrote:Nemam apsolutno ništa protiv da tambura vlastitu kćer i ženu. Ali neće mi uvodit vjersku policiju po europskim ulicama! Treba im jasno reći; imate vlak, imate avion, tornjajte se iz države van! Nećete? E onda ćemo vas mi.RayMabus wrote:
Vidit će i njegova pa će mislit da je to dopušteno i njoj.
Genocid.
Trpaj.
Nekoć su indijanci bili većina u Americi, više nisu i sad se tribaju prilagoditi novim uvjetima življenja. Nima više stubova za mučenje, itd...
RayMabus likes this post
mene cudi da je uopce izaslo na refjudiz velkom indexu...ili u redakciji vjeruju da su bijeli pagani prebili malumarcellus wrote:koje jebeno novinarsko licemjerje...
2014-04-15
Što se događa u Francuskoj, događat će se i u Hrvatskoj. Hrvatska nije imuna. Sve što se događa na Zapadu, prelijeva se k nama, jer smo mala i otvorena zemlja, na manje od 500 km od Beča i Milana.
2015-08-09
naime zakon štiti žene samo od bijelih heteroseksualnih muškaraca, ne i od kozojeba, oni svoje žene smiju tući i mlatiti, zatvarati u kuće, navlačiti im burke i slično, jer su to tzv. "kulturne razlike"
Treba ubit i papu, treba ga ubit ko psa.n_razbojnik wrote:necujen Deus Vult, Sranjo se jos tipka sa SPC oko Stepinca i pere noge ovim finim ljudima
2015-08-09
n_razbojnik wrote:mene cudi da je uopce izaslo na refjudiz velkom indexu...ili u redakciji vjeruju da su bijeli pagani prebili malumarcellus wrote:koje jebeno novinarsko licemjerje...
ali pazi, ko ju je pretukao, piše "muškarci".
niđe imena inicijala opisa nacionalnosti porijekla ništa...
Ovu koju je tukao nije muslimanka. Nije "njegova".marcellus wrote:naime zakon štiti žene samo od bijelih heteroseksualnih muškaraca, ne i od kozojeba, oni svoje žene smiju tući i mlatiti, zatvarati u kuće, navlačiti im burke i slično, jer su to tzv. "kulturne razlike"
2015-08-09
Jbg, el su Hrvati htili u EU koja se rapidno islamizira ili su ih natirali? Opet stvar izbora. Ev, Orban neda muslićima ulaz, i to je ok. Njegovo pravo.melkior wrote:Što se događa u Francuskoj, događat će se i u Hrvatskoj. Hrvatska nije imuna. Sve što se događa na Zapadu, prelijeva se k nama, jer smo mala i otvorena zemlja, na manje od 500 km od Beča i Milana.
melkior wrote:Ovu koju je tukao nije muslimanka. Nije "njegova".marcellus wrote:naime zakon štiti žene samo od bijelih heteroseksualnih muškaraca, ne i od kozojeba, oni svoje žene smiju tući i mlatiti, zatvarati u kuće, navlačiti im burke i slično, jer su to tzv. "kulturne razlike"
kuran kaže da muškarac smije tuć svoju ženu ako ne sluša. Dapače, da to tako treba.
Majmun radi šta majmun vidi. Moraju to odma napast tako da njihove žene u Europi ne pomisle da tako mogu i one doma.melkior wrote:Ovu koju je tukao nije muslimanka. Nije "njegova".marcellus wrote:naime zakon štiti žene samo od bijelih heteroseksualnih muškaraca, ne i od kozojeba, oni svoje žene smiju tući i mlatiti, zatvarati u kuće, navlačiti i i slično, jer su to tzv. "kulturne razlike"
2014-04-11
Shvacam, uopce nisu gender fluidni, i pretpostavljaju rod napadaca...vrlo nazadni portalmarcellus wrote:n_razbojnik wrote:mene cudi da je uopce izaslo na refjudiz velkom indexu...ili u redakciji vjeruju da su bijeli pagani prebili malumarcellus wrote:koje jebeno novinarsko licemjerje...
ali pazi, ko ju je pretukao, piše "muškarci".
niđe imena inicijala opisa nacionalnosti porijekla ništa...
2014-04-15
Nek on slobodno tuče svoje žene. Nemuslimanke nisu dužne primjenjivati Kuran.marcellus wrote:melkior wrote:Ovu koju je tukao nije muslimanka. Nije "njegova".marcellus wrote:naime zakon štiti žene samo od bijelih heteroseksualnih muškaraca, ne i od kozojeba, oni svoje žene smiju tući i mlatiti, zatvarati u kuće, navlačiti im burke i slično, jer su to tzv. "kulturne razlike"
kuran kaže da muškarac smije tuć svoju ženu ako ne sluša. Dapače, da to tako treba.
2015-08-09
A kako ćeš drukčije s njima ?marcellus wrote:melkior wrote:Ovu koju je tukao nije muslimanka. Nije "njegova".marcellus wrote:naime zakon štiti žene samo od bijelih heteroseksualnih muškaraca, ne i od kozojeba, oni svoje žene smiju tući i mlatiti, zatvarati u kuće, navlačiti im burke i slično, jer su to tzv. "kulturne razlike"
2014-04-11
Longi i serijat ruku pod ruku, islamska republika Kastela je pitanje trenutkaRayMabus wrote:A kako ćeš drukčije s njima ?marcellus wrote:melkior wrote:
Ovu koju je tukao nije muslimanka. Nije "njegova".
2014-04-15
Ako žena sluša ne tučeš je. A ako ne sluša istučeš je.
Šta je tu problem ? Lipo rastava ako ti se ne sviđa logika. Otiđi ća.
Šta je tu problem ? Lipo rastava ako ti se ne sviđa logika. Otiđi ća.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Protivnik gradnje parka udario sakom u glavu covjeka koji je za gradnju parka
» Nisam hteo da joj dizem suknju.Ja sam porodicni covek!
» Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
» Nosila ti Drina sto muđahedina ,...svaki dan.
» Hartmann u Prijedoru: U kafiću su odbili da me usluže jer sam nosila bijelu traku
» Nisam hteo da joj dizem suknju.Ja sam porodicni covek!
» Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
» Nosila ti Drina sto muđahedina ,...svaki dan.
» Hartmann u Prijedoru: U kafiću su odbili da me usluže jer sam nosila bijelu traku
Page 2 of 5