Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
Page 1 of 1
Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
Otkriveno kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu prava
prije sat vremena
Ilustracija: Instagram
BIVŠI šef Renaulta u Formuli 1, Flavio Briatore, viđen je s novom djevojkom, skoro 50 godina mlađom od sebe.
Njezino ime je Benedetta Bossi i ima 20 godina i studira pravo u Milanu, prenose talijanski mediji. Djevojka nije dio showbizz svijeta i mnogima je bilo čudno kad su uočili da je prati na Instagramu.
Otkako su talijanski tabloidi objavili kako je Briatore viđen s lijepom studenticom, njezin profil na Instagramu preko noći je eksplodirao. Imala je oko tri tisuće pratitelja, a sad je taj broj već prešao 15 tisuća te i dalje raste, iako je Talijanka profil zaključala za javnost.
Talijanski mediji raspisali su se i kako ju je Briatore, poznat po svojim vezama s mlađim modelima (Naomi Campbell, Heidi Klum...) osvojio. Prema njima, nedugo nakon što su se upoznali Briatore ju je pozvao na večeru kod sebe u Monte Carlo, samo za njih dvoje. Poslao je automobil da je pokupi u Milanu i dovede prvo u restoran, a zatim su navodno zajedno otišli kod njega na desert.
Par je zatim privatnim avionom odletio u Rim, gdje su noć proveli u hotelu s 5 zvjezdica. Viđeni su i na večeri u japanskom restoranu, a već sljedeće jutro uputili su se u Keniju, gdje milijarder ima luksuzno imanje.
Talijanski mediji pišu i kako nije poznato koliko je ozbiljna njihova veza, s obzirom na to kako ne postoje fotografije njihovog poljupca.
prije sat vremena
Ilustracija: Instagram
BIVŠI šef Renaulta u Formuli 1, Flavio Briatore, viđen je s novom djevojkom, skoro 50 godina mlađom od sebe.
Njezino ime je Benedetta Bossi i ima 20 godina i studira pravo u Milanu, prenose talijanski mediji. Djevojka nije dio showbizz svijeta i mnogima je bilo čudno kad su uočili da je prati na Instagramu.
Otkako su talijanski tabloidi objavili kako je Briatore viđen s lijepom studenticom, njezin profil na Instagramu preko noći je eksplodirao. Imala je oko tri tisuće pratitelja, a sad je taj broj već prešao 15 tisuća te i dalje raste, iako je Talijanka profil zaključala za javnost.
Talijanski mediji raspisali su se i kako ju je Briatore, poznat po svojim vezama s mlađim modelima (Naomi Campbell, Heidi Klum...) osvojio. Prema njima, nedugo nakon što su se upoznali Briatore ju je pozvao na večeru kod sebe u Monte Carlo, samo za njih dvoje. Poslao je automobil da je pokupi u Milanu i dovede prvo u restoran, a zatim su navodno zajedno otišli kod njega na desert.
Par je zatim privatnim avionom odletio u Rim, gdje su noć proveli u hotelu s 5 zvjezdica. Viđeni su i na večeri u japanskom restoranu, a već sljedeće jutro uputili su se u Keniju, gdje milijarder ima luksuzno imanje.
Talijanski mediji pišu i kako nije poznato koliko je ozbiljna njihova veza, s obzirom na to kako ne postoje fotografije njihovog poljupca.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Kako je 69-godišnjak osvojio lijepu 20-godišnju studenticu?
Slici Heidi Klum.
Nista cudno.
Nista cudno.
Na živce mi idu.
Ja bih svakako povalio i opremio mladu djevojku(a tko ne bi???)
Ali ne bih ulazio ni u kakvu vezu,jer to su instant veze,a drugo grdo je za vidjet,iako sam ja još relativno mlad i zgodan. No ovi preko 55 kad su sa nekom mulicom,nije to to. Misliš da će ona cijelo vrijeme biti samo š njim? Moš mislit.
Baja Mali Knindža ima jednu pjesmu koja govori o tome.
"Pričali bi za nama,ubio ih Bog
Gledaj onu malo,šeta matorog".
Ja bih svakako povalio i opremio mladu djevojku(a tko ne bi???)
Ali ne bih ulazio ni u kakvu vezu,jer to su instant veze,a drugo grdo je za vidjet,iako sam ja još relativno mlad i zgodan. No ovi preko 55 kad su sa nekom mulicom,nije to to. Misliš da će ona cijelo vrijeme biti samo š njim? Moš mislit.
Baja Mali Knindža ima jednu pjesmu koja govori o tome.
"Pričali bi za nama,ubio ih Bog
Gledaj onu malo,šeta matorog".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe, promoviras li se ti to po forumu upravo?!
;-D
;-D
Ne baš,ali ,recimo Sora me upoznala i ona može da dadne sud.Maggie19 wrote:Jastrebe, promoviras li se ti to po forumu upravo?!
;-D
2014-04-22
On ima sto ona zeli,ona ima sto on zeli...ajd sad jalnuši prestanite zaviditi sretnom paru..
Guest- Guest
Ma, dobro njemu, dobro njoj...
£otk@-
2019-02-12
ej-men..
yebac za sva vremen..uzor i idol...
yebac za sva vremen..uzor i idol...
Guest- Guest
Pa ,u pravu si,Sveto,godine možda i nisu nekakav problem.
Glavno da su ljudi sretni.
Glavno da su ljudi sretni.
2014-04-22
Omg , pa sori je i frankenstein privlacan.. ;-Djastreb wrote:Ne baš,ali ,recimo Sora me upoznala i ona može da dadne sud.Maggie19 wrote:Jastrebe, promoviras li se ti to po forumu upravo?!
;-D
realno, to je nemoguce
ekonomski, sasvim ok
ekonomski, sasvim ok
Guest- Guest
Similar topics
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
» Nešto za lijepu i ugodnu večer s pof. Ninom Raspudićem
» Srbin pronašao sreću u Hrvatskoj i ljubi lijepu našu:'Nisam traktorist'
» Svaki peti 12-godišnjak ima mentalni problem
» Studenticu u Francuskoj udarili šakom u glavu jer je nosila suknju na ulici
» Nešto za lijepu i ugodnu večer s pof. Ninom Raspudićem
» Srbin pronašao sreću u Hrvatskoj i ljubi lijepu našu:'Nisam traktorist'
» Svaki peti 12-godišnjak ima mentalni problem
Page 1 of 1