papa:-kanonizacija stepinca a / a
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: papa:-kanonizacija stepinca a / a
Viruj mi da ubit srbina uopce nije teret.mobiu$ wrote:Mislim utješio bi ja sad tebe da se antiša samo šali, da nije bio u ratu...
Ali...bio je u ratu.
I uopće se ne šali.
Tu stoku je tribalo potamanit.
Zamisli samo mene
Mladu imotsku budaletinu koja ceka da udje u Bsnja Luku da krene sa svetom Bozjom misijom.
Potamanit srbe i onda stigne naredba Odustani.
Steta a mislio sam da cu svetit svoje didove
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jesi smrdo srpski pronasa mrtva dida na kozaripizzon wrote:mortal wrote:hej grobarupizzon wrote:
pa dodjite
mater ti jebem ustasku
u sred ustaske pichke
pichko kukavicka
kosku ti jebem ustasku
samo zrno bacite na r.srpsku
mamicu ti yebem
zaustavite rat..zaustavite rat
ko papagaji
a da smo vas mi pobili sve
masovno smo bezali od mobiluzacije
nismo hteli da ratujemo protv
hrvatske. Olosu
sve su mobilizacije propale
pa je opet bio jaoj
smradu ustaski
nije on ni išao na vaše ratovati nego ste vi ti koji vječno ratujete na Hrvatskom tlu
i ako si ti bežao od mobilizacije ima mnogo onih koji nisu
došli su po metak Hrvatski
neke smo vam pustili
( ok bilo je i onih koji su nas kao čuvali)
ja sam ciganin
ne vredjaj da sam grobar
vi bolje da zaboravite na srbe
ove nove geneneracije
nisu kao mi
nece vam gledati kroz prste
ne kenjajte mnogo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Rodijak se raspisao, nista o Juventusu:)
dijagram-
2015-08-09
pizzon opet histeerizira... aj sad smo saznali da je pizda bježala o mobilizacije... ne što je htio pomoć hrvatima šupak, neg se bojao hrvatske ampule, da ga ne oprži...
2015-08-08
Pižo čekam izvor za onu tvoju budalastu tvrdnju koju si već nekoliko puta ponovio ovdje. I kad kažem izvor onda ne mislim na vaše srpske gluposti koje spc gura nego na izvor tvojih tvrdnji koji bi bio iz izvora katoličke crkve
Haha sutra se kic probudi a ono kurir, alo, informer: KRV SE LEDI U ŽILAMA!!! Ustaše besni zbog Stepinca, na svojim forumima PLANIRAJU NOVA KLANJA SRBA!!!
U nastavku neka samo citiraju Antišu, nema, nijedan traktor neće ostati u Srbiji. :)
Ajde sad su napravili autocestu, neće se lomatati po Prokletijama via Krf.
U nastavku neka samo citiraju Antišu, nema, nijedan traktor neće ostati u Srbiji. :)
Ajde sad su napravili autocestu, neće se lomatati po Prokletijama via Krf.
Guest- Guest
nas au nije pojurila
s vi se preporucujete :)
zna se kad se krenulo
preko albanije.
to nije tajna.
jos je interedantniji povratak
dolinom vardara i morave :)
s vi se preporucujete :)
zna se kad se krenulo
preko albanije.
to nije tajna.
jos je interedantniji povratak
dolinom vardara i morave :)
2020-04-21
i ti si nečiji rodjak.. možda mesićevdijagram wrote:Rodijak se raspisao, nista o Juventusu:)
svi koji su se prijevarom provukli otpast će
2014-04-16
normalno da nije takotre wrote:Pižo čekam izvor za onu tvoju budalastu tvrdnju koju si već nekoliko puta ponovio ovdje. I kad kažem izvor onda ne mislim na vaše srpske gluposti koje spc gura nego na izvor tvojih tvrdnji koji bi bio iz izvora katoličke crkve
to ne tvrdi ni spc
to ne tvrdim ni ja
ali tvrdi puzzon
jer si ti extremno negativan
prema srbima, srbiji i spc
2020-04-21
zato jer ste sotonska sekta koja nema dodira sa Kristovim naukom. Ono vaša stvar i vjerujte u što želite ali koji kurac gurate nosinu u naše svetinje i u ono što mi vjerujemo? zar ti i ostali svetosavci mislite da ćete tako zadobiti poštovanje i ostvariti zacrtane ciljeve??? Pa to nema ni u pm a bome niti je ikada bilo niti će ikada biti.pizzon wrote:normalno da nije takotre wrote:Pižo čekam izvor za onu tvoju budalastu tvrdnju koju si već nekoliko puta ponovio ovdje. I kad kažem izvor onda ne mislim na vaše srpske gluposti koje spc gura nego na izvor tvojih tvrdnji koji bi bio iz izvora katoličke crkve
to ne tvrdi ni spc
to ne tvrdim ni ja
ali tvrdi puzzon
Da guraju nos samo zbog stepinca bilo bi dobro...evo mi nabavljamo nove zrakoplove oni odmah udri..ustase ne miruju...zalit cemo se babi i papi..uglavnom komsije ne mozes birati a ima onih koje ne mozes ni lijeciti koliko zagrizlotre wrote:zato jer ste sotonska sekta koja nema dodira sa Kristovim naukom. Ono vaša stvar i vjerujte u što želite ali koji kurac gurate nosinu u naše svetinje i u ono što mi vjerujemo? zar ti i ostali svetosavci mislite da ćete tako zadobiti poštovanje i ostvariti zacrtane ciljeve??? Pa to nema ni u pm a bome niti je ikada bilo niti će ikada biti.pizzon wrote:normalno da nije takotre wrote:Pižo čekam izvor za onu tvoju budalastu tvrdnju koju si već nekoliko puta ponovio ovdje. I kad kažem izvor onda ne mislim na vaše srpske gluposti koje spc gura nego na izvor tvojih tvrdnji koji bi bio iz izvora katoličke crkve
to ne tvrdi ni spc
to ne tvrdim ni ja
ali tvrdi puzzon
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
o cemi ti kenjastre wrote:zato jer ste sotonska sekta koja nema dodira sa Kristovim naukom. Ono vaša stvar i vjerujte u što želite ali koji kurac gurate nosinu u naše svetinje i u ono što mi vjerujemo? zar ti i ostali svetosavci mislite da ćete tako zadobiti poštovanje i ostvariti zacrtane ciljeve??? Pa to nema ni u pm a bome niti je ikada bilo niti će ikada biti.pizzon wrote:normalno da nije takotre wrote:Pižo čekam izvor za onu tvoju budalastu tvrdnju koju si već nekoliko puta ponovio ovdje. I kad kažem izvor onda ne mislim na vaše srpske gluposti koje spc gura nego na izvor tvojih tvrdnji koji bi bio iz izvora katoličke crkve
to ne tvrdi ni spc
to ne tvrdim ni ja
ali tvrdi puzzon
ja cu da ti kazem
o tvom strahu
koji anuliras mrznjom
stvorio si u sopstvenoj glavi
nepostojeci svet srba i spc
u samo se praznis
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
vuksadinare wrote:Da guraju nos samo zbog stepinca bilo bi dobro...evo mi nabavljamo nove zrakoplove oni odmah udri..ustase ne miruju...zalit cemo se babi i papi..uglavnom komsije ne mozes birati a ima onih koje ne mozes ni lijeciti koliko zagrizlotre wrote:zato jer ste sotonska sekta koja nema dodira sa Kristovim naukom. Ono vaša stvar i vjerujte u što želite ali koji kurac gurate nosinu u naše svetinje i u ono što mi vjerujemo? zar ti i ostali svetosavci mislite da ćete tako zadobiti poštovanje i ostvariti zacrtane ciljeve??? Pa to nema ni u pm a bome niti je ikada bilo niti će ikada biti.pizzon wrote:
normalno da nije tako
to ne tvrdi ni spc
to ne tvrdim ni ja
ali tvrdi puzzon
nabavite te avione vec jednom
stepinca necemo nikad prihvatiti
pa ni tad
izaberite neku drugu licnost
kako vam to sve ustase pri srcu
dokazite vi da je svetac
to sto je ustaski pop
nije dovoljno
2020-04-21
aj pizzon smanji doživljaje... nitko vas ne zarezuje, a ako vas i zareže odmah ko krmci skičite... aj sad marš u pičku materinu...
2015-08-08
toliko si glup da nisi u stanju shvatiti da ovaj aktualni papa politizira iznad svake mjere stvari koje jednostavno nisu za politiziranje i potkusurivanje... nama uopće nije bitno što vi mislite o Stepincu, niti nam je bitno što vi uopće o bilo čemu mislite... sa 3 padeža niste ni sposobni misliti...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
ja sam o ppanu franji davno sve rekao...kad ga hvali udbin i kosov terorist drago jovan fritz carlos pilsel ne treba vise sto ni dodati ni oduzetimichaellcmacha wrote:toliko si glup da nisi u stanju shvatiti da ovaj aktualni papa politizira iznad svake mjere stvari koje jednostavno nisu za politiziranje i potkusurivanje... nama uopće nije bitno što vi mislite o Stepincu, niti nam je bitno što vi uopće o bilo čemu mislite... sa 3 padeža niste ni sposobni misliti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nama je jos manje bitno
sta o cemu mislite
posebno o stepincu
ustaskom popu
to sto vi verujete da je
stepinac stav pape a ne
vatikana, vas je problem
sta o cemu mislite
posebno o stepincu
ustaskom popu
to sto vi verujete da je
stepinac stav pape a ne
vatikana, vas je problem
2020-04-21
kojem strahu?? pa čovjek vas je taracao po svim ratištima na kojima je bio, a ti si taj koji je bježao od mobilizacijepizzon wrote:o cemi ti kenjastre wrote:zato jer ste sotonska sekta koja nema dodira sa Kristovim naukom. Ono vaša stvar i vjerujte u što želite ali koji kurac gurate nosinu u naše svetinje i u ono što mi vjerujemo? zar ti i ostali svetosavci mislite da ćete tako zadobiti poštovanje i ostvariti zacrtane ciljeve??? Pa to nema ni u pm a bome niti je ikada bilo niti će ikada biti.pizzon wrote:
normalno da nije tako
to ne tvrdi ni spc
to ne tvrdim ni ja
ali tvrdi puzzon
ja cu da ti kazem
o tvom strahu
koji anuliras mrznjom
u samo se praznis
Budimo objektivni. Stepinac i nije za sveca.
Nisu ni ovi u Vatikanu glupi. Lojzek nije bio zlocinac,ali, brate to nije svetac. Dosta je citati njegov dnevnik.
Nisu ni ovi u Vatikanu glupi. Lojzek nije bio zlocinac,ali, brate to nije svetac. Dosta je citati njegov dnevnik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Imamo tolioo ljudi koji su jos za zivota stekli glas svetosti,primjerice Bonaventura Duda i drugi,a oni zapeli za tog Stepinca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znamo kako je bilo, zaustavite rat,Noor wrote:kojem strahu?? pa čovjek vas je taracao po svim ratištima na kojima je bio, a ti si taj koji je bježao od mobilizacijepizzon wrote:o cemi ti kenjastre wrote:
zato jer ste sotonska sekta koja nema dodira sa Kristovim naukom. Ono vaša stvar i vjerujte u što želite ali koji kurac gurate nosinu u naše svetinje i u ono što mi vjerujemo? zar ti i ostali svetosavci mislite da ćete tako zadobiti poštovanje i ostvariti zacrtane ciljeve??? Pa to nema ni u pm a bome niti je ikada bilo niti će ikada biti.
ja cu da ti kazem
o tvom strahu
koji anuliras mrznjom
u samo se praznis
ko papagaji.
jedino ste hrabri nad lokalnim
srbima.
da, nisam prihvatio poziv za
hr.kao ni hiljade drugih.
toliko sa plasim da sam 99.
bio do zadnjeg dana 13.6.
ko je nad ovde cerecio ??
osim nemaca, pa se
pridruzi regionakni olos,
ko hrvati, jedino tako.
pa i za lokalne srbe,
niste sami ostvarili.
i to samo ograniceno.
2020-04-21
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa lažovčina
» Papa zna
» Papa Mason :D
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa lažovčina
» Papa zna
» Papa Mason :D
Page 3 of 9