ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

papa:-kanonizacija stepinca a / a

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

papa:-kanonizacija stepinca  a / a - Page 7 Empty Re: papa:-kanonizacija stepinca a / a

Post by Guest Thu 24 Sep - 14:39

Da je Ivan Pavao II. Papa, Stepinac bi odavno bio svetac. Benedikt XVI, još prije.

Do Franje je, ništa drugo.

Guest
Guest

Back to top Go down

papa:-kanonizacija stepinca  a / a - Page 7 Empty Re: papa:-kanonizacija stepinca a / a

Post by pizzon Thu 24 Sep - 14:47

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:ni ti iz svoje !
još jedno vatreno krštenje i svi ćete biti na okupu mamu vam jebem četničku... ;)

Eto, i ti si neki intelektualac.
necu da vam psujem majku ustasku.
nesto me mrzi veceras.
zaustavite rat ..zaustavite rat..
nesto regruta, avanturisti 
i nesto pljackasa, bolesnici.
nemoj da me zasmejavas.
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon Thu 24 Sep - 14:49

tre wrote:
michaellcmacha wrote:
još jedno vatreno krštenje i svi ćete biti na okupu mamu vam jebem četničku... ;)
svi će pod šljivu stati pa da se ostvare tarabićevska proročanstva

dabome,
ako nas vi ne spakujete,
ko ce :))
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon Thu 24 Sep - 14:51

nema sta da mlatimo :))
vi ste dobri samo za
zlikovacke akcije po selima.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 24 Sep - 14:54

pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:

nesto me mrzi veceras.
nemoj da me zasmejavas.
pa psuješ svako malo pička ti materina četnička... ti si idiot kao ogromna većina srba. da imaš mozga bar malo shvatio bi da zbog vaših posupaka doživljavate i proživljavate to što i jeste i to što još hoćete... ja u osnovi ne kužim srbe u hrvatskoj makar ove urbane... oni bi se plebiscitarno trebali u potpunosti ograditi od srbočetnika... kako u srbiji tako i ovih što su ostali u rubnom prostoru... bez tog ja se bojim da će dobar dio i njih morati u šljivar hoditi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 24 Sep - 14:58

pizzon wrote:nema sta da mlatimo :))
vi ste dobri samo za
zlikovacke akcije po selima.
a tebe čekamo kad se opustiš i dođeš k nama na ljetovanje.... tako ćeš biti ispičkan da to neće biti istine.... budeš kmečao, jao moje leće, jao moj gebis, jao moje reg.pločice, ja moja šoferšajba, jao skupljat će mi se voda na krovu... i tako dalje... :), a imamo te snimljenog...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Pirate Thu 24 Sep - 15:07

Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 24 Sep - 15:12

Pirate wrote:Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
latentni, ti izgleda slabo kopčaš... da se tu neke čudne stari događaju... aj se sredi, još uvijek nisi riješio sve što si trebo da moš s mirom odselit u otadžbinu... ;), nemoj da te hiti navrat na nos.... ako ne znaš kako je to, pitaj si rodbinu koja je onomad išla tako u malo ubrzanom tempu...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Pirate Thu 24 Sep - 15:34

michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
latentni, ti izgleda slabo kopčaš... da se tu neke čudne stari događaju... aj se sredi, još uvijek nisi riješio sve što si trebo da moš s mirom odselit u otadžbinu... ;), nemoj da te hiti navrat na nos.... ako ne znaš kako je to, pitaj si rodbinu koja je onomad išla tako u malo ubrzanom tempu...
Pa da slabo kopcam, nije mi jasno kako od mnogih cestitih Hrvata humanista vi nadjoste bas Stepinca kao kandidata za sveca. Lik je nista doli ljiga i nije mi jasno po kom osnovu moze postati svetac. Prosto ga ne mogu ugurati u istu recenicu sa jednim Leopoldom Mandicem.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by IL Risorto Thu 24 Sep - 15:50

papa:-kanonizacija stepinca  a / a - Page 7 Unname10

Papa je poklonio Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi,igračku kojoj se najviše veseli. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Sep - 15:58

Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pa da slabo kopcam, nije mi jasno kako od mnogih cestitih Hrvata humanista vi nadjoste bas Stepinca kao kandidata za sveca. Lik je nista doli ljiga i nije mi jasno po kom osnovu moze postati svetac. Prosto ga ne mogu ugurati u istu recenicu sa jednim Leopoldom Mandicem.
pa bar nije koljac..ocito nekima u vatikanu je milo druzbovati sa sektom koja za svete proglasava okorjele koljace..ni i tu ima one poetske...da se vecina ljuda intimno pali na nasilnike a dobrotu smatraju kao ajd ok ali u biti ljudska slabost...mislim vise me nista ne moze iznenaditi samo neznanje ili perverzija...nema tih para da ja nekog zovem brate ili braca koji proglase svetim koljace..nema..a ova agentura na celu vatikana ni obraza ni casti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Sep - 16:04

...i nije problem stepinac...nego vatikan koci proglasenjem blazenin i kandidatima za svetost jos neke katolicke svecenike i mucenike...koji nemaju veze nit sa ndh nit 2 svjetskim ratom...evo jos jednu vatikansku blasfemiju od agenture u vatikanu provalili su nebulozu da gospa sinjska ratna gospa jer se ukazanje desilo za vrijeme boja..da desilo se ali nije se ukazala da ratuje nego da sprijeci bitku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Sep - 16:07

Problem je u tome sto kod hrvatskog katolickog puka velik utjecaj i postivanje imao je franjevacki red koji nikad nije imao potpunu naklonost vatikanske kurije i hodnika..cak vise su kritizirani nego hvaljeni...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pizzon Thu 24 Sep - 16:09

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:

nesto me mrzi veceras.
nemoj da me zasmejavas.
pa psuješ svako malo pička ti materina četnička... ti si idiot kao ogromna većina srba. da imaš mozga bar malo shvatio bi da zbog vaših posupaka doživljavate i proživljavate to što i jeste i to što još hoćete... ja u osnovi ne kužim srbe u hrvatskoj makar ove urbane... oni bi se plebiscitarno trebali u potpunosti ograditi od srbočetnika... kako u srbiji tako i ovih što su ostali u rubnom prostoru... bez tog ja se bojim da će dobar dio i njih morati u šljivar hoditi...

psujem samo s povodom.
na poruke koje pozivaju
ili afirmisu zlocine nad srbima.
koliko znam, ja te nicim nisam
izazvao da psujes
nisam te psovao, niti sam
pozivao na zlocin protiv
hrvata.
psujes iz izadovoljstva,
tvoje psovanje nije iznudjeno.
kao sto je po pravilu
moje psovsnje.
sve sto si napisao
obicna je kenjaza.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Noor Thu 24 Sep - 16:49

Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
a što kažeš na one sve vaše svetosavske svece...pedofile, ubojice, silovatelje, ideologe srpskog antisemitizma štovatelje Hitlera i Ljotića, jeli bre?!

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 24 Sep - 18:39

Mislim da Pizzon već uvježbava kršćenje s 5 prstiju.Ulijevo! :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kaya Thu 24 Sep - 20:08

jastreb wrote:
Koja je to crkva? Sad sam često u ZG.
Bazilika srca isusovog, palmotićeva.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Thu 24 Sep - 20:28

Noor wrote:
kaya wrote:Oni su ti palmotićevoj recimo, u bazilici isusovoj. Tebi što god padne na pamet ti riješe malim prstom, ako si dobar s njima. Recimo netko se razvede i hoće crkveno razvrgnuti brak. To je skoro nemoguća misija. Ali ne za njih 😀. Oni na pamet znaju svaki redak kanonskog prava i riješe to za čast,ako žele naravno. A i samim utjecajem u vatikanu. Ili neki drugi problem koji nije lako riješiv...za njih je rješiv. Mozak.
kakav cjenik imaju?
mislim, jel podnošljiv?  🙂
Operirani su od toga. Uopće ih to ne zanima. To je za njih prizemno. Imaju neki regularan smiješan cjenik, misa 50 kuna, sprovod 200 i tako. Oni doniraju novce tamo starijima, siromašnima po centru u stvari a ne da uzimaju. Nisu to oni seoski popovi što zveknu 500 kuna svakom pa se voze u mečki 😀. Lova je za ove prizemna stvar, ne zanima ih. I da hoćeš dati više govore ne,ne. To ono baš da im ostaviš sam od sebe i još ih zamoliš da uzmu. Inače ne.

Last edited by kaya on Thu 24 Sep - 20:31; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 25 Sep - 1:07

סמאל wrote:papa:-kanonizacija stepinca  a / a - Page 7 Unname10

Papa je poklonio Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi,igračku kojoj se najviše veseli. :rasta
cudni su puti gospodnji  :bless
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 25 Sep - 1:16

kao sto kaze dingo papan ili nema pojma ili je debil...kad tikve sadi sa likovima koji imaju teritorijalne pretenzije prema drugima,vrijeđaju pogrdnim imenima neke nacije i u vlastite svece promoviraju koljace...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 25 Sep - 1:18

no vracam s ena svoje prijasnji zakljucak...ima osoba koje pale zlocesti...ono sindrom kad se zaljubis u svog mucitelja...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics