papa:-kanonizacija stepinca a / a
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: papa:-kanonizacija stepinca a / a
Da je Ivan Pavao II. Papa, Stepinac bi odavno bio svetac. Benedikt XVI, još prije.
Do Franje je, ništa drugo.
Do Franje je, ništa drugo.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:još jedno vatreno krštenje i svi ćete biti na okupu mamu vam jebem četničku... ;)pizzon wrote:ni ti iz svoje !
Eto, i ti si neki intelektualac.
necu da vam psujem majku ustasku.
nesto me mrzi veceras.
zaustavite rat ..zaustavite rat..
nesto regruta, avanturisti
i nesto pljackasa, bolesnici.
nemoj da me zasmejavas.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
tre wrote:svi će pod šljivu stati pa da se ostvare tarabićevska proročanstvamichaellcmacha wrote:još jedno vatreno krštenje i svi ćete biti na okupu mamu vam jebem četničku... ;)pizzon wrote:ni ti iz svoje !
dabome,
ako nas vi ne spakujete,
ko ce )
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
nema sta da mlatimo )
vi ste dobri samo za
zlikovacke akcije po selima.
vi ste dobri samo za
2020-04-21
pa psuješ svako malo pička ti materina četnička... ti si idiot kao ogromna većina srba. da imaš mozga bar malo shvatio bi da zbog vaših posupaka doživljavate i proživljavate to što i jeste i to što još hoćete... ja u osnovi ne kužim srbe u hrvatskoj makar ove urbane... oni bi se plebiscitarno trebali u potpunosti ograditi od srbočetnika... kako u srbiji tako i ovih što su ostali u rubnom prostoru... bez tog ja se bojim da će dobar dio i njih morati u šljivar hoditi...pizzon wrote:michaellcmacha wrote:još jedno vatreno krštenje i svi ćete biti na okupu mamu vam jebem četničku... ;)pizzon wrote:ni ti iz svoje !
nesto me mrzi veceras.
nemoj da me zasmejavas.
2015-08-08
a tebe čekamo kad se opustiš i dođeš k nama na ljetovanje.... tako ćeš biti ispičkan da to neće biti istine.... budeš kmečao, jao moje leće, jao moj gebis, jao moje reg.pločice, ja moja šoferšajba, jao skupljat će mi se voda na krovu... i tako dalje... :), a imamo te snimljenog...pizzon wrote:nema sta da mlatimo )
vi ste dobri samo za
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
latentni, ti izgleda slabo kopčaš... da se tu neke čudne stari događaju... aj se sredi, još uvijek nisi riješio sve što si trebo da moš s mirom odselit u otadžbinu... ;), nemoj da te hiti navrat na nos.... ako ne znaš kako je to, pitaj si rodbinu koja je onomad išla tako u malo ubrzanom tempu...Pirate wrote:Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa da slabo kopcam, nije mi jasno kako od mnogih cestitih Hrvata humanista vi nadjoste bas Stepinca kao kandidata za sveca. Lik je nista doli ljiga i nije mi jasno po kom osnovu moze postati svetac. Prosto ga ne mogu ugurati u istu recenicu sa jednim Leopoldom Mandicem.michaellcmacha wrote:latentni, ti izgleda slabo kopčaš... da se tu neke čudne stari događaju... aj se sredi, još uvijek nisi riješio sve što si trebo da moš s mirom odselit u otadžbinu... ;), nemoj da te hiti navrat na nos.... ako ne znaš kako je to, pitaj si rodbinu koja je onomad išla tako u malo ubrzanom tempu...Pirate wrote:Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
pa bar nije koljac..ocito nekima u vatikanu je milo druzbovati sa sektom koja za svete proglasava okorjele koljace..ni i tu ima one poetske...da se vecina ljuda intimno pali na nasilnike a dobrotu smatraju kao ajd ok ali u biti ljudska slabost...mislim vise me nista ne moze iznenaditi samo neznanje ili perverzija...nema tih para da ja nekog zovem brate ili braca koji proglase svetim koljace..nema..a ova agentura na celu vatikana ni obraza ni castiPirate wrote:Pa da slabo kopcam, nije mi jasno kako od mnogih cestitih Hrvata humanista vi nadjoste bas Stepinca kao kandidata za sveca. Lik je nista doli ljiga i nije mi jasno po kom osnovu moze postati svetac. Prosto ga ne mogu ugurati u istu recenicu sa jednim Leopoldom Mandicem.michaellcmacha wrote:latentni, ti izgleda slabo kopčaš... da se tu neke čudne stari događaju... aj se sredi, još uvijek nisi riješio sve što si trebo da moš s mirom odselit u otadžbinu... ;), nemoj da te hiti navrat na nos.... ako ne znaš kako je to, pitaj si rodbinu koja je onomad išla tako u malo ubrzanom tempu...Pirate wrote:Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...i nije problem stepinac...nego vatikan koci proglasenjem blazenin i kandidatima za svetost jos neke katolicke svecenike i mucenike...koji nemaju veze nit sa ndh nit 2 svjetskim ratom...evo jos jednu vatikansku blasfemiju od agenture u vatikanu provalili su nebulozu da gospa sinjska ratna gospa jer se ukazanje desilo za vrijeme boja..da desilo se ali nije se ukazala da ratuje nego da sprijeci bitku
2015-09-08
Problem je u tome sto kod hrvatskog katolickog puka velik utjecaj i postivanje imao je franjevacki red koji nikad nije imao potpunu naklonost vatikanske kurije i hodnika..cak vise su kritizirani nego hvaljeni...
2015-09-08
michaellcmacha wrote:pa psuješ svako malo pička ti materina četnička... ti si idiot kao ogromna većina srba. da imaš mozga bar malo shvatio bi da zbog vaših posupaka doživljavate i proživljavate to što i jeste i to što još hoćete... ja u osnovi ne kužim srbe u hrvatskoj makar ove urbane... oni bi se plebiscitarno trebali u potpunosti ograditi od srbočetnika... kako u srbiji tako i ovih što su ostali u rubnom prostoru... bez tog ja se bojim da će dobar dio i njih morati u šljivar hoditi...pizzon wrote:michaellcmacha wrote:
još jedno vatreno krštenje i svi ćete biti na okupu mamu vam jebem četničku... ;)
nesto me mrzi veceras.
nemoj da me zasmejavas.
psujem samo s povodom.
na poruke koje pozivaju
ili afirmisu zlocine nad srbima.
koliko znam, ja te nicim nisam
izazvao da psujes
nisam te psovao, niti sam
pozivao na zlocin protiv
hrvata.
psujes iz izadovoljstva,
tvoje psovanje nije iznudjeno.
kao sto je po pravilu
moje psovsnje.
sve sto si napisao
obicna je kenjaza.
2020-04-21
a što kažeš na one sve vaše svetosavske svece...pedofile, ubojice, silovatelje, ideologe srpskog antisemitizma štovatelje Hitlera i Ljotića, jeli bre?!Pirate wrote:Pa da slabo kopcam, nije mi jasno kako od mnogih cestitih Hrvata humanista vi nadjoste bas Stepinca kao kandidata za sveca. Lik je nista doli ljiga i nije mi jasno po kom osnovu moze postati svetac. Prosto ga ne mogu ugurati u istu recenicu sa jednim Leopoldom Mandicem.michaellcmacha wrote:latentni, ti izgleda slabo kopčaš... da se tu neke čudne stari događaju... aj se sredi, još uvijek nisi riješio sve što si trebo da moš s mirom odselit u otadžbinu... ;), nemoj da te hiti navrat na nos.... ako ne znaš kako je to, pitaj si rodbinu koja je onomad išla tako u malo ubrzanom tempu...Pirate wrote:Svetac jer... Sta? Suprostavio se komunistickom rezimu kada crkva nije bila bas u naklonosti partije, sutio ko picka u fasitickom rezimu kada je crkva imala ogroman utjecaj. Kakav ljiga od covjeka.
Mislim da Pizzon već uvježbava kršćenje s 5 prstiju.Ulijevo!
Bazilika srca isusovog, palmotićeva.jastreb wrote:
Koja je to crkva? Sad sam često u ZG.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Operirani su od toga. Uopće ih to ne zanima. To je za njih prizemno. Imaju neki regularan smiješan cjenik, misa 50 kuna, sprovod 200 i tako. Oni doniraju novce tamo starijima, siromašnima po centru u stvari a ne da uzimaju. Nisu to oni seoski popovi što zveknu 500 kuna svakom pa se voze u mečki . Lova je za ove prizemna stvar, ne zanima ih. I da hoćeš dati više govore ne,ne. To ono baš da im ostaviš sam od sebe i još ih zamoliš da uzmu. Inače ne.Noor wrote:kakav cjenik imaju?kaya wrote:Oni su ti palmotićevoj recimo, u bazilici isusovoj. Tebi što god padne na pamet ti riješe malim prstom, ako si dobar s njima. Recimo netko se razvede i hoće crkveno razvrgnuti brak. To je skoro nemoguća misija. Ali ne za njih . Oni na pamet znaju svaki redak kanonskog prava i riješe to za čast,ako žele naravno. A i samim utjecajem u vatikanu. Ili neki drugi problem koji nije lako riješiv...za njih je rješiv. Mozak.
mislim, jel podnošljiv?
Last edited by kaya on Thu 24 Sep - 20:31; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kao sto kaze dingo papan ili nema pojma ili je debil...kad tikve sadi sa likovima koji imaju teritorijalne pretenzije prema drugima,vrijeđaju pogrdnim imenima neke nacije i u vlastite svece promoviraju koljace...
2015-09-08
no vracam s ena svoje prijasnji zakljucak...ima osoba koje pale zlocesti...ono sindrom kad se zaljubis u svog mucitelja...
2015-09-08
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa lažovčina
» Papa zna
» Papa Mason :D
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa lažovčina
» Papa zna
» Papa Mason :D
Page 7 of 9