Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
aben wrote:znan da je genitalniv pasa. no, dobro, idemo dalje.
genitalni_herpes- Posts : 539
2014-04-11
Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
e onda si moja!
2014-04-16
šta jke sad tebi?genitalni_herpes wrote:aben wrote:znan da je genitalniv pasa. no, dobro, idemo dalje.
2014-04-16
u kom smislu?aben wrote:e onda si moja!
Trinity-
2014-04-17
ovisi jel san popizdia ili ne:)Trinity wrote:u kom smislu?aben wrote:e onda si moja!
2014-04-16
Jbga kad su svud ljudi.aben wrote:znan da je genitiv pasa, al me zanima zašto je u navodnicima. no, dobro, idemo dalje.
neman ja problem s ljudima koji imaju pase, nego s onima koji ih dovode među ljude
U šumi ljudi,na livadama ljudi(sad će ih možda bit manje)na ulicama ljudi...kud god svud ljudi,di ćemo s pasima?
kako izgleda kad popizdiš?
Trinity-
2014-04-17
jasno, svugdi nas ima, al mi imamo prednost, jebiga.danni1 wrote:Jbga kad su svud ljudi.aben wrote:znan da je genitiv pasa, al me zanima zašto je u navodnicima. no, dobro, idemo dalje.
neman ja problem s ljudima koji imaju pase, nego s onima koji ih dovode među ljude
U šumi ljudi,na livadama ljudi(sad će ih možda bit manje)na ulicama ljudi...kud god svud ljudi,di ćemo s pasima?
ja predlažen privatno zemljište ili ograđene javne površine. goleme površine. ograđene.
2014-04-16
baš sam neki dan fino trčo uokolo, kad ono trebam proć pored nakog mulca koji vodi njemačkog ovčara na povocu, tako,točno pored sebe i kako sam došao bliže pas zainteresirano skoči pred mene još i zine i trgne ruku vlasnika prema meni, samo sam skočio ustranu i još zakačio klupu nogom, uf...fino se lagano zadero, a on eto kaže psu "Ej!" i povuče ga k sebi...krasno...pa onda mi svaki tjedan po jedno govno ispred kuće a trave imam širine metar, a dužine 8metara možda...bitno da se meni pokenja neki vlasnik, a pas ne počisti za njim...ne znam jel se može to govno na neku DNK analizu pa da vidimo jel mi to sere stalno onaj isti ogromni pas kojeg vlasnik šeće odvezanog...aben wrote:neman ja problem s ljudima koji imaju pase, nego s onima koji ih dovode među ljude
genitalni_herpes-
2014-04-11
tko ti oduzima prednost? osim što te trta kad vidiš psa, junačino?
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:šta jke sad tebi?genitalni_herpes wrote:aben wrote:znan da je genitalni pasa. no, dobro, idemo dalje.
genitalni_herpes-
2014-04-11
ja nosim vrećicu, nije moj...genitalni_herpes wrote:baš sam neki dan fino trčo uokolo, kad ono trebam proć pored nakog mulca koji vodi njemačkog ovčara na povocu, tako,točno pored sebe i kako sam došao bliže pas zainteresirano skoči pred mene još i zine i trgne ruku vlasnika prema meni, samo sam skočio ustranu i još zakačio klupu nogom, uf...fino se lagano zadero, a on eto kaže psu "Ej!" i povuče ga k sebi...krasno...pa onda mi svaki tjedan po jedno govno ispred kuće a trave imam širine metar, a dužine 8metara možda...bitno da se meni pokenja neki vlasnik, a pas ne počisti za njim...ne znam jel se može to govno na neku DNK analizu pa da vidimo jel mi to sere stalno onaj isti ogromni pas kojeg vlasnik šeće odvezanog...aben wrote:neman ja problem s ljudima koji imaju pase, nego s onima koji ih dovode među ljude
Trinity-
2014-04-17
mislin, skroz kad popizdin, ka pojden na muf, izgorin. to se valjda dogodi samo jednon pa ne znan.Trinity wrote:kako izgleda kad popizdiš?
al, ajde reci pravo, eno neki dan gledan nekog pasa, ugriza curicu. sidi sidi sidi i ap!
2014-04-16
pojdeš na muf? objasni...aben wrote:mislin, skroz kad popizdin, ka pojden na muf, izgorin. to se valjda dogodi samo jednon pa ne znan.Trinity wrote:kako izgleda kad popizdiš?
al, ajde reci pravo, eno neki dan gledan nekog pasa, ugriza curicu. sidi sidi sidi i ap!
pa ne grizu svi psi, vlasnici trebaju paziti svoje pse i snositi odgovornost kad se takvo što desi
Trinity-
2014-04-17
Ma je al do te površine treba doć.aben wrote:jasno, svugdi nas ima, al mi imamo prednost, jebiga.danni1 wrote:Jbga kad su svud ljudi.aben wrote:znan da je genitiv pasa, al me zanima zašto je u navodnicima. no, dobro, idemo dalje.
ja predlažen privatno zemljište ili ograđene javne površine. goleme površine. ograđene.
Teleportacija još nije riješena.
krvi mu se napijgenitalni_herpes wrote:baš sam neki dan fino trčo uokolo, kad ono trebam proć pored nakog mulca koji vodi njemačkog ovčara na povocu, tako,točno pored sebe i kako sam došao bliže pas zainteresirano skoči pred mene još i zine i trgne ruku vlasnika prema meni, samo sam skočio ustranu i još zakačio klupu nogom, uf...fino se lagano zadero, a on eto kaže psu "Ej!" i povuče ga k sebi...krasno...pa onda mi svaki tjedan po jedno govno ispred kuće a trave imam širine metar, a dužine 8metara možda...bitno da se meni pokenja neki vlasnik, a pas ne počisti za njim...ne znam jel se može to govno na neku DNK analizu pa da vidimo jel mi to sere stalno onaj isti ogromni pas kojeg vlasnik šeće odvezanog...aben wrote:neman ja problem s ljudima koji imaju pase, nego s onima koji ih dovode među ljude
ovoga rata srbi odseliše i napustiše svoje kerove. ovi se grupiraše u čopore i zagospodariše kvartom. svaku noć kad se vraćah iz obilaska, vataše me u nečem što jako ličiše na lovnu formaciu.
to su životinje s velikin zubima i misto in je u kavezu.
2014-04-16
inače psi osjećaju tko ih se boji, samo te dirajuaben wrote:krvi mu se napijgenitalni_herpes wrote:baš sam neki dan fino trčo uokolo, kad ono trebam proć pored nakog mulca koji vodi njemačkog ovčara na povocu, tako,točno pored sebe i kako sam došao bliže pas zainteresirano skoči pred mene još i zine i trgne ruku vlasnika prema meni, samo sam skočio ustranu i još zakačio klupu nogom, uf...fino se lagano zadero, a on eto kaže psu "Ej!" i povuče ga k sebi...krasno...pa onda mi svaki tjedan po jedno govno ispred kuće a trave imam širine metar, a dužine 8metara možda...bitno da se meni pokenja neki vlasnik, a pas ne počisti za njim...ne znam jel se može to govno na neku DNK analizu pa da vidimo jel mi to sere stalno onaj isti ogromni pas kojeg vlasnik šeće odvezanog...aben wrote:neman ja problem s ljudima koji imaju pase, nego s onima koji ih dovode među ljude
ovoga rata srbi odseliše i napustiše svoje kerove. ovi se grupiraše u čopore i zagospodariše kvartom. svaku noć kad se vraćah iz obilaska, vataše me u nečem što jako ličiše na lovnu formaciu.
to su životinje s velikin zubima i misto in je u kavezu.
Trinity-
2014-04-17
ma ne, nego mi imamo veće pravo biti posvuda, to velim.Trinity wrote:tko ti oduzima prednost? osim što te trta kad vidiš psa, junačino?
al da me trta, je. strah me da me ne ugrize, i strah me jer da me ugrize ne bi samo njemu isčupa noge nego i vlasniku.
2014-04-16
poliudim, dan ludila, michael douglasTrinity wrote:pojdeš na muf? objasni...aben wrote:mislin, skroz kad popizdin, ka pojden na muf, izgorin. to se valjda dogodi samo jednon pa ne znan.Trinity wrote:kako izgleda kad popizdiš?
pa ne grizu svi psi, vlasnici trebaju paziti svoje pse i snositi odgovornost kad se takvo što desi
naravno da su vlasnici odgovorni, al to je sve mlako.
2014-04-16
stvar je u stavu, da ti otkrijem malu tajnu, postaviš se kao vođa čopora i nemaš straha...aben wrote:ma ne, nego mi imamo veće pravo biti posvuda, to velim.Trinity wrote:tko ti oduzima prednost? osim što te trta kad vidiš psa, junačino?
al da me trta, je. strah me da me ne ugrize, i strah me jer da me ugrize ne bi samo njemu isčupa noge nego i vlasniku.
Trinity-
2014-04-17
Jbga Trinity dok ti pasima objasniš da si ti vođa čopora odoše muda.Trinity wrote:stvar je u stavu, da ti otkrijem malu tajnu, postaviš se kao vođa čopora i nemaš straha...aben wrote:ma ne, nego mi imamo veće pravo biti posvuda, to velim.Trinity wrote:tko ti oduzima prednost? osim što te trta kad vidiš psa, junačino?
danni1-
2014-04-16
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» - Kud bismo došli da pritvorimo sve obiteljske nasilnike?
» izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» - Kud bismo došli da pritvorimo sve obiteljske nasilnike?
Page 6 of 10