Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
znan, viš da san ostavia nadu za ubuduće, al račun je ispravanTrinity wrote:ja ti nekako više volim gledati unaprijed nego unazad...aben wrote:to ne može biti istina. najbolje godine su mi bile, za sad naravski, dok san studira. tu se nekako isprepleo utjecaj žene i matere, još nisu znala di je čije misto i tetošile su me ka dijoklecijana. ima san nešto malo šoldov, predavanja su bila besplatna pa san ih sve propustia, lita su bila vruća a zime blage..i eto, najbolje godine.Trinity wrote:svašta...uvijek si u najboljim godinama...aben wrote:mene još nisu obavijestili koje su najbolje
al brijen da su mi prošle
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Trinity-
2014-04-17
Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
laku noć, druže
2014-04-16
kako kome...obično se ne osvrćemaben wrote:znan, viš da san ostavia nadu za ubuduće, al račun je ispravanTrinity wrote:ja ti nekako više volim gledati unaprijed nego unazad...aben wrote:to ne može biti istina. najbolje godine su mi bile, za sad naravski, dok san studira. tu se nekako isprepleo utjecaj žene i matere, još nisu znala di je čije misto i tetošile su me ka dijoklecijana. ima san nešto malo šoldov, predavanja su bila besplatna pa san ih sve propustia, lita su bila vruća a zime blage..i eto, najbolje godine.Trinity wrote:svašta...uvijek si u najboljim godinama...aben wrote:mene još nisu obavijestili koje su najbolje
al brijen da su mi prošle
Trinity-
2014-04-17
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» - Kud bismo došli da pritvorimo sve obiteljske nasilnike?
» izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» - Kud bismo došli da pritvorimo sve obiteljske nasilnike?
Page 10 of 10