ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi - Page 10 Empty Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi

Post by aben 12/5/2014, 23:14

Trinity wrote:
aben wrote:
Trinity wrote:
aben wrote:mene još nisu obavijestili koje su najbolje

al brijen da su mi prošle
svašta...uvijek si u najboljim godinama... :D
to ne može biti istina. najbolje godine su mi bile, za sad naravski, dok san studira. tu se nekako isprepleo utjecaj žene i matere, još nisu znala di je čije misto i tetošile su me ka dijoklecijana. ima san nešto malo šoldov, predavanja su bila besplatna pa san ih sve propustia, lita su bila vruća a zime blage..i eto, najbolje godine.
ja ti nekako više volim gledati unaprijed nego unazad...
znan, viš da san ostavia nadu za ubuduće, al račun je ispravan

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi - Page 10 Empty Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi

Post by Trinity 12/5/2014, 23:14

pozdrav danny
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 12/5/2014, 23:15

laku noć, druže

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 12/5/2014, 23:19

aben wrote:
Trinity wrote:
aben wrote:
Trinity wrote:
aben wrote:mene još nisu obavijestili koje su najbolje

al brijen da su mi prošle
svašta...uvijek si u najboljim godinama... :D
to ne može biti istina. najbolje godine su mi bile, za sad naravski, dok san studira. tu se nekako isprepleo utjecaj žene i matere, još nisu znala di je čije misto i tetošile su me ka dijoklecijana. ima san nešto malo šoldov, predavanja su bila besplatna pa san ih sve propustia, lita su bila vruća a zime blage..i eto, najbolje godine.
ja ti nekako više volim gledati unaprijed nego unazad...
znan, viš da san ostavia nadu za ubuduće, al račun je ispravan
kako kome...obično se ne osvrćem
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics