Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
Trinitiy,svaki pošten čovjek mora biti kažnjavan.Trinity wrote:eto, recimo, htjela udomiti pitbula, tražili potvrdu od mup-a da sam nekažnjavana, tu sam pala...
šala
Ako nisi kažnjavan znači da si špija,druker ili kakva druga krvopija vladajuće oligarhije i njihovog režima.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
danni1 wrote:Trinitiy,svaki pošten čovjek mora biti kažnjavan.Trinity wrote:eto, recimo, htjela udomiti pitbula, tražili potvrdu od mup-a da sam nekažnjavana, tu sam pala...
šala
Ako nisi kažnjavan znači da si špija,druker ili kakva druga krvopija vladajuće oligarhije i njihovog režima.
Trinity-
2014-04-17
ali su grubi, razumiš. zašto bi sebi neko doma uzea grubog pasa, koi sumilja na neman iz mitologija?Trinity wrote:mačkoljubac...aben wrote:a ja nisan pravi čovik za razgovor o pasima, cat pearson, jel, al te beštije su majketi ka iz pakla došleTrinity wrote:eto, recimo, htjela udomiti pitbula, tražili potvrdu od mup-a da sam nekažnjavana, tu sam pala...
šala
psi ti znaju biti jako pitomi, ali ima razlike od pasmine do pasmine
možda iz istog razloga zašto callahan nosi .357
2014-04-16
kad ih dovedeš u red, da vidiš kako su umiljati i poslušniaben wrote:ali su grubi, razumiš. zašto bi sebi neko doma uzea grubog pasa, koi sumilja na neman iz mitologija?Trinity wrote:mačkoljubac...aben wrote:a ja nisan pravi čovik za razgovor o pasima, cat pearson, jel, al te beštije su majketi ka iz pakla došleTrinity wrote:eto, recimo, htjela udomiti pitbula, tražili potvrdu od mup-a da sam nekažnjavana, tu sam pala...
šala
psi ti znaju biti jako pitomi, ali ima razlike od pasmine do pasmine
možda iz istog razloga zašto callahan nosi .357
Trinity-
2014-04-17
opet, grubi su, razumiš.
2014-04-16
na opet...nisu aben, sve je u tvojoj glaviaben wrote:opet, grubi su, razumiš.
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:sodomiziraj seTrinity wrote:ja nemam tih problema
genitalni_herpes-
2014-04-11
tako se ne citira ...genitalni_herpes wrote:aben wrote:sodomiziraj seTrinity wrote:ja nemam tih problema
Trinity-
2014-04-17
ogradih se da imam ograničenu sposobnost jer su mi svi pasi pomalo grubi, u usporedbi s mačkama masu grubi, al ti su mi posebno.Trinity wrote:na opet...nisu aben, sve je u tvojoj glaviaben wrote:opet, grubi su, razumiš.
no, dobro, ljudima se svašta sviđa.
2014-04-16
jel ovo išlo na moj ili na tvoj račun?Trinity wrote:tako se ne citira ...genitalni_herpes wrote:aben wrote:sodomiziraj seTrinity wrote:ja nemam tih problema
2014-04-16
a ne znam ja...ugl,. nije upućeno ni tebi ni njemu...jednostavno...hm...ne znam zašto to radim..Trinity wrote:tako se ne citira ...genitalni_herpes wrote:aben wrote:sodomiziraj seTrinity wrote:ja nemam tih problema
genitalni_herpes-
2014-04-11
s obzirom da se genijalni boji pasa kao i ti (ali on je ionako meka dušica), mislim da je išlo meneaben wrote:jel ovo išlo na moj ili na tvoj račun?Trinity wrote:tako se ne citira ...genitalni_herpes wrote:aben wrote:sodomiziraj seTrinity wrote:ja nemam tih problema
Trinity-
2014-04-17
ma nije...to onak...zvuči seksi...il cock već
genitalni_herpes-
2014-04-11
al' eto, s obzirom da si mi iz nekog nepoznatog razloga pomalo simpatičan, sve ti je oprošteno !
Trinity-
2014-04-17
ej! tako je nekako počelo i sa suprugom...doduše ni danas se nije pomakla puno dalje od takvog stava...Trinity wrote:al' eto, s obzirom da si mi iz nekog nepoznatog razloga pomalo simpatičan, sve ti je oprošteno !
genitalni_herpes-
2014-04-11
kad se makne od takvog stava, maknut će se i od tebe...genitalni_herpes wrote:ej! tako je nekako počelo i sa suprugom...doduše ni danas se nije pomakla puno dalje od takvog stava...Trinity wrote:al' eto, s obzirom da si mi iz nekog nepoznatog razloga pomalo simpatičan, sve ti je oprošteno !
Trinity-
2014-04-17
"i najveće romanse počinju jednim upisom na forumu"- stara kineska
2014-04-16
genitalni_herpes-
2014-04-11
da...jel spominju koji forum il tak nešt?aben wrote:"i najveće romanse počinju jednim upisom na forumu"- stara kineska
genitalni_herpes-
2014-04-11
istinaaben wrote:"i najveće romanse počinju jednim upisom na forumu"- stara kineska
Trinity-
2014-04-17
ajme majko mila u šta se uvaljujem!!
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» - Kud bismo došli da pritvorimo sve obiteljske nasilnike?
» izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» - Kud bismo došli da pritvorimo sve obiteljske nasilnike?
Page 8 of 10