izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
Page 1 of 1
izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
KAKO se čini, HDZ je uspio naći kandidata za gradonačelnika Zagreba.
Nakon što je Damir Vanđelić, kojeg su u HDZ-u vidjeli na toj poziciji, odbio Plenkovića, iz te su stranke morali pronaći novo rješenje.
Prema pisanju medija, odlučili su da kandidat bude Davor Filipović.
Davor Filipović ima 36 godina i podrijetlom je iz Sarajeva. U ovom mandatu je zastupnik HDZ-a u Gradskoj skupštini te predsjednik odbora za financije i proračun. Lani je žestoko napao gradonačelnika Milana Bandića da vodi grad u bankrot.
Filipović je doktor ekonomije i predaje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na katedri Organizacija i menadžment.
Školovao se i na američkom sveučilištu Fairleigh Dickinson University u New Jerseyju.
Autor je više stručnih radova.
Predsjednik je Nadzornog odbora Hrvatskih šuma. Sutra bi i službeno trebao biti potvrđen kao kandidat za gradonačelnika Zagreba na sjednici gradskog odbora stranke.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-uspio-naci-kandidata-za-gradonacelnika-zagreba/2253025.aspx
Nakon što je Damir Vanđelić, kojeg su u HDZ-u vidjeli na toj poziciji, odbio Plenkovića, iz te su stranke morali pronaći novo rješenje.
Prema pisanju medija, odlučili su da kandidat bude Davor Filipović.
Davor Filipović ima 36 godina i podrijetlom je iz Sarajeva. U ovom mandatu je zastupnik HDZ-a u Gradskoj skupštini te predsjednik odbora za financije i proračun. Lani je žestoko napao gradonačelnika Milana Bandića da vodi grad u bankrot.
Filipović je doktor ekonomije i predaje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na katedri Organizacija i menadžment.
Školovao se i na američkom sveučilištu Fairleigh Dickinson University u New Jerseyju.
Autor je više stručnih radova.
Predsjednik je Nadzornog odbora Hrvatskih šuma. Sutra bi i službeno trebao biti potvrđen kao kandidat za gradonačelnika Zagreba na sjednici gradskog odbora stranke.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-uspio-naci-kandidata-za-gradonacelnika-zagreba/2253025.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: izbosne i nadgleda hrvatske sume , kalif umjesto kalifa
na stranu tvoj šovinizam / rasizam spram bosanaca koji obično ide uz ljubav i razumijevanje za arape / srbe, moram primijetiti da su imenovali hadezeovca za kojeg nitko nikad nije čuo. Što, obzirom na reputaciju onih za koje smo čuli, nije uopće glupo.
HDZovac iz Bosne natrpan u državni sektor, a država propada brže nego Yugoslavija 80tih... nothing to see here, vozi dalje
to sto nazivas sovinizam ironijski humor a rasizam smijesno , ista smo rasamarcellus wrote:na stranu tvoj šovinizam / rasizam spram bosanaca koji obično ide uz ljubav i razumijevanje za arape / srbe, moram primijetiti da su imenovali hadezeovca za kojeg nitko nikad nije čuo. Što, obzirom na reputaciju onih za koje smo čuli, nije uopće glupo.
cutim li pomak povratku HDZejstine u tvoj izricaj ?
2014-04-12
Ako Andrej Kenwood Kenon u posljednji trenutak ne napravi još jedan obrat i izvuče iz rukava nekog trećeg kandidata, baš će nominacija Filipovića pokazati koliko je težak udarac za HDZ bilo odustajanje Damira Vanđelića od kandidature za gradonačelnika.
Ne samo da se pokazalo da je stranka pokušala iskoristiti potres, odnosno Fond za obnovu Grada Zagreba kao, prije svega, platformu za lansiranje vlastitog kandidata za Bandićevog nasljednika, ne samo da je HDZ mijenjao i Zakon o lokalnoj samoupravi kako bi Vanđelić, do jeseni prijavljen u Rovinju, uopće mogao biti kandidat, nego sad, zapravo, već bacaju bijeli ručnik u ring.
https://www.telegram.hr/komentari/sto-nam-govori-najnoviji-hdz-ov-izbor-za-zagreb-bandicev-ostanak-jos-uvijek-im-je-vruca-zelja/
Ne samo da se pokazalo da je stranka pokušala iskoristiti potres, odnosno Fond za obnovu Grada Zagreba kao, prije svega, platformu za lansiranje vlastitog kandidata za Bandićevog nasljednika, ne samo da je HDZ mijenjao i Zakon o lokalnoj samoupravi kako bi Vanđelić, do jeseni prijavljen u Rovinju, uopće mogao biti kandidat, nego sad, zapravo, već bacaju bijeli ručnik u ring.
https://www.telegram.hr/komentari/sto-nam-govori-najnoviji-hdz-ov-izbor-za-zagreb-bandicev-ostanak-jos-uvijek-im-je-vruca-zelja/
2014-04-12
debotoijusto wrote:to sto nazivas sovinizam ironijski humor a rasizam smijesno , ista smo rasamarcellus wrote:na stranu tvoj šovinizam / rasizam spram bosanaca koji obično ide uz ljubav i razumijevanje za arape / srbe, moram primijetiti da su imenovali hadezeovca za kojeg nitko nikad nije čuo. Što, obzirom na reputaciju onih za koje smo čuli, nije uopće glupo.
cutim li pomak povratku HDZejstine u tvoj izricaj ?
pročitaj moj upis pa razmisli...
Samo Bosanci i glasaju za HDZ u Zagrebu tako da je izbor logičan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako nekakomarcellus wrote:na stranu tvoj šovinizam / rasizam spram bosanaca koji obično ide uz ljubav i razumijevanje za arape / srbe, moram primijetiti da su imenovali hadezeovca za kojeg nikoga nikad nije čuo. Što, s obzirom na reputaciju onih za koje smo čuli, uopće nije glupo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...imas tri dalmosa koji lijece kompleks nad bosancima a u vecoj su nemilosti kod drugih nego bosanci..ali ajd da shvate ni to
2015-09-08
Po čemu to ? Mene boli kurac za Zagreb i općenito šta će tko mislit o meni na bilo kojoj točci ovog planeta.vuksadinare wrote:...imas tri dalmosa koji lijece kompleks nad bosancima a u vecoj su nemilosti kod drugih nego bosanci..ali ajd da shvate ni to
Samo Bosanci u Zagrebu glasaju za HDZ. Svi drugi normalni glasaju za nešto drugo.
2014-04-11
Ne glasuju samo bosanci..prevario bi se..uostalom bosanci vecinom za bandica glasuju u zagrebu..ja na fejsu imam nekoliko prijatelja koji korijenski nemaju veze sa bosnom a rodjeni zagrepcani od njih npr.pet tri su za hdz jedan za dp i mostRayMabus wrote:Po čemu to? Mene boli kurac za Zagreb i općenito šta će tko mislit o meni na bilo kojoj točci ovog planeta.vuksadinare wrote:... imas tri dalmosa koji liječe kompleks nad bosancima au vecoj su nemilosti kod drugih nego bosanci..ali ajd da shvate ni to
Samo Bosanci u Zagrebu glasaju za HDZ. Svi drugi normalni glasaju za nešto drugo.
2015-09-08
A i ta tri su Bosanci. S kim si takav si.vuksadinare wrote:Ne glasuju samo bosanci..prevario bi se..uostalom bosanci vecinom za bandica glasuju u zagrebu..ja na fejsu imam nekoliko prijatelja koji korijenski nemaju veze sa bosnom a rodjeni zagrepcani od njih npr.pet tri su za hdz jedan za dp i mostRayMabus wrote:Po čemu to? Mene boli kurac za Zagreb i općenito šta će tko mislit o meni na bilo kojoj točci ovog planeta.vuksadinare wrote:... imas tri dalmosa koji liječe kompleks nad bosancima au vecoj su nemilosti kod drugih nego bosanci..ali ajd da shvate ni to
2014-04-11
Nema veze sa tim..oduvijek su..zagrepcani mislim na hrvate prave..oduvijek su desno naginjali..mjesanci,srbi,muslimani,dodjosi vise lijevo..nesto bandic...RayMabus wrote:A i ta tri su Bosanci. S kim si takav si.vuksadinare wrote:Ne glasuju samo bosanci..prevario bi se..uostalom bosanci vecinom za bandica glasuju u zagrebu..ja na fejsu imam nekoliko prijatelja koji korijenski nemaju veze sa bosnom a rodjeni zagrepčani od njih npr.pet tri su za hdz jedan za dp i mostRayMabus wrote:Po čemu to? Mene boli kurac za Zagreb i općenito šta će tko mislit o meni na bilo kojoj točci ovog planeta.vuksadinare wrote:... imas tri dalmosa koji liječe kompleks nad bosancima au vecoj su nemilosti kod drugih nego bosanci..ali ajd da shvate ni to
2015-09-08
Vučina :RayMabus wrote:Samo Bosanci i glasaju za HDZ u Zagrebu tako da je izbor logičan.
Aj malo shvati određeni dozu sarkazma u ovoj rečenici.
2014-04-11
Marcelo ti je fetivi zagrepcanin a desni je..i to malo zesci
2015-09-08
Sve takve protjerati u Hercegovinu. Subito.debotoijusto wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» Hrvatske šume počinju naplaćivati obiteljske izlete i vožnju biciklom u prirodi
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
Page 1 of 1