Da remiziramo...
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Da remiziramo...
mutavi, ne sramoti se ;)mutava baštarda wrote:na snazi od 18.04.2020Noor wrote:a visoki tlak je zarazna bolest? :)T. wrote:
Do sada je uvijek bilo da se tzv. rizični pacijenti čuvaju sami od onoga što po njih može biti kobno...
Ako netko pati od visokog tlaka, izbjegavao je slano, nisu radi toga države zabranjivale proizvodnju suvog mesa, bunceka, pršuta i sl. ...
Postoji li zakon o zaštiti pučanstva od visokog tlaka, kao što postoji npr...ovaj?
https://www.zakon.hr/z/1067/Zakon-o-za%C5%A1titi-pu%C4%8Danstva-od-zaraznih-bolesti
to ti je samo zadnja, od ukupno 5, izmjena i dopuna, osnovni zakon je iz 2007 :)
evo, naš T. ti i stručno može pojasniti :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
eto, mozes i sam izbrojati izmjene i dopune ;)Noor wrote:mutavi, ne sramoti se ;)mutava baštarda wrote:na snazi od 18.04.2020Noor wrote:
a visoki tlak je zarazna bolest? :)
Postoji li zakon o zaštiti pučanstva od visokog tlaka, kao što postoji npr...ovaj?
https://www.zakon.hr/z/1067/Zakon-o-za%C5%A1titi-pu%C4%8Danstva-od-zaraznih-bolesti
to ti je samo zadnja, od ukupno 5, izmjena i dopuna, osnovni zakon je iz 2007 :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
naravno da ga je trebalo malo nadopuniti.Noor wrote:mutavi, ne sramoti se ;)mutava baštarda wrote:na snazi od 18.04.2020Noor wrote:
a visoki tlak je zarazna bolest? :)
ili još bolje #nekaostanudomaEroo wrote:Prtedpostavljam ni kočnice. Koji će ti qratz, ta imaju ih svi oko tebe pa neka koče.mutava baštarda wrote:ja se uglavnom vozim u autu od skoro dvije tone pa mi pojas ne treba. Treba onima s druge straneveber wrote:pojas ne vežem. imam loše iskustvo s jednom renomiranom firmom kada mi se pojas nakon sudara nije otkopčao pa sam ga nožem presjekao dok mi je kćer vrištala straga u sjedalici.
riskiram kaznu.
ali kaj se maske tiče, ekipa koja radi u prehrambenoj industriji stalno ima maske, vizire, rukavice, odjela.
veber-
2014-12-30
zakon postoji vec 13 godina, ne od travnja/2020...kako si tvrdiomutava baštarda wrote:naravno da ga je trebalo malo nadopuniti.Noor wrote:mutavi, ne sramoti se ;)mutava baštarda wrote:
na snazi od 18.04.2020
a zakona o zastiti pucanstva od visokog tlaka, kolesterola dijabetesa i upale zanoktice ne postoji
Ok, to je za dr. T-a :)
najbolje #nećeminitkogovoritkogacusatratkamionommutava baštarda wrote:ili još bolje #nekaostanudomaEroo wrote:Prtedpostavljam ni kočnice. Koji će ti qratz, ta imaju ih svi oko tebe pa neka koče.mutava baštarda wrote:
ja se uglavnom vozim u autu od skoro dvije tone pa mi pojas ne treba. Treba onima s druge strane
#ajmoujermenijunaizlettamonismonacrvenojlistiNoor wrote:najbolje #nećeminitkogovoritkogacusatratkamionommutava baštarda wrote:ili još bolje #nekaostanudomaEroo wrote:
Prtedpostavljam ni kočnice. Koji će ti qratz, ta imaju ih svi oko tebe pa neka koče.
ovo je neka srpska domoljubna
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
izriza, zalipio ono što si stavila...Noor wrote:zakon postoji vec 13 godina, ne od travnja/2020...kako si tvrdiomutava baštarda wrote:naravno da ga je trebalo malo nadopuniti.Noor wrote:
mutavi, ne sramoti se ;)
a zakona o zastiti pucanstva od visokog tlaka, kolesterola dijabetesa i upale zanoktice ne postoji
Ok, to je za dr. T-a :)
michaellcmacha wrote:#ajmoujermenijunaizlettamonismonacrvenojlistiNoor wrote:najbolje #nećeminitkogovoritkogacusatratkamionommutava baštarda wrote:
ili još bolje #nekaostanudoma
što se smiješ, nije sve u moru i obali... nešto je i u gorskim lepotama...Noor wrote:michaellcmacha wrote:#ajmoujermenijunaizlettamonismonacrvenojlistiNoor wrote:
najbolje #nećeminitkogovoritkogacusatratkamionom
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
eee, dužna si mi ples.Noor wrote:michaellcmacha wrote:#ajmoujermenijunaizlettamonismonacrvenojlistiNoor wrote:
najbolje #nećeminitkogovoritkogacusatratkamionom
2014-12-30
a istina, a i to nam je na dlanu ;)michaellcmacha wrote:što se smiješ, nije sve u moru i obali... nešto je i u gorskim lepotama...Noor wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
jesam, sigurna sammutava baštarda wrote:
Jesi sigurna da nisi u HDZu
a jesi ti siguran da nisi išao u školu za učenike s posebnim potrebama? :)
i koji točno dio tebi nije jasan i nakon svih podastrtih podataka?
ajmo opet...
Do 1992 je vrijedio ovaj:
Onda je 2007. taj poništen i proglašen novi, koji je do ove godine imao 5 izmjena i dopuna:
Uzalaudan ti je trud, ali svejedno, hvala ti na pomoći,ćerce.Noor wrote:jesam, sigurna sammutava baštarda wrote:
ajmo opet...
Noor wrote:najbolje #nećeminitkogovoritkogacusatratkamionommutava baštarda wrote:ili još bolje #nekaostanudomaEroo wrote:
Prtedpostavljam ni kočnice. Koji će ti qratz, ta imaju ih svi oko tebe pa neka koče.
Evo malo prognoze za ovaj tjedan:
Ako danas "oko" +96, onda maksimum ta tjedan: +155, inače blizu +200 ili manje ("oko" +196!) .
Ako danas "oko" +96, onda maksimum ta tjedan: +155, inače blizu +200 ili manje ("oko" +196!) .
A odustajem...ti ravnozemljaši imaju blokadu i to je to :)Eroo wrote:Uzalaudan ti je trud, ali svejedno, hvala ti na pomoći,ćerce.Noor wrote:jesam, sigurna sammutava baštarda wrote:
ajmo opet...
Pitam se tko je taj koji bi podpisao "lombardijski" scebnario? Đikić? Bakić? Možda Mutavi i bi.
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50