Da remiziramo...
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
Na što se odnose postotki?AssadNaPodmornici wrote:usput evo končano točan survival rate - Američko ministarstvo zdravlja objavilo stopu preživljavanja od virusa
inače ima par mjeseci sam pričao koliki je realni survival rate, pa ekipa nije mogla vjerovati, a hrpa forumaša je zazivala da obolim , i da ću možda umrijeti iako samo sam pisao koliko smatram da je šansa da netko umre od ovoga.. ovo su brojke američkog minisrastva zdravlja
Yoda, bez toga podatka ti postoci nisu vrijedni po p. vode.
Švedski podaci: Oni (s COVIDom nisu obuhvaćeni)
50-59 : 1.06%
60-69: 4.6%
70-79: 20.8%
80-89: 36.1%
90+: 42.0%
Last edited by Eroo on 27/9/2020, 12:11; edited 4 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
uglavnom 1% je 1 naprema 100, 0.1% je 1 napredma 1000, a 0.01% je 1 naprema 10000
dakle ako ste mlađi od 50godina šansa da umrete je 1:5000 u americi.
u hrvatskoj je čak i bolje, jer kod nas su samo dvije ili tri osobe mlađe od 50godina umrle od par stotina tisuća slučajeva(i te osobe su bile bolesne od drugih bolesti)
rizik raste za +70godina, onda je šansa već 5%.. to je svako 20eta osoba
šansa da mala djeca umru je manja od šanse da ih pogodi neki kamen iz svemira
uglavnom 1% je 1 naprema 100, 0.1% je 1 napredma 1000, a 0.01% je 1 naprema 10000
dakle ako ste mlađi od 50godina šansa da umrete je 1:5000 u americi.
u hrvatskoj je čak i bolje, jer kod nas su samo dvije ili tri osobe mlađe od 50godina umrle od par stotina tisuća slučajeva(i te osobe su bile bolesne od drugih bolesti)
rizik raste za +70godina, onda je šansa već 5%.. to je svako 20eta osoba
šansa da mala djeca umru je manja od šanse da ih pogodi neki kamen iz svemira
pa piše na slici. x varijabl su godine, y varijabla je šansa da umreš :D oš da isprogramiran grafikon ?Eroo wrote:Na što se odnose postotki?AssadNaPodmornici wrote:usput evo končano točan survival rate - Američko ministarstvo zdravlja objavilo stopu preživljavanja od virusa
inače ima par mjeseci sam pričao koliki je realni survival rate, pa ekipa nije mogla vjerovati, a hrpa forumaša je zazivala da obolim , i da ću možda umrijeti iako samo sam pisao koliko smatram da je šansa da netko umre od ovoga.. ovo su brojke američkog minisrastva zdravlja
n
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Piše i na tarabi nešto.AssadNaPodmornici wrote:pa piše na slici. x varijabl su godine, y varijabla je šansa da umreš :D oš da isprogramiran grafikon ?Eroo wrote:Na što se odnose postotki?AssadNaPodmornici wrote:usput evo končano točan survival rate - Američko ministarstvo zdravlja objavilo stopu preživljavanja od virusa
n
Yoda, u USA je potvrđen virus kod 7,287,593 slučaja.
Valjda ne vjeruješ da su svi bili na bolničkom liječenju?
Umrlih u USA je 209,177 slučaja iliti 2.87 %
Moramo znati koliki je bio broj kod kojih se razvio COVID-19 (bolest) i od toga računati procent.
To rade Švedi, s tim da tu ne ubrajaju one koji su već bili kronični bolesnici: srce, pluća, bubrezi, jetra itd...
Švedske podatke sam upravo gore dao. Ne preskači ih, valjda im vjeruješ.
Moramo znati kad će završiti ova redarstveno epidemiološka vježba... I koji je sljedeći virus koji će zaprijetiti čovječanstvu.Eroo wrote:Piše i na tarabi nešto.AssadNaPodmornici wrote:pa piše na slici. x varijabl su godine, y varijabla je šansa da umreš :D oš da isprogramiran grafikon ?Eroo wrote:
Na što se odnose postotki?
Moramo znati .
Evo, Yoda, švedska službena stranica.
https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa/page/page_0/
Gledaj ona 3 stupca lijevo!
Prvi je broj pozitivnih po starostnim skupinama, drugi broj na intezivnoj njezi, a treći su umrli po starostnim skupinama.
Ako klikneš na rub zelenog kvadatića u 1. stupcu i 3. kvadratića imaš ono što sam ti već napisao:
Omjer između umrlih i potrđenih pozitivnih.
Na primjer, za starostnu skupinu 70-79: 6,187 pozitivnih i umrlo 1,268 ili 20.5 %.
Itd...
https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa/page/page_0/
Gledaj ona 3 stupca lijevo!
Prvi je broj pozitivnih po starostnim skupinama, drugi broj na intezivnoj njezi, a treći su umrli po starostnim skupinama.
Ako klikneš na rub zelenog kvadatića u 1. stupcu i 3. kvadratića imaš ono što sam ti već napisao:
Omjer između umrlih i potrđenih pozitivnih.
Na primjer, za starostnu skupinu 70-79: 6,187 pozitivnih i umrlo 1,268 ili 20.5 %.
Itd...
mutava baštarda wrote:Moramo znati kad će završiti ova redarstveno epidemiološka vježba... I koji je sljedeći virus koji će zaprijetiti čovječanstvu.Eroo wrote:Piše i na tarabi nešto.AssadNaPodmornici wrote:
pa piše na slici. x varijabl su godine, y varijabla je šansa da umreš :D oš da isprogramiran grafikon ?
Moramo znati .
Umiri se, proći će i ovo, bit će vremena za sve što si propustio.
Švedska: jučer u 14 h
Trenutno na intezivnoj njezi, što kod nas znači na respiratorima.
Sami kažu da ostale oboljele prebace u druge odjele i nisu u ovom podatku - srednji stupac.
Koliko ih je do sada bilo na repiratoru to ne možemo znati, jer se ta brojka od početka epidemije mijenja.
Na respirator idu bolesni od COVID-19 koji ne mogu više disati s vlastitim plućima.
Unio sam podatke i preračunao postotke umrlih u odnosu na pozitivne u starosnoj skupini.
Trenutno na intezivnoj njezi, što kod nas znači na respiratorima.
Sami kažu da ostale oboljele prebace u druge odjele i nisu u ovom podatku - srednji stupac.
Koliko ih je do sada bilo na repiratoru to ne možemo znati, jer se ta brojka od početka epidemije mijenja.
Na respirator idu bolesni od COVID-19 koji ne mogu više disati s vlastitim plućima.
Unio sam podatke i preračunao postotke umrlih u odnosu na pozitivne u starosnoj skupini.
eto i što sad ja da kažem... što god da kažem bude se naljutio na mene...veber wrote:pa tko ima joojca i ru(j)ku?AssadNaPodmornici wrote:o čemu ti i kome ti? meni , eri, svecu?
yoda, još si zelen, tztztzt
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:S Google traslatorom prevedeno sa švedskog: trenutna istuacija :
Sužbena stranica!
Tablica je ažurirana: 2020-09-27 11:42
Broj mogućnosti njege: 3.605
Broj bolesnika: 2.646
Dob - prosjek: 59,3 (0 - 112) (min-max)
Dob - medijan: 61
Spol žena: 721 / 2.646 (27,2%)
Dana od bolesti do IVA njege: 10,7 (0 - 84) (min-max)
Kronična bolest srca i pluća: 24,8%
Kronična bolest jetre i bubrega: 5,3%
Dijabetes: 24,3%
Hipertenzija: 39,9%
Neki čimbenik rizika: 77,3%
IVA = ICU (jedinice intezivne njege), predpostavljam (op. Ero)
Što je smrtnost od Corone to samo oni znaju.
Po podacima u 11h i 42 min:
Švedska raspolaže sa 3,605 ICU postelja
Trenutna iskorištenost ICU kapaciteta 2,646 iliti 73.4 %.
(Od jučer do danas novih-dodatnih 47 na respiratoru)
nikaj, yoda je naš mladi pulen.michaellcmacha wrote:eto i što sad ja da kažem... što god da kažem bude se naljutio na mene...veber wrote:pa tko ima joojca i ru(j)ku?AssadNaPodmornici wrote:o čemu ti i kome ti? meni , eri, svecu?
yoda, još si zelen, tztztzt
mora osjetiti taj fini štih pisanja. ipak je to intelektualno naprezanje, brušenje jezika, finoća upisa.
nemre svatko napisat da su mu puna joojca i da ih ru(j)ka ispraznili s prvim pišanjem.
takve stvari pišu samo bardovi poezije. poseban izričaj.
bu yoda skužil stilove umjetnika. polako.
2014-12-30
Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?AssadNaPodmornici wrote:dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
jbt u subotu ujutro kada sam u 5.30 ipo isplovio iz starigrada , na 25cv vjetra i valove (mrtvo more od nevere od prije par sati), a oko mene grmi, a autopilot krepa, desni motor štekavao, a ja moran dignuti prednje jedro jer sam bio prespor, da izbjegnem sranja u najavi(oluju koja je dolazila par sati kasnije) , šansa da ne preživim put mi je bila puuuno veća nego sa ovim koronaviursom.Eroo wrote:Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?AssadNaPodmornici wrote:dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
ovdje mi je prema amerima šansa da cici-krep od korone 1:5000, a u subotu mi je sigurno bila 1:500 ili 1:1000.. i ll take corona anytime
2018-06-14
Znači pristaješ da si živ 99.98%, a mrtav 0.02%. Ima li toga igdi?AssadNaPodmornici wrote:jbt u subotu ujutro kada sam u 5.30 ipo isplovio iz starigrada , na 25cv vjetra i valove (mrtvo more od nevere od prije par sati), a oko mene grmi, a autopilot krepa, desni motor štekavao, a ja moran dignuti prednje jedro jer sam bio prespor, da izbjegnem sranja u najavi(oluju koja je dolazila par sati kasnije) , šansa da ne preživim put mi je bila puuuno veća nego sa ovim koronaviursom.Eroo wrote:Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?AssadNaPodmornici wrote:dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
ovdje mi je prema amerima šansa da cici-krep od korone 1:5000, a u subotu mi je sigurno bila 1:500 ili 1:1000.. i ll take corona anytime
2018-06-14
glupi bosančero, ali fakat imaš deficit inteligencije.Eroo wrote:Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?AssadNaPodmornici wrote:dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
sada si otkrio nešto kaj se zove statistika.
ta grana nauke obrađuje učestalost u nekom skupu.
od gledanja TV pa do učestalosti pijenja jogurta ujutro ili navečer.
statistika veli da ti imaš šanse umrijet prije u odnosu na yodu 92%.
što ne ulazi u koliziju da yoda pogine, a ti kao frend ti udbaš doživiš 105.
ti si gluperda koja ne zna procesuirat obične podatke.
ikea je provela opsežno istraživanje u kojem se vidi da prosječni korisnik otvori ormar dvaput dnevno.
ladicu 5000 puta u deset godina.
da u švedskoj svjetlo gori cijeli dan.
a, ti si i dalje mentalno ograničen. činjenica.
2014-12-30
Pa veća je šansa da će ga ubiti torba s novcem koju će izbaciti kroz prozor stana neki HDZ-ov lopov jer mu USKOK kuca na vrata, nego od Korona virus.Eroo wrote:Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?AssadNaPodmornici wrote:dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
gle, postoji smrtnost kod covida i ne smijemo to zanemarit. meni je od tetka sin umro od gripe. prije par godina.mutava baštarda wrote:Pa veća je šansa da će ga ubiti torba s novcem koju će izbaciti kroz prozor stana neki HDZ-ov lopov jer mu USKOK kuca na vrata, nego od Korona virus.Eroo wrote:Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?AssadNaPodmornici wrote:dakle od 20 do 50godina, šansa da umrete je 0.02% .. uh..
čovjek je bio u rizičnoj skupini. od debljine pa do pušenja. jebga ubilo ga.
a cijeli je covid po svemu više zbog ekonomske krize. u rujnu je bilo već štekanje u ekonomiji, došla nova i taman za prve dane proljeća.
recimo od šogorice zatvorili firmu jer je lik imao covid. svi bliži i dalji ajmo na testing. pola ekipa imalo covid bez simptoma.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:
48 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 291 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 48 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.180. Među njima je 291 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 24 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 3.029 osoba.
28.09.2020. 10:00
Drži distancu, nosi masku, peri ruke...
ti se sakrij doma i ne izlazi do cijepiva ili dok mi u RH(najprije dalmacija) ne dođemo do imuniteta krda, a to će sve skupa biti brzo.
novi slučajevi će nada se padati, jer čak mislim da broj ljudi koji su stekli imunitet je veći od 11% populacije možda čak i 15%, a virus ima sve manje prostora za širit sve da se svi skupa grlimo
novi slučajevi će nada se padati, jer čak mislim da broj ljudi koji su stekli imunitet je veći od 11% populacije možda čak i 15%, a virus ima sve manje prostora za širit sve da se svi skupa grlimo
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50